Polska - Gruzja 10.08.2011
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
-
Re: Polska - Gruzja 10.08.2011
[link]
Do czego to doszło żeby szwab grał w Naszej Reprezentacji... , mam nadzieje że w tv usłysze takie gwizdy aż mi telewizor wysiądzie
Do czego to doszło żeby szwab grał w Naszej Reprezentacji... , mam nadzieje że w tv usłysze takie gwizdy aż mi telewizor wysiądzie
GDYBY INTERESOWAŁA NAS PIŁKA , BYLIBYŚMY PIŁKARZAMI.
-
No, nie wiadomo
Na mecz, wybiera się ułożona ekipa, w małyszowo-siatkarskim stylu
Na mecz, wybiera się ułożona ekipa, w małyszowo-siatkarskim stylu
-
predzej Ci telewizor wysiądzie ale od dzwieku wuwuzeli hehehWoldemort pisze:[link]
To nie jest muzyka dla tych, Którzy klej od piwa wolą
I jazdę figurową na lodzie, Oglądają zamiast futbolu
Choć czasem golą głowy, To powinni golić sobie cipy
My nie gramy dla nich, My gramy dla prawdziwej elity
I jazdę figurową na lodzie, Oglądają zamiast futbolu
Choć czasem golą głowy, To powinni golić sobie cipy
My nie gramy dla nich, My gramy dla prawdziwej elity
-
Partycja pisze:Dla tych co się wybierają na ten cyrk dyzmy
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... -Xn9czjT3g
Czy ich Pan Bóg opuścił ? Nie oglądałem do końca , ba nawet do połowy , wystarczy mi początek i tytuł , ale nie mówcie , że to oni będą kręcić doping na reprezentacji ?
Mam tak samo jak Ty...
-
Taka ciekawostka. Relacja: Polska - Gruzja '97
[link]Piłkarska reprezentacja Polski podejmie dzisiaj w Lubinie reprezentację Gruzji. Ostatni raz na naszym terenie oba kraje spotkały się 14 czerwca 1997 roku w Katowicach. Na trybunach stadionu GKS-u Katowice zasiadło wtedy niecałe 1000 osób. Poniżej prezentujemy krótką, ale bardzo treściwą relację z tego spotkania.
„Mecz bez stawki, minimalne zainteresowanie na puściutkim stadionie. Widoczne były małe grupki Górnika Zabrze, Ruchu, GKSu K-ce, Widzewa (kilku), Tychów wraz z Górnikiem Wałbrzych, ŁKSem, Sandecją oraz Zagłębia S-c z Legią i Śląskiem”
Szaleńcy z Bukowej, nr 1
Poniżej prezentujemy także link do piłkarskiej relacji z meczu, ale dokładnie na niej widać, jak prezentował się te kilkanaście lat temu popularny Blaszok.
Polska Gruzja 4:1 (14.06.1997) -> kliknij
[link][link]
Cotygodniowe fotorelacje z polskich i europejskich stadionów!! Sprawdź ->> [link] <<-
Cotygodniowe fotorelacje z polskich i europejskich stadionów!! Sprawdź ->> [link] <<-
-
przypominam stanowisko kibicow Zaglebia co do meczu:
Wszystkich kibiców Zagłębia w regionie informujemy, że mimo występowania jako gospodarz, nie będziemy podejmowali się roli organizatora dopingu podczas meczu reprezentacji Polski z Gruzją na Dialog Arenie, co więcej zorganizowane grupy kibiców na Zagłębiu bezwzględnie rezygnują z kupna biletów na ten mecz. Jest to pokłosie naszego sprzeciwu wobec populistycznej kampanii zamykania stadionów i metodycznego gnębienia zwykłych kibiców. Tak jak miało to miejsce podczas poprzednich meczów reprezentacji w różnych miastach w Polsce, tak i tutaj spotkanie kadry będzie bojkotowane. Wszystkich zaskoczonych prosimy o wyrozumiałość, a chętnych do obejrzenia meczu na żywo o przyjęcie założenia, że podobnie jak chociażby w spotkaniu z Argentyną w Warszawie, atmosfera będzie iście piknikowa.
