Komentarze 12-15.08
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Komentarze 12-15.08
Otwarcie nowej areny na Lechii, czarny strzela gola, szał radości na stadionie heh kto by pomyślał kiedyś..
Wszystko przez to ,że tych panów to nie interesuje:w90 pisze:Otwarcie nowej areny na Lechii, czarny strzela gola, szał radości na stadionie heh kto by pomyślał kiedyś..
http://www.youtube.com/watch?v=twZ0m2pkOu8
14 tyskich w Jarocinie.
-
maciek_z_kalnu
Szkoda że Lechia nie zaprezentowała takiego transu http://static0.blip.pl/user_generated/u ... 865537.jpg , który by pewnie zaczerwienił kilka twarzy z rzadu obecnych na tym meczu
pokazano na telebimach Tuska w ok 80 minucie meczu odrazu go cały stadion wygwizdał i wybuczał
-
zawiszakapy
Swoją drogą zastanawiam sie jak Lechii udało sie przemycić i wywiesic taki trans. Napewno ostro trzepali wiedząc że donek bedzie. Brawo! Mozna jeszcze wiedzieć ile ten trans wisiał i czy nikt się o niego nie ciskał?
Groźni panowie na sektorze Zagłębia ubrani na czarno i przyklejeni do krzesełek to Lubinianie czy np. Odra?
-
fujitsu siemens
możliwe że to Falubaz który był gościnnie
-
ToraToraTora
tablica11 pisze:Swoją drogą zastanawiam sie jak Lechii udało sie przemycić i wywiesic taki trans. Napewno ostro trzepali wiedząc że donek bedzie. Brawo! Mozna jeszcze wiedzieć ile ten trans wisiał i czy nikt się o niego nie ciskał?
Trans wisiał dobre 20 minut , częste pozdrowienia dla Donka i jak ktoś wspomniał gdy pokazany był na Telebimie niesamowite gwizdy ;) ogólnie na stadionie w Gdańsku 34 tyś . Oprawa na początku meczu + bardzo dobry doping który mnie osobiście wielce zaskoczył . to tak na szybko :)
Zagłębie z Falubazem.
no skoro napisałem że w czarnych koszulkach to raczej tylko o tych :)piszesz o tych z prawej strony?
było ich napewno więcej niż 20, zdjęcie nie obejmuje całego sektora.
Czarne stroje, brak dopingu itd
Masz na myśli PGE Arenę?GtWładzię pisze:2000 na BA spokojnie wejdzieWITAM2 pisze:A wiadomo ile będzie miał miejsc sektor gości?
P.S. elektryk był na meczu , czy dalej nie ma karty kibica ?
-
Podejrzany o napinke
Całego estadio nie przeszedłem, jednak zdarzały się asy siedzące same przy płocie,bo przecież to jego miejsce.Wiadomym było,że dziś będzie taka publika, ale podobne "problemy" na początku były na Legii i Lechu chociażby.Brylant88 pisze:czyli dobrze myślałem, że będzie w h** problemów z miejscami? pilnowali ludzie swych miejsc czy każdy sobie rzepkę skrobie?
Tak "spacerując" i szukając jakiś ciekawych koszulek, były dziś widoczne barcelony,chelsea oraz borussi dortmund. Pasiaków biało-czerwonych widać nie było,jednak podejrzewam,że incognito razem z Arką byli,ale to już Oni się wypowiedzą.
Falubazu 4 auta, a dokładnie 16 osób.
-
maciek_z_kalnu
http://www.youtube.com/watch?v=qhY92MlVYU0 . Jak dla mnie stadion na mecze kadry czy ew. puchary ok, ale na lige to za duzy jak na Lechie.
Był. Nawet szalik miał;)??? pisze:Masz na myśli PGE Arenę?GtWładzię pisze:2000 na BA spokojnie wejdzieWITAM2 pisze:A wiadomo ile będzie miał miejsc sektor gości?
