3 liga grupa łódzko-mazowiecka

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Planty

Re: 3 liga grupa łódzko-mazowiecka

Post autor: Planty » 14.07.2011, 08:04

gratuluje fantazji golabki;) a tobie grafi najbardziej

iparts.pl
C1910

Post autor: C1910 » 14.07.2011, 10:23

Planty czy umiesz odpowiadać na pytania czy się tylko napinać ? odpowiedz ilu było na tych derbach kibiców z Lipska ?

Grafi

Post autor: Grafi » 14.07.2011, 22:12

Planty pisze:gratuluje fantazji golabki;) a tobie grafi najbardziej
A Ja gratuluje Tobie i Twoim kolegom dobrych czasów w uciekaniu i lądowań po strzałach.

Troublemaker

Post autor: Troublemaker » 15.07.2011, 08:01

Narzekamy ogólnie rzecz biorąc na "polemiki" w derbowych miastach ale Wy bijecie wszystkich na głowę!
Priv jest od takich dysput na "wysokim poziomie"!
Precz z antypolonizmem w polskim środowisku kibicowskim!!

michal86

Post autor: michal86 » 15.07.2011, 11:08

Troublemaker pisze:Narzekamy ogólnie rzecz biorąc na "polemiki" w derbowych miastach ale Wy bijecie wszystkich na głowę!
Priv jest od takich dysput na "wysokim poziomie"!
ejjj weeeź! daj się pośmiać innym :)
Pielgrzym pisze:
ulicznapsychologia pisze:Mógłby mi ktoś opisać ekipę OSTROVII OSTRÓW WIELKOPOLSKI ?
Przewodzi bandzie Michał. Miły chłopak bez nałogów, absolwent zasadniczej szkoły zawodowej. Jego prawa ręka to Marek. Niestety obecny jest u niego problem z alkoholem, od zeszłego roku bezrobotny. Do powiedzenia w ekipie ma też dużo niejaki Jacek. Krępy blondyn, na którego chłopaki zawsze mogą liczyć. Od kiedy kupił jednak Play Station to rzadziej widziany w młynie.

nazwauzytkownika

Post autor: nazwauzytkownika » 16.07.2011, 01:19

Grafi pisze:Może Nas "nie ma" ale i tak buraczki się boicie, wiele było rozmów i zawsze coś Wam nie pasowało, że to, że tam to, że Radomiak będzie itp. itd. Nie będę się zagłębiał w chore rozmowy z Wami, bo tak można się przekrzykiwać bez końca, ja pamiętam jak dzwoniliście kilka razy do mnie w nocy %%% że chcecie się bić bo gdzieś jedziecie, my dzwonimy na drugi dzień, a tu psikus - odbiera... Marlenka, która miała 18stkę i koledzy zabrali jej telefon, uuu kwas albo lepsze, rozmawiam z panem P. i ok będziemy z Wami grillować w Łodzi i ŁKS będzie obserwatorem :):):) Jak my istnieliśmy to więcej Nas na Radomiak jeździło, niż Wy wyjazd zaliczaliście, ale poczekajcie jeszcze trochę.

RADOMIAK FC SZYDŁOWIEC!
ZNÓW UDOWODNIONE CAŁE MIASTO JEST ZIELONE!
ze co? ze z kim ty gadales? Dobrze pamietam jak dzwonilismy do ciebie i twierdziles chuliganie ze nie jestes decyzyjnym od siebie.
Grafi pisze:
A Ja gratuluje Tobie i Twoim kolegom dobrych czasów w uciekaniu i lądowań po strzałach.
ty po liściu :)

Grafi

Post autor: Grafi » 17.07.2011, 18:00

nazwauzytkownika pisze:
Grafi pisze:Może Nas "nie ma" ale i tak buraczki się boicie, wiele było rozmów i zawsze coś Wam nie pasowało, że to, że tam to, że Radomiak będzie itp. itd. Nie będę się zagłębiał w chore rozmowy z Wami, bo tak można się przekrzykiwać bez końca, ja pamiętam jak dzwoniliście kilka razy do mnie w nocy %%% że chcecie się bić bo gdzieś jedziecie, my dzwonimy na drugi dzień, a tu psikus - odbiera... Marlenka, która miała 18stkę i koledzy zabrali jej telefon, uuu kwas albo lepsze, rozmawiam z panem P. i ok będziemy z Wami grillować w Łodzi i ŁKS będzie obserwatorem :):):) Jak my istnieliśmy to więcej Nas na Radomiak jeździło, niż Wy wyjazd zaliczaliście, ale poczekajcie jeszcze trochę.

