KOMENTARZE 16-19.09.2011r.
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: KOMENTARZE 16-19.09.2011r.
Mnie to ciekawi jedna sprawa. Jak to jest, że zawsze w związku z tymi meczami czyli 2 razy do roku jest tu taki wysyp czarnulek, a jak się ktoś tydzień temu pytał czemu was na Jadze nie ma to cicho sza.
Ponadto trzeba przyznac, że u was zasady są na 1 miejscu skoro ekipa "w kasie nie może byc różnicy stadion dla dumy stolicy" w pustym sektorze gości wywiesza szmatki zamiast wpuścic tam ludzi. Zapotrzebowanie było zapewne wielkie skoro dzień przed meczem zostało tylko ponad 2 tysiące biletów.
"Polonia to historia" z tym hasłem się jak najbardziej zgadzam i fajnie, że macie jaja aby to przyznac. Szkoda tylko, że ich nie mieliście jak trzeba się było przeciwstawic likwidacji klubu. Chociaż rozumiem, że w walke z komunizmem byliście tak zaangażowani, że teraz wam się już nie chce.
Ponadto trzeba przyznac, że u was zasady są na 1 miejscu skoro ekipa "w kasie nie może byc różnicy stadion dla dumy stolicy" w pustym sektorze gości wywiesza szmatki zamiast wpuścic tam ludzi. Zapotrzebowanie było zapewne wielkie skoro dzień przed meczem zostało tylko ponad 2 tysiące biletów.
"Polonia to historia" z tym hasłem się jak najbardziej zgadzam i fajnie, że macie jaja aby to przyznac. Szkoda tylko, że ich nie mieliście jak trzeba się było przeciwstawic likwidacji klubu. Chociaż rozumiem, że w walke z komunizmem byliście tak zaangażowani, że teraz wam się już nie chce.
-
Kolejarz Stróże - Arka Gdyniabhbd88 pisze:Ilu Arkowców w Stróżach?
21 osób na sektorze gości + 15 osób w tym Cracovia nie wchodzi na sektor
-
Bardzo dobry wyjazd jak na Niedziele godz.16 i 1600km do pokonania.JLS pisze:Kolejarz Stróże - Arka Gdyniabhbd88 pisze:Ilu Arkowców w Stróżach?
21 osób na sektorze gości + 15 osób w tym Cracovia nie wchodzi na sektor
-
Foxx - Jesteś moderatorem a p********* jak małolat jakiś , tobie to się dziwie ... Trzymaj ku*** jakiś poziom .
-
Dzięki Foxx za wyrozumiałość i życzenia, od razu lepiej się poczułem:) Również najlepszego. Dobrze, że oszczędziłeś Jarka:)
O... - nie zauważyłeś przypadkiem, że najwięcej z osób piszących o derbach jest z L?
Derby się odbyły, więc czas zakończyć dyskusje.
Życzę wszystkim miłego dnia i udanego tygodnia.
O... - nie zauważyłeś przypadkiem, że najwięcej z osób piszących o derbach jest z L?
Derby się odbyły, więc czas zakończyć dyskusje.
Życzę wszystkim miłego dnia i udanego tygodnia.
-
isis pisze:Foxx - Jesteś moderatorem a p********* jak małolat jakiś , tobie to się dziwie ... Trzymaj ku*** jakiś poziom .
Jaki moderator takie forum.
-
http://legionisci.com/news/23117_Wspomn ... kretu.htmlKo1'45 pisze:
No u nos jest to samo, szczególnie po słynnych 3 czerwonych kartkach i skończeniu meczu przez kibiców a nie sędziego :)
Wszystkie ekipy z poza Górnego Śląska mom kajś.. ale ta Legia jednak się wyróżnio na tle innych. Nie bez powodu, zapracowali se na to.
Sportowo Legia jest w czołówce ale wiadomo dzięki czemu. Najpierw wojsko,szantaże itd. później kasa od ITI. Mam nadzieję że duma was rozpiera :)
Akcja z biletami po protestach(o ku***!!!! tak jakbyśmy protestowali przeciwko budowie stadionu w Gliwicach, bo mnóstwo Żaboli płaci podatki w tym mieście) wręcz żałosna. Aż trudno to zrozumieć. Następnym razem udostępnijcie im "swój" stadion i podzielcie sie po 15 koła.
Co do komuny:
Górnik Zabrze: rok założenia-1948, wszystkie mistrzostwa Polski zdobyte na przełomie lat 1957-1988(co to wtedy było? 20-lecie międzywojenne?), puchary Polski 1964-1972.