P.S. elektryk był na meczu , czy dalej nie ma karty kibica ?
czy mi sie wydawało czy jak bylo spiewane "donald matole" to bylo slychac gwizdy pikoli ? takie odniosłem wrażenie tylko wiec pytam bez napiny odrazu uprzedzam
chyba raczej nie moze wynikało to z jakiegoś zajścia na boisku czy coś, ja raczej takiego wrażenia nie odniosłem.aspire pisze:czy mi sie wydawało czy jak bylo spiewane "donald matole" to bylo slychac gwizdy pikoli ? takie odniosłem wrażenie tylko wiec pytam bez napiny odrazu uprzedzam
Ile Arki w Nieczycy?
http://lechia.net/images/archiwum/foto/ ... 148788.JPG
Wielkie brawa za trans!
http://lechia.net/images/archiwum/foto/ ... 148785.JPG
Kolejna oprawa, która potwierdza że sektorówka poszukiwacze zaginionej Arki i sektorówki z Poznania były drukowane/malowane w jakiejś firmie.
MECZE U SIEBIE CZY TEŻ WYRUSZAMY W TRASĘ
SŁYSZYSZ LECHIA GDAŃSK - MYŚLISZ O PSEUDOULTRASCE
Wielkie brawa za trans!
http://lechia.net/images/archiwum/foto/ ... 148785.JPG
Kolejna oprawa, która potwierdza że sektorówka poszukiwacze zaginionej Arki i sektorówki z Poznania były drukowane/malowane w jakiejś firmie.
MECZE U SIEBIE CZY TEŻ WYRUSZAMY W TRASĘ
SŁYSZYSZ LECHIA GDAŃSK - MYŚLISZ O PSEUDOULTRASCE
Tusk wygwizdany na inaugurację
Słynne już „Donald, matole...” oraz „nie jesteś, nie byłeś, nie będziesz nigdy kibicem Lechii” usłyszał Donald Tusk od fanów Lechii Gdańsk podczas meczu ekstraklasy. Inauguracja gdańskiej PGE Arena miała być sukcesem propagandowym PO. Tymczasem kibice jasno powiedzieli premierowi, co o nim myślą.
http://niezalezna.pl/14640-tusk-wygwizd ... nauguracje
Słynne już „Donald, matole...” oraz „nie jesteś, nie byłeś, nie będziesz nigdy kibicem Lechii” usłyszał Donald Tusk od fanów Lechii Gdańsk podczas meczu ekstraklasy. Inauguracja gdańskiej PGE Arena miała być sukcesem propagandowym PO. Tymczasem kibice jasno powiedzieli premierowi, co o nim myślą.
http://niezalezna.pl/14640-tusk-wygwizd ... nauguracje
-
Bez_Napinki_Jestes_0
To że trybuny reagują gwizdami na wydarzenia boiskowe, nie znaczy że ma się to do przyśpiewki intonowanej w danej chwili.Nie wszystko na innych trybunach jest tak słyszalne, jak ci się wydaje z własnego sektora że muszą na was reagować, bo tak po prawdzie to wasz doping uszu nie rozdupca.Ben_Marlow pisze:aspire pisze: Jeśli chodzi o mecz Wisły z Zagłębiem, to gdy Zagłębie śpiewało "Piłka nożna dla kibiców" piknikowa ekipa gwizdała.
oglądałem dziś mecz Lechii z Pasami i w tv obok flagi Wisły wisiała GDYNIA z jakimś herbem. co to za flaga? może jakaś fotka, opis...
-
jestemkibolem
fragment wywiadu ze "Szczurem", który znajduje się na stronie ocb03.pl :energia pisze:oglądałem dziś mecz Lechii z Pasami i w tv obok flagi Wisły wisiała GDYNIA z jakimś herbem. co to za flaga? może jakaś fotka, opis...
A Wasza flaga „Gdańsk” to było granie na nerwach ?
