Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
Wymieni ktoś mniejsze ekipy z województwa świętokrzyskiego oraz to jakie są relacje między nimi. z góry dzięki wielkie.
-
Nida Pińczów - Naprzód Jedrzejów = kosa
Hetman Włoszczowa - Naprzód Jędrzejów = kosa
Nida & Hetman = układ
AKS(MKS) Busko - Nida Pińczów = kosa
Korona ma kose z Nidą , Hetmanem , KSZO , Starem , Granatem (więcej nie pamiętam ) , jedyną ekipą która darzy Korone sympatią jest Naprzód Jędrzejów .
Hetman & KSZO = zgoda
Pogoń Staszów jest FC Ruchu Chorzów
Więcej nie wiem(nie jestem pewny w 100%) , więc niech ktoś za mnie dokończy .
Hetman Włoszczowa - Naprzód Jędrzejów = kosa
Nida & Hetman = układ
AKS(MKS) Busko - Nida Pińczów = kosa
Korona ma kose z Nidą , Hetmanem , KSZO , Starem , Granatem (więcej nie pamiętam ) , jedyną ekipą która darzy Korone sympatią jest Naprzód Jędrzejów .
Hetman & KSZO = zgoda
Pogoń Staszów jest FC Ruchu Chorzów
-
Granat Skarżysko - Star Starachowice - zgoda
Granat - Naprzód/Korona - kosa
Star - Naprzód/Korona - kosa
Star - Wisła Sandomierz - kosa
Pogoń Staszów - Wisła Sandomierz - kosa
Pogoń - Granat/Star - neutral (Staszów fc Ruchu ,Skarżysko i Starachowice fc Widzewa)
Granat - Naprzód/Korona - kosa
Star - Naprzód/Korona - kosa
Star - Wisła Sandomierz - kosa
Pogoń Staszów - Wisła Sandomierz - kosa
Pogoń - Granat/Star - neutral (Staszów fc Ruchu ,Skarżysko i Starachowice fc Widzewa)
-
Jakie zgody/kosy/układy ma Flota Świnoujście ?
-
Zgody:Brakkubecky pisze:Jakie zgody/kosy/układy ma Flota Świnoujście ?
Kosy:Kotwica Kołobrzeg,Gwadia Koszalin
-
Układ z FalubazemHazel125 pisze:Zgody:Brakkubecky pisze:Jakie zgody/kosy/układy ma Flota Świnoujście ?
-
To że mamy kosę z Avia nie podlega dyskusji. Jednak nie ma u nas jakiegoś specjalnego ciśnienia na nich. Wiadomo, nie ta kategoria wagowa. Avia notuje kryzys od ładnych paru lat. To już nie ta ekipa co kiedyś.est966 pisze:Nie wiem po co ten znak zapytania obok Avii.Troublemaker pisze:Ad. 1: Chełmianka/Śląskmogulboy pisze:Zgody/Kosy/Uklady Motoru Lublin?
Ad. 2: Wisła/Cracovia/Stalówka/Hetman/Avia(?)
Ad. 3: Górnik Łęczna
Avia z Motorem mają kosę od kiedy pamiętam.
Jak najbardziej myślę,że do kos Motoru można zaliczyć jeszcze Widzew i Lechię.
Z Hetmanem tez nie ma jakiś większych zatargów.
Do tego zestawienia należy jeszcze dodać Widzew i Lechię tak jak to ktoś wcześniej wspomniał
...
-
oprocz tego pod opieka Pogoni Szczecinobiektywny1 pisze:Układ z FalubazemHazel125 pisze:Zgody:Brakkubecky pisze:Jakie zgody/kosy/układy ma Flota Świnoujście ?
-
witam. dużo podróżuje po Europie i chciałbym się dowiedzieć która polska ekipa ma jakiekolwiek układy z ekipami z tych miast : Barcelona , Madryt , Lyon , Marsylia , Basel , Milan. Z gory dziękuje za info. Pozdrawiam
-
Madryt, Lyon ma kontakty z ŁKSem
-
z Wymienionych
Ruch Chorzów ma zgodę z Atletico Madryt.
Ruch Chorzów ma zgodę z Atletico Madryt.
My w Polsce nie znamy pojęcia pokoju za wszelką cenę...
-
Olympique Marsylia miał kiedyś zgodę z Arką.