Co do kradnięcia piłkarzy za komuny
- wywiad z legendą Lecha Mirosławem Okońskim, zmuszonym przez komuchów z Legii do transferu: http://legionisci.com/news/39421_Okonsk ... ymusu.html
- Dziekanowski o tym dlaczego w 1983 trafił do Widzewa a nie do Legii:
Z Racławickiej [Gwardii Warszawa] bliżej było na Łazienkowską...
- Marzyłem o grze w Legii od młodzieńczych lat. Najlepsze swoje mecze rozegrałem na jej stadionie. Wydawało mi się jednak, że mimo plejady głośnych nazwisk długo nie będzie ona drużyną zdolną do pokazania się w Europie. Takie gwarancje dawał Widzew.
Nie mogę znaleźc, ale na pewno były jeszcze conajmniej 2: z Bońkiem o tym, że wolał iśc do Widzewa a nie do Legii, i z którąś z legend Górnika o tym, że wolał Zabrze od Warszawy. O dziwo ani jeden ani drugi do Legii nigdy nie trafili.
Ogólnie to chodzi mi w tym poście o fakt, że większośc lepiej "zna" historie Legii niż własnego klubu.
-
Ja mam pytanie Cracovii 15 osób wspiera Arkę w Stróży? Bo to coś mało np Hutnik wspiera Stomil w 35 osób w Niepołomicach...no chyba że coś źle zrozumiałem:).A niby taka wielka zgoda:)
TYLKO HUTNIK NOWA HUTA!!!!!!!
-
Ja mam wyjebane co ten cały foxx tam pisze,czytam to forum raz na ruski rok.Ale jest moden i jakieś zasady powinien mieć.rossi pisze:napisał Foxx 3 czy 4 posty w temacie, spokojne wyważone, bez napinki ale i tak trzeba się dla zasady dopierdolić. Argumenty tradycyjne- jak wyżej :D
Bóg wybacza, kibice.net nigdy! :)
-
Na wszystkich stadionach w Polsce jedzie sie po Legii i nie jest to wynik kompleksów. Kibicować Legii w czasach socjalizmu i walczyć z władzą to paradoks. Nie sądzisz? Legia to stara... to piosenka ironiczna, w której kibice śmieją się z "Wielkiej Legii ", która szczycić sie może, 4 mistrzostwami do 1989 r. Wiesz czemu Legia zdobyła MP 4 razy z zawodnikami, z którymi powinna zdobywać MP 8 razy na dekade? Jak chcesz poczytaj sobie wywiady z Gerardem Cieślikiem, jak to jego marzeniem było "wybicie sie w Legii", jakimi metodami chcieli go wcielić do Legii. To tylko jeden przykład z setek. Na takich podwalinach Legia zbudowała swoją "wielkość". Dlatego ją tak wszyscy kochają.pee pisze:CZy Wy jesteście niedorozwinięci? Legia nie płacze i ma wyjebane co Wy o niej sądzicie ,nie idzie i ch.. nikt im nie będzie mówił co mają robić. Widać w Polsce dalej żywa jest inicjatywa ,że jak się komuś powodzi albo jest ode mne lepszy o kilka klas to trzeba go zgnoić jakimiś śmiesznym wypocinami.Większość osób krytykujących L jest z ekip ,które nawet za 20 lat nie osiągną poziomu Legii.Cóż kompleksy wychodzą .Apropo hstorii ,klub jaką ma ,taką ma ale kibice są znani z tego ,że jako nieliczni w tamtych czasach walczyli z władzą komunistyczną.Takich ekip można naliczyć na palcach jednej ręki.Więc weźcie głęboki oddech i przemyślcie czasami co macie zamiar przekazań tym swoimi postami ,bo częsciej się ośmieszacie nic piszecie coś konstruktywnego.
-
Ale to kibice.net ustala co wypada a co nie prawdziwym kibicom;)
Taka biblia prawdziwego kibola;)
Kiedyś ekipa z zerem wyjazdowym była by wyśmiewana,teraz stara się z nich bohaterów robić.
Taka biblia prawdziwego kibola;)
Kiedyś ekipa z zerem wyjazdowym była by wyśmiewana,teraz stara się z nich bohaterów robić.
Lepiej być martwym,niż mieszkać w Breslau.
-
pytanie do Portowców,
milicja zaczęła do was strzelać po wyjściu z pociągu bez powodu? i czy coś wcześniej się działo?
milicja zaczęła do was strzelać po wyjściu z pociągu bez powodu? i czy coś wcześniej się działo?
