Polska - Niemcy (06.09.2011) Gdańsk
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Polska - Niemcy (06.09.2011) Gdańsk
jakaś chora moda na meczach reprezentacji żeby klaskać podczas hymnu gości ,rozumie po hymnie można przywitać reprezentacje do której się nic niema
Jedno jest pewne przez ta cala sytuacje z protestami nie możemy się pokazać z dobrej strony..mam nadzieje ze Lechia chociaż na mieście obije szwabów....:)
TYLKO HUTNIK NOWA HUTA!!!!!!!
-
No to chyba Niemcy mają swoje info i Polacy swoje. Około 12 na TVN 24 rzeczniczka PZPN mówiła że Niemcy kupili około 700 biletów . Pozostałych biletów które są w sprzedaży ( ponoć nie ma biletów w kasach !!! ) jest około 4 tys .Madagaskar pisze:Deutscher Fußball-Bund podał własnie informacje ze do Polski wybiera się grupa 2000 kibiców którzy zakupili bilety na ten mecz a ponad drugie tyle wybiera sie bez biletów by zakupic je w kasach Areny stadionu.
Komu tu wierzyć może lepsze info odnośnie meczu dostaniemy od federacji niemieckiej.
-
Wiedziałem, że to plota z tym meczem, ci sami podają że mecz się odbędzie, dogadali się ze strażakami - [link]
-
...albo pośpiewa z nimi o swoim "wzorze" :)patriota84 pisze:Jedno jest pewne przez ta cala sytuacje z protestami nie możemy się pokazać z dobrej strony..mam nadzieje ze Lechia chociaż na mieście obije szwabów....:)
Niemiec, Moskal nie osiędzie,
gdy jąwszy pałasza,
hasłem wszystkich zgoda będzie
i ojczyzna nasza.
gdy jąwszy pałasza,
hasłem wszystkich zgoda będzie
i ojczyzna nasza.
-
Hehe, o ile nie przyjadą w pancernych autach :p
-
Ja mam tylko taką nadzieje że podczas hymnu niemieckiegoosoby które bedą na meczu zrobią na przekór piknikom którym ostatnio w modzie jest klaskanie podczas hymnu gości i wygwizdamy ich hymn. Wśród fanów symulatorów łodzi podwodnych z pewnością nie ma osoby, która nigdy nie słyszałaby o serii Silent Hunter. Po pięciu instalowanych na dysku twardym częściach Silent Huntera, tym razem mamy okazję zagrać w wersję przeglądarkową o oznaczeniu „Online”, ale nie mniej złożoną, nie mniej zaawansowaną i zdecydowanie nie mniej wciągającą. Za to w pełni darmową i dzięki niskim wymaganiom sprzętowym, dostępną niemal dla wszystkich użytkowników komputerów
Zostań gwiazdą piłki nożnej! Czekają Cię godziny morderczego treningu, ale jeśli chcesz zagrać w FC Madrito, nie masz wyjścia! Zadbaj o dobre relacje ze swoim menadżerem i inwestuj w suplementy, które pozytywnie wpłyną na Twój rozwój sportowy. Gdyby brakowało Ci kasy, zawsze możesz poprzetykać rury stadionowe w zamian za parę miedziaków. Cóż, nikt nie mówił, że piłkarz-amator ma lekko
Game of Thrones: Seven Kingdoms to darmowa, przeglądarkowa gra MMORPG oparta na motywach powieści Pieśń Lodu i Ognia, stworzonej przez Georga R.R. Martina. Autorzy Battlestar Galactica Online - zespoły Bigpoint i Artplant – raz jeszcze połączyły siły i wydały bardzo rozbudowaną, sieciową grę skierowaną specjalnie do fanów jednego z najlepiej ocenianych i najpopularniejszych seriali wyświetlanych na kanale HBO
Fragoria to darmowa gra przeglądarkowa MMO RPG, która oferuje podróż do niezwykłej krainy pełnej skarbów, pięknych krajobrazów i wielkich możliwości. Twoja bohaterska ścieżka musi prowadzić przez zastępy przeciwników. Czy stawisz im czoła?
Symulator kosmiczny przeniesie cię w ekscytujący świat walki o surowce i władzę w przestrzeni międzygwiezdnej. Jako kapitan statku kosmicznego, walcz z obcymi rasami, zdobywaj broń i najlepsze wyposażenie
Dobra wiadomość dla wszystkich fanów pierwszej części gry Tom Clancy's EndWar! Ubisoft przygotował darmową, przeglądarkową edycję tej online’owej gry strategicznej!
