350 w tym 23 Polonia Świdnicaidraulico pisze:Jaka liczba Górnika w Legnicy?

Komentarze 12-15.08
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Komentarze 12-15.08
zamiast gadać o zasadach lepiej ich przestrzegać
-
Mówili że gości jak na razie skromna grupa.
-
Dokładnie wchodzą na sektor
-
W Krakowie z Zagłębiem 20 chłopaków z Falubazu (gościnnie)
-
ile gks tychy w jarocinie
dzisiajpodobno w Gdańsku ma pojawić się Donald. mam nadzieję na gorące przywitanie :)
-
Ten to ma tupet , każe stadiony zamykać ,a później na mecz przychodzi........zdzichu pisze:dzisiajpodobno w Gdańsku ma pojawić się Donald. mam nadzieję na gorące przywitanie :)
Kibice.net -siedlisko wszelakiego zła.
-
Otwarcie nowej areny na Lechii, czarny strzela gola, szał radości na stadionie heh kto by pomyślał kiedyś..
-
Wszystko przez to ,że tych panów to nie interesuje:w90 pisze:Otwarcie nowej areny na Lechii, czarny strzela gola, szał radości na stadionie heh kto by pomyślał kiedyś..
http://www.youtube.com/watch?v=twZ0m2pkOu8
-
14 tyskich w Jarocinie.
-
Szkoda że Lechia nie zaprezentowała takiego transu [link] , który by pewnie zaczerwienił kilka twarzy z rzadu obecnych na tym meczu
-
pokazano na telebimach Tuska w ok 80 minucie meczu odrazu go cały stadion wygwizdał i wybuczał
-
Lechia - Cracovia
http://lechia.net/images/archiwum/foto/ ... 148788.JPG
NIEBIESKO - CZARNE KAPUŚCISKA
-
Swoją drogą zastanawiam sie jak Lechii udało sie przemycić i wywiesic taki trans. Napewno ostro trzepali wiedząc że donek bedzie. Brawo! Mozna jeszcze wiedzieć ile ten trans wisiał i czy nikt się o niego nie ciskał?
-
Groźni panowie na sektorze Zagłębia ubrani na czarno i przyklejeni do krzesełek to Lubinianie czy np. Odra?
-
możliwe że to Falubaz który był gościnnie
-
tablica11 pisze:Swoją drogą zastanawiam sie jak Lechii udało sie przemycić i wywiesic taki trans. Napewno ostro trzepali wiedząc że donek bedzie. Brawo! Mozna jeszcze wiedzieć ile ten trans wisiał i czy nikt się o niego nie ciskał?
Trans wisiał dobre 20 minut , częste pozdrowienia dla Donka i jak ktoś wspomniał gdy pokazany był na Telebimie niesamowite gwizdy ;) ogólnie na stadionie w Gdańsku 34 tyś . Oprawa na początku meczu + bardzo dobry doping który mnie osobiście wielce zaskoczył . to tak na szybko :)
WŁADCY PÓŁNOCY

-
Zagłębie z Falubazem.
-
Również na szybko bo wizycie na BA- wielkość a raczej wysokość trybun naprawdę robi wrażenie jak [link],nie jeden fikał dziś na wąskich schodach niezłe koziołki.
Matoł pozdrowiony kilka razy, również trans skierowany do niego.
Ode mnie powiem tak- co z tego,że kible i catering nareszcie na cywilizowanym poziomie,skoro klimat starych stadionów niestety zanika.Teraz "rządzi" steward czyli studentka Zosia z Pcimia ubrana w 3 numery za dłuższy odblaskowy kaftanik i pryszczaty Jasio, który ręką nakazuje usiąść na miejsce.
Niedługo dojdzie do sytuacji,że zamiast "tłuc" się z przyjezdnymi, będę "wypatrywał" tych ochroniarskich cipek.
Na plus również sektor gości,w którym będzie się mogła pokazać spora grupa.