P.S na wczoraj poszlo ponad 13 tys biletow takze niestety ale stadion najprawdopodobnniej sie zapaleni
przypominam stanowisko kibicow Zaglebia co do meczu:
Wszystkich kibiców Zagłębia w regionie informujemy, że mimo występowania jako gospodarz, nie będziemy podejmowali się roli organizatora dopingu podczas meczu reprezentacji Polski z Gruzją na Dialog Arenie, co więcej zorganizowane grupy kibiców na Zagłębiu bezwzględnie rezygnują z kupna biletów na ten mecz. Jest to pokłosie naszego sprzeciwu wobec populistycznej kampanii zamykania stadionów i metodycznego gnębienia zwykłych kibiców. Tak jak miało to miejsce podczas poprzednich meczów reprezentacji w różnych miastach w Polsce, tak i tutaj spotkanie kadry będzie bojkotowane. Wszystkich zaskoczonych prosimy o wyrozumiałość, a chętnych do obejrzenia meczu na żywo o przyjęcie założenia, że podobnie jak chociażby w spotkaniu z Argentyną w Warszawie, atmosfera będzie iście piknikowa.
P.S na wczoraj poszlo ponad 13 tys biletow takze niestety ale stadion najprawdopodobnniej sie zapaleni
-
Niestety, ale będzie nam na pewno dane słuchać tekstów komentatorów - "mamy dziś dobrze zapełniony stadion, to chyba po ostatnich wynikach reprezentacji", "wspaniała atmosfera, "wspaniały doping".
A teraz pytanie ode mnie. Czy w planach jest pokazanie na jakimś meczu repry co to znaczy prawdziwy doping, nie małyszowski, tylko fanatyczny? Zapowiedź, że ten mecz odbędzie się bez bojkotu żadnego, mile widziane wszelkie ekipy, coś podobnie jak to było na Litwie? Chodzi mi o mecz w Polsce, pokazanie kontrastu jak atmosfera na meczu wygląda z takimi jak my.
A teraz pytanie ode mnie. Czy w planach jest pokazanie na jakimś meczu repry co to znaczy prawdziwy doping, nie małyszowski, tylko fanatyczny? Zapowiedź, że ten mecz odbędzie się bez bojkotu żadnego, mile widziane wszelkie ekipy, coś podobnie jak to było na Litwie? Chodzi mi o mecz w Polsce, pokazanie kontrastu jak atmosfera na meczu wygląda z takimi jak my.
-
Przecież mecze kadry w Polsce to już od dobrych kilku lat totalny piknik i zjazd lansujących się wieśniaków.
-
Niezgodze sie, znalazlo sie kilka fajnych meczów w PL , nie wspominajac ze na wyjazdach w ostatnich 3 latach dzialo sie naprawde sporoPartycja pisze:Przecież mecze kadry w Polsce to już od dobrych kilku lat totalny piknik i zjazd lansujących się wieśniaków.
-
Aż wstyd oglądać takie żenujące trybuny... uważam, że dzis była idealna możliwość na pokazanie sie i pokazanie tym ciepłym dziadkom itd co o tym myślimy.. mam nadzieje, że wjebią im ze 3 tak na opamiętanie wkoncu.
-
Na trybunach zasłyszane- "W górę serca- Polska wygra mecz..."
Czas umierać.
Czas umierać.
-
To Wy jeszcze tej zbieraninie Smudy ,zwanej "reprezentacją" kibicujecie ?.Ja osobiście mam na nią wyjebane i życzę jej jak najgorzej.Powodzenia
-
cytat z relacji ze sportowych faktów.Na trybunach zawisł na kilka minut transparent: "Ojgen spie..." (wersja ocenzurowana). Służby porządkowe ściągnęły ten transparent.
-
No doping niesamowity hahahaha , a z tym "W górę serca- Polska wygra mecz..." to faktycznie dojebali , ale czego tu sie spodziewać ? Wstyd i hańba ... A co do samej reprezentacji to c*** wbity już dawno . Niech im wjebią ze cztery sztuki .