-
a nie mieli kontaktow (ukladu) z Wisla Pulawy??Viclav pisze:Hutnik Warszawa nie posiada na chwilę obecną żadnych zgód ani układów.Jakop pisze:Mógłby ktoś mi wymienić Zgody/Układy/Kosy
-Olimpii Elbląg
-Hutnika Warszawa
-Hutnika Kraków
Z góry dzięki
Jeśli chodzi o Olimpię Warszawa, to na pewno jest zgoda z Dolcanem. Nie wiem natomiast jak obecnie wyglądają ich kontakty z Olimpją Ljubljana i CKS Czeladź.
https://imprezymasowe.eu - blog o prawnych aspektach imprez masowych
Olimpia Elblągpijzemna pisze:a nie mieli kontaktow (ukladu) z Wisla Pulawy??Viclav pisze:Hutnik Warszawa nie posiada na chwilę obecną żadnych zgód ani układów.Jakop pisze:Mógłby ktoś mi wymienić Zgody/Układy/Kosy
-Olimpii Elbląg
-Hutnika Warszawa
-Hutnika Kraków
Z góry dzięki
Jeśli chodzi o Olimpię Warszawa, to na pewno jest zgoda z Dolcanem. Nie wiem natomiast jak obecnie wyglądają ich kontakty z Olimpją Ljubljana i CKS Czeladź.
Zgody: Zagłębie Sosnowiec, Legia Warszawa.
Ukłądy: brak
Kosy: takie najważniejsze to Arka Gdynia i Stomil Olsztyn...
-
jeśli jak sam napisałeś nie jesteś czegoś pewny to nie pisz tego. nie jest jedyną ekipą. pozytywne relacje są także z Unią Sędziszów, Zenitem Chmielnik, ŁKSem Łagów, MKSem Stąporków, Pastem Chęciny i wieloma innymi mniejszymi. ale fakt jest faktem że najsolidniejszą ekipą z tych wspomnianych które maja pozytywne relacje z Korona w województwie jest Naprzód.No fajnie pisze:jedyną ekipą która darzy Korone sympatią jest Naprzód Jędrzejów
temat był poruszany już jakiś czas temu w tym wątku i wszystko jest napisane kilkanaście/kilkadziesiąt stron wstecz.
-
A w Stąporkowie oraz na MKSie jest jakiś ruch kibicowski?
-
Na MKSie był/jest doping, zaliczali jakieś wyjazdy, fakt faktem wielu na nich pojawiało sie pikników, ale jednak jeździli, są na internecie filmiki i zdjęcia. Nie lubią sie z Neptunem Końskie. A poza tym Stąporków - fc Korony. pozdrawiam
Lodzermensch pisze:WTC też Hutnik rozjebał na wyjeździe.

-
palenie zabija - moj post byl skierowany do Viclawa, w zwiazku z czym chodzilo mi o Hutnik W-wa
https://imprezymasowe.eu - blog o prawnych aspektach imprez masowych
-
Mógłby ktoś opisać historię powstania i dzieje zgody ŁKSu z Polonią? Dzisiaj trochę dziwi, że taka typowo skinowska ekipa w tamtym czasie jak ŁKS mogła trzymać sztamę z lewakami z Polonii.
-
Witam, jakie sa relacje miedzy JKS Jaroslaw- Cracovia, gdyz bedac przejazdem w Jaroslawiu na meczu tamtejszej druzyny z Resovia II, zauwazylem osobe w barwach Cracovii(byla to osoba raczej z Jaroslawia), jest to jakis FC czy kontakty ludzi z ekipy?
Moglby ktos odniesc sie do tego?
-
A może po prostu widziałeś kogoś w pasiaku Resovii? Lub innej biało-czerwonej koszulce Sovii? :)
-
nie:) wtedy bym nie zadawal tutaj takich pytan..byla to czarna koszulka z herbem Cracovii, pozatym ciezko by kogos w barwach Resovii uswiadczyc skoro gospodarze spiewali "k**** pokonamy"...
-
edit : "rzuci kurwe na kolana" do postu wyzej
-
czy Jks potwierdzi te spiewy ??
-
Ładnych pare lat temu podczas naszego wyjazdu do Przemyśla na Polonię w Jarosławiu dosiadło się parę dość konkretnych osób z JKS Jarosław.Brali z nami udział w awanturze z psami na dworcu w Przemyślu.tya05 pisze:Witam, jakie sa relacje miedzy JKS Jaroslaw- Cracovia, gdyz bedac przejazdem w Jaroslawiu na meczu tamtejszej druzyny z Resovia II, zauwazylem osobe w barwach Cracovii(byla to osoba raczej z Jaroslawia), jest to jakis FC czy kontakty ludzi z ekipy?
Kontakty pozostały do dziś i kilka osób z Jarosławia kibicuje Cracovii.
