doradzeCiDobrze pisze:a ja o namiary na właścicielkę
fazimodo pisze:
doradzeCiDobrze pisze:a ja o namiary na właścicielkę
No to ja wymiary wlascicielki
Nie wiem jak Wy odbieracie takie coś ale mi się chce rzygać jak takie coś czytam. Jakieś internetowe bajerki czy cholera wie jak to nazwać... Panowie jest lato! Ciepło na dworze, masa dziewczyn się kręci. Podrywać, bajerować a nie jakieś gimnazjalne zagrywki odpierdalacie w ciekawym temacie. Już widzę jak Wam koleżanka namiary i wymiary podaje. Takim czymś tylko odstraszacie panny z forum.
Żeby nie było OT dwie ciekawe dziarki kolesi z Interu Mediolan.
Mi tam się jakoś podoba. Niektóre tatuaże teraz to przerost formy nad treścią. A tu jakiś pomysł, proste wykonanie... taka po prostu dziara a nie arcydzieło.
Mi tam się jakoś podoba. Niektóre tatuaże teraz to przerost formy nad treścią. A tu jakiś pomysł, proste wykonanie... taka po prostu dziara a nie arcydzieło.[/quote]
Dosłownie. Jestem tego samego zdania. Spoko dziarka.
Chciałem zapytać kogoś ze Studio tatuażu Valhalla.Czy robicie tatuaże innych klubów niż Ruch?Od razu zaznaczam nie chodzi mi od GKS czy Górnik.Ewentualna odpowiedź na pw.
Imo pisze:Chciałem zapytać kogoś ze Studio tatuażu Valhalla.Czy robicie tatuaże innych klubów niż Ruch?Od razu zaznaczam nie chodzi mi od GKS czy Górnik.Ewentualna odpowiedź na pw.
Rozumiem jeszcze kupić sobie koszulkę z takim motywem (puma takie wydała?) ale żeby sobie jebnąć taki tatuaż to trzeba być naprawdę niedorozwiniętym ;]
Nie, ja to tylko tu wrzuciłem będąc pod wrażeniem tej ostatniej dziary z husarią. Zdecydowanie najlepsza z dziar patriotycznych jaką kiedykolwiek widziałem.
ku*** nie wierze :d W 1:30 jest dziara którą kiedyś w Photoshopie machnąłem na swoim przedramieniu jako projekt i wrzuciłem tutaj do tematu :d było to juz ze 2 czy 3 lata temu :D Widze że albo ktoś wpadł na pomysł zrobienia identycznej albo czyta ten temat :)
Witam. Mam zamiar wykonać tatuaż na żebrach- coś w tym stylu http://fc00.deviantart.com/fs41/f/2009/ ... keBack.jpg
I tutaj pojawia się moja prośba o sekwencje kibicowskie w łacinie ale krótkie, o SEMPER FIDELIS jest już chyba zbyt oklepane. Pozdrawiam.
PS. RÓWNIEŻ POSZUKUJĘ CZCIONKI Z TEGO ZDJĘCIA!
acma pisze:Witam. Mam zamiar wykonać tatuaż na żebrach- coś w tym stylu http://fc00.deviantart.com/fs41/f/2009/ ... keBack.jpg
I tutaj pojawia się moja prośba o sekwencje kibicowskie w łacinie ale krótkie, o SEMPER FIDELIS jest już chyba zbyt oklepane. Pozdrawiam.
PS. RÓWNIEŻ POSZUKUJĘ CZCIONKI Z TEGO ZDJĘCIA!
Jeśli nie masz pojęcia co chcesz sobie zrobić to daj sobie spokój!
Tatuaże to nie moda! To styl życia ;)
Szukam fotki tej dziary na plecach gdzie na górze był orzeł biały a z boku herb Widzewa i herb Łodzi. Ktoś ostatnio to tutaj wrzucał, ale jak na złość nie mogę znaleźć.
krzycho_ASR pisze:Szukam fotki tej dziary na plecach gdzie na górze był orzeł biały a z boku herb Widzewa i herb Łodzi. Ktoś ostatnio to tutaj wrzucał, ale jak na złość nie mogę znaleźć.