Jeziorak-Stomil . Drzewo na środku sektora ;) pomiędzy krzesełkami
W Sanoku też jest drzewo na srodku trybuny
A pamiętam że kiedyś na K6 przez długi czas był zakaz przyjmowania gości bo na sektorze stało drzewo i nie można go było wyciąć(zieloni się nie zgadzali na wycinkę)
Oczywiście był to tylko pretekst dla MO.
To co piszę na forum jest tylko i wyłącznie moim osobistym zdaniem i nie jest oficjalnym stanowiskiem kibiców Polonii Warszawa.
mokry_john pisze:widzisz tate oszukasz, mame oszukasz ale życie nie oszukasz choćbyś miał i 5 kont a jesteś lewakiem to zasze nim pozostaniesz i na kazdym bedziesz lewakiem ! żarty sie skończyły, polowanie na lewaków rozpoczęte nadejdzie i czas na ciebie, chociaż tego sie nie spodziewalem ale jak widać myliłem się!
stan naprzeciw i walcz jak to robisz w necie lewaku !
ZAG.SOSNOWIEC pisze:pytałem ojca czy byłi jacyś kibice i nikogo nie widział. Więc mozę i pojawili się tam później ale gdy już wszyscy poszkodowani byli ogarnięcie do pobliskiej szkoły lub szpitali. Więc zaprawde nie moge pojąć skąd ta fama w Polsce chodzi że żabole pomagali. BZDURA. ich nawet tam nie było, bo ich pociąg został zatrzymany kilka kilometrów od miejsca zdarzenia.TYLE!
daj nick twojego ojca na k.net.
bedzie ban za farmazony.
filmik z ustawki cska-spartak
nie wiedziałem czy wrzucić tu czy do tematu z awanturami ale jak zobaczycie kto sie tam leje to myśle że temat specyficzne jest naprawde adekwatny
walka 7 x 6+1 bo po stronie cska walczy (i to jak) panna
fajna walka. przede wszystkim biją się normalne osoby. raz czarni raz biali górą. Walka długa 8 minut i walka aż do KO dla czarnych. Szkoda tylko tego skakania po głowach.
u nas poszło to w złym kierunku. staje 10 na 10 naładowanych koksem pompek najczęściej zabranych z bramek nie mających nic wspólnego z ekipą i starcie 1 minuta lub coś koło tego. U nas tylko grupa do bicia. A tam leją się wszyscy. stary, młody, gruby czy chudy. I tak się sprawdza wartość całej ekipy a nie jak u nas że wystawia się wyselekcjonowanych robotów do walki
filmik z ustawki cska-spartak
nie wiedziałem czy wrzucić tu czy do tematu z awanturami ale jak zobaczycie kto sie tam leje to myśle że temat specyficzne jest naprawde adekwatny
walka 7 x 6+1 bo po stronie cska walczy (i to jak) panna
wyjazdowicz pisze:fajna walka. przede wszystkim biją się normalne osoby. raz czarni raz biali górą. Walka długa 8 minut i walka aż do KO dla czarnych. Szkoda tylko tego skakania po głowach.
u nas poszło to w złym kierunku. staje 10 na 10 naładowanych koksem pompek najczęściej zabranych z bramek nie mających nic wspólnego z ekipą i starcie 1 minuta lub coś koło tego. U nas tylko grupa do bicia. A tam leją się wszyscy. stary, młody, gruby czy chudy. I tak się sprawdza wartość całej ekipy a nie jak u nas że wystawia się wyselekcjonowanych robotów do walki
jak masz pisac takie gnioty to nie pisz nic,widac ze pojecia nie masz a wielce swirujesz znawce tematu ustawek
Jedni i drudzy na punkty chyba chcieli wygrać. Jak to ku*** jest możliwe, że kopią gościa po głowie a ten sobie wstaje? Po paru kopnięciach powinien zaliczyć ciężkie KO. Albo od tej wódki mają łeb jak robocop albo biją jak baby (oprócz panienki :) )