RADOMIAK FC SZYDŁOWIEC!
ZNÓW UDOWODNIONE CAŁE MIASTO JEST ZIELONE!
ze co? ze z kim ty gadales? Dobrze pamietam jak dzwonilismy do ciebie i twierdziles chuliganie ze nie jestes decyzyjnym od siebie.
Grafi pisze:
ty po liściu :)
Powiem tylko tyle i kończę z Wami rozkminianie, bo naprawdę dawno się zgubiliście w farmazonie. TO WIDZĘ ŻE ZA DUŻO TO NIE PAMIĘTASZ, TAK OWSZEM POWIEDZIAŁEM ŻE NIE JESTEM DECYZYJNĄ OSOBĄ JEŚLI CHODZI O STARSZYCH I DAŁEM WAM NR DO CHŁOPAKA OD NAS I ON JAK WAS USŁYSZAŁ CO GADACIE TO POWIEDZIAŁ MI ŻEBYM WIĘCEJ PAJACOM NR NIE DAWAŁ, TO TYLE W TYM TEMACIE.

BydgoskiPatriota

Post autor: BydgoskiPatriota » 17.07.2011, 22:52

Czy kibice z Szydłowca już reaktywowali swoją działalność?
Nie chcę się wymądrzać, ale do kibiców Broni (nawet jako wroga) powinniście mieć szacunek. Za co? Otóż pomimo solidnego, lokalnego rywala potrafią się dzielnie trzymać i co najważniejsze nie zawieszają działalności z tego powodu.
A Wy macie plecy w postaci Radomiaka, jesteście zaledwie FC i na dodatek zawiesiliście działalność.
Jestem neutralnie nastawiony wobec wszystkich wymienionych ekip, ale proponuję spojrzeć na to z innej strony. Wszyscy zainteresowani wiedzą kto w Radomiu wiedzie prym, lecz nie zaszkodzi trochę szacunku. Tak więc to trochę nie na miejscu przekrzykiwać się na forum.
Szacunek dla kibiców Broni za wytrwałość, jak i dla wielu innych ekip z Polski, które pomimo trudnej sytuacji nieprzerwanie udzielają się na scenie kibicowskiej i dodają lekkiego smaczku rywalom zza miedzy ;) Szacunek dla ludzi, którzy idą na przekór modzie oraz dla tych, dla których adrenalina to codzienne życie, a nie tylko w dniu meczu.
TO SIĘ DOPIERO NAZYWA PRAWDZIWY FANATYZM !!!
Polonia znaczy Polska

AsgAarD_xxx

Post autor: AsgAarD_xxx » 15.08.2011, 20:38

14 sierpnia
KS Piaseczno 0 - 1 Hutnik Warszawa

Nas w młynie około 50 osób, w tym 3 przyjaciół z Narwi Ostrołęka. W pierwszej połowie bez dopingu, w drugiej coś tam kilka razy krzyknęliśmy. Tradycyjnie mieliśmy problemy przez flagę "Precz z komuną". Przypieprzył się do niej delegat MZPN-u, który groził, że jeśli nie zniknie ona z płotu, nie rozpocznie drugiej połowy. Po krótkiej wojence z prezesem KS-u zdejmujemy fanę i... po kilku minutach znów wieszamy ją na płot. Koniec końców (po prośbach ludzi z zarządu klubu) po jakimś czasie flaga zostaje zdjęta.

Kibiców Hutnika chyba coś ponad 20 osób z dobrym jak na taką liczbę dopingiem.

