MCHPB_ pisze:Góral jadąc na swój mecz przystał na walke (20x20). Jastrzebie wychodzi w 50-60 osób i ciezko katuje Górali.
sprawa wczesniejszej walki jest o tylko skomplikhxwwowana że wiedzieliscie o niej kilka dni wczesniej i umówione było (bana na bande ) i jakos nikt po Was nie skakał tylko była honorowa walka...
Do zobaczenia ;)
Tak to prawda ze o walce wiadomo bylo wczesniej.I w tym momencie zaczyna sie czesc druga tej dogadanej walki:Banda na bande Goral&Zylina vs Jastrzebie.Po drodze dostali info od obcinki ze byly 4 auta PB co dalej nie zmianialo tego ze jechali na umowione miejsce bo wszystko bylo dogadane a te 4 auta nic by nie zmienily.Na miejscu okazuje sie ze po wyjsciu slychac okrzyki Polonia a nie Goral&Zylina i liczby jak sami podali 50 PB 65 okolo Gorala&Zyliny.Wiec powiedz mi gdzie tutaj widzisz honor?Chlopak bastowal i wyplul szczeke bo 3 razy krzyczal ze ma dosc i nikt na to nie patrzyl<sytuacja odnosi sie do pierwszego spotkania 2 tygodnie temu>.Nikt nie plakal jak to bylo co Goral zrobil za numer i nie opisywal calej sytuacji.Wiec na koniec powiem ci ze gdy ty wkladasz komus palce do oka to jest super i tak moze byc bo przeciez to honorowo ale gdy tobie wkladaja to zaraz frajerstwo itp.
To co po stronie Jastrzebia robil Ruch wtedy i teraz skoro walka byla GoralZilina na Jastrzebie ?
Kto jak kto ale Polonia z Góralem o honorze raczej wspominać nie powinna...
Co do walki przegrana i trzeba sie z tym pogodzić, nikt z Jastrzębia nie płakał po porażce.
Robak pisze:"Bawcie się dalej! za rok nie będzie nam z kim konkurować..."
Dobre,dobre to oznacza że już publicznie na forum przyznajecie że hasło Against modern football jest dla was obce,natomiast postawiliście na bycie pupilkami mediów i dziennikarzy?Ugłaskani,grzeczni i kulturalni kibice,takie rzeczy tylko w Lechu;)Ale czego się nie robi dla poklasku.
Możesz wytłumaczyć, bo za nic nie rozumiem co tu jest dla poklasku? Protest jest robiony pod dziennikarzy? Mnie się zawsze wydawało, że niektórych osób nie interesuje po prostu bawienie się na sektorze razem z psami przez 90minut. Jeśli wiesz więcej to mnie oświeć.
Co do Jastrzebia to już kolejny numer życzę żeby kiedyś trafili na równie nie honorowe ekipy -pisze bo byłem swiadkiem 2-krotej krzywej zagrywki przeciwko Unii Oswięcim.Naprawdę dziwi mnie postwa Jastrzebian w ostatnich latach po transformacji.
kabe pisze:ta walka to kto walczyl bo juz nik chyba nie wie polonia z goralem przeciwko jastrzebiu czy polonia na jastrzebie
Pierwsza walka umówiona Góral, Żylina i PB 110 przeciwko Jastrzębie, Chemik i Niebieskie Południe 80 wygrana przez Górala i PB
Druga walka, nie umówiona podczas wyjazdu Górala, Góral (25-30) przeciwko Jastrzębie i Ruch (50-60), umówiona 20x20, na miejscu okazuje się, że Jastrzębie zmienia zdanie, mimo tego Góral podejmuje walkę.
Na tym proponuję, zakończyć ten temat.
żeby zakończyć temat podaj prawdziwe liczby!
Jastrzebie Ruch 45 osób
[quote="trzeba"][quote="fanatyk."][quote="trzeba"][quote="miecz samurajski"]Pogoń zebrała się bandą (jak się sami określili) i dzwonili do ekip wyjazdowych Miedzi i Górnika Wałbrzych ale na zaproszenie na harce od Gdańszczan nie było odwagi...słabiutko panowie...
W wyniku braku porozumienia z klubem odnośnie najbliższego wyjazdu na Jagiellonie informujemy że wyjazd na mecz z Jagiellonią nie odbędzie się.
