Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
Persona_Non_Grata
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
Resovia -Motor - Nie wiem czy nic sie nie zmieniło ale kosa , i dołaczam sie do pytania jakie kontakty między Jagą a Motorem.
Nie wiem czemu tak to wszystko odpierasz. Każdy z nas wie jak jest i w jakim kierunku to wszystko zmierza. Co pokazuje choćby wyjazd do Wrocławia. Fakt że jest u was podział że część jest za a część przeciw, ale i tak tego się raczej nie uniknie by KKS i RTS znów byli rodziną.SKUP pisze:Już było jakiś czas temu pisane. W Kaliszu liczy się wyłącznie KKS Kalisz. Kontakty z Widzewem to prywatne kontakty kilku osób z poza ekipy Kaliskiego Klubu Sportowego.
wg szalikowcy.com koniec zgody Chemika z Jastrzębiem.
http://szalikowcy.com/news/3854.html?ko ... 30c7867a46
http://szalikowcy.com/news/3854.html?ko ... 30c7867a46
Jaga - Motor ? poczekajcie az kogos zlapia i oklepia,wtedy bedzie cos oficjalnego.Poki co rozmijali sie z paroma ekipami,dlatego nie pucuja sie z tym na okolo.
Resovia-Motor-wiadomo,kosa!
Resovia-Motor-wiadomo,kosa!
-
z_krainy_marzen
co łaczy Apator Toruń a Górnik Konin?
-
ServiceCrew
Prywatne kontakty jednego z Konińskich osiedli śmigającego na Górnik. Bynajmniej jakiś czas temu taką informację podał ktoś z Górnika.z_krainy_marzen pisze:co łaczy Apator Toruń a Górnik Konin?
No proszę Cie... Prywatne znajomości w większości osób ze Starej Gwardiixfan pisze:A jak jest na liniach:
Piast Gliwice - Lechia Gdańsk - na polscykibice.com pisało niedawno że jakiś układ mają spod litery "H". :)
jeszcze za czasów dawnej zgody. Raz w kilkanaście osób Piast u nas na sektorze w Wodzisławiu rok albo dwa lata temu.
-
Wislasandomierz
Z Siarką łączy nas układ.xfan pisze:A jak jest na liniach:
Raków - Zawisza - obecnie
Piast Gliwice - Lechia Gdańsk - na polscykibice.com pisało niedawno że jakiś układ mają spod litery "H". :)
i jeszcze:
Motor - Jagiellonia
Motor - Stomil
Resovia -Motor...
W tych wschodnich klimatach jestem trochą niekumaty.
I poproszę obecne zgody/układy:
Radomiaka, Stali Rzeszów, Wisły Sandomierz i Siarki Tarnobrzeg.
Dzięki
Stal Rzeszów nie posiada żadnych zgód ani układów.
Nie znasz aktualnej sytuacji w mieście Kalisz a wypowiadasz się jakbyś tutaj mieszkał i wiedział wszystko. KKS Kalisz nie posiada aktualnie żadnej zgody.Thor1982 pisze:Nie wiem czemu tak to wszystko odpierasz. Każdy z nas wie jak jest i w jakim kierunku to wszystko zmierza. Co pokazuje choćby wyjazd do Wrocławia. Fakt że jest u was podział że część jest za a część przeciw, ale i tak tego się raczej nie uniknie by KKS i RTS znów byli rodziną.SKUP pisze:Już było jakiś czas temu pisane. W Kaliszu liczy się wyłącznie KKS Kalisz. Kontakty z Widzewem to prywatne kontakty kilku osób z poza ekipy Kaliskiego Klubu Sportowego.
SKUP pisze:Już było jakiś czas temu pisane. W Kaliszu liczy się wyłącznie KKS Kalisz. Kontakty z Widzewem to prywatne kontakty kilku osób z poza ekipy Kaliskiego Klubu Sportowego.
To nie jest moja prywatna opinia ale stanowisko ekipy KKS-u Kalisz .
witam,
SUPPORTERS, padło info więc nie bardzo rozumiem co chciałbyś jeszcze się dowiedzieć?
żeby taka cisza była po każdej padniętej zgodzie to było by miło :)
SUPPORTERS, padło info więc nie bardzo rozumiem co chciałbyś jeszcze się dowiedzieć?
żeby taka cisza była po każdej padniętej zgodzie to było by miło :)
Układ jednej z dzielnic Rzeszowa z Niebieskimi z Jaworzna i nie pisz mi że to nie układ tylko prywatne kontakty bo każdy wie że tak już nie jest. Z Widzewem nie mieliście też czasem jakieś układu czy już nieaktualny ?BartekBP pisze:Stal Rzeszów nie posiada żadnych zgód ani układów.