Ode mnie powiem tak- co z tego,że kible i catering nareszcie na cywilizowanym poziomie,skoro klimat starych stadionów niestety zanika.Teraz "rządzi" steward czyli studentka Zosia z Pcimia ubrana w 3 numery za dłuższy odblaskowy kaftanik i pryszczaty Jasio, który ręką nakazuje usiąść na miejsce.
Niedługo dojdzie do sytuacji,że zamiast "tłuc" się z przyjezdnymi, będę "wypatrywał" tych ochroniarskich cipek.
-
no skoro napisałem że w czarnych koszulkach to raczej tylko o tych :)piszesz o tych z prawej strony?
było ich napewno więcej niż 20, zdjęcie nie obejmuje całego sektora.
Czarne stroje, brak dopingu itd
-
GtWładzię pisze:Również na szybko bo wizycie na BA- wielkość a raczej wysokość trybun naprawdę robi wrażenie,nie jeden fikał dziś na wąskich schodach niezłe koziołki.
czyli dobrze myślałem, że będzie w h** problemów z miejscami? pilnowali ludzie swych miejsc czy każdy sobie rzepkę skrobie?
-
Masz na myśli PGE Arenę?GtWładzię pisze:2000 na BA spokojnie wejdzieWITAM2 pisze:A wiadomo ile będzie miał miejsc sektor gości?
P.S. elektryk był na meczu , czy dalej nie ma karty kibica ?
-
Dziś na stadionie w Gdańsku pojawił się transparent skierowany do Tuska :)
[link]
[link]
-
Całego estadio nie przeszedłem, jednak zdarzały się asy siedzące same przy płocie,bo przecież to jego miejsce.Wiadomym było,że dziś będzie taka publika, ale podobne "problemy" na początku były na Legii i Lechu chociażby.Brylant88 pisze:czyli dobrze myślałem, że będzie w h** problemów z miejscami? pilnowali ludzie swych miejsc czy każdy sobie rzepkę skrobie?
Tak "spacerując" i szukając jakiś ciekawych koszulek, były dziś widoczne barcelony,chelsea oraz borussi dortmund. Pasiaków biało-czerwonych widać nie było,jednak podejrzewam,że incognito razem z Arką byli,ale to już Oni się wypowiedzą.
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=qhY92MlVYU0 . Jak dla mnie stadion na mecze kadry czy ew. puchary ok, ale na lige to za duzy jak na Lechie.
-
Był. Nawet szalik miał;)??? pisze:Masz na myśli PGE Arenę?GtWładzię pisze:2000 na BA spokojnie wejdzieWITAM2 pisze:A wiadomo ile będzie miał miejsc sektor gości?
P.S. elektryk był na meczu , czy dalej nie ma karty kibica ?
-
czy mi sie wydawało czy jak bylo spiewane "donald matole" to bylo slychac gwizdy pikoli ? takie odniosłem wrażenie tylko wiec pytam bez napiny odrazu uprzedzam
Better dead than red
-
Kurna ale nie będzie inaczej jak klub zbuduje nową arenę i zacznie chodzić 20tys ludzi na mecz. Niech janusze z popcornem przychodzą, tylko niech wiedzą gdzie ułożyć dupsko
Ważne żeby nie zatracać starych wartości jak to mam miejsce na Legii. Młyn ma być old schoolowy i żeby jak najmniej było tam przypadkowych osób wtedy powinno być dobrze.
Nie zrobi nam się druga Anglia doputy te kilka set/tysięcy gardeł będzie rwało dach w posadach dopinigiem i robiło oprawy. To są moje pobożne życzenia tylko nawiasem mówiąc
Ważne żeby nie zatracać starych wartości jak to mam miejsce na Legii. Młyn ma być old schoolowy i żeby jak najmniej było tam przypadkowych osób wtedy powinno być dobrze.