Dzień wcześniej 1 osoba z Piaseczna wspiera Narew na domowym meczu z Wartą Sieradz.
Obrazek

MiśBrunatny

Post autor: MiśBrunatny » 16.08.2011, 08:29

AsgAarD_xxx pisze:14 sierpnia
KS Piaseczno 0 - 1 Hutnik Warszawa

Nas w młynie około 50 osób, w tym 3 przyjaciół z Narwi Ostrołęka. W pierwszej połowie bez dopingu, w drugiej coś tam kilka razy krzyknęliśmy. Tradycyjnie mieliśmy problemy przez flagę "Precz z komuną". Przypieprzył się do niej delegat MZPN-u, który groził, że jeśli nie zniknie ona z płotu, nie rozpocznie drugiej połowy. Po krótkiej wojence z prezesem KS-u zdejmujemy fanę i... po kilku minutach znów wieszamy ją na płot. Koniec końców (po prośbach ludzi z zarządu klubu) po jakimś czasie flaga zostaje zdjęta.

Kibiców Hutnika chyba coś ponad 20 osób z dobrym jak na taką liczbę dopingiem.

Dzień wcześniej 1 osoba z Piaseczna wspiera Narew na domowym meczu z Wartą Sieradz.
Podobny problem miał Ursus na meczu w Otwocku w sobotę
http://rksursus.blogspot.com/

jaboland

Post autor: jaboland » 21.08.2011, 01:22

Warta Sieradz : MKS Kutno

Na ten wyjazd udajemy się w 36 osób (w tym Pogoń Zduńska Wola). Podróż do SDZ spokojna bez historii, na meczu jedziemy z dość dobrym dopingiem wspierając naszych piłkarzy. Wieszamy jedna flage + transparent. Po widowisku piłkarskim pisanko i spacer na stacje PKP z eskortą wąsów. Na miejscu miejscowi wybiegają w naszym kierunku w okolo 15 osob dobrego składu, szybka szarpanina z ,,tymi w niebieskich mundurach" czesc ekipy od Nas pali wrotki na widok przeciwnika, na miejscu zostaje okolo 7 osob podejmując rękawice. Szybka akcja, starcie(na kozyszć Warty trzeba przyznać, lecz obylo sie bez obicia) pałowanie przez milicje, Sieradzanie zawijają się. Psy zawijają nas w radiolki i wywożą na jakas stacje PKP gdzie wsiadamy w pociag do Łodzi. w Zduni żegnamy Naszych zgodowiczów i jedziemy do domu. W Łodzi typ z Warty traci koszulke ,,Sieradzka Szlachta" na co dowód w postaci zdjęcia w niedługim czasie :). Wyjazd ogolnie pozytywny. Troche sie zadziało moze nie zawsze na naszą kożyść ale jakos to bylo. Szacunek dla Warty Sieradz za akcje przed stacją PKP. Pozdro dla PRAWDZIWYCH!

TOLA MA DONALDA, DONALD MA-TOLE
acab !

dee facto

Post autor: dee facto » 21.08.2011, 01:37

Mam pytanie do kibica z Kutna czy byli u was tydzień temu na inaguracji rozgrywek 3 ligi fani z Radomiaka?Działo się coś,ilu was w młynie etc?

Cikeawe też czy wczoraj popularni Broniarze pojawili się na wyjezdzie w Piasecznie?
W zeszłym sezonie w Piasecznie na stadionie była pewna wymiana argumentów między fanami obu drużyn...czy w sobotę była powtórka?

lejesietequila

Post autor: lejesietequila » 21.08.2011, 01:52

dee facto pisze:Mam pytanie do kibica z Kutna czy byli u was tydzień temu na inaguracji rozgrywek 3 ligi fani z Radomiaka?Działo się coś,ilu was w młynie etc?

Cikeawe też czy wczoraj popularni Broniarze pojawili się na wyjezdzie w Piasecznie?
W zeszłym sezonie w Piasecznie na stadionie była pewna wymiana argumentów między fanami obu drużyn...czy w sobotę była powtórka?
o-nie.ha-hahahaa

WartaSieradz

Post autor: WartaSieradz » 21.08.2011, 12:27

Nie mamy koszulki Sieradzka Szlachta ubiegając Wasza fotke :)

del orno

Post autor: del orno » 21.08.2011, 13:05

dee facto pisze:Mam pytanie do kibica z Kutna czy byli u was tydzień temu na inaguracji rozgrywek 3 ligi fani z Radomiaka?Działo się coś,ilu was w młynie etc?