NIE to nie było granie na nerwach. W Gdańsku mieszkają także kibice Arki choć jest ich nie wielu, i raczej nie pokazują na mieście tego komu kibicują wiadomo z jakich względów. W Gdańsku mieszka na przykład mój starszy brat, obecnie jest już po 40-ce, jest żonaty ale to nie przeszkodziło kibicom Lechii w wybiciu mu w mieszkaniu prawie wszystkich szyb po meczu Lechia-Śląsk. Widać chcieli pokazać kolegom z Wrocławia kto tam rządzi. Widać chłopaki z Gdańska mają straszne kompleksy a wybijanie szyb w mieszkaniach normalnych ludzi świadczy tylko o niskim poziomie inteligencji wśród kibiców Lechii Gdańsk. niedawno powstała flaga Wisły Kraków z napisem GDYNIA. Widać mają poczucie humoru, ale nas to nie wzrusza. W Gdyni jest jedno takie osiedle na którym pod koniec lat 80-tych mieszkało bardzo dużo ludzi kibicujących aktywnie Lechii. Ale nie było to spowodowane tym, że kibicowali Arce, a potem zapałali miłością do blado-zielonych. Po prostu nowe osiedle zaludnili mieszkańcami gdańska i dlatego na Karwinach była Lechia. Ale udało się w 99 procentach wybić tą zarazę blado-zieloną. Częste wjazdy, obijania, czekania przed meczami i po, oraz upływające lata sprawiły że pozostało ich tam kilku i do Gdańska jeżdżą autem lub dwoma. Obecne pokolenie które dorasta na tym wielkim osiedlu jest już żółto-niebieskie i tego nikt nie jest w stanie zmienić. I pod tym względem trójmiasto różni się na przykład od Łodzi czy Krakowa. U nas nie ma przerzutów… Gdańsk zawsze będzie blado-zielony a Gdynia i Kaszuby będą zawsze tylko żółto-niebieskie.
http://lh4.ggpht.com/-rTP-gzrXSJM/ScaI0 ... dM8/00.JPG
Chodzi ci zapewne o flagę Wisła FC Gdynia
Flaga jest odpowiedzią na dawną flagę Arki NH
Drobny offtop:
Szukam autora postu o kibicach Górnika z piątkowego wieczoru, który napisał o tym, że ktoś tam powiedział przez megafon, że trzeba pomóc, zachowując pełną kulturę. Sprawa jest dosyć poważna. W ogóle komentujących z Zabrza bym prosił o PW.
A już poza offtopem:
Jaka frekwencja na Stilonie? Młyn koło 4 stów, ale cały stadion?
Szukam autora postu o kibicach Górnika z piątkowego wieczoru, który napisał o tym, że ktoś tam powiedział przez megafon, że trzeba pomóc, zachowując pełną kulturę. Sprawa jest dosyć poważna. W ogóle komentujących z Zabrza bym prosił o PW.
A już poza offtopem:
Widzewa około 350 osób w Bielsku. na sektorze 220 osób, reszta pod stadionem. Na sektorze obok sektora gości, za bramką kilkudziesięciu fanów Ruchu. Bez problemu mogli sobie wyrobić karty kibica w kasie. Niestety na zameldowanie łódzkie kart w dniu meczu nie wyrabiali.
Podróż pociągiem rejsowym z problemami ze strony PKP oraz w drodze powrotnej spięcia z milicją.
Podróż pociągiem rejsowym z problemami ze strony PKP oraz w drodze powrotnej spięcia z milicją.
-
TAZZ_STILON
Ogolem 999 osob, bo tylko tyle moglo wejsc, bo mecz nie byl impreza masowa.kbls pisze:Drobny offtop:
A już poza offtopem:
Na przyszłość nazwę klubu pisze się z dużej litery!!!kabe pisze:ile gks tychy w jarocinie
-
Ultra(S)partan
999 to liczba oficjalna, ogółem na stadionie dużo więcej.TAZZ_STILON pisze:Ogolem 999 osob, bo tylko tyle moglo wejsc, bo mecz nie byl impreza masowa.kbls pisze:Drobny offtop:
A już poza offtopem:
Fajnie, że kibice Lechii coś zrobili, ale nie oszukujmy się jakie to ma w ogóle znaczenie? Możecie mi powiedzieć skąd u Was ten entuzjazm? Przecież to niczego absolutnie nie zmieni i na pewno taka sytuacja będzie trwała do 9 października.