Nie zrobi nam się druga Anglia doputy te kilka set/tysięcy gardeł będzie rwało dach w posadach dopinigiem i robiło oprawy. To są moje pobożne życzenia tylko nawiasem mówiąc
-
chyba raczej nie moze wynikało to z jakiegoś zajścia na boisku czy coś, ja raczej takiego wrażenia nie odniosłem.aspire pisze:czy mi sie wydawało czy jak bylo spiewane "donald matole" to bylo slychac gwizdy pikoli ? takie odniosłem wrażenie tylko wiec pytam bez napiny odrazu uprzedzam
Ile Arki w Nieczycy?
GDYBY INTERESOWAŁA NAS PIŁKA , BYLIBYŚMY PIŁKARZAMI.
-
Wielkie brawa za trans!
http://lechia.net/images/archiwum/foto/ ... 148785.JPG
Kolejna oprawa, która potwierdza że sektorówka poszukiwacze zaginionej Arki i sektorówki z Poznania były drukowane/malowane w jakiejś firmie.
MECZE U SIEBIE CZY TEŻ WYRUSZAMY W TRASĘ
SŁYSZYSZ LECHIA GDAŃSK - MYŚLISZ O PSEUDOULTRASCE
Wielkie brawa za trans!
http://lechia.net/images/archiwum/foto/ ... 148785.JPG
Kolejna oprawa, która potwierdza że sektorówka poszukiwacze zaginionej Arki i sektorówki z Poznania były drukowane/malowane w jakiejś firmie.
MECZE U SIEBIE CZY TEŻ WYRUSZAMY W TRASĘ
SŁYSZYSZ LECHIA GDAŃSK - MYŚLISZ O PSEUDOULTRASCE
-
Tusk wygwizdany na inaugurację
Słynne już „Donald, matole...” oraz „nie jesteś, nie byłeś, nie będziesz nigdy kibicem Lechii” usłyszał Donald Tusk od fanów Lechii Gdańsk podczas meczu ekstraklasy. Inauguracja gdańskiej PGE Arena miała być sukcesem propagandowym PO. Tymczasem kibice jasno powiedzieli premierowi, co o nim myślą.
[link]
Słynne już „Donald, matole...” oraz „nie jesteś, nie byłeś, nie będziesz nigdy kibicem Lechii” usłyszał Donald Tusk od fanów Lechii Gdańsk podczas meczu ekstraklasy. Inauguracja gdańskiej PGE Arena miała być sukcesem propagandowym PO. Tymczasem kibice jasno powiedzieli premierowi, co o nim myślą.
[link]
-
Widząc ostatni mecz Legii to stadion też mają za duży.. zburzmy jak najszybciej..maciek_z_kalnu pisze:http://www.youtube.com/watch?v=qhY92MlVYU0 . Jak dla mnie stadion na mecze kadry czy ew. puchary ok, ale na lige to za duzy jak na Lechie.
Głupoty gadasz naprawdę. Jak Lechia ma mieć lepszą frekwencję to stadion jest jakimś magnesem.

-
Jaka pojemnosc sektora gosci w Bielsku?
Widac ze Widzew zapelnij klatke w calosci
[link]
Widac ze Widzew zapelnij klatke w calosci
[link]
-
To że trybuny reagują gwizdami na wydarzenia boiskowe, nie znaczy że ma się to do przyśpiewki intonowanej w danej chwili.Nie wszystko na innych trybunach jest tak słyszalne, jak ci się wydaje z własnego sektora że muszą na was reagować, bo tak po prawdzie to wasz doping uszu nie rozdupca.Ben_Marlow pisze:aspire pisze: Jeśli chodzi o mecz Wisły z Zagłębiem, to gdy Zagłębie śpiewało "Piłka nożna dla kibiców" piknikowa ekipa gwizdała.
[link]
pomoc w quizie pisz pm
pomoc w quizie pisz pm
-
Z meczu Lechia-Cracovia na plus trans antykonDonkowy oraz kilkukrotne ,,Donald matole...''. Najlepszy moment jak na stadionowych telebimach oraz w relecji telewizyjnej pokazali Donalda po czym tłum ludzi na stadionie go wigwizdał. Bezcenny widok jak konDonek nie wiedział jak zareagować a pozniej robiąc dobrą mine do złej gry - uśmiechnął sie tym swoim głupawym uśmieszkiem ...