Radomiaka 24 w Kutnie, 5 osób na sektorze reszta pod stadionem dojeżdżają na ostanie 15 min.
My w Polsce nie znamy pojęcia pokoju za wszelką cenę...

jaboland

Post autor: jaboland » 21.08.2011, 13:47

[link]

załączam fotke koszulki Sieradzan :)
acab !

marian1

Post autor: marian1 » 21.08.2011, 13:55

Jak widać nadeszły takie czasy , ze MKS-u jeżdzi więcej na wyjazdy niż Widzewa z Kutna . Miło powspominać jak razem wysiadaliśmy na Kaliskim .

Stal Stalowa Wola

Post autor: Stal Stalowa Wola » 21.08.2011, 14:17

WartaSieradz pisze:Nie mamy koszulki Sieradzka Szlachta ubiegając Wasza fotke :)
jaboland pisze:[link]

załączam fotke koszulki Sieradzan :)
Ktoś kłamie, bo albo macie takie koszulki albo... ;)

WartaSieradz

Post autor: WartaSieradz » 21.08.2011, 15:54

Mozna fotke przodu tej koszulki?:)

1925

Post autor: 1925 » 21.08.2011, 16:00

Heh Test dla wprawnego oka ..... a wprawne oko zobaczy ze koszulka jest przerobiona w photo shopie :-))) hahaha
:arrow:

lejesietequila

Post autor: lejesietequila » 21.08.2011, 16:16

polowa moich postow to wysmiewanie pajacow i debili, ale to co sie tutaj dzieje to juz przerasta wszelkie oczekiwania, jak wy chcecie walczyc z rzadem jak sami ku*** jestescie zaklamani? i tu nie chodzi o te najlepsze ekipy ale o te ze tak powiem "srednie i nizej". tam tkwi sila. ale mniejsze ekipy sa wciaz skupione zeby sie wybic, wola to kosztem pojebania walki z ciemna masa. nic to. my tutaj nigdy nie zginiemy :)

Sieradzka Szlachta

Post autor: Sieradzka Szlachta » 21.08.2011, 16:41

Haha co to się kur** dzieję, leczycie kompleksy bo dostaliście po głowach?

middlesbrough

Post autor: middlesbrough » 21.08.2011, 16:50

Jak z przerobieniem tej koszulki w paincie, to prawda, tooo...... jesteście nieźle popierdoleni. ;]

Stal Stalowa Wola

Post autor: Stal Stalowa Wola » 21.08.2011, 16:50

'Projektanci' z Kutna zamierzają się wypowiedzieć ? Jeśli nie to sprawę 'skrojonej' koszulki uważam za zamkniętą. ;) Każdy już swoje zdanie na ten temat ma. Podziękujcie 'pomysładawcy' :D

Bez odbioru.

z e(L)ka w sercu

Post autor: z e(L)ka w sercu » 21.08.2011, 22:53

Niestety Broń nie pojawiła się w Piasecznie..
Z przedmieść sto(L)icy..Legii fanatycy PIASECZNO 100% LEGIA

jaboland

Post autor: jaboland » 22.08.2011, 00:46

Paint hehe. Moge podeslac fote tej koszlulki w dowolnej pozycji hehe jeżeli jest to dla Was paint to wielkie pozdRo.
acab !

jaboland

Post autor: jaboland » 22.08.2011, 00:47

[link]

proszę. tez paint?
acab !

TYLKO_BROŃ

Post autor: TYLKO_BROŃ » 22.08.2011, 00:58

Piaseczna wystawiło młyn na meczu z nami ? bez napinki pozdro

AK!