Określ swój los i wciel się w wampira, wilkołaka lub łowcę! Niezależnie od tego, jaką klasę postaci wybierzesz, czeka Cię niezwykła przygoda w świecie pełnym dziwacznych stworów i tajemniczych miejsc. W Bloodmoon, grze twórców Shakes & Fidget, czekają na Ciebie jeszcze większe możliwości i jeszcze bardziej rozbudowana rozgrywka.
Pamiętacie jeszcze Theme Hospital? Pewnie niektórzy z Was doskonale znają tę grę, a reszcie osób nie pozostaje nic innego, jak zagrać w Kapi Hospital, która pełnymi garściami czerpie z legendarnego tytułu
Internetowa gra gangsterska określana często jako „GTA w wersji przeglądarkowej”. Ze względu na przedstawiane w niej treści, całość jest przeznaczona tylko dla osób pełnoletnich.
Pozdro dla normalnych.
Zostań gwiazdą piłki nożnej! Czekają Cię godziny morderczego treningu, ale jeśli chcesz zagrać w FC Madrito, nie masz wyjścia! Zadbaj o dobre relacje ze swoim menadżerem i inwestuj w suplementy, które pozytywnie wpłyną na Twój rozwój sportowy. Gdyby brakowało Ci kasy, zawsze możesz poprzetykać rury stadionowe w zamian za parę miedziaków. Cóż, nikt nie mówił, że piłkarz-amator ma lekko
Game of Thrones: Seven Kingdoms to darmowa, przeglądarkowa gra MMORPG oparta na motywach powieści Pieśń Lodu i Ognia, stworzonej przez Georga R.R. Martina. Autorzy Battlestar Galactica Online - zespoły Bigpoint i Artplant – raz jeszcze połączyły siły i wydały bardzo rozbudowaną, sieciową grę skierowaną specjalnie do fanów jednego z najlepiej ocenianych i najpopularniejszych seriali wyświetlanych na kanale HBO
Fragoria to darmowa gra przeglądarkowa MMO RPG, która oferuje podróż do niezwykłej krainy pełnej skarbów, pięknych krajobrazów i wielkich możliwości. Twoja bohaterska ścieżka musi prowadzić przez zastępy przeciwników. Czy stawisz im czoła?
Symulator kosmiczny przeniesie cię w ekscytujący świat walki o surowce i władzę w przestrzeni międzygwiezdnej. Jako kapitan statku kosmicznego, walcz z obcymi rasami, zdobywaj broń i najlepsze wyposażenie
Dobra wiadomość dla wszystkich fanów pierwszej części gry Tom Clancy's EndWar! Ubisoft przygotował darmową, przeglądarkową edycję tej online’owej gry strategicznej!
Określ swój los i wciel się w wampira, wilkołaka lub łowcę! Niezależnie od tego, jaką klasę postaci wybierzesz, czeka Cię niezwykła przygoda w świecie pełnym dziwacznych stworów i tajemniczych miejsc. W Bloodmoon, grze twórców Shakes & Fidget, czekają na Ciebie jeszcze większe możliwości i jeszcze bardziej rozbudowana rozgrywka.
Pamiętacie jeszcze Theme Hospital? Pewnie niektórzy z Was doskonale znają tę grę, a reszcie osób nie pozostaje nic innego, jak zagrać w Kapi Hospital, która pełnymi garściami czerpie z legendarnego tytułu
Internetowa gra gangsterska określana często jako „GTA w wersji przeglądarkowej”. Ze względu na przedstawiane w niej treści, całość jest przeznaczona tylko dla osób pełnoletnich.
Pozdro dla normalnych.
-
Jak mam bilet na inne nazwisko to da rade wejść ? sprawdzają to ?
TO MY
-
[link]
Relacja kibiców Śląska Wrocław, GKS-u Tychy, Arki Gdynia oraz Legii Warszawa.
[link]
[link]
[link][link]
Cotygodniowe fotorelacje z polskich i europejskich stadionów!! Sprawdź ->> [link] <<-
Cotygodniowe fotorelacje z polskich i europejskich stadionów!! Sprawdź ->> [link] <<-
-
na lidze nie sprawdzajaJak mam bilet na inne nazwisko to da rade wejść ? sprawdzają to ?
-
bojkot meczu pzpn j**** szopki odprawiaja anty pikniki
-
-
Wyobrażasz sobie aby sprawdzali dokumenty 40tyś ludzi,spokojnie wejdziesz.MK-K pisze:Jak mam bilet na inne nazwisko to da rade wejść ? sprawdzają to ?

-
I jak sa jeszcze jakies bilety ? Jest sens sie bawic w kupno?? Bo jak na razie na KUPBILET.PL cisza....