-
A ja napisze jedno, że jeżeli będziemy olewać kadrę i nie będziemy robić antydopingu, wrzutów na PZPN to hmmm. kiepsko na tym wyjdziemy. Bo wiadomo wszystkim zalezy na dopingu na reprze, a co za problem zorganizować coś rodem scena z filmu "skrzydlate świnie" i charyzmatycznego gościa, który coś poprowadzi za kasę? Żaden.szybki_lopez pisze:ale Jeb** PZPN i Piłka Nożna Dla Kibiców też było !Maciex pisze:Na trybunach zasłyszane- "W górę serca- Polska wygra mecz..."
Czas umierać.
Chcąc nie chcąc tp pikniki ciągneły nasz doping na meczach kadry. Myśmy go rozkręcali (Bratysława, Belgrad, Kilka meczy w Chorzowie itd.)
-
Popieram, ku*** mać! Krew człowieka zalewa, jak spogląda teraz w szkiełko. żadnych wrzutów na pzpn, zero gwizdów na szwaba - lato w końcu ma swój raj :/ Robiąc nic, dajemy się ruchać temu komuchowiBartek_KSG pisze:A ja napisze jedno, że jeżeli będziemy olewać kadrę i nie będziemy robić antydopingu, wrzutów na PZPN to hmmm. kiepsko na tym wyjdziemy. Bo wiadomo wszystkim zalezy na dopingu na reprze, a co za problem zorganizować coś rodem scena z filmu "skrzydlate świnie" i charyzmatycznego gościa, który coś poprowadzi za kasę? Żaden.szybki_lopez pisze:ale Jeb** PZPN i Piłka Nożna Dla Kibiców też było !Maciex pisze:Na trybunach zasłyszane- "W górę serca- Polska wygra mecz..."
Czas umierać.
Chcąc nie chcąc tp pikniki ciągneły nasz doping na meczach kadry. Myśmy go rozkręcali (Bratysława, Belgrad, Kilka meczy w Chorzowie itd.)
Na sierp i młot z uśmiechem patrz! - hanka gronkowiec w.
...
Bansuj dziwko! 
...

-
Ktoś pisał ze sprzedali 13 tys biletów, a tu wygląda na to że nie ma 10 tys. ludzi na stadionie, a trzeba pamiętać że kilka tysięcy biletów pzpn rozdaje sponsorom za darmo.
Jest dobrze, cisza i nuda na trybunach, kibiców mało, atmosfera napewno nie ściągnie na następne mecze nowych kibiców, a nawet pewnie część z tych co jest dziś, następne mecze sobie odpuści.
Na kadrę tylko na wyjazdy !
Jest dobrze, cisza i nuda na trybunach, kibiców mało, atmosfera napewno nie ściągnie na następne mecze nowych kibiców, a nawet pewnie część z tych co jest dziś, następne mecze sobie odpuści.
Na kadrę tylko na wyjazdy !
-
jeden zryw kibicow w dopingu a komentator juz sie spuszcza jaka wspaniala atmosfera:D
Tesco Ist Einfach Gut
-
ten komentator iwanski w I polowie powiedział ze na mecz sprzedano ok 12 tys biletów i tyle przyszlo, w drugiej juz mówi ze jest juz ...16 tys. i fantastyczny doping ;)
-
Zauważcie ze podczas spotkania kiedy śpiwane jest " j**** pzpn " za kazdym razem wpierdala sie spiker aby zagłuszyć kibiców.
Ciekaw jestem czy np, jak by podczas meczu Polska - niemcy kibice cały czas by spiewali j**** pzpn jak by sie zachował spiker ( jak wiadomo moze tylko informowac w krótkich komunikatach co i jak )
Ciekaw jestem czy np, jak by podczas meczu Polska - niemcy kibice cały czas by spiewali j**** pzpn jak by sie zachował spiker ( jak wiadomo moze tylko informowac w krótkich komunikatach co i jak )
-
Moim zdanie powinniśmy zbojkotować mecz z Meksykiem + wywiesić ogromne transparenty (coś w stylu: Takiech trybun chcecie czy takich jak z 4 dni w Gdańsku?") a potem na maksa spiąć się na Gdańsk i poprowadzić doping na prawdziwej kur... Mecze są blisko siebie więc przekaz będzie mega czytelny.