Post autor: AK! » 22.08.2011, 01:07

marian1 pisze:Jak widać nadeszły takie czasy , ze MKS-u jeżdzi więcej na wyjazdy niż Widzewa z Kutna . Miło powspominać jak razem wysiadaliśmy na Kaliskim .
[link]

Planty

Post autor: Planty » 22.08.2011, 09:18

Piaseczno nie wystawiło młynu. Z Broni kilka osob siedzi na trybunach.

Planty

Post autor: Planty » 22.08.2011, 11:04

popatrz na swoja druzyne z targowiska zydzie!

TYLKO_BROŃ

Post autor: TYLKO_BROŃ » 22.08.2011, 12:12

było zero i to nie jedne w tamtym sezonie 2010/2011 Karczew,Ostrołeka, mecz z Sokołem w Rudzie bialej kolejne zero i ostatnie na Ursusie i to tylko runda jesienna dziekuje ;) mam to z tmk polskie 170 ;)

Planty

Post autor: Planty » 22.08.2011, 12:15

niech sie dziecko neo nie pruje na forum bo nie od tego to jest.

altgr

Post autor: altgr » 22.08.2011, 12:32

Dominacji Radomiaka w Radomiu mysle, ze nikt rozsadny nie podwazy. Mnie ciekawi mimo wszystko cos innego, a mianowicie kiepska forma Radomiaka w sezonie, oczywiscie oprocz derbow. Wyjazdy i mecze u siebie znacznie ponizej renomy Radomiaka ! A jeszcze okazuje sie, ze maja sporo fc, ktore co chwila podkrslaja jak to miasto jest zielone. Moze ktos to jakos rozsadnie opisac ?
Poreszta znam chlopaka z Radomiaka(nie utrzymuje z nim stalego kontaktu), to ostatnio jak widzielismy sie wspominal cos o tym, ze Bron "lubi sie" z chloapkami z miasta i przez to wcale tak zle nie trzymaja sie na tych plantach, to znaczy Radomiak nie robi tak zbytnio czesto wjazdow ? To musialby ktos potwierdzic, bo to bardziej sympatyk jest.

Ogolem konflikt na lini Bron - Szydlowianka jest mocno zalosny, ciekaw jestem co ekipa Szydlowianki zrobilaby bez plecow Radomiaka, Grafi zanim odpiszesz odpowiedz mi czy nie masz czasem brata, a nawet dwoch hehe, bo jesli tak to znam dosyc dobrze wasze podworko i nie sil sie wowczas na odpowiedz.
ŁKS Łódź Polska !

z winkla

Post autor: z winkla » 22.08.2011, 16:30

altgr pisze:Dominacji Radomiaka w Radomiu mysle, ze nikt rozsadny nie podwazy. Mnie ciekawi mimo wszystko cos innego, a mianowicie kiepska forma Radomiaka w sezonie, oczywiscie oprocz derbow. Wyjazdy i mecze u siebie znacznie ponizej renomy Radomiaka ! A jeszcze okazuje sie, ze maja sporo fc, ktore co chwila podkrslaja jak to miasto jest zielone. Moze ktos to jakos rozsadnie opisac ?
Poreszta znam chlopaka z Radomiaka(nie utrzymuje z nim stalego kontaktu), to ostatnio jak widzielismy sie wspominal cos o tym, ze Bron "lubi sie" z chloapkami z miasta i przez to wcale tak zle nie trzymaja sie na tych plantach, to znaczy Radomiak nie robi tak zbytnio czesto wjazdow ? To musialby ktos potwierdzic, bo to bardziej sympatyk jest.