-
wiesz jak by sprzedaz miala byc od jutra to bys dostal maila na swoja poczte ze rusz sprzedaz od niedzieli a tak .zreszta nie pierszy raz z biletami pzpn robi cyrki .jakis czas temu terz tak czekalem bo podawali ze od piatku ruszy sprzedarz i co ruszyla ale od poniedzialku
-
A więc właśnie nic nie dostałem na poczte.... Lipa w HuY...
-
ja czekam do polnocy moze troszeczke dluzej ale mowie ze to wszystko sciema nie raz juz tak robili . mimo to ze jak byk jest napisane ze bilety dostepne beda od 4 wrzesnia cyzyli za ok.10 min
-
to bilety mozna kupowac ale z tego co wskazuje jak sie najedzie na sektory to zostaly tylko bilety w cenie 120 i 240 zl aha i mozna kupowac poprze ta strone klubu kibica
-
i jeszcze za 180
-
Niby zostało 1600... [link]kamienna pisze:I jak sa jeszcze jakies bilety ? Jest sens sie bawic w kupno?? Bo jak na razie na KUPBILET.PL cisza....
-
Flimik z hymnu reprezentacji Niemiec z tego meczu - http://www.youtube.com/watch?v=xwesmyAogqMFFOT pisze:[link]
[link]
Zobaczymy, jak zareagują trybuny we wtorek.
[link][link]
-
PZPN ma nasrane w glowie i lato bilety coraz droge przyjda same pikniki apeluje do kumatych aby wygwizdac PZPN i late i nie dopingowac
-
-
[link]
Czyżby Janusze przybili nową zgodę heh
Odnośnie meczu już dziś widziałem na mieście dwie grupki małyszofanów z trąbkami. Sam nie wiem czy się śmiać czy płakać
Odnośnie meczu już dziś widziałem na mieście dwie grupki małyszofanów z trąbkami. Sam nie wiem czy się śmiać czy płakać
-
Przecież to jakiś meksykański janek trzyma ten szal, a takowe pojawiają się w sprzedaży przed każdym takim meczem. Nie dziwi nic ...masisLG pisze:[link]
-
http://www.youtube.com/watch?v=YUEcqZe8 ... re=related
mecz z Niemcami 96. Gwizdy i Polaków i Niemców podczas hymnów, potem jakieś zamieszki na trybunach. Za to doping wrócił do punktu wyjścia, znowu słychać jakieś dzieci ;)
mecz z Niemcami 96. Gwizdy i Polaków i Niemców podczas hymnów, potem jakieś zamieszki na trybunach. Za to doping wrócił do punktu wyjścia, znowu słychać jakieś dzieci ;)
-
Ze wzgledów bezpieczenstwa DFB sprzedal 463 bilety na mecz tylko dla zarejstrowanych czlonków kibica
-
klubu kibica reprezentacji oczywiscie
-
Chłopaki najlepiej z Gdańska rzecz jasna jakimi tramwajami czy autobusami można się dostać na stadion PGE Arena z Dworca Głównego?
-
Ja nie z Gdanska ale....dojazd masakra normalnie jesli nie masz auta na miejscu ( tramwaje nie jezzdza...jeden tylko jakis zastepczy autobus zatrzymuje sie w okolicach stadionu , Gdansk rozkopany na maksa) Za taxi z centrum zaplacilem ok 15 zl,mozna tez z buta od skm-ki poleciec , stacja Gdansk Politechnika.
Mialem okazje byc na meczu z ŁKS i na tamta chwile w Gdansku byl tylko stadion i nic do okola, ani co zjesc ani sie czegos napic w okolicy jak ktos ma chec przed meczem.Na stadionie do tego na meczach Lechii obrot bezgotowkowy jesli chodzi o catering wiec jesli ktos zapomni ze soba plastiku to jesli sie z kims nie dogadasz to nici z kupna szamki.
Z innej beczki....stadionik kozak....ale jak to w Polsce bywa nic na 100% dzialac nie moze....w przerwie jak sie czlowiek odlac chce to szok....pisuary nie wyrabiaja i sie przelewaja a sporoich naprawde.
Ps. Nie widzialem zadnego podestu na mlynie Lechii...czy docelowo ma sie cos tam pojawic?
Mialem okazje byc na meczu z ŁKS i na tamta chwile w Gdansku byl tylko stadion i nic do okola, ani co zjesc ani sie czegos napic w okolicy jak ktos ma chec przed meczem.Na stadionie do tego na meczach Lechii obrot bezgotowkowy jesli chodzi o catering wiec jesli ktos zapomni ze soba plastiku to jesli sie z kims nie dogadasz to nici z kupna szamki.
Z innej beczki....stadionik kozak....ale jak to w Polsce bywa nic na 100% dzialac nie moze....w przerwie jak sie czlowiek odlac chce to szok....pisuary nie wyrabiaja i sie przelewaja a sporoich naprawde.
Ps. Nie widzialem zadnego podestu na mlynie Lechii...czy docelowo ma sie cos tam pojawic?
RRR
-
Mecz Polska - Niemcy: tak dojedziesz na stadion
Co do komunikacji:
[link]
Co do komunikacji:
[link]

-
Tutaj też warto zajrzeć: [link]
Moim zdaniem dobrze jest pójść z buta z przystanku Opera Bałtycka/SKM Politechnika. Spacer z Opery Bałtyckiej na stadion to tak na oko 15-20 minut, cały czas prosto - nie da się zgubić.
Moim zdaniem dobrze jest pójść z buta z przystanku Opera Bałtycka/SKM Politechnika. Spacer z Opery Bałtyckiej na stadion to tak na oko 15-20 minut, cały czas prosto - nie da się zgubić.
-
Najłatwiej będzie dojechać SKM na stację Gdańsk Politechnika i z buta 10-15 minut szybkim krokiem jesteśmy na stadionie. Zresztą w dniu meczu 2h przed chodzą wycieczki kibiców więc nie ma możliwości zgubienia się. Kursują także autobusy ale kilka godzin przed meczem są naładowane jak sardynki w puszce i jeżdżą nie planowo, a patrząc na zakorkowane drogi prowadzące na stadion, wersja piesza wydaje się szybsza i sprawniejsza. Stadion robi mega wrażenie!

-
Taaa, ja ostatnio chciałem wsiąść po meczu z Cracovią, nie dało rady, ale faktycznie dojście jest banalne
-
Rettever pisze:doping droga na stadion z buta zajmie tobie 20 -30 minut
droga prosta od dworca głównego pod sam stadion
Już pisaliśmy o tym 20-30 minut z Głównego kilka stron wcześniej- jakim cudem,powiedz mi?
10 minut- plac Trzech Krzyży
kolejne 10-15 - stadion Polonii
kolejne 20 minut stadion Arena
Z dworca Politechnika jak najbardziej z buta będzie 20 minut.
Tramwaj ew.autobus i bawcie się dobrze,oklaskujcie,wuwzele przygotowane?
-
You must understand one thing that real polish fanatics boycot all national team matches so this match will be without real support from polish fanatics and without "hoolies " etc
-
[link]
Dla tych wszystkich co nie chcą bojkotu kadry. Komu chcecie kibicować - im.
Chodzicie na mecze, płacicie duże pieniądze za bilety, wspieracie betony z pzpn-u, zdzieracie gardło dla nich, dla piłkarzyków, trenera i działaczy. pzpn robi Was w wała mówiąc że kibicujecie Polsce. Narzekacie na zarobki w pzpn-ie a sami ich wspieracie waszymi pieniędzmi. Śmieszą mnie Wasze wypowiedzi że kibicujecie nie piłkarzom, działaczom a reprezentacji. W tej chwili reprezentacja to oni. Znaleźli bardzo fajny sposób na zarobienie wielkiej kasy i to wykorzystują.
Dla tych wszystkich co nie chcą bojkotu kadry. Komu chcecie kibicować - im.
Chodzicie na mecze, płacicie duże pieniądze za bilety, wspieracie betony z pzpn-u, zdzieracie gardło dla nich, dla piłkarzyków, trenera i działaczy. pzpn robi Was w wała mówiąc że kibicujecie Polsce. Narzekacie na zarobki w pzpn-ie a sami ich wspieracie waszymi pieniędzmi. Śmieszą mnie Wasze wypowiedzi że kibicujecie nie piłkarzom, działaczom a reprezentacji. W tej chwili reprezentacja to oni. Znaleźli bardzo fajny sposób na zarobienie wielkiej kasy i to wykorzystują.
-
Dziękóweczka panowie za opis trasy na stadion i za podanie środków transportu w okolice stadionu czy też na sam stadion a mam jeszcze jedno pytanko Czy to prawda że na PGE Arenie nie można robić zdjęć czy to farmazon wie ktoś coś więcej na ten temat?
-
ŁBZ pisze:Dziękóweczka panowie za opis trasy na stadion i za podanie środków transportu w okolice stadionu czy też na sam stadion a mam jeszcze jedno pytanko Czy to prawda że na PGE Arenie nie można robić zdjęć czy to farmazon wie ktoś coś więcej na ten temat?
kolego farmazon . Zrobisz zdjęcie bez problemu
WŁADCY PÓŁNOCY

-
Panowie, do c****, jaka PGE Arena?! Dziwna mania na uleganie nazwą sponsorów. Żadne PGE Areny, Dialog Areny czy Pepsi etc.