Polska - Niemcy (06.09.2011) Gdańsk
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Polska - Niemcy (06.09.2011) Gdańsk
Za miesiąc czeka nas mecz z Niemcami.
Wiadomo, że obecnie trwa bojkot i na meczach nic sensownego sie nie dzieje, ale czas do meczu szybko zleci i trzeba podjac decyzje co z meczem z Niemcami. A wiadomo ze spotkanie z tym rywalem to cos wiecej niz mecz ...
Pytanie tylko co my robimy ? Mobilizujemy sie na ten jeden mecz, dalej olewajac wszystkie inne ? Czy pozwalamy aby stadion zapelnily pikniki, z czym pewnie nie beda mieli problemu i pozwolimy im na to, zeby jeszcze brawami przywitali hymn niemiecki i "naszego" pilkarzyka polanskiego ?
mecz bedzie bardzo medialny to bedziemy mogli wszyscy razem pokazac co nas boli. cichy i pusty protest jednak sie nie sprawdza. pikniki i tak zapelniliby stadion i cos tak pospiewali jak to bylo ostatnio na Legii to chyba lepiej zebysmy my na nim byli.
w kazdym razie trzeba podjac decyzję, bo na dniach ruszy sprzedaz biletów i trzeba by powykupywać te najtansze bilety w pierwszych dniach sprzedazy.
szczerze mowiac nie wyobrazam sobie bojkotu tego meczu, no ale to nie do mnie należy decyzja ...
Wiadomo, że obecnie trwa bojkot i na meczach nic sensownego sie nie dzieje, ale czas do meczu szybko zleci i trzeba podjac decyzje co z meczem z Niemcami. A wiadomo ze spotkanie z tym rywalem to cos wiecej niz mecz ...
Pytanie tylko co my robimy ? Mobilizujemy sie na ten jeden mecz, dalej olewajac wszystkie inne ? Czy pozwalamy aby stadion zapelnily pikniki, z czym pewnie nie beda mieli problemu i pozwolimy im na to, zeby jeszcze brawami przywitali hymn niemiecki i "naszego" pilkarzyka polanskiego ?
mecz bedzie bardzo medialny to bedziemy mogli wszyscy razem pokazac co nas boli. cichy i pusty protest jednak sie nie sprawdza. pikniki i tak zapelniliby stadion i cos tak pospiewali jak to bylo ostatnio na Legii to chyba lepiej zebysmy my na nim byli.
w kazdym razie trzeba podjac decyzję, bo na dniach ruszy sprzedaz biletów i trzeba by powykupywać te najtansze bilety w pierwszych dniach sprzedazy.
szczerze mowiac nie wyobrazam sobie bojkotu tego meczu, no ale to nie do mnie należy decyzja ...
-
Re: Polska - Niemcy (06.09.2011) Gdańsk
zwlaszcza ze ta malyszowo-kubicowo-siatkarska "brac" swoim "dopingiem" wprawila w niezly zachwyt Trzeciaka i Szpakowskiego, wiec taki protest z naszej strony na pewno nie bedzie zauwazony bo na tamtym meczu byla "genialna atmosfera" zdaniem w/w panow i jeszcze innych pismakowadi138 pisze:Za miesiąc czeka nas mecz z Niemcami.
Pytanie tylko co my robimy ? Mobilizujemy sie na ten jeden mecz, dalej olewajac wszystkie inne ? Czy pozwalamy aby stadion zapelnily pikniki, z czym pewnie nie beda mieli problemu i pozwolimy im na to, zeby jeszcze brawami przywitali hymn [link] i "naszego" pilkarzyka polanskiego ?