Ogolem konflikt na lini Bron - Szydlowianka jest mocno zalosny, ciekaw jestem co ekipa Szydlowianki zrobilaby bez plecow Radomiaka, Grafi zanim odpiszesz odpowiedz mi czy nie masz czasem brata, a nawet dwoch hehe, bo jesli tak to znam dosyc dobrze wasze podworko i nie sil sie wowczas na odpowiedz.
Takich przykładów jest pełno czy to z dużych miast czy małych wiosek. Co by zrobiła Olimpia Elbląg bez Legii? Broń bez Powiślanki i na odwrót?itd itd. po to są układy, FC, zgody żeby się wspomagać. Z tego co wiem jak to nazwałeś "konflikt" pomiędzy Bronią, a Szydłowianką jest od dawien dawna. Po drugie z Twojej wypowiedzi można wywnioskować, że jesteś z Broni lub drużyny z nią zaprzyjaźnionej, "jedziesz" na Radomiaka, na Szydłowiankę i resztę FC a reszta cacy. Wiesz jak wyglądają stosunki między wyżej wymienionymi i znasz nawet osoby z Szydłowca, a nie wiesz jak to jest w Radomiu??
Po trzecie prócz Grafiego, którego chyba wszyscy na tym forum traktują z przymrużeniem oka, nikogo z Szydłowca nie widziałem żeby się wypowiadał jaki to Radom jest Zielony czy Szydłowianka to zajebista ekipa.

dee facto

Post autor: dee facto » 23.08.2011, 00:25

Ręce mi opadają gdy po raz kolejny na necie kibice Broni wypisują że było ich paru na wyjezdzie(incognito się nie liczy,jakbyście mieli jaja to byście się ujawnili o ile wogóle byliście tego dnia na stadionie w Piasecznie)...

Sytuację Broniw Radomiu można porównać do sytuacji Polonii Warszawa w stolicy...przewaga rywala jest miazdząca...obiektywnie Broń ma ponad 90 % fanów na Plantach,jest ich też trochę na Borkach,Ustroniu i tyle....

W Radomiaku od 2006 roku bardzo źlę idą sprawy sportowe,degradacja z powodu długów o dwie klasy rozgrywkowe,raptem przez te pięc sezonów był jeden awans z nowej czwartej do trzeciej ligii...oczekiwania kibiców wobec tego klubu są ogromne by co roku był awans...poza tym czkawką odbijają się ostatnie derby rozgrywane na stadionie Radomiaka,którego gospodarzem była Broń(ich stadion jest modernizowany i swoje mecze rozgrywają w oddalonych o 40 km Kozienicach)...prezes Broni chciał zarobić na derbach...bilety po 20 zł..poza tym chciał oddać cała trybunę dla swoich jak było wiadomo ze wszyscy fani Broni zmieszczą się w klatce mieszczącej 500 osób,zaś fani Radomiaka mieli zapewnione 2200 miejsc...ponadto wojewoda mazowiecki zamknął stadion na ten mecz obawiając się awantur...pod stadionem policja sprowokowała fanów zielonych efektem czego było konkretne starcie z policją i zatrzymanych blisko 100 osób...

Zakazy stadionowe,zmiana pokoleniowa,spora część warchołów (szczególne starej gwardii) pojechała na wyspy za chlebem,marazm trzeciej ligii powoduje że z wyjazdami jest tak jak jest...

O Bronii najlepiej powiedzą fakty że na rewanżowe spotkanie derbowe zebrali się w sto osób pod mosirem,podczas gdy na pochodzie od galerii słocznej do bram przy ulicy Jordana szło ok 1,5 tysiąca fanów Radomiaka...

Owszem w jesiennych derbach było 400 kibiców Bronii na stadionie Radomiaka (z tego stówka ich przyjaciół z Lipska) ale to była jednorazowa mobilizacja jak np Polonii Warszawa,która na nowym stadionie Legii pojawiła się w szokującej jak na ich formę liczbie 1200...

Dla fanów Radomiaka jedyną mobilizacja w tak kiepskiej kibicowsko lidze są mecze z Piasecznem...chociaż z każdym sezonem ciśnienie jest coraz mniejsze i stąd już nie ma co liczyć na wyjazd w tamte rejony w 600 twarzy...dla Bronii wyjazd powyżej 200 poza Radom jest niemożliwy...na mecze gdy grali na narutowicza nie przychodziło więcej niż 500 do max 1000 osób na najważniejszych meczach...na rywala z zza między przychodzi od 800 do 4000 ludzi..tyle ode mnie starałem się napisać najobiektywniej jak mogłem to co się dzieje w Radomiu...