Nigdy nie padła, bo nigdy nic oficjalnego nie przybijali. Wszystko opierało się jedynie na prywatnych znajomościach.Radomski Dresiarz pisze:kiedy padla zgoda/uklad Hutnika Warszawa z Wisla Pulawy?
Nie kieruj takich pytań do mnie, ja z drugiej strony miasta jestem ;)Korbi pisze:Układ jednej z dzielnic Rzeszowa z Niebieskimi z Jaworzna i nie pisz mi że to nie układ tylko prywatne kontakty bo każdy wie że tak już nie jest. Z Widzewem nie mieliście też czasem jakieś układu czy już nieaktualny ?BartekBP pisze:Stal Rzeszów nie posiada żadnych zgód ani układów.
-
Iskra 1951 Pszczyna
jak jest na linii Piast Gliwice-Chemik Kędzierzyn?
Piast Gliwice-Odra Opole?
GKS Tychy-Arka Gdynia?
ileż można spamować ten temat tymi samymi pytaniami. ost. - H.
Piast Gliwice-Odra Opole?
GKS Tychy-Arka Gdynia?
ileż można spamować ten temat tymi samymi pytaniami. ost. - H.
-
stilonowiec123
Ja mam pytanie następujące, w którym roku powstała zgoda Cracovii z Koroną i ile czasu ona trwała?
-
Loco_Locass
1983-2008stilonowiec123 pisze:Ja mam pytanie następujące, w którym roku powstała zgoda Cracovii z Koroną i ile czasu ona trwała?
-
zdrowa krowa
Jakie kosy ma Promień Żary? Wiem , że napewno z Czarnymi Żagań, ale głównie interesują mnie stosunki z ekipami zielonogórskimi.
Korbi pisze:Układ jednej z dzielnic Rzeszowa z Niebieskimi z Jaworzna i nie pisz mi że to nie układ tylko prywatne kontakty bo każdy wie że tak już nie jest. Z Widzewem nie mieliście też czasem jakieś układu czy już nieaktualny ?BartekBP pisze:Stal Rzeszów nie posiada żadnych zgód ani układów.
Nie wiem kolego o co Ci dokladnie chodzi, ale ktos zapytal o zgody i uklady Stali Rzeszow, to ze jakies osiedle utrzymuje dobre kontakty z niebieskimi oznacza ze nalezy ich wypisywac po stronie ukladow Stali ? Jak wiadomo Stal Rz. utrzymuje dobre kontakty zarowno z Widzewem jak i Ruchem, ale poza tym nic wiecej.
Żary od zawsze miał kosę lokalną z Żaganiem więc naturalnie że Promień i Czarni mają do siebie stosunek ambiwalentny.zdrowa krowa pisze:Jakie kosy ma Promień Żary? Wiem , że napewno z Czarnymi Żagań, ale głównie interesują mnie stosunki z ekipami zielonogórskimi.
Jeżeli chodzi o ich układy z innymi ekipami z woj. Lubuskiego to z Nową Solą i Dozametem też jest kosa z Falubazem raczej neutralnie i chyba dwa sezony temu byli u nich na jakimś turnieju Fan Clubów jeżeli chodzi o Stilon to ciśnienia jakiegoś tam nie ma ale neutralnymi stosunkami nazwać tego też nie można.
-
techniczny
A jak jest obecnie na linii Pogoń Staszów (Pogoń działa jako fc Ruchu?) - Stal Rzeszów?hejhej pisze:Korbi pisze:Układ jednej z dzielnic Rzeszowa z Niebieskimi z Jaworzna i nie pisz mi że to nie układ tylko prywatne kontakty bo każdy wie że tak już nie jest. Z Widzewem nie mieliście też czasem jakieś układu czy już nieaktualny ?BartekBP pisze:Stal Rzeszów nie posiada żadnych zgód ani układów.
Nie wiem kolego o co Ci dokladnie chodzi, ale ktos zapytal o zgody i uklady Stali Rzeszow, to ze jakies osiedle utrzymuje dobre kontakty z niebieskimi oznacza ze nalezy ich wypisywac po stronie ukladow Stali ? Jak wiadomo Stal Rz. utrzymuje dobre kontakty zarowno z Widzewem jak i Ruchem, ale poza tym nic wiecej.