-
W Płocku podczas Jebania pzpn to spiker podaje wyniki innych drużyn, tabele itp w zależności jak długo lecą przekleństwa:)
-
To tak was podziwiam , że to gówno nawet w tv oglądaliście.
ta forma się zdecydowanie nie sprawdza! przyszło te 13 000 januszy, pośpiewali trochę, kasę dali i poszli do domu. wszystko idealnie, tak jak powinno być. jakbyśmy zebrali się na ten mecz i jebali przez 1/2 meczu PZPN, wywiesili transparenty to byłby całkowicie inny odbiór tego co się wydarzyło. nawet tego ogienia nie miał kto zjechać.
-
Pośmiać się z mega atmosfery też można, a mecz ze wzgledów piłkarskich zawsze oglądam i mało jest istotne czy licze na wygraną czy na porażkę. Akurat patrząc na ten burdel mam nadzieje, że na Euro skończy się to klapą, która wreszcie pozwoli oczyścić tą posraną atmosferę. Już sie nie dziwie, że w Austrii i Szwajcarii ultrasi bojkotowali te całe Ełra, a w kadrach szczególnie Austrii lepszej sytuacji niż u nas obecnie wcale nie było, skończyło się mizernie, a życie kibolskie toczy się dalej.Pollena 2000 pisze:To tak was podziwiam , że to gówno nawet w tv oglądaliście.
Gdzie te 13 tys.? PZPN sam siebie oszukuje :)
-
Relacja: Polska - Gruzja
[link]
Jeżeli komuś nie chce się czytać całości to napisze krótko - jedna wielka parodia to spotkanie.
[link]
Jeżeli komuś nie chce się czytać całości to napisze krótko - jedna wielka parodia to spotkanie.
[link][link]
-
nie mów, poważnie? w trakcie meczu?;)edward1956 pisze:W Płocku podczas Jebania pzpn to spiker podaje wyniki innych drużyn, tabele itp w zależności jak długo lecą przekleństwa:)
Tuskostan - mityczny stan na zielonej wyspie, gdzie 28-latek, milioner z 6 wyrokami zakłada linie lotniczą oraz parabank...aby żyło się lepiej!
-
Nie przez 1/2 meczu, tylko pelne 90 minut nic innego tylko anty doping i tak az do usranej smierci.zdzichu pisze:ta forma się zdecydowanie nie sprawdza! przyszło te 13 000 januszy, pośpiewali trochę, kasę dali i poszli do domu. wszystko idealnie, tak jak powinno być. jakbyśmy zebrali się na ten mecz i jebali przez 1/2 meczu PZPN, wywiesili transparenty to byłby całkowicie inny odbiór tego co się wydarzyło. nawet tego ogienia nie miał kto zjechać.
hooools napisal(a):
Kod: Zaznacz cały
Czarni bez barw w młynie około 2-3 lecz sami się określą jak będą chcieli
-
Oglądałem mecz w TV i w pewnym momencie jak pikniki zaczęły coś śpiewać to Iwański coś powiedział w stylu "posłuchajmy jak kibice dopingują" i na chwilę podgłoszono dźwięk, a Iwański przestał mówić. Dla mnie to jest jakaś paranoja.Sedici pisze:jeden zryw kibicow w dopingu a komentator juz sie spuszcza jaka wspaniala atmosfera:D
Druga sprawa to jak Polański schodził to pikniki zaczęły trochę bić brawa, a Iwański znowu zaczął się podniecać że jakich to mamy wspaniałych kibiców którzy są na tym meczu
-
Ten mecz to kolejny dowód na to, że bojkot kadry to najgłupsza rzecz jaką można teraz zrobić.
-
[link]__
-
-
[link]__ tyle na temat wczorajszego meczu.

█▀█ █▀▀ █▀█ █▄▄
█▀█ █▄▄ █▀█ █▄█
all corp are bastards
-
-
-
Nie wiedziałem gdzie to dać, ale Zdzisiu Kręcina po swojej akcji może liczyć na wsparcie bezrobotnych :) [link]