ulicznapsychologia pisze:Mógłby mi ktoś opisać ekipę OSTROVII OSTRÓW WIELKOPOLSKI ?
Przewodzi bandzie Michał. Miły chłopak bez nałogów, absolwent zasadniczej szkoły zawodowej. Jego prawa ręka to Marek. Niestety obecny jest u niego problem z alkoholem, od zeszłego roku bezrobotny. Do powiedzenia w ekipie ma też dużo niejaki Jacek. Krępy blondyn, na którego chłopaki zawsze mogą liczyć. Od kiedy kupił jednak Play Station to rzadziej widziany w młynie.
Ja nie widzę na tej koszulce żadnych widzewskich symboli, w przeciwieństwie do Wierności.Chyba że są to masz racje.
Symbole Anty Wisły też zrobiły się dosyć popularne i nikt nie doszukuję się drugiego dna.
Inaczej
czy hasło "Ludzie honoru" jest zarezerwowane dla Widzewa? nie. Czy są ich autorem? nie. A może literka "G" jest zastrzezona dla Widzewa? nie. Tego hasła używa wiele ekip. Tak samo "Wierność... temu i temu klubowi". Co innego jakby na koszulce miał wypisany hymn danego klubu.
Czuje się człowiekiem honoru to ma taką koszulkę. Ktoś ma kaprys wytatuować ów hasło sobie na piersi to przecież nikt mu nie zarzuci "ej, ty, bo to hasło Widzewa". Nie, to hasło przewodnie setek tysięcy osób na świecie.
Kiedyś mial koszulkę "śmierć konfidentom" i co teraz, ktoś zaraz napiszę że koszulki z takim hasłem wydała xxx ekipa i Szpilka jest czuje się kibicem xxx klubu? Poszedł do pierwsze lepszego fanshopu i zarzucił na barki koszulkę z hasłem jak wyżej. Bez żadnych emblematów klubowych. Zresztą Szpila nie bawi się w jakieś hasełka co do czego, nawet nie wie ze teraz ktoś oglądając z nim wideo posądza go o to że ubrał coś Widzewskiego.
to porownaj szerloku jeden w z drugim czcionke na fladze i koszulce. ogolnie zrobila sie niepotrzebna dyskusja, ktos od nas napisal, ze to prywatne kontakty i nie rozumiem czemu niektorzy probuja jakos zdyskredytowac ta sytuacje ? ja ze swojej strony koncze temat.
oxford00 pisze:Inaczej
czy hasło "Ludzie honoru" jest zarezerwowane dla Widzewa? nie. Czy są ich autorem? nie. A może literka "G" jest zastrzezona dla Widzewa? nie. Tego hasła używa wiele ekip. Tak samo "Wierność... temu i temu klubowi". Co innego jakby na koszulce miał wypisany hymn danego klubu.
Czuje się człowiekiem honoru to ma taką koszulkę. Ktoś ma kaprys wytatuować ów hasło sobie na piersi to przecież nikt mu nie zarzuci "ej, ty, bo to hasło Widzewa". Nie, to hasło przewodnie setek tysięcy osób na świecie.
Kiedyś mial koszulkę "śmierć konfidentom" i co teraz, ktoś zaraz napiszę że koszulki z takim hasłem wydała xxx ekipa i Szpilka jest czuje się kibicem xxx klubu? Poszedł do pierwsze lepszego fanshopu i zarzucił na barki koszulkę z hasłem jak wyżej. Bez żadnych emblematów klubowych. Zresztą Szpila nie bawi się w jakieś hasełka co do czego, nawet nie wie ze teraz ktoś oglądając z nim wideo posądza go o to że ubrał coś Widzewskiego.
to akurat jest Widzewska koszulka " Ludzie Honoru "