-
A cenzorki dalej swoje, hehe. isis, wystąp o kolejne bany
-
Cracovia - Śląsk Wrocław 18 września, 14:30patriota84 pisze:Ja mam pytanie Cracovii 15 osób wspiera Arkę w Stróży? Bo to coś mało np Hutnik wspiera Stomil w 35 osób w Niepołomicach...no chyba że coś źle zrozumiałem:).A niby taka wielka zgoda:)
Kolejarz Stróże - Arka Gdynia 18 września, 16:00
Rozkminiaj dalej...
-
nie chodzi o bany i srany tylko ku*** moderatorom pewnych rzeczy nie przystoi pisać .. jak te forum ma być ku*** normalne jak moderator poziomu nie trzyma ;)tera-wal_wal-tera pisze:A cenzorki dalej swoje, hehe. isis, wystąp o kolejne bany
-
Taaak ? a discopolo na Polonie to ku*** co to ma być ? Mam w d**** pOlonie i Legie razem wzięte ale takie pisanie to o kant d*** obić .rossi pisze:Imo pisze:isis pisze:Foxx - Jesteś moderatorem a p********* jak małolat jakiś , tobie to się dziwie ... Trzymaj ku*** jakiś poziom .
Jaki moderator takie forum.
napisał Foxx 3 czy 4 posty w temacie, spokojne wyważone, bez napinki ale i tak trzeba się dla zasady dopierdolić. Argumenty tradycyjne- jak wyżej :D
Bóg wybacza, kibice.net nigdy! :)
-
Dwa tygodnie temu marszczyłeś się o bana dla mnie (wtórując supporter-ce), teraz piszczysz do moda że odpowiada na 'personalne wycieczki' hehe. Każdy znajdzie jakiś 'powód' żeby się spioerdolić do innego forumowicza, i właśnie dlatego to forum zaczyna pukać w dno od spodu!isis pisze:nie chodzi o bany i srany tylko ku*** moderatorom pewnych rzeczy nie przystoi pisać .. jak te forum ma być ku*** normalne jak moderator poziomu nie trzyma ;)tera-wal_wal-tera pisze:A cenzorki dalej swoje, hehe. isis, wystąp o kolejne bany
-
Zaczyna pukać ? , a to dobre :) a swoją droga dobra pamięć , tylko pozazdrościć .tera-wal_wal-tera pisze:Dwa tygodnie temu marszczyłeś się o bana dla mnie (wtórując supporter-ce), teraz piszczysz do moda że odpowiada na 'personalne wycieczki' hehe. Każdy znajdzie jakiś 'powód' żeby się spioerdolić do innego forumowicza, i właśnie dlatego to forum zaczyna pukać w dno od spodu!isis pisze:nie chodzi o bany i srany tylko ku*** moderatorom pewnych rzeczy nie przystoi pisać .. jak te forum ma być ku*** normalne jak moderator poziomu nie trzyma ;)tera-wal_wal-tera pisze:A cenzorki dalej swoje, hehe. isis, wystąp o kolejne bany
-
-
Jak to ktoś wcześniej napisał - 'Pan Bóg wybacza, k.net nigdy!'
-
[link]
no to ładnie
no to ładnie
-
tatapsychopata pisze:pytanie do Portowców,
Oni podobno czekali na stacji na pociąg i tam psy zagarnęły paru kolesi od nich. Ci się zebrali i ruszyli na nilicję z butelkami, kamieniami itp. i wtedy poszły strzały. Paru kolesi dostało. Ale jak można trzymać ludzi od 22 do 4 na dworze i to w deszcz, bez jedzenia, picia i dachu?
-
Rozwiń myśl, widać jedynie 2 k**** z SLD z właścicielem Polonii.tatapsychopata pisze:[link]
no to ładnie
Porównując to z sytuacją ITI/PO, PO/Lechia to wręcz plus.............
-
fiftififti pisze:tatapsychopata pisze:pytanie do Portowców,
Oni podobno czekali na stacji na pociąg i tam psy zagarnęły paru kolesi od nich. Ci się zebrali i ruszyli na nilicję z butelkami, kamieniami itp. i wtedy poszły strzały. Paru kolesi dostało. Ale jak można trzymać ludzi od 22 do 4 na dworze i to w deszcz, bez jedzenia, picia i dachu?
"Kilku z pseudokibiców zaczęło załatwiać swoje potrzeby fizjologiczne na peronie.
