Komentarze 26 - 29.08.2011r.
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Komentarze 26 - 29.08.2011r.
Myślę, że w 1 lidze najciekawiej zapowiadają się mecze Arka - Zawisza i Zawisza - Arka, i to właśnie te dwie ekipy będą walczyły o prymat na zapleczu ekstraklasy. Nie skreślał bym też katowickiej Gieksy bo to zawsze dobra marka i bardzo solidna ekipa. Pogoń od dawna w lekkim kryzysie, ale w tej rundzie co najmniej dobrze, a 80 osób w Niecieczy to bardzo dobry wynik. Wystarczy sprawdzić ile kilometrów jest ze Szczecina czy z Gdyni do Niecieczy czy Nowego Sącza.
Teraz mogę jeszcze dodać, że od nas 100 osób na meczu Śląsk - Widzew.
Jaga z Legia rowna walka, ok 1,5 min, po mniej wiecej tyle samo ludzi 70x80 , wygrana Legii, byly dwa starcia. Niepotrzebne katowanie Legii na sam koniec.
TYLE W TEMACIE!!!!!!!!!!!!
TYLE W TEMACIE!!!!!!!!!!!!
Witam! Ile Górnika Wałbrzych w Chojnicach?
-
Zaloguj sie
30Sławol79 pisze:Witam! Ile Górnika Wałbrzych w Chojnicach?
Można jakieś zdjęcia jak Łka odpala piro, bo ani na filmie ani na galerii Łks fans nie widzę
-
pattaya man
nie widze odpowiedniego tematu wiec zapytam tutaj:grupa BEER BOYS nadal udziela sie na Wisle?
"udzielanie" się BeerBoys to po prostu jeżdżenie na wszystkie wyjazdy i wypijanie hektolitrów piwa. Lata lecą, praca, rodzina więc i grono się nieco przetrzebiło. To wszystko.
15 Górnik, 10 Zawisza, 5 Gwardia (z flagą)Zaloguj sie pisze:30Sławol79 pisze:Witam! Ile Górnika Wałbrzych w Chojnicach?
-
Madagaskar
Kiedy można sie spodziewać zorganizowanej grupy kibiców w Gdańsku ?
Wedle tego, co było mówione, to na meczu z Górnikiem (następna kolejka ligowa).
-
tera-wal_wal-tera
Jagiellonia vs Legia (około 65x80). Po dwóch starciach i ok. 2 min wygrywa ekipa z Warszawy. Dość kontrowersyjny pojedynek.
Nie chcę ponownie rozpętać burzy w szklance wody, ale jeżeli nie znacie szczegółów jakiegoś wydarzenia -lub znacie stanowisko jednej strony- to nie wypisujcie bzdur! Praktycznie nic poza zwycięzcą nie jest prawdą.Jaga z Legia rowna walka, ok 1,5 min, po mniej wiecej tyle samo ludzi 70x80 , wygrana Legii, byly dwa starcia. Niepotrzebne katowanie Legii na sam koniec.
I tutaj kamyk do ogródka modów - jeżeli kasujecie rzetelne sprostowania, to tnijcie też 'obiekty' owych sprostowań
Wcześniej była informacja o tym, że Bałtyk obił Arke na stacji Chylonia. Czy to prawda?
Nie. A czy dostał bana gość który to wymyślił? Tak.
Nie. A czy dostał bana gość który to wymyślił? Tak.
Port8118 pisze:Wcześniej była informacja o tym, że Bałtyk obił Arke na stacji Chylonia. Czy to prawda?
Info było z forum Arki - tak podał źródło gość, który tego posta wrzucał.
Nie pisz farmazonów, bo jedyne co podał to link do forum, a nie do konkretnego tematu/postu, którego nigdy nie było.
-
Hannibal84
SUPPORTERS pisze:oby zaraz Ciebie ktos nie ucial mega kumacutera-wal_wal-tera pisze:Jagiellonia vs Legia (około 65x80). Po dwóch starciach i ok. 2 min wygrywa ekipa z Warszawy. Dość kontrowersyjny pojedynek.
Nie chcę ponownie rozpętać burzy w szklance wody, ale jeżeli nie znacie szczegółów jakiegoś wydarzenia -lub znacie stanowisko jednej strony- to nie wypisujcie bzdur! Praktycznie nic poza zwycięzcą nie jest prawdą.Jaga z Legia rowna walka, ok 1,5 min, po mniej wiecej tyle samo ludzi 70x80 , wygrana Legii, byly dwa starcia. Niepotrzebne katowanie Legii na sam koniec.