-
WnukEdwarda
To znaczy mają kose, ale coś ich jednak łączy, czy jak? Bo bynajmniej tego nie rozumie.paradoks pisze:Żary od zawsze miał kosę lokalną z Żaganiem więc naturalnie że Promień i Czarni mają do siebie stosunek ambiwalentny.zdrowa krowa pisze:Jakie kosy ma Promień Żary? Wiem , że napewno z Czarnymi Żagań, ale głównie interesują mnie stosunki z ekipami zielonogórskimi.
.
Temat był kilka razy poruszany, wystarczy poszukać kilka zakładek wcześniejxfan pisze:A jak jest na liniach:
Raków - Zawisza - obecnie
i jeszcze:
Motor - Jagiellonia
Motor - Stomil
Resovia -Motor...
W tych wschodnich klimatach jestem trochą niekumaty.
I poproszę obecne zgody/układy:
Radomiaka, Stali Rzeszów, Wisły Sandomierz i Siarki Tarnobrzeg.
Dzięki
Podsumowując:WnukEdwarda pisze:To znaczy mają kose, ale coś ich jednak łączy, czy jak? Bo bynajmniej tego nie rozumie.paradoks pisze:Żary od zawsze miał kosę lokalną z Żaganiem więc naturalnie że Promień i Czarni mają do siebie stosunek ambiwalentny.zdrowa krowa pisze:Jakie kosy ma Promień Żary? Wiem , że napewno z Czarnymi Żagań, ale głównie interesują mnie stosunki z ekipami zielonogórskimi.
.
Promień Żary ma kose z Czarnymi Żagań, w mniejszym stopniu z Dozametem Nowa Sól. Promień to mała ale niezależna ekipa która nie jest niczyim FC. Obecność na turniejach kibiców Falubazu to efekt prywatnych kontaktów.
-
WnukEdwarda
czyli mają kose, a nie stosunek ambiwalentny? A Paradoks albo nie wie, albo nie rozumie co pisze?
Tak to jest jak na siłe używa sie słów których znaczenia do końca sie nie rozumie...
"Stosunek ambiwalentny" hehe
Za jakiś czas kluczem do zrozumienia wszelkich układów i układzików na polskiej scenie będą "prywatne kontakty" i "ambiwalentny stosunek";)
"Stosunek ambiwalentny" hehe
Za jakiś czas kluczem do zrozumienia wszelkich układów i układzików na polskiej scenie będą "prywatne kontakty" i "ambiwalentny stosunek";)
-
Hannibal84
19SZ27 pisze:No ku***, cały czas jest internetowa zgoda. To mało ?
I telegazetowa...
Jakie relacje na linii : Chrobry - Elana , Karpaty Krosno - Stal Rzeszów ?
-
Abrakadabra1947
Mistrzostwo świata ta piosenka z filmiku. Tego rapera? chyba prąd kopał po jajach w czasie nagrywania swojego dzieła.krk. pisze:http://www.youtube.com/watch?v=vNFSR7b0 ... re=related
Ruch & Widzew + Jaga. Jest coś na rzeczy?
Jakie są relację na linii KSZO - Hetman Zamość?
swego czasu HWK było w Ostrowcu na turnieju, potem kilka razy gościnnie na meczach. bardziej przyjazne ale nic z tego nie wynika.Klossu pisze:Jakie są relację na linii KSZO - Hetman Zamość?
Jak jest na lini
Czarni Słupsk - Gryf Słupsk ?
Czarni Słupsk - Lechia Gdańsk ?
-
obiektywny1
Układ ,,h"jot_pe pisze:Jakie stosunki Górala z Polonią Bytom?
-
Młody_Bycek
Czarni z Gryfem układ o nie agresji . Natomiast Lechię i Czarnych łączy zgoda .KTH_Krynica pisze:Jak jest na lini
-
CZARNISLUPSK1945
Na stronie powinna pojawić się lista kto z kim ma zgodę , układ ewentualne prywatne kontakty, bo widzę, że młode pokolenie jest głodne wiedzy i zadaje dużo pytań, a nie zawsze uzyskuje satysfakcjonujące odpowiedzi.
Czarnych i Lechie nie laczy zadna zgoda a uklad jak juz
Skoro nie łączy ich zgoda ani układ a wydawane są gadżety "zgodowe" to Czarni
są FC Lechii ?
są FC Lechii ?
-
gryfslupsk*
Gryfita nie wtrącaj się, nie nasza sprawa.
mógłby ktoś przybliżyć Pogoń Siedlce? frekwencja na II lidze jak do tej pory zawsze powyżej 2 000