Ale swoją drogą jakieś dziwne anomalia w tym Chorzowie macie...Najpierw głowa chuligana z liści nad stadionem, teraz jakiś pies Macie jakichś ludzi na stronce wyznaczonych, którzy po każdej kolejce szukają rozkminiają każdą fotkę po kolei szukając czegoś ciekawego?
Ciekawski pisze:mnie to właśnie przypomina taką trupią czache - taką typowo "niemiecką"
''totenkopf''
Mi też przypomina totenkopf
A co do ostatniego zdjecia mi to na pierwszy rzut oka wyglądało na ... alfa
„... Światem nie rządzą prawa spisane na papierze. Światem rządzą ludzie. Niektórzy trzymają się prawa, inni nie. Każdy człowiek sam decyduje o tym, jak urządzi swoje życie. No i potrzeba też trochę szczęścia, żeby ktoś inny nie zepsuł ci wszystkiego, co zbudowałeś. To wcale nie takie proste, jak uczą w podstawówkach. Ale dobrze jest mieć parę mocnych zasad i zawsze się ich trzymać. W małżeństwie, w życiu, na wojnie – zawsze i wszędzie...”
Prawy pisze:Ale swoją drogą jakieś dziwne anomalia w tym Chorzowie macie...Najpierw głowa chuligana z liści nad stadionem, teraz jakiś pies Macie jakichś ludzi na stronce wyznaczonych, którzy po każdej kolejce szukają rozkminiają każdą fotkę po kolei szukając czegoś ciekawego?
pzdr.
hehe, przypadkiem to wypatrzyłem, kiedy szukałem siebie na tym zdjęciu
Mam sprawe!
Ma ktoś z was zdjęcie dokumentujące akcje Legii na Kamiennej, gdy przemalowali Polonii krzesełka?
Prosiłbym o wysłanie mi na priv, bez napinki i z góry dzieki!
Edit:
---------------NIEAKTUALNE------------------------
dzieki jeszcze raz
Ostatnio zmieniony 17.06.2007, 16:26 przez wns, łącznie zmieniany 1 raz.
a moze lubi i przez to wkleja tutaj te fotki zeby sie dowartosciowac Temat jest specyficzne fotki KIBICOWSKIE a nie specyficzne fotki PILKARSKIE a wiec wyluzujcie troszke