I tutaj kamyk do ogródka modów - jeżeli kasujecie rzetelne sprostowania, to tnijcie też 'obiekty' owych sprostowań
non stop tylko wpierdalasz swoje 3 grosze ze wiesz wszystko ale napisac nic nie napiszesz.
od razu zaznacze ze c*** mnie interesuje wasz sparing ale jak juz sie spinasz to choc odpisz a nie zgrywaj c*** wie kogo - standardowo za takie cos leca bany nie wiem czemu teraz modowie tego nie robia.
Też to zauważyłem, wszędzie swoje 3 grosze wrzuca, błyszczy kumatością, tylko nic nie napisze (nie wie ?) . Ważniak ;)
Na Śląsk Wrocław nałożono karę finansową w wysokości 50 tysięcy złotych w związku z nagannym zachowaniem kibiców tego klubu podczas meczu z Widzewem Łódź (szczególne natężenie wulgaryzmów, treści antysemickie i rasistowskie).
W związku z tymi samymi zawodami Widzew ukarano zakazem udziału zorganizowanej grupy kibiców w jednym meczu wyjazdowym T-Mobile Ekstraklasy oraz karą finansową w wysokości 5 tysięcy złotych za naganne zachowanie kibiców (szczególne natężenie wulgaryzmów).
Śląsk z kolei ukarano zakazem udziału zorganizowanej grupy kibiców w meczach wyjazdowych T-Mobile Ekstraklasy do końca rundy jesiennej sezonu 2011/12 w związku z szeregiem poważnych incydentów z udziałem zorganizowanej grupy kibiców tego klubu w drodze powrotnej z meczu 4. kolejki z Legią Warszawa.
www.90minut.pl
W związku z tymi samymi zawodami Widzew ukarano zakazem udziału zorganizowanej grupy kibiców w jednym meczu wyjazdowym T-Mobile Ekstraklasy oraz karą finansową w wysokości 5 tysięcy złotych za naganne zachowanie kibiców (szczególne natężenie wulgaryzmów).
Śląsk z kolei ukarano zakazem udziału zorganizowanej grupy kibiców w meczach wyjazdowych T-Mobile Ekstraklasy do końca rundy jesiennej sezonu 2011/12 w związku z szeregiem poważnych incydentów z udziałem zorganizowanej grupy kibiców tego klubu w drodze powrotnej z meczu 4. kolejki z Legią Warszawa.
www.90minut.pl
Zapewne dlatego, że Śląsk już dostał zakaz wyjazdowy do końca rundy.
-
fazimodo
Ale ich kara wyjazdowa nie tyczyla sie meczu z Widzewem tylko jak jechali do Warszawy...BartekBP pisze:Zapewne dlatego, że Śląsk już dostał zakaz wyjazdowy do końca rundy.
-
fazimodo
Ogolnie chodzi mi o to ze nie bedzie Widzewa w Belchatowie a ten mecz jest kibicowsko ponadprzecietny
-
fazimodo
W sumie jak sie dluzej zastanowic to dobrze prawisz...stradivarius pisze:Śląsk dostał zakazy za artykuł w gazetce, bo nikt żadnego zawiadomienia nigdzie nie złożył.
Jakas dziunia naskrobala o zawodzie pismak
-
OldSchoolFans
To nawet nie bylo nigdzie drukowane jedynie na gazecie.pl.
Najśmieszniejsze w tym wsztyskim jest to ze najbardziej płakała a pasażerka a nie np. kierownik pociągu...
Najśmieszniejsze w tym wsztyskim jest to ze najbardziej płakała a pasażerka a nie np. kierownik pociągu...
-
19Torfiorz77
To się zgadza jak najbardziej.fazimodo pisze:Ogolnie chodzi mi o to ze nie bedzie Widzewa w Belchatowie a ten mecz jest kibicowsko ponadprzecietny
Podsumowanie: Ekstraklasa (lato 2011)
(komplet licz wyjazdowych, frekwencja, oprawy)
http://www.ffot.net/post/147-podsumowan ... lato-2011-
(komplet licz wyjazdowych, frekwencja, oprawy)
http://www.ffot.net/post/147-podsumowan ... lato-2011-
Podsumowanie: 1. liga (lato 2011) - wyjazdy
(komplet licz wyjazdowych, zdjęcia sektorów gości)
http://www.ffot.net/post/152-podsumowan ... 1--wyjazdy
(komplet licz wyjazdowych, zdjęcia sektorów gości)
http://www.ffot.net/post/152-podsumowan ... 1--wyjazdy