- Musieliśmy interweniować, w użyciu była broń gładkolufowa - mówi Alicja Śledziona z Komendy Wojewódzkiej Policji w Szczecinie"
radio.szczecin.pl
-
To wyjaśnij mi dlaczego Olejniczak szedł z wami pod ratusz? I nie był przez nikogo z was niepokojony? Na kibice.net "ku***",a w realu "kolega po szalu"?Ko1'45 pisze:Rozwiń myśl, widać jedynie 2 k**** z SLD z właścicielem Polonii.tatapsychopata pisze:[link]
no to ładnie
Porównując to z sytuacją ITI/PO, PO/Lechia to wręcz plus.............
exitus acta probat.
-
Bo film zmontowany przez polonistę na pewno jest w c*** obiektywny i ani trochę nie jest podkolorowany. Rozumiem jakby wrzucił to niezależny historyk, ale jak dla mnie wiarygodność tego pozostawia wiele do życzenia.Suczysko pisze:ja znam to http://www.youtube.com/watch?v=0VBdhTmck4o
Dla przykłady odpowiedź z drugiej strony barykady: http://forum.legionisci.com/showpost.ph ... stcount=83
Powtarzam jeszcze raz. Poświećcie tyle samo uwagi dopingowi, oprawom, wyjazdom co historii, a myślę że wyjdzie Wam to na dobre :)
Better Dead Than Red...
-
Śmiesznie brzmi szczekanie na internecie. I te argumenty o przeszłości Legii. Prawda jest taka,że silniejszy nie tłumaczy się słabszemu. To tak jak w pracy gdzie właściciel firmy nie spowiada się zwykłemu szaremu pracownikowi,że nie przyszedł do pracy. ''Właścicielem'' miasta jest niewątpliwie Legia. Olaliśmy te pseudo derby i tyle i nie ma się komu tłumaczyć, tym bardziej na jakimś forum internetowym, gdzie połowa to są pryszczaci gimnazjaliści zgrywający jakiś nie wiadomo jakiś kumatych. Ktoś tam wyżej przytoczył sytuację ŁKS-u i Widzewa, albo Krakowa,że tez dostali ostatnio mało biletów. Proszę państwa,żeby chociaż Polonia była w podobnym poziomie co Łks, Widzew czy ekipy z Krakowa to ta sytuacja by inaczej wyglądała. Polonia jest dla nas śmiesznym klubem, niby są ,ale ja jakoś ich nie widziałem ( Nie licząc przemarszu i derbów.). Gdyby chociaż to by była ekipa na wzór Hutnika z Krakowa, która jest nieliczna,ale coś tam próbuje działać, która przede wszystkim jest honorowa to na pewno wybrało by się do nich te 350 osób. Jednak Polonia jest ekipką jaką jest i my jako Legia na pewno nie będziemy się tłumaczyć,a tym bardziej na internecie ''czemu nas nie było na pseudo-derbach''. Gdyby Polonia była chociaż w miarę równorzędnym i honorowym partnerem do ''rozmów'' To miała by przyzwolenie na wywieszanie takich transparentów i kierowanie w naszą stronę takich zapytań. Jednak tak nie jest i napewno prędko nie będzie sądząc na temat rozkładu sił w Warszawie. Chociaż z drugiej strony trochę zazdroszczę chłopakom z Trójmiasta, Łodzi, Rzeszowa bo życie było by ciekawsze:). Wracając jeszcze do naszej historii, Legia zawsze prawicowym klubem i zawsze będzie. Historii nikt nie wybiera, tak jak nie wybiera się matki i ojca. To kibice piszą historię klubu, a nie działacze. Przypominam wam kto u was siedzi na trybunach, jakie mielicie flagę ''Punx & Skins ''? , kto u was w manifestacji brał udział pod ratuszem?. I wy macie czelność komuś wypominać historię? To zalatuje hipokryzją, liczą się czasy obecne a nie przeszłość. Więc zacznijcie działać na mieście ,a nie żyjecie ciągle historią Legii, pokażcie się w barwach poza Muranowem ( Pracowałem kiedyś koło Intraco i miałem zawsze bluzę Legii, widziałem krzywe spojrzenia w autobusie,ale nikt nigdy mnie nie niepokoił ). Niech wasza ekipa gimnastyczna ustawi się z TB, wtedy jakiś na pewno szacunek byście mieli i te derby inaczej by wyglądały z naszego punktu widzenia. Kiedyś za czasów Benito było u was troszkę inaczej, było was nawet mniej niż teraz, ale jako taki mieliście szacunek z naszej strony. Także napiszę po raz ostatni to jest nasza decyzja i tyle, a tłumaczyć to się możemy ekipom dorównującym naszemu poziomowi ,a nie IV Lidze Chuliganów, którzy zbierają się tylko raz na derby, ostatnio na Ł3 zaczliczyli historyczny wyjazd w ponad 1000 osób by potem na puchar do bodajże Poznania pojechać w niecałe 50 osób. I my mamy się tłumaczyć takim osobom? Tym bardziej na internecie.
-
Odnośnie toczącej się dyskusji przy okazji derbów Warszawy zastanawia mnie jedno. Wirtualna rzeczywistość ma to do siebie, że zdecydowanie lepiej się w niej czują osobniki, które gówno mają do powiedzenia na ulicy. I tak jak w tematach powiedzmy to "łódzkich" czy "krakowskich" zazwyczaj napinka leci po całości z obydwu stron (choć tutaj też zauważyłem pewną prawidłowość typu "gorzej na mieście, więcej nas w internecie") to dziwię się Legii, do której Polonia nie ma w ogóle startu, że bawi się w jakieś tłumaczenia rzeczy oczywistych i odpowiada na jakieś śmieszne netowe zaczepki polonistów. PS. Nic mnie nie łączy (a wręcz przeciwnie) ani z jedną, ani z drugą ekipą.
-
ku*** ludzie ogarnijcie się temat brzmi Komentarze 16-19. A połowę tematu zaśmiecone polityką, jakąś "czerwoną" Polonią czy Legią. Załóżcie sobie wątek historyczny i tam się udzielajcie. Co do tematu, frajerskie zachowanie Cidrów !
-
Czyli co? Jakby Legia dostala 1500 biletow to juz Polonia nie jest smieszna i byscie sie wybrali na derby, a ze 350 to tematu nie ma? Cos sie legionisci gubia "w zeznaniach" haha.
j**** homopropagande
-
Jakby dała nawet 3000 to nadal była by ''śmieszna''. Nikt nie ma zamiaru się tłumaczyć i proszę wszystkich legionistów o nie ciągnięcie tego wątku,niech on umrze śmiercią naturalną. Nie mamy się z czego tłumaczyć tym bardziej nie mamy ''komu'' i jeszcze przez internet. Z mojej strony koniec wpisu na ten temat chyba. Jak ktoś ma jakieś konkretne argumenty to zapraszam na priv.rybak007 pisze:Czyli co? Jakby Legia dostala 1500 biletow to juz Polonia nie jest smieszna i byscie sie wybrali na derby, a ze 350 to tematu nie ma? Cos sie legionisci gubia "w zeznaniach" haha.
-
Policja ze świnoujścia chyba lubi nadgodziny. Ze 3 lata temu zawineli Petre i też stali całą noc na dworze bez picia, jedzenia.
-
Co Was to tak boli, że nie poszli na derby?
-
-
A Ja bym proponował zablokować juz ten temat.
-
Caly "problem" Legii polega na tym ze maja o osbie wysokie mniemanie i uwazaja sie za bezblednych nieomylnych i najlepszych.Maja ku temu podstawy i maja do tego prawo tak samo jak cala reszta uzytkownikow forum do krytyki pochwal i swoich komentarzy.Takie zachowanie charakteryzuje cala "warszawke" i to jest wpisane w ich nature wiec nie powinno dziwic.Robi sie z Starucha meczennika w momencie gdy setki rownie dobrych chlopakow ma jeszcze gorzej przejebane z Legii Winkelrieda kibicowskiej braci w momencie gdy inne ekipy robia duzo wiecej i bardziej sie poswiecaja dla swego klubu i ruchu kibicowskiego. Kazdy normalny wie ze nie jest sztuka byc mocarstwem bedac przedstawicielem kilkumilionowego miasta i na tym koniku jechac robiac z siebie wzor do nasladowania.Prawdziwy kibicowski szlak i przygody z tym zwiazane znaja dzis tylko ekipy z malych miast ktore w sile 50-100 chlopa ruszaja w Polske i region za swoja druzyna i to one powinny byc na swieczniku w tak ciezkich dla nas czasach. Masowe wycieczki (nie mylic z wyjazdami) krakusow warszawiakow czy poznaniakow nie maja nic wspolnego zyciem kibica wyjazdowicza narazonego na szereg przygod i przeciwnosci.Jestescie najlepszymi ultrasami jedna z najlepszych ekip sportowych w tym kraju ale zapewne 70% tak naprawde nie wie co znaczy wyjazd.Ciesze sie ze nie naleze do zadnej z wielkich ekip tego kraju i ze nadal moim wyjazdom towarzyszy adrenalina i przygoda o ktorej tak wielu zapomnialo badz nigdy nie przezylo.
