Specyficzne Fotki Kibicowskie ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
-
Re: Specyficzne Fotki Kibicowskie ...
Są wyjątki:-)))))ArkaToMy pisze:czarny piłkarz ma co jeść :)

Sorki za OT:-)
A my wciąż o tym samym, a my wciąż tacy sami! Charakternie z zasadami, z pierdolnięciem jak dynamit!
O co w tych fotkach chodzi ?WŚL pisze:[link]
[link]
-
no ku*** nie wiem czy jestes ślepy, głupi czy zgrywasz takiego.fazimodo pisze:O co w tych fotkach chodzi ?WŚL pisze:[link]
[link]
Jak chłop krowie. 1 zdjecie koles z szalikiem Zagłabia 2 zdjecie koles w koszulce Śląska
Są tylko dwie strony – nasza i ta druga

Aha. No w sumie nie dziwie Ci sie ze tak reagujesz. Ale ja znam tego goscia i jest to komentator sportowