Polska- Meksyk 02.09 Warszawa
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Polska- Meksyk 02.09 Warszawa
Mecz towarzyski pomiędzy Polską i Meksykiem odbędzie się w Warszawie na Stadionie Wojska Polskiego. Spotkanie zaplanowano na 2 września o godz. 20:30.

█▀█ █▀▀ █▀█ █▄▄
█▀█ █▄▄ █▀█ █▄█
all corp are bastards
-
Re: Polska- Meksyk 02.09 Warszawa
Ceny biletów na mecz: 50, 90 i 130 PLN czyli takie same jak na mecz z Gruzją śmiech na sali ku*** z tymi biletami jak Gruzja jest na poziomie Meksyku według PZPN to zajebiscie.

█▀█ █▀▀ █▀█ █▄▄
█▀█ █▄▄ █▀█ █▄█
all corp are bastards
-
bo jest w Warszawie na większym stadionie i boją się ewentualnych pustek. Jak Meksyk przyjedzie w pełnym składzie to januszom wesoło nie będzie. Mecz chyba bez historii?
-
Bilety na Polska - Meksyk dostępne będą na kupbilet dzisiaj wieczorem.
[link][link]
Cotygodniowe fotorelacje z polskich i europejskich stadionów!! Sprawdź ->> [link] <<-
Cotygodniowe fotorelacje z polskich i europejskich stadionów!! Sprawdź ->> [link] <<-
-
Jakie sa plany Legii i wogole kibicowskiej braci co do tego meczu? Bede w Polsce akurat jak bedzie mecz z Meksykiem i mam ochote pojechac na Reprezentacje,ale jesli bedzie protest i " W gore [link]..." to gleboko sie zastanawiam..
'+' za akcje
'-' za sprzet
Pozdro dla Kumatych

TYLKO RAKOW CZESTOCHOWA
'-' za sprzet
Pozdro dla Kumatych

TYLKO RAKOW CZESTOCHOWA
-
tak ku*** każdy będzie pisał swoje postanowienia na forum ,masakra.
WIARA
-
@mowdomnie: moze Ty masz głęboko gdzieś fakt, czy jest protest czy dobra zabawa, ale dla mnie to istotne. Po za tym Zagłębie oficjalnie napisało, ze mecz odpuszcza. Moze Legia tez takie oświadczenie wydała? A to forum roi tak czytają TYLKO kibice i policja, wiec jeśli uzyskam odpowiedzba moje pytanie, to nie wpłynie to na liczbę piknikow na meczu...
'+' za akcje
'-' za sprzet
Pozdro dla Kumatych

TYLKO RAKOW CZESTOCHOWA
'-' za sprzet
Pozdro dla Kumatych

TYLKO RAKOW CZESTOCHOWA
-
[link]Za niecałe dwa tygodnie piłkarska reprezentacja Polski podejmie na Pepsi Arena w Warszawie reprezentację Meksyku. W dniu wczorajszym w serwisie kupbilet ruszyła otwarta sprzedaż biletów. Na dzień dzisiejszy sprzedano ich blisko 1700.
Największą popularnością cieszą się bilety najtańsze (50 zł) i co może dziwić… najdroższe (130 zł). W obu przypadkach jednak liczby bezwzględne nie zwalają z nóg, a więc 2-go września na stadionie Legii można się spodziewać podobnej atmosfery jaka była podczas czerwcowych spotkań kadry, czy ostatniego meczu w Lubinie.
Dokładna liczba sprzedanych biletów (stan na 21.08):
Cena L. biletów
50 zł - 587
90 zł - 164
130 zł - 584
Rodzinny - 362
Poniżej prezentujemy grafiki pokazujące zapełnienie poszczególnych sektorów. Kolorem szarym zaznoczono miejsca niedostępne.
[link][link]
-
Właśnie dostałem taki o to mail z KupBilet.pl:
Tak tylko wkleiłem, może komuś się przyda bo ja mam swój bojkot na nich.Drogi Użytkowniku systemu KupBilet.pl
Wiadomość wygenerowana automatycznie, prosimy na nią nie odpowiadać!
Pragniemy zdementować informacje prasowe i zapewnić naszych użytkowników, iż aktualnie do zakupu biletów na mecz Polska-Meksyk w Warszawie NIE JEST POTRZEBNA Karta Klubu Kibica RP. Wystarczy wejść na naszą stronę [link] i można spokojnie zakupić bilet(y). Jeżeli ktoś woli kupić bezpośrednio na Stadionie Legii to również jest to możliwe. Zapraszamy serdecznie!.
Warszawa
02.09.2011
-
umarlismy!
w Stolicy kibicowska masakra teksanska pila mechaniczna!
swiat kibicowski sie skurwil, janusze prowadza doping, swietnie sie bawia, brudas leje w gebe prawie Polaka a stadio speiwa"jestesmy z Wami.."
az sie boje wtorkowej wizyty z Gdańsku :/
w Stolicy kibicowska masakra teksanska pila mechaniczna!
swiat kibicowski sie skurwil, janusze prowadza doping, swietnie sie bawia, brudas leje w gebe prawie Polaka a stadio speiwa"jestesmy z Wami.."
az sie boje wtorkowej wizyty z Gdańsku :/
BB!
-
W najczarniejszych wizjach nie zakładałem, że:
- Na meczach reprezentacji zamiast prawdziwych Kiboli, oflagowanych, znających przyśpiewki i zasady kibicowskie zabawiać się będą przypadkowi ludzie, którzy futbol oglądają tylko w TV przy okazji meczów Barcelony.
- szczytem możliwości w dopingu będzie "Polska-klask-klask-klask-Polska" co 15 minut intonowanych przez garstkę ludzi nie wiadomo skąd.
- przy zmianie w drużynie przeciwnej rozlegać się będą brawa (!!!) polskiej publiczności.
- trzy razy w ciągu meczu z niewiadomych powodów odśpiewany zostanie Mazurek Dąbrowskiego (dla mnie to profanacja, bo ani to nie finał ME, ani nie prowadzimy 5:0, mecz towarzyski, brak Kiboli)
- największym orgazmem dla ludzi na stadionie będzie wypatrywanie swojej mordy na telebimie, by w podnieceniu machać robiąc z siebie idiotę
A gdzie serce stadionu, bębny, flagi, delegacje ekip z całego kraju, doping na kilkanaście przyśpiewek i zabawa na całego jak w transie ? Gdzie ci najwierniejsi, patrioci i fanatycy, którzy przychodzą dla wartości i zasad ?
Jeśli po tym zaj...m turnieju nie wróci normalność to chyba pora umierać..
- Na meczach reprezentacji zamiast prawdziwych Kiboli, oflagowanych, znających przyśpiewki i zasady kibicowskie zabawiać się będą przypadkowi ludzie, którzy futbol oglądają tylko w TV przy okazji meczów Barcelony.
- szczytem możliwości w dopingu będzie "Polska-klask-klask-klask-Polska" co 15 minut intonowanych przez garstkę ludzi nie wiadomo skąd.
- przy zmianie w drużynie przeciwnej rozlegać się będą brawa (!!!) polskiej publiczności.
- trzy razy w ciągu meczu z niewiadomych powodów odśpiewany zostanie Mazurek Dąbrowskiego (dla mnie to profanacja, bo ani to nie finał ME, ani nie prowadzimy 5:0, mecz towarzyski, brak Kiboli)
- największym orgazmem dla ludzi na stadionie będzie wypatrywanie swojej mordy na telebimie, by w podnieceniu machać robiąc z siebie idiotę
A gdzie serce stadionu, bębny, flagi, delegacje ekip z całego kraju, doping na kilkanaście przyśpiewek i zabawa na całego jak w transie ? Gdzie ci najwierniejsi, patrioci i fanatycy, którzy przychodzą dla wartości i zasad ?
Jeśli po tym zaj...m turnieju nie wróci normalność to chyba pora umierać..
-
Zwycięzcą tego meczu jest jakiś najebany cham który mało nie wykurwił się o krzesełka byle załapać się w kadr gdy kamera pokazywała fraciszka.
1 Marca-Dzień "zołnierzy wyklętych"
23 Marca-Dzień przyjaźni polsko-węgierskiej
23 Marca-Dzień przyjaźni polsko-węgierskiej
-
A było tak pięknie, klimat na kadrze praktycznie już się odrodził, było wręcz o wiele ciekawiej niż na monotonnej lidze, wystarczy wspomnieć ostatnie eliminacje czy niedawny mecz w Kownie. Przecież to właśnie na meczach reprezentacji mogliśmy najbardziej sobie poużywać bo kary za wybryki i tak spadały na PZPN, wiec tym lepiej. A tu nagle wszystko poszło się j**** przez pseudoprotest, owszem protest powinien być ale na lidze bo to przede wszystkim tam mogliśmy uderzyć finansowo w tych wszystkich bydlaków. Odpuszczając kadrę nic nie wskuraliśmy bo bilety zamiast do nas trafią do jakichś pojebów z trąbkami i stan kasy i tak będzie się im zgadzał.
-
ku***, panowie, tego się nie dało oglądać, słuchać.
Aż strach pomyśleć co to będzie na meczu ze szwabami.
Wstyd i jeszcze raz wstyd.
Brak zorganizowanych ekip na meczach repry to JEDNO WIELKIE ( w c*** ) NIEPOROZUMIENIE. Komu my niby szkodzimy naszą nieobecnością?!
j**** januszy
Aż strach pomyśleć co to będzie na meczu ze szwabami.
Wstyd i jeszcze raz wstyd.
Brak zorganizowanych ekip na meczach repry to JEDNO WIELKIE ( w c*** ) NIEPOROZUMIENIE. Komu my niby szkodzimy naszą nieobecnością?!
j**** januszy
"można coś więcej?"
-
Raz było słychać "j**** pzpn" więc troche kumatych też musiało być.Ale rzeczywiście reszta to jedno wielkie nieporozumienie.
-
Tey,czym Wy się martwicie? Chcecie oklaskiwać reprezentację "skoczków" pod batutą pzpnu,jednocześnie napełniając za kasę z biletów kieliszki tych alkoholików z ul. Miodowej?
Ja nie,więc dziwię się lamentowi.
Wyjazdy to Nasza siła i to My tam reprezentujemy Nasz kraj a nie arboleda czy inny polanski.
A w kraju,no coż parę ekip zagranicznych u Nas na pucharach chociażby, miało przyjemność spotkać się z Nami i wcale do tych "spotkań" stadion nie jest potrzebny.
Ja nie,więc dziwię się lamentowi.
Wyjazdy to Nasza siła i to My tam reprezentujemy Nasz kraj a nie arboleda czy inny polanski.
A w kraju,no coż parę ekip zagranicznych u Nas na pucharach chociażby, miało przyjemność spotkać się z Nami i wcale do tych "spotkań" stadion nie jest potrzebny.
-
No, a ja mam odmienne zdanie.
Dla mnie cisza + pustki na meczach kadry (nie klubowych) to miód dla oczu. O to chodzi. Pan KonDonek i jego świta poszli na wojnę z nami, to niech teraz cierpią i niech Janki robią im klimat :) A coś im nie wychodzi najlepiej :) Najlepsza akcja dziś jak jakieś studentki z Meksyku było slychać na Łazienkowskiej :) O to chodzi. Żeby klimat wokół tej śmiesznej reprezentacji (zbieraniny cudzoziemców, których brat ze strony pradziadka szwagra jadł w dziewiętnastym wieku obiad w Polsce) był jak najbardziej skwaszony.
Gdyby rząd nie obchodził się z nami kibolami jak się obchodzi, gdyby związkiem kierowały młode energiczne osoby z pomysłami, a reprezentacja składała się nie z cudzoziemców, a z rodowitych Polaków (nie muszą być wybitni sportowo) to można by było żałować.
A tak - oby więcej takich 'niezapomnianych' wieczorów :) Może ktoś doceni w końcu siłę kibola.
Dla mnie cisza + pustki na meczach kadry (nie klubowych) to miód dla oczu. O to chodzi. Pan KonDonek i jego świta poszli na wojnę z nami, to niech teraz cierpią i niech Janki robią im klimat :) A coś im nie wychodzi najlepiej :) Najlepsza akcja dziś jak jakieś studentki z Meksyku było slychać na Łazienkowskiej :) O to chodzi. Żeby klimat wokół tej śmiesznej reprezentacji (zbieraniny cudzoziemców, których brat ze strony pradziadka szwagra jadł w dziewiętnastym wieku obiad w Polsce) był jak najbardziej skwaszony.
Gdyby rząd nie obchodził się z nami kibolami jak się obchodzi, gdyby związkiem kierowały młode energiczne osoby z pomysłami, a reprezentacja składała się nie z cudzoziemców, a z rodowitych Polaków (nie muszą być wybitni sportowo) to można by było żałować.
A tak - oby więcej takich 'niezapomnianych' wieczorów :) Może ktoś doceni w końcu siłę kibola.
-
Żartujesz sobie?
Przecież Ci o których piszesz jarają się tym co się dzieje teraz na kadrze. Na meczu z Argentyną czy tam Francją, nie pamiętam już, komentatorzy mało się nie pospuszczali z radości jak rodzinnie, piknikowo i kulturalnie jest na stadionie. W to im graj.
Przecież Ci o których piszesz jarają się tym co się dzieje teraz na kadrze. Na meczu z Argentyną czy tam Francją, nie pamiętam już, komentatorzy mało się nie pospuszczali z radości jak rodzinnie, piknikowo i kulturalnie jest na stadionie. W to im graj.
-
tu nie chodzi o to kto skad jest, ile razy sie napierdalal itp.
tusk sie podnieca ze zrobil na pilce porzadek,jest spokoj, nie ma wyzwisk ani rozrob.
janusze sie ciesza bo spokojnie z rodzina na kielbase w czasie meczu pojda, a pzpn i tak kase miec bedzie bo chuje zawsze spadna na 4 lapy.
Polscy kibice rpzez ostatnie lata byli sila i u siebie i na wyjazdach, teraz mam nadzieje ze skurwiele z miodowej nei wymysla tylko jakis kart kibica na wyjazdy bo wtedy wgl lezymy.
tusk sie podnieca ze zrobil na pilce porzadek,jest spokoj, nie ma wyzwisk ani rozrob.
janusze sie ciesza bo spokojnie z rodzina na kielbase w czasie meczu pojda, a pzpn i tak kase miec bedzie bo chuje zawsze spadna na 4 lapy.
Polscy kibice rpzez ostatnie lata byli sila i u siebie i na wyjazdach, teraz mam nadzieje ze skurwiele z miodowej nei wymysla tylko jakis kart kibica na wyjazdy bo wtedy wgl lezymy.
BB!
-
a Ty naprawde myslisz,ze 2-3 kola januszy pojedzie na wyjazd?niech PZPN wprowadzi jakies karty to 200 biletow na wyjazdy nie sprzedadza
tj pisal GtWladzie...j**** mecze u siebie,skupiamy sie tylko na wyjazdach..
-
a myslisz ze lato sie tym martwic bedzie?
mecz w anglii - w c*** naszym na wyspach.
san marino-pelno turystow...
wymieniac dalej?
mecz w anglii - w c*** naszym na wyspach.
san marino-pelno turystow...
wymieniac dalej?
BB!
-
Czytając powyższe poste cieszę się, że wczoraj wybrałem zimną wódę w plenerze z ziomkami bez tv. Jakbym ten cyrk widział/słyszał to kac byłby 5razy większy.
-
Całej PZPNowskiej świcie na rękę by było, jakby na wyjazdowych meczach kadry nie było wcale polskich kibiców, dlatego nie dziwi mnie wyjazd na tornee do Korei (który krytykują nawet sami piłkarze, zdając sobie sprawę, że nabijają tym tylko hajs dla związku). I wcale mnie nie zdziwi jak w miarę upływającego czasu karta kibica reprezentacji będzie potrzebna do wejścia na sektor gości, gdy Nasi będą grali poza naszymi granicami. Po Euro mam nadzieję wszystko wróci do normy. Ale samo Euro to nasza klęska, chyba, że zdarzy się jakiś cud. Dla mnie osobiście wjazd z bramą na mecz otwarcia w sile kilku tysięcy ogarniętych osób byłby spełnieniem marzeń. W najgorszym przypadku mecz otwarcia by się nie odbył :-) Co mnie c*** obchodzi.
-
Poeta troszeczkę się zagalopowałeś z tym hymnem ;) Zaraz kilka ekip będzie się burzyło o tę profanację.
Wszak były takie kwiatki co to sobie przed meczem ligowym i w trakcie jego trwania śpiewały dziarsko hymn.
Wszak były takie kwiatki co to sobie przed meczem ligowym i w trakcie jego trwania śpiewały dziarsko hymn.
Lepiej być martwym,niż mieszkać w Breslau.
-
Szczerze ? To dobrze ze nie bylo zorganizowanych grup na meczu.Wstydzilbym sie jeszcze bardziej gdyby byli obecni na meczu, bez zadnych transparentow z pozdrowieniami dla wynalazkow w kadrze.Odkad mamy rogera i reszte , moze raz na reprezentacji pojawil sie transparent ,,roger nigdy nie bedziesz polakiem''.
Jedyne co mnie dobija to mysl o tym ze niemcy zostana przywitani gromkimi brawami , w dosc specyficznym miejscu, i dniu.
Lepszy efekt przyniosl koniecpzpn, niz ten smieszny pseudo bojkot ktory nawet nie wyszedl w lidze, a co dopiero na reprezentacji.
Tylko na wyjazdach mozemy sie jakos pokazac, u siebie to powoli graniczy z cudem.
Patriota.
Jedyne co mnie dobija to mysl o tym ze niemcy zostana przywitani gromkimi brawami , w dosc specyficznym miejscu, i dniu.
Lepszy efekt przyniosl koniecpzpn, niz ten smieszny pseudo bojkot ktory nawet nie wyszedl w lidze, a co dopiero na reprezentacji.
Tylko na wyjazdach mozemy sie jakos pokazac, u siebie to powoli graniczy z cudem.
Patriota.
████▀░░░░░░░░░░░░░░░░░▀████
███│░░░░░░░░░░░░░░░░░░░│███
██▌│░░░░░░░░░░░░░░░░░░░│▐██
██░└┐░░░░░░░░░░░░░░░░░┌┘░██
██░░└┐░░░░░░░░░░░░░░░┌┘░░██
██░░┌┘▄▄▄▄▄░░░░░▄▄▄▄▄└┐░░██
██▌░│██████▌░░░▐██████│░▐██
███░│▐███▀▀░░▄░░▀▀███▌│░███
██▀─┘░░░░░░░▐█▌░░░░░░░└─▀██
██▄░░░▄▄▄▓░░▀█▀░░▓▄▄▄░░░▄██
████▄─┘██▌░░░░░░░▐██└─▄████
█████░░▐█─┬┬┬┬┬┬┬─█▌░░█████
████▌░░░▀┬┼┼┼┼┼┼┼┬▀░░░▐████
█████▄░░░└┴┴┴┴┴┴┴┘░░░▄█████
███████▄░░░░░░░░░░░▄███████
NIE JESTESMY ANIOLAMI
j**** ZYDOW SIEKIERAMI
NIE JESTESMY ANIOLAMI
j**** ZYDOW SIEKIERAMI
-
Dobrze napisane !
Szkoda że za kilka dni będzie taki sam klimat jak wczoraj na meksyku!
Ale na takim meczu z Niemcami powinniśmy pokazać to jak ktoś napisał "...że Polska to My! " Dla januszów to i tak obojetne jaki rywał , byle by była dobra gięta , i fajne wrażenia.
Na ten mecz czekało wielu , z nas a teraz wyjdzie z tego mega lipa.
Szkoda że za kilka dni będzie taki sam klimat jak wczoraj na meksyku!
Ale na takim meczu z Niemcami powinniśmy pokazać to jak ktoś napisał "...że Polska to My! " Dla januszów to i tak obojetne jaki rywał , byle by była dobra gięta , i fajne wrażenia.
Na ten mecz czekało wielu , z nas a teraz wyjdzie z tego mega lipa.
-
Przed meczem Smuda przywitany gwizdami.
Na meczu mizerna atmosfera.
Nie komentował Szpaq, więc dało się go oglądać, obyło się bez ciągłego spuszczania się nad atmosferą, Euro i analizowania każdej akcji pod kątem postępów pracy na czerwiec 2012.
A jakby ktoś nie zauważył od 70 min. kiedy zszedł Francuz graliśmy w 100% Polakami. Co prawda nie było to dobre 20 min. na boisku, ale z radościa delektowałem się tymi chwilami.
Na meczu mizerna atmosfera.
Nie komentował Szpaq, więc dało się go oglądać, obyło się bez ciągłego spuszczania się nad atmosferą, Euro i analizowania każdej akcji pod kątem postępów pracy na czerwiec 2012.
A jakby ktoś nie zauważył od 70 min. kiedy zszedł Francuz graliśmy w 100% Polakami. Co prawda nie było to dobre 20 min. na boisku, ale z radościa delektowałem się tymi chwilami.
-
Rozwiń swoją myśl- " dumnie reprezentować Nasz kraj"? Czyli co:bajeki pisze:A moim zdaniem nie tylko na tym meczu a na każdym Reprezentacji !Andrew88 pisze:Ale na takim meczu z Niemcami powinniśmy pokazać to jak ktoś napisał "...że Polska to My! "
Powinniśmy dumnie reprezentować nasz KRAJ a protesty przenieść na mecze ligowe!!!
To takie moje skromne zdanie.
- muszę być na stadionie ?
- gwizdać na hymnie helmutów ?
- pokazać w "gwarze" do sektora gości,że są j***** zawsze i wszędzie ?
- buczeć jak przy piłce będzie jakiś niemiec ?
Na atrakcje stadionowe,jakie miały miejsce w latach '90 na Reprezentacji nie ma co liczyć,sprawy ultras ( na które osobiście mam wylane,ale rozumiem pasję )też długo nie wypalą przy takiej publice ( przykład z brzegu- sektorówka Legii na meczu ze Spartakiem- padaczka ) stąd moja prośba do Ciebie,żebyś rozwinął swoją myśl w kontekście meczu oczywiście.
Zorientowane helmuty i w ogóle ekipy z Europy,wiedzą jak białoruskie zasady zaczęły panować w Naszym środowisku i jak eskalacja tych zdarzeń rozwija się po 3 maja tego roku.
Dla mnie sprawa jest prosta: chcecie klimatu jaki panował dawniej- zapraszamy na wyjazdy. Argumenty,że daleko i drogo można już schować do szafy- przez ten czas kiedy nie mamy oficjalnych meczy,można sporo zaoszczędzić,a jeśli chodzi o argument,że daleko i brak czasu- przypominam,że aktualnie pociąg z Warszawy do Gdańska czyli 330 km- jedzie 8h,autem to będzie jakieś 5h,jak wyjedziesz w nocy i nie łamiesz przepisów.W tym samym czasie można dostać się do Egiptu...
-
I może właśnie z tego powodu odpuścić wyjazdy na kadrę? Nie całkowicie, ale 1-2 mecze bez kiboli, może wtedy dojdzie do ich mózgów, że małyszofani "kibicują" tylko niedaleko od własnego domu.pattaya man pisze:a Ty naprawde myslisz,ze 2-3 kola januszy pojedzie na wyjazd?niech PZPN wprowadzi jakies karty to 200 biletow na wyjazdy nie sprzedadza
[link]
Jestem zwykłym kibolem
Jestem zwykłym kibolem

-
Moim zdaniem nie przejdzie żaden protest na reprezentacji, jedyny protest jaki będzie zauważalny to ten na meczach ligowych.
-
Mnie normalnie rozjebał "transparent" kochamy Meksyk, czy już nie ma żadnej przyzwoitości na meczach reprezentacji?(w c*** z tym wszystkim, czas umierać)
W&R
-
na wyjazdy repry będzie trzeba posiadać te śmieszne karty kibica? kto to zweryfikuje hen hen daleko?
Boli mnie, gdy wyrzucam dodatki z gAZETY, widząc oczami myśli padające lasy. „Dom” wyrzucam – dąb pada. „Turystykę” – lipa. „Komunikaty” – świerki jak zimowe kwiaty. „Auto-moto” – jak maszty upadają sosny. „Supermarket” – to modrzew, klon – „Nieruchomości”. „Mój Komputer” – i buk się korzeniem nakrywa. A z każdym precz dodatkiem ich żywicą krwawię.
"NOCNA ZMIANA", "OSZOŁOM"
"NOCNA ZMIANA", "OSZOŁOM"
-
Małe szanse,bo organizatorem takich meczy nie są alkoholicy z pzpn.Slavia_ZSC pisze:na wyjazdy repry będzie trzeba posiadać te śmieszne karty kibica? kto to zweryfikuje hen hen daleko?
Posiadanie tych kart i ich weryfikacja na innym stadionie poszłaby im w koszty,a zysku z tego żadnego.
Jedyną przeszkodą mogą być albo kontrole na granicy ( przykład Legii zmierzającej do Rosji ) albo listy osób z zakazami stadionowymi przesyłane do organizatora meczu.
W cywilizowanych krajach jednak,wolą nie robić problemów przy wchodzeniu na bramach bo wiedzą,że ucierpi przy okazji pół miasta :)
-
Szkoda tylko, że na co dzień nie bolą was żydzi, Murzyni i inne wynalazki w waszych klubach, gdzie czasem trudno znaleźć Polaka w 1. składzie. W reprze macie chociaż ludzi z polskimi korzeniami (Obraniak) i mówiących po polsku (Perquis) (Pomijam przypadek Arboledy czy Olisadebe).
Bolą was leśne dziadki, ale już nie boli Was, że ładujecie kasę w Walterów, Solorzy, Cupiałów i inne szemrane towarzystwo co mają po 3 nazwiska, po 4 paszporty, UBecką przeszłość, a podatki płacą w rajach podatkowych, a nie w Polsce.
Gdzie tu logika i konsekwencja?
Myślałem, że prawdziwy fanatyk kibicuje nie wkładom do koszulek (które dziś są, jutro ich nie ma), ale barwom, hymnowi, tradycji i historii polskiej piłki (np. śp. K Górski, K. Deyna etc.), godłu Polski.
Odpuszczenie kadry i bojkot odbije się jeszcze czkawką. Teraz to młyn na propagandę sukcesu PeO, a dla nas wstyd, kiedy kilka studentek z Meksyku było słyszalnych lepiej od 20 tys. podobno "najlepszych fanatyków na świecie" (jak to nieraz czytałem na k.net).
Bolą was leśne dziadki, ale już nie boli Was, że ładujecie kasę w Walterów, Solorzy, Cupiałów i inne szemrane towarzystwo co mają po 3 nazwiska, po 4 paszporty, UBecką przeszłość, a podatki płacą w rajach podatkowych, a nie w Polsce.
Myślałem, że prawdziwy fanatyk kibicuje nie wkładom do koszulek (które dziś są, jutro ich nie ma), ale barwom, hymnowi, tradycji i historii polskiej piłki (np. śp. K Górski, K. Deyna etc.), godłu Polski.
Odpuszczenie kadry i bojkot odbije się jeszcze czkawką. Teraz to młyn na propagandę sukcesu PeO, a dla nas wstyd, kiedy kilka studentek z Meksyku było słyszalnych lepiej od 20 tys. podobno "najlepszych fanatyków na świecie" (jak to nieraz czytałem na k.net).
-
za tego posta powinienes dostac bana.wezyr pisze:Szkoda tylko, że na co dzień nie bolą was żydzi, Murzyni i inne wynalazki w waszych klubach, gdzie czasem trudno znaleźć Polaka w 1. składzie. W reprze macie chociaż ludzi z polskimi korzeniami (Obraniak) i mówiących po polsku (Perquis) (Pomijam przypadek Arboledy czy Olisadebe).
Jesli nie przeszkadza ci obecnosc perquisa, obraniaka czy innych obcokrajowcow w POLSKIEJ kadrze to po prostu W**********.pomyliles chyba fora.
Nie myl reprezentacji z klubami !
Reprezentacja jest dla polakow, kluby.... sa klubami, i na to akurat nic nie mozna poradzic.Jesli wszyscy tak beda olewac obecnosc tych pajacow w kadrze to cos tu nie gra.
NIE JESTESMY ANIOLAMI
j**** ZYDOW SIEKIERAMI
NIE JESTESMY ANIOLAMI
j**** ZYDOW SIEKIERAMI
-
Kalashnikov ty powinieneś dostać bana za nieużywanie mózgu. Gdzie on napisał, że mu nie przeszkadza? Idealnie wypunktował aktualną sytuację na stadionach, a Ty zero argumentów... chociaż z murzynami przesadził bo ich miejsce nie jest w europie. Ciężko mi jest się wypowiedzieć... rzygam multikulti, rzygam UE i poprawnością polityczną, już niedługo śluby pedałów w Polsce, boję się żyć w chorym kraju. giniemy
-
Nie trudno nie zgodzić się z częścią Twoich argumentów, z tego też powodu część towarzystwa pewnie ma chęć wejścia na stadion,mimo tego co wyprawia się w Naszym otoczeniu.Ale...wezyr pisze:Szkoda tylko, że na co dzień nie bolą was żydzi, Murzyni i inne wynalazki w waszych klubach, gdzie czasem trudno znaleźć Polaka w 1. składzie. W reprze macie chociaż ludzi z polskimi korzeniami (Obraniak) i mówiących po polsku (Perquis) (Pomijam przypadek Arboledy czy Olisadebe).
W temacie murzynów czy ciapatych pisałem już w innym temacie- to,że nie lecą banany czy nie ma buczenia, nie oznacza, że są tolerowani.Jednak ja cały czas jestem zdania, że on jest na chwilę, póki nie przynosi wstydu mojemu klubowi, ma spokój.Nie oklaskuję go ja strzeli, na mieście też z nim piątki nie przybiję.
Co do kadry,podtrzymuję to co napisałem wcześniej- na dzień dzisiejszy to My reprezentujemy Kraj,szczególnie na wyjazdach, dla mnie Orzeł na piersi tych pseudo kopaczy zamienił się w... Biedronkę.
I mam tylko nadzieję,że wspomniani przez Ciebie śp. Górski i Deyna nie oglądają "tam na górze" Naszych meczów, bo wstyd i żenada.
-
szokwezyr pisze:Szkoda tylko, że na co dzień nie bolą was żydzi, Murzyni i inne wynalazki w waszych klubach, gdzie czasem trudno znaleźć Polaka w 1. składzie. W reprze macie chociaż ludzi z polskimi korzeniami (Obraniak) i mówiących po polsku (Perquis) (Pomijam przypadek Arboledy czy Olisadebe).
Co ma piernik do wiatraka? Jeżeli nie widzisz różnicy między klubem piłkarskim a reprezentacją narodową to nie ma nawet z kim rozmawiać. Reszta postu godna poparcia ale sam początek rozwalił system.
-
Pisalem to samo na temat pierwszej czesci tego postu, za nia nalezy sie ban.Nie wiem kto usunal moj poprzedni post.
Reprezentacja to swietosc , nie rozumiem jak mozna tolerowac obcokrajowcow w kadrze...
Reprezentacja to swietosc , nie rozumiem jak mozna tolerowac obcokrajowcow w kadrze...
NIE JESTESMY ANIOLAMI
j**** ZYDOW SIEKIERAMI
NIE JESTESMY ANIOLAMI
j**** ZYDOW SIEKIERAMI
-
pudłowezyr pisze: mówiących po polsku (Perquis).
Damien ma polskie korzenie, jego babcia Józefa Bierła jest Polką. Pradziadek Perquisa urodził się w Strzyżewku na południu Polski. Do Francji wyemigrował w latach 1920-30. Pomimo polskiego pochodzenia Perquis nie zna języka polskiego.