Planty

Post autor: Planty » 23.08.2011, 07:26

To ześ napisał obiektywnie chłopaku;) Nas na derBy sie zebralo 150 osob bo bylo wiadomo ze policja na nic Nam nie pozwoli bo nawet nie wypuścili Nas z pod stadionu, sami musielismy po kilka osob sie zrywac. Na mieście ok 50 osob zawinietych od Nas. Chwialiliście sie po pierwszym derBowym meczu liczba 6 tyś a na nastepnym meczu stawiolo sie was tylko ok 1tyś, to niezly spadek po poł roku? wszyscy wyjechali? czy mama zabronila isc;) W piasecznie bylo tylu samo Broniarzy co was w Kutnie. U Nas z samych Plant wychodzi przy dobrej mobilizacji ponad 200 głów a was z reszty niby zielonego miasta zaledwie ponad tysiąc wiec macie słaby przelicznik. Na meczu inauguracyjnym byla was zaledwie garstka frekwencje robia pikniki, które w polowie pewnie nawet nie wiedza w których koszulkach gracie. Nie porównuj radomkiej sytuacji do tej w stolicy bo to sa dwa różne swiaty!! Spokojnie dajemy rade mimo, ze nie mamy swojego stadionu jak narazie. BRON RADOM

ouio

Post autor: ouio » 23.08.2011, 08:37

Ty jesteś gościu o nicku TYLKO BROŃ i Planty debilem jak twierdzisz że Radomiaka nie było sezon temu w Karczewie, Ostrołęce, Rudzie Bugaj, Ursusie a teraz na Kutnie. Jak twierdzicie że byliście w weekend w Piasecznie to jesteście jeszcze większymi debilami. Obniżaj Radomiakowi liczby, zawyżaj swoje, rób propagande, jak ci to w czymś pomorze to myśl sobie że jesteście Radomiakowi równi, a może nawet lepsi, wypisuj to na internecie może ci ktoś uwierzy. Każdy wie kto jest ekipą widmo a kto nie. Twarzą w twarz nie staniecie z nikim a pyskujesz tu jak mały pitbull. Pluć w twarz to będzie mówił że deszcz pada. Co za kolo...

Planty

Post autor: Planty » 23.08.2011, 09:00

musialy cie bardzo bolec kontakty z nami skoro az takich brzydkich słow uzywasz przez internet zeby sie dowartosciowac gnido z targowiska. Polemika z toba jest bezwartosciowa hehe

nazwauzytkownika

Post autor: nazwauzytkownika » 23.08.2011, 10:20

dee facto pisze:Ręce mi opadają gdy po raz kolejny na necie kibice Broni wypisują że było ich paru na wyjezdzie(incognito się nie liczy,jakbyście mieli jaja to byście się ujawnili o ile wogóle byliście tego dnia na stadionie w Piasecznie)...
byl tego dnia 1 fanatyk Broni w Piasecznie w bluzie Broni.
dee facto pisze:Sytuację Broniw Radomiu można porównać do sytuacji Polonii Warszawa w stolicy...przewaga rywala jest miazdząca...obiektywnie Broń ma ponad 90 % fanów na Plantach
100%
dee facto pisze:.pod stadionem policja sprowokowała fanów zielonych efektem czego było konkretne starcie z policją i zatrzymanych blisko 100 osób...
zawinietych zostalo ogolnie 100 osob w tym 30 broniarzy ze 150 osobowej grupy
dee facto pisze:Zakazy stadionowe, [link],zmiana pokoleniowa,spora część warchołów (szczególne starej gwardii) pojechała na wyspy za chlebem,marazm trzeciej ligii powoduje że z wyjazdami jest tak jak jest...
o czym ty piszesz? dotyczy to wszystkich ekip w Polsce...
dee facto pisze:O Bronii najlepiej powiedzą fakty że na rewanżowe spotkanie derbowe zebrali się w sto osób pod mosirem
to bylo proste ze nie wejdziemy a i tak zebralismy sie w 150 osob a kazda proba dochodu na stadion Radomiaka byla obficie blokowana przez psy nawet kiedy szlismy w grupkach 5 osobowych

ODPOWIEDZ