-
każdy prawdziwy Polak czeka na taki mecz, żeby wygwizdać hymn tych c**** zza odry, ale pikniki i inne janusze będą się pysiorami stykać że szkopami albo wogóle szkopy przegonią tych całych kubiców ze stadionu, bo napewno jakieś ekipy z niemiec przybędą na ten mecz więc nawet jakby janusze się usrali to szkopy ich zagłuszą
Wisła Nowa Huta
-
Mecz z Niemcami przyciągnie wielu pikników i stadion pewnie się wypełni. Jak dla mnie trzeba jechać i pokazać inne oblicze protestu.
ps. Ale termin idealny dojebali :/

-
jakby nie bylo to i miejsce adekwatnie do terminu pasuje....kibic1 pisze:Mecz z Niemcami przyciągnie wielu pikników i stadion pewnie się wypełni. Jak dla mnie trzeba jechać i pokazać inne oblicze protestu.
mozna by tym cwelom z zachodu pokazac i jakos szczegolnie uczcic rocznice wybuch II wojny swiatowej tak zeby odczuli co do niech czuje nasz narod
-
Wiadomo już kiedy będą bilety? j**** niemieckie bydło, czas pokazać kto rządzi.

-
Od jutra w sprzedaży .
-
Panowie żadnego protestu na ten mecz nie i na pewno nawet o tym nikt nie myśli.
To mecz z naszą kosą czyli cwele muszą u nas w Polsce poczuć jaką czujemy do nich nienawieść.
O coś czuje że to spotkanie jako reprezentacyjne zostanie na długo zapamiętane.
Przydały by sie odpowiednie transpatenty na tym meczu.
Wszyscy do Gdańska.
Najlepsi kibole i najlepszy doping to my ! ! !
To mecz z naszą kosą czyli cwele muszą u nas w Polsce poczuć jaką czujemy do nich nienawieść.
O coś czuje że to spotkanie jako reprezentacyjne zostanie na długo zapamiętane.
Przydały by sie odpowiednie transpatenty na tym meczu.
Wszyscy do Gdańska.
Najlepsi kibole i najlepszy doping to my ! ! !
-
Zarówno na stronie pzpnu jak i na kupbilet.pl nie ma jeszcze żadnej informacji o rozpoczęciu sprzedaży biletów
-
dydas pisze:Zarówno na stronie pzpnu jak i na kupbilet.pl nie ma jeszcze żadnej informacji o rozpoczęciu sprzedaży biletów
[link]
-
Grzegorz Lato zapowiedział, że sprzedaż biletów na prestiżowy mecz Polska - Niemcy w PGE Arenie ruszy 1 sierpnia.GtWładzię pisze:dydas pisze:Zarówno na stronie pzpnu jak i na kupbilet.pl nie ma jeszcze żadnej informacji o rozpoczęciu sprzedaży biletów
[link]
Strona PZPNu: "Informacje o sposobie sprzedaży biletów zostaną wkrótce podane na stronie internetowej [link]"
Z kolei na kupbilet.pl na pewno byłąby już informacja, że od jutra rusza sprzedaż.
-
Mecz z najwieksza kosa, w ciekawym miejscu :)
wiadomo ze u szwabow bedzie cisnienie na ten mecz.U nas cisnienie powinno byc podwojne. jest okazja dac tym k***** przedsmak tego co bedzie na ojro , to nie ma co sie zastanawiac.
Jak ktos ma juz jakies info co do biletow to moze dac linka .
wiadomo ze u szwabow bedzie cisnienie na ten mecz.U nas cisnienie powinno byc podwojne. jest okazja dac tym k***** przedsmak tego co bedzie na ojro , to nie ma co sie zastanawiac.
Jak ktos ma juz jakies info co do biletow to moze dac linka .
-
Polska - Niemcy (06.09.2011 r., godz. 20:45, PGE Arena w Gdańsku)
Ceny biletów: 60 PLN, 120 PLN, 180 PLN, 240 PLN.
Na mecz będą obowiązywały następujące zniżki:
Rodzice lub opiekunowie z dziećmi. Zniżki na bilety na sektor rodzinny.
Osoby powyżej 60 roku życia. Mogą kupić bilet we wszystkich kategoriach cenowych z 50% zniżką.
