wykonane na [link]
Trwały nadruk na koszulce Stedman Prime o Gramaturze 210
Jeżeli ktoś chętny jest na taką koszulkę zapraszam na stronę [link]
cena 33 zł plus koszt wysyłki
kto zajmuje sie wykonywaniem pasków z lakierowana klamra? były tu kiedyś gdzies w jakims temacie ale cinżko znaleźć. fotki chyba były pasków Rakowa CZ.
Zajebiście się wysililiście - zmieniliście czcionkę na gorszą i dodaliście laur...
pierdoly, haslo, sentencja cytowana przez setki kiboli, niezarezerwowana dla zadnej druzyny. i nie p****** ze jest inaczej. a w poszukiwaniu sensacji kup fakt badz superexpress
Przecież tu nie chodzi o hasło, nie musisz mi takich rzeczy tłumaczyć, po prostu wszystko w tym projekcie jest takie samo, data z herbem po środku, "jestem kibicem" większymi literami, nawet słowa są w tych samych liniach, tylko czcionka została zmieniona i dodany został laur. Nie szukam sensacji, mówię jak jest.
TMK pisze:Przecież tu nie chodzi o hasło, nie musisz mi takich rzeczy tłumaczyć, po prostu wszystko w tym projekcie jest takie samo, data z herbem po środku, "jestem kibicem" większymi literami, nawet słowa są w tych samych liniach, tylko czcionka została zmieniona i dodany został laur. Nie szukam sensacji, mówię jak jest.
wydane jakiś czas temu koszulki oraz całkiem nowe smycze:
koszulki: [link]
smycze: [link]
projekty: [link] [link]
PS. Jakość słaba bo robione telefonem.
Grubo:) Odmienia się "c****", a nie "cwelów".
Hasło na koszulce też z oprawy c****.
Słuchaj polonisto jeden - hasło ma mieć wydźwięk taki jaki ma i w d**** mamy poprawną odmianę tego słowa, może wg Ciebie jeszcze mieliśmy napisać "legionistów"... ku*** co za czasy nastały...
O.. pisze:
Słuchaj polonisto jeden - hasło ma mieć wydźwięk taki jaki ma i w d**** mamy poprawną odmianę tego słowa, może wg Ciebie jeszcze mieliśmy napisać "legionistów"... ku*** co za czasy nastały...
Nie wrzucaliście kiedyś jakiegoś napisu na murze ŁKS-u, śmiejąc się, że się jebli w ortografii i cisnąć im od inteligentów? Tak mi się coś kojarzy...
Tylko Widzew RTS pisze:Słuchaj polonisto jeden - hasło ma mieć wydźwięk taki jaki ma i w d**** mamy poprawną odmianę tego słowa, może wg Ciebie jeszcze mieliśmy napisać "legionistów"... ku*** co za czasy nastały...
Hahah zróbcie jeszcze smycze łowcy kurwów albo j**** pedały i też się napinaj że "hasło ma mieć wydźwięk taki jaki ma i w d**** mamy poprawną odmianę tego słowa". Zrobiliście błąd to powiedz 'o ku*** faktycznie' i wyciągnij wnioski na przyszłość a nie ku*** próbujesz jeszcze obrócić to w drugą stronę.
O.. pisze:
Nie wrzucaliście kiedyś jakiegoś napisu na murze ŁKS-u, śmiejąc się, że się jebli w ortografii i cisnąć im od inteligentów? Tak mi się coś kojarzy...
Koleżanki to masz u siebie w ekipie. 'Boleć' to może noga... Co do odmiany słowa 'c***', to celowo jest napisane 'łowcy cwelów' i hasło obok 'oczyśćmy z cwe(L)ów nasze miasta', bo 'oczyśćmy z cwe(L)i nasze miasta' ma już inną estetykę i tamta nam bardziej odpowiadała.
magazyn wydany przez ŁKSFans.pl na 10-lecie istnienia.
ŁKSFans.pl - najpopularniejszy i największy serwis Łódzkiego Klubu Sportowego obchodzi w tym roku dziesięciolecie swojego istnienia.
W związku z jubileuszem redakcja ŁKSFans.pl przygotowała dla kibiców magazyn, nad którym pracowała w pocie czoła od wielu tygodni.
Z pewnością jest to pierwsze tego typu wydawnictwo w Polsce.
Na stu dwudziestu, bogato ilustrowanych stronach zamieściliśmy artykuły traktujące zarówno o historii portalu, jak i ludzi go tworzących. Zajęliśmy się ponadto bieżącymi sprawami z życia klubu i jego kibiców.
Wśród wielu artykułów znajdziecie bardzo dużo „fansowej” publicystyki i wywiady z ludźmi ze środowiska kibicowskiego oraz sportowego (ekskluzywnych wywiadów udzielili nam Kołek, Jędrek, Admin, Modzel, Lisu, ŁKS Historia, a także Bogusław Wyparło, Tomasz Wieszczycki i Daiva Jodeikaite).
Na łamach pisma przypomnieliśmy największe w ostatniej dekadzie sukcesy sportowców ŁKS-u, niezapomniane mecze, oprawy, wyjazdy i wszystkie ważne momenty tworzące najnowszą historię najstarszego łódzkiego klubu.
Jesteśmy pewni, że magazyn spełni Wasze oczekiwania również pod względem oprawy graficznej, która prezentuje się nad wyraz okazale.
Ktoś już wrzucił info o wydawnictwie www.lksfans.pl.
Szczegóły w pigułce:
- 120 stron + 4 strony okładki
- papier kredowy
- full kolor
- format książkowy