W kwestii kolejnych wyjazdów będziemy informować na bieżąco.
Można wiedzieć o jaki brak porozumienia chodzi?
"Zaginiona" kasa za bilety na mecz derbowy na Legii, którą musiał wyłożyć w konsekwencji z własnej kieszeni właściciel. Oto przyczyna braku porozumienia na linii klub-kibice.
Ciekaw jestem dzisiejszej liczby Zabrzan na Lechii. Z jednej strony pewno ciśnienie na arenę a z drugiej niestety poniedziałek i perspektywa że niejeden nawet na rano we wtorek do roboty nie zdąży.
Wchodzą na mecz ok 20min, po czym zostają do końca chyba przechodząc z flaga przez całą prostą na przeciwko sektora gości, kilkukrotnie wieszając ją w różnych miejscach.
Przed meczem prowokowali flagą na mieście, ale z uwagi na wzmożone siły milicji nie było możliwości, mimo prób, dobiegnięcia do nich.
Szkoda ze kolejny bardzo daleki wyjazd Zawiszy przypadł w Niedziele....
Na najdalszym wyjeździe pierwszoligowym w tym sezonie - w Stróżach, zameldowało się 150 Zawiszaków + 5 ziomali z Górnika Wałbrzych, 2 z GKSu Tychy, 1 z ŁKS Łódź.
Góral Żywiec i Polonia Bytom mają jakiś układ bo wcześniej nie słyszałem o żadnych kontaktach pomiędzy tymi ekipami a teraz widzę, że wspólnie walczą ?
W Piotrkowie Trybunalskim wieczorem w piątek dochodzi do starcia miejscowych FC łódzkich drużyn. Po stronie Widzewa 28 osób, po stronie ŁKSu ok. 30 osób. Po ok. 1,5 minucie okazuje się zdecydowanie lepszy FC Widzewa. Wspomagało nas 8 chłopaków z Tomaszowa.
700 raczej ich nie będzie, obstawiam 600 / 650 max
warto zaznaczyć, ze podczas tego wyjazdu wspiera nas prawie 100 osobowa grupa Gieksy oraz niecałe 2 dyszki biało - zielonych braci z Dębicy
jak na poniedziałek i tak daleki wyjazd liczba wspierających zgód oraz samego Górnika zajebista!
dominho pisze:mam pytanie-ile Hutnika w Olkuszu?? ewentualnie jakis opis i foto proszę.dzienx.
Na moje oko było nas 250 osób,ale nie jest to oficjalna liczba.Tutaj jest jakaś galeria, ale głównie grajków na nich widać, na niektórych foto można dostrzec nas w tle: http://www.olkuszanin.pl/galeria?func=v ... &catid=752
Jak na poneidziałek to dobry wyjazd. Jak wiadomo ten nowy stadion Lechii tez przyciaga, ale racja...procz Gornika to moze 3,4 ekipy sa w stanie pojechac na taki wyjazd w podobnej liczbie...o jakie chodzi to chyba latwo sie domyslec.
Górnik z dobrym dopingiem, szczególnie w drugiej części pierwszej połowy, bardzo dobrze oflagowani.
ps 2 pytanka, byliście ok 18.30 dopiero pod stadionem, i weszliście w 1 połowie nieco tylko spóźnieni, czyli ochrona sprawnie wpuszczała, nie robiła problemów?
i drugie pytanie co to za ekipa na dole sektora w białych koszulkach? jedna ze zgód?
czokoloko pisze:Górnik z dobrym dopingiem, szczególnie w drugiej części pierwszej połowy, bardzo dobrze oflagowani.
ps 2 pytanka, byliście ok 18.30 dopiero pod stadionem, i weszliście w 1 połowie nieco tylko spóźnieni, czyli ochrona sprawnie wpuszczała, nie robiła problemów? i drugie pytanie co to za ekipa na dole sektora w białych koszulkach? jedna ze zgód?
bez przesady, frekwencja jest zwykła. Można poczytać wręcz narzekania na nią, a co dopiero jak się znudzi oglądanie nowych stadionów? A co dopiero jakby młynów nie było? Zobaczymy jak to sie rozwinie w przyszłości.