Kobiety. Mogą kupić bilet we wszystkich kategoriach cenowych z 25% zniżką.
Osoby niepełnosprawne. Osoba niepełnosprawna i jej opiekun mogą kupić bilety w cenie po 1 PLN. Liczba miejsc dla osób niepełnosprawnych jest ograniczona. Decydować będzie kolejność zgłoszeń.
Zniżek nie można łączyć.
Informacje o sposobie sprzedaży biletów zostaną wkrótce podane na stronie internetowej [link]
[link]
-
pieśń przewodnia tego meczu powinna być jedna w strone naszych miłych gości: hitlerland scheiss deutschland!!!
Wisła Nowa Huta
-
Idealną pieśnią na tym spotkaniu była by Rota.
Kibice.net -siedlisko wszelakiego zła.
-
o tak slowa ROTY idealnie przypasowaly by do Polanskiego... najlepsza i jakze dyskretna wbita dla tego frajera
-
To gdzie te bilety można kupić?
-
Jeszcze nigdzie. Jak już będzie taka możliwość, to na pewno pojawi się tu informacja.
-
Z tego co się doczytałem to sprzedaż ma ruszyć 8 sierpnia.
Czaduu ze szwabami!
Czaduu ze szwabami!
-
Pierwszeństwo w zakupie będą mieli użytkownicy klubkibicarp.pl, którzy wyrobią sobie karte klubu kibica reprezentacji Polski...
-
Możecie mi powiedzieć, czym ten mecz różni się od dwóch poprzednich, nazywanych przez Nas "napychaniem kasy" PZPNu?
Bo ku*** Niemcy przyjadą? To zbierzmy się pod stadionem, helmuty na pewno Nas zobaczą, tego świeżaka w kadrze też możemy pozdrowić spoza stadionu...
Trwa w dalszym ciągu jakaś nieopisana tragedia- dziś nie protestujemy, bo Niemcy, za tydzień gramy debry,później zaprotestujemy na 2 tygodnie bo słaby terminarz a potem może OZSK się wypowie...
Dramat,ku***,dramat
Co innego pokazać się na wyjeździe poza Polską- tam mam przynajmniej pewność,że grubasy z miodowej za moje nie chleją.
Bo ku*** Niemcy przyjadą? To zbierzmy się pod stadionem, helmuty na pewno Nas zobaczą, tego świeżaka w kadrze też możemy pozdrowić spoza stadionu...
Trwa w dalszym ciągu jakaś nieopisana tragedia- dziś nie protestujemy, bo Niemcy, za tydzień gramy debry,później zaprotestujemy na 2 tygodnie bo słaby terminarz a potem może OZSK się wypowie...
Dramat,ku***,dramat
Co innego pokazać się na wyjeździe poza Polską- tam mam przynajmniej pewność,że grubasy z miodowej za moje nie chleją.
-
Cichy protest gówno da. Pikniki i tak wypełnią stadion a w tv będą się zachwycać fantastycznym dopingiem. Lepiej żebyśmy my tam usiedli i pojechali co nieco wiadomo kogo.

-
Taa...protest protestem, a w ekstraklasie wszyscy jeżdżą, flagi na płotach i doping przez 90 minut!!! Co to za protest ja się pytam? Skoro w lidze wszyscy jeżdżą i dopingują u siebie, to dlaczego olewać mecz ze Szwabami? Co innego, gdyby liga została odpuszczona, ale w takiej sytuacji jaka jest dzisiaj, nie widzę większego sensu odpuszczania takiego meczu.GtWładzię pisze:Możecie mi powiedzieć, czym ten mecz różni się od dwóch poprzednich, nazywanych przez Nas "napychaniem kasy" PZPNu?
Dramat,ku***,dramat
-
Bilety będzie można kupić prawdopodobnie pod koniec tego tygodnia .
Bracie dawaj ze mną pomożesz mi triceps,plecy,klata,biceps,nogi,bary i znów triceps to moja rzeczywistość a to da mi przyszłość da mi to na co zapracuje rękami ... !