-
Z Wisłą nigdy nic oficjalnie nie przybijali, ani zgody, ani układu. Wszystkie wspólne akcje i odwiedziny były oparte jedynie na prywatnych znajomościach.pijzemna pisze:a nie mieli kontaktow (ukladu) z Wisla Pulawy??Viclav pisze:Hutnik Warszawa nie posiada na chwilę obecną żadnych zgód ani układów.Jakop pisze:Mógłby ktoś mi wymienić Zgody/Układy/Kosy
-Olimpii Elbląg
-Hutnika Warszawa
-Hutnika Kraków
Z góry dzięki

-
jeśli dobrze pamiętam to dwa razy KSZO miało dym w Stąporkowie być może to spowodowało utworzenie fc Korony czy może już fc wtedy istniał?DiglettOi pisze:Na MKSie był/jest doping, zaliczali jakieś wyjazdy, fakt faktem wielu na nich pojawiało sie pikników, ale jednak jeździli, są na internecie filmiki i zdjęcia. Nie lubią sie z Neptunem Końskie. A poza tym Stąporków - fc Korony. pozdrawiam
Wymieni ktoś zgody,kosy i układy Beskidu Andrychów?
Z góry dzięki
Z góry dzięki
-
czy Jks potwierdzi te spiewy ??tya05 pisze:edit : "rzuci kurwe na kolana" do postu wyzej
-
Beskid AndrychówPalenie Zabija pisze:Wymieni ktoś zgody,kosy i układy Beskidu Andrychów?
Z góry dzięki
Zgody: brak
Układy: brak
Kosy: Unia Oświęcim (dawniej Hejnał Kęty i Skawa Wadowice)
-
Beskid miał do niedawna zgodę z Górnikiem Libiąż (zakończona w tym roku) i jest FC Cracovii
-
Tak tylko kibice Beskidu to fani Cracovii, lub przynajmniej jej sympatycy co też należy dodać.
[link]
pomoc w quizie pisz pm
pomoc w quizie pisz pm
-
Nie jest to tak do końca. Owszem wśród fanów Beskidu są również osoby z andrychowskiego FC Cracovii (starsza ekipa) jednakże nazywanie całego Beskidu jako FC Cracovii to definicja mocno nie precyzyjna. Wśród osób które jeżdżą i aktywnie działają w Andrychowie na Beskidzie należy wymienić chociażby chłopaków którzy regularnie śmigają na Legię czy inne kluby (m.in. nawet na Jagiellonie).mr_who pisze:Beskid miał do niedawna zgodę z Górnikiem Libiąż (zakończona w tym roku) i jest FC Cracovii
Biało-niebieskie w herbie się mieni.....
-
No to się popisałeś wiedzą! Jak nie wiesz to skończ pisać farmazony i zajmij się swoim podwórkiem.mr_who pisze:Beskid miał do niedawna zgodę z Górnikiem Libiąż (zakończona w tym roku) i jest FC Cracovii
Następny mądry się wypowiedział i "voila"! Propaganda trwa!+za akcje pisze:Tak tylko kibice Beskidu to fani Cracovii, lub przynajmniej jej sympatycy co też należy dodać.
Jeśli ktoś ma jakieś niejasności to zapraszam na PW
-
Jakie relacje między Staszów - Igloopol Dębica ?
-
Nie śpiewał tego cały młyn, tylko kilku małolatów się "zapędziło" po czym zostali skutecznie "uciszeni".ciesla pisze:czy Jks potwierdzi te spiewy ??tya05 pisze:edit : "rzuci kurwe na kolana" do postu wyzej

-
Jak jest na linii Polonia W. - ŁKS ? Na ostatnim meczu w W-wie Rodowici wywiesili flagi z zewnątrz.....
-
...ponieważ otrzymali wcześniej na to zgodę fanów z Konwiktorskiej....LFC79 pisze:Jak jest na linii Polonia W. - ŁKS ? Na ostatnim meczu w W-wie Rodowici wywiesili flagi z zewnątrz.....
Nie mam pytań...
Precz z antypolonizmem w polskim środowisku kibicowskim!!
-
Pamiętaj mistrzu na przyszłość:LFC79 pisze:Jak jest na linii Polonia W. - ŁKS ? Na ostatnim meczu w W-wie Rodowici wywiesili flagi z zewnątrz.....
Od wewnątrz - KOSA
Od zewnątrz - UKŁAD
Na bieżni - ZGODA JAKICH MAŁO
O neutral nie pytaj bo prawdziwy chuligan nie uznaje czegoś takiego. Pozdro i do zobaczyska na kibicowskim szlaku.
P.S. A taki wk***iony z roboty wróciłem. Kibice.net lekiem na wszystko hehe