Średnio co 3 mecz Lechii jest rozkminka na temat tej flagi:-)energia pisze:dokładnie o tą flage chodzi. byłem w c*** zaskoczony i kminiliśmy z bratem o co biega...Pablo_LG pisze:http://lh4.ggpht.com/-rTP-gzrXSJM/ScaI0 ... dM8/00.JPG
Co do samego meczu.Stadion-naprawdę najlepszy jaki do tej pory w życiu widziałem.Gorzej z jego lokalizacją....Kilkukilometrowy odcinek do dworcu pokonaliśmy w jakieś 1,5h co jest masakrą!Na pewno z tego powodu nie jedna osoba więcej na mecz się szybko wybierze...
Na sektorach dopingowych trochę przypadkowych osób.Sam byłem świadkiem sytuacji jak rodzinka z ochroniarzem wypraszałą chłopaków z miejsc.Na ripostę momentalnie ochrona z policją "zaprosili" chłopaka na rozmowę.Dzięki interwncji innych kibiców skończyło się tylko na spisaniu.Paranoja! Do tego ochroniarze wypraszający wszystkie osoby stojące na schodach....
Chyba zaczynam się cieszyć, że przy Unii 2 mamy gruzowisko zamiast stadionu...
Co do akcji Lechii - może i to niewiele, ale mówi o tym TVN i Wyborcza, a to już jest naprawdę sukces. Pamiętajcie, że lemingi nie zapamiętają pustych trybun, ale opowieść o tym, jak Donald został wyklęty we własnym domu już tak. Polityka to opowieści i historyjki - trzeba tworzyć takich jak najwięcej, a wtedy na wyborach możemy liczyć że KonDonek obejdzie się smakiem.
Co do akcji Lechii - może i to niewiele, ale mówi o tym TVN i Wyborcza, a to już jest naprawdę sukces. Pamiętajcie, że lemingi nie zapamiętają pustych trybun, ale opowieść o tym, jak Donald został wyklęty we własnym domu już tak. Polityka to opowieści i historyjki - trzeba tworzyć takich jak najwięcej, a wtedy na wyborach możemy liczyć że KonDonek obejdzie się smakiem.
Wiadomo coś o prowadzącym doping Zagłębia w Krakowie ? Usłyszał jakieś zarzuty ?
To wiadome . 1 mecz . dużo wynalazków ,ale według mnie jak na 1 mecz to było dobrze. Ja jestem zadowolony .1985 pisze:Na sektorach dopingowych trochę przypadkowych osób.Sam byłem świadkiem sytuacji jak rodzinka z ochroniarzem wypraszałą chłopaków z miejsc.Na ripostę momentalnie ochrona z policją "zaprosili" chłopaka na rozmowę.Dzięki interwncji innych kibiców skończyło się tylko na spisaniu.Paranoja! Do tego ochroniarze wypraszający wszystkie osoby stojące na schodach....
Teraz zobaczymy co będzie dalej , ilu zostanie prawdziwych kibiców.
-
maciek_z_kalnu
jaka liczba WfcG w Bielsku?
Próbowali mu przybić nawoływanie do burdy i do wyłamania bramy, co bylo nie prawdac i sie nie przyznał.Frugo pisze:Wiadomo coś o prowadzącym doping Zagłębia w Krakowie ? Usłyszał jakieś zarzuty ?
Sprawa bedzie i wtedy sie wszystko wyjasni, jak narazie nie wyglada to tak zle jak sie zapowiadalo.