-
W przeciągu 1 góra dwóch dni OZSK powinno wydać jakieś oświadczenie, co z tym meczem... ale nie oszukujmy się oczekiwaliśmy tego pod koniec zeszłego sezonu i nic nie powiedzieli, więc ponownie pokażą że są całkowicie BEZJAJECZNI
Moje posty nie przedstawiają oficjalnego stanowiska żadnej z grup kibicowskich Falubazu Zielona Góra.
buchar55 pisze:witam za parę dni IDE z kolegami na przypałi moje pytanie jest takie jak uciekać przed policją czy macie jakieś pomysły i triki ?:) aha jeszcze taka sprawa ze jetem najwolniejszy z kolegów wiec muszę się gdzieś schować a nie uciekać jak na szybciej i jak najdalej
-
Jak w moim podpisie.
Jazda z k.... , Polacy jazda z k....!!!
Jazda z k.... , Polacy jazda z k....!!!
Nie dla mnie przyjaźń Polsko-niemiecka, niemców nienawidzę od dziecka.
-
jakis miażdżący zwiastun by sie przydal na yt
-
Ja mam pytanie czy z otrzymaniem biletu moze byc problem? Mam tu na mysli, ten dziwny twór "klub kibica", czy to te wynalazki beda miały pierwszeństwo w kupnie biletów ?
-
Na tym meczu bedzie donald tusk , wiec wartałoby sie wybrac i wykrzyczec co nie co
-
Panowie mam takie pytanie, czy za posrednictwem polskich kas jak i polskich portali sprzedajacych bilet da sie w jakis sposob kupić bilety na sektory gości ?
-
ja bym wywiesil fane cytat "Polska to MY nie tusk i jego psy" przy hymnie albo przy oprawie.
-
[link]
32 zeta za członkostwo w "Klubie Kibica". Nieźle to sobie dziady wymyśliły. Ciekawe ile tych januszy napali się na wiadome sektory.
32 zeta za członkostwo w "Klubie Kibica". Nieźle to sobie dziady wymyśliły. Ciekawe ile tych januszy napali się na wiadome sektory.
-
Przepraszam za post pod postem
ogólnie ten mecz to świetna okazja, o ile premier bedzie na nim , aby pokazać jak bardzo nie jestemy zadowoleni z jego rzadow i jak w kraju ogolnie sie zyje (transparent np. wszystko po 6 zl, POlszewicy , można równiez nawiazac do obietnic w sprawie odszkodowan w czasie powodzi etc. , sensowne przyspiewki) jednostkowo nic nie znaczymy ale jak caly stadion lub nawet czesc ... napewno bedzie szum w mediach itp ...
ogólnie ten mecz to świetna okazja, o ile premier bedzie na nim , aby pokazać jak bardzo nie jestemy zadowoleni z jego rzadow i jak w kraju ogolnie sie zyje (transparent np. wszystko po 6 zl, POlszewicy , można równiez nawiazac do obietnic w sprawie odszkodowan w czasie powodzi etc. , sensowne przyspiewki) jednostkowo nic nie znaczymy ale jak caly stadion lub nawet czesc ... napewno bedzie szum w mediach itp ...
-
Trzeba tam jechać i jak najwięcej cisnąć i Tuskowi i Polanskiemu. Takiego meczu nie można odpuszczać.
-
-
Tak wiec wszyscy po bilety.
Smieszy mnie ta cała karta kibica na Polske. Ciekaw jestem ilu skusiło sie na taka karte.
Smieszy mnie ta cała karta kibica na Polske. Ciekaw jestem ilu skusiło sie na taka karte.
-
wiadomo może z których sektorów będzie prowadzony doping?
-
Ktoś coś pisał ze za bramka ale nie wiem jakie sektory.
-
[link]
tam gdzie ciemny zielony, bo to docelowy młyn Lechii.
tam gdzie ciemny zielony, bo to docelowy młyn Lechii.