-
Mając wysokie mniemanie o sobie nie uważam za problem. Jak ktoś jest zaliczany do ścisłej czołówki w Polsce jak i Europie to powinien nosić głowę do góry. Zresztą Legia z sezonu na sezon pokazuje ,że nie na darmo zalicza się do tej czołówki. Nie wiem czemu akurat ''warszawkę'' w to mieszasz, co ma miasto z tym wspólnego?. Trzymamy wysoki poziom to i trzymamy głowę do góry, koledzy zza miedzy wyżej srają niż d*** mają,a mimo to próbują kogoś rozliczać na temat derbów i to jest właśnie śmieszne. Lech, Widzew, Wisła mają ''kibicowskie'' przyzwolenie na tego typu rozliczenia, ale nie mniejsze ekipy co w połowie nie dorównują wyżej wymienionym ekipom. No cóż takie są realia ktoś jest z większego miasta lub kibicuje większej ekipie,a ktoś jest z mniejszego. Tak jak w życiu słabszy nie ma startu do silniejszego i go nie rozlicza. Macie owszem swoje zdanie i możecie je mieć, ale my nie bierzemy tego zdania w ogóle pod uwagę no sorry takie są realia. Macie tyle do powiedzenia co żyd za niemcaCave canem pisze:Caly "problem" Legii polega na tym ze maja o osbie wysokie mniemanie i uwazaja sie za bezblednych nieomylnych i najlepszych.Maja ku temu podstawy i maja do tego prawo tak samo jak cala reszta uzytkownikow forum do krytyki pochwal i swoich komentarzy.Takie zachowanie charakteryzuje cala "warszawke" i to jest wpisane w ich nature wiec nie powinno dziwic.Robi sie z Starucha meczennika w momencie gdy setki rownie dobrych chlopakow ma jeszcze gorzej przejebane z Legii Winkelrieda kibicowskiej braci w momencie gdy inne ekipy robia duzo wiecej i bardziej sie poswiecaja dla swego klubu i ruchu kibicowskiego. Kazdy normalny wie ze nie jest sztuka byc mocarstwem bedac przedstawicielem kilkumilionowego miasta i na tym koniku jechac robiac z siebie wzor do nasladowania.Prawdziwy kibicowski szlak i przygody z tym zwiazane znaja dzis tylko ekipy z malych miast ktore w sile 50-100 chlopa ruszaja w Polske i region za swoja druzyna i to one powinny byc na swieczniku w tak ciezkich dla nas czasach. Masowe wycieczki (nie mylic z wyjazdami) krakusow warszawiakow czy poznaniakow nie maja nic wspolnego zyciem kibica wyjazdowicza narazonego na szereg przygod i przeciwnosci.Jestescie najlepszymi ultrasami jedna z najlepszych ekip sportowych w tym kraju ale zapewne 70% tak naprawde nie wie co znaczy wyjazd.Ciesze sie ze nie naleze do zadnej z wielkich ekip tego kraju i ze nadal moim wyjazdom towarzyszy adrenalina i przygoda o ktorej tak wielu zapomnialo badz nigdy nie przezylo.
-
-
85 km???ronnie79 pisze:Marna napinka frajerze...Po pierwsze to Cracovia miała swój mecz,a po drugie to do Stróż jest 85 km,a do Niepołomic 19km(nawet niecałe)...ale skąd to mogłeś wiedziec?Masz jeszcze jakieś pytania?patriota84 pisze:Ja mam pytanie Cracovii 15 osób wspiera Arkę w Stróży? Bo to coś mało np Hutnik wspiera Stomil w 35 osób w Niepołomicach...no chyba że coś źle zrozumiałem:).A niby taka wielka zgoda:)
chyba przez Śląsk....
[link]
-
Oprawa Polonii mnie osobiście się bardzo podobała. Myślę, że jest to ich najlepsza oprawa, a jeżeli nawet nie to w pierwszej trójce na pewno się znajduje. Oczywiście, do czegoś tam zawsze można by się doczepić, ale samo wykonanie i rozmach tego dzieła imponuje. Widać, że ultrasi Polonii (z derbów na derby) coraz bardziej się rozwijają i brawa dla nich.