-
oglądałem dziś mecz Lechii z Pasami i w tv obok flagi Wisły wisiała GDYNIA z jakimś herbem. co to za flaga? może jakaś fotka, opis...
UZALEŻNIONY OD MECZY WYJAZDOWYCH
-
fragment wywiadu ze "Szczurem", który znajduje się na stronie ocb03.pl :energia pisze:oglądałem dziś mecz Lechii z Pasami i w tv obok flagi Wisły wisiała GDYNIA z jakimś herbem. co to za flaga? może jakaś fotka, opis...
A Wasza flaga „Gdańsk” to było granie na nerwach ?
NIE to nie było granie na nerwach. W Gdańsku mieszkają także kibice Arki choć jest ich nie wielu, i raczej nie pokazują na mieście tego komu kibicują wiadomo z jakich względów. W Gdańsku mieszka na przykład mój starszy brat, obecnie jest już po 40-ce, jest żonaty ale to nie przeszkodziło kibicom Lechii w wybiciu mu w mieszkaniu prawie wszystkich szyb po meczu Lechia-Śląsk. Widać chcieli pokazać kolegom z Wrocławia kto tam rządzi. Widać chłopaki z Gdańska mają straszne kompleksy a wybijanie szyb w mieszkaniach normalnych ludzi świadczy tylko o niskim poziomie inteligencji wśród kibiców Lechii Gdańsk. niedawno powstała flaga Wisły Kraków z napisem GDYNIA. Widać mają poczucie humoru, ale nas to nie wzrusza. W Gdyni jest jedno takie osiedle na którym pod koniec lat 80-tych mieszkało bardzo dużo ludzi kibicujących aktywnie Lechii. Ale nie było to spowodowane tym, że kibicowali Arce, a potem zapałali miłością do blado-zielonych. Po prostu nowe osiedle zaludnili mieszkańcami gdańska i dlatego na Karwinach była Lechia. Ale udało się w 99 procentach wybić tą zarazę blado-zieloną. Częste wjazdy, obijania, czekania przed meczami i po, oraz upływające lata sprawiły że pozostało ich tam kilku i do Gdańska jeżdżą autem lub dwoma. Obecne pokolenie które dorasta na tym wielkim osiedlu jest już żółto-niebieskie i tego nikt nie jest w stanie zmienić. I pod tym względem trójmiasto różni się na przykład od Łodzi czy Krakowa. U nas nie ma przerzutów… Gdańsk zawsze będzie blado-zielony a Gdynia i Kaszuby będą zawsze tylko żółto-niebieskie.
-
[link]
Chodzi ci zapewne o flagę Wisła FC Gdynia
Flaga jest odpowiedzią na dawną flagę Arki NH
Chodzi ci zapewne o flagę Wisła FC Gdynia
Flaga jest odpowiedzią na dawną flagę Arki NH

-
Drobny offtop:
Szukam autora postu o kibicach Górnika z piątkowego wieczoru, który napisał o tym, że ktoś tam powiedział przez megafon, że trzeba pomóc, zachowując pełną kulturę. Sprawa jest dosyć poważna. W ogóle komentujących z Zabrza bym prosił o PW.
A już poza offtopem:
Jaka frekwencja na Stilonie? Młyn koło 4 stów, ale cały stadion?
Szukam autora postu o kibicach Górnika z piątkowego wieczoru, który napisał o tym, że ktoś tam powiedział przez megafon, że trzeba pomóc, zachowując pełną kulturę. Sprawa jest dosyć poważna. W ogóle komentujących z Zabrza bym prosił o PW.
A już poza offtopem:
Jaka frekwencja na Stilonie? Młyn koło 4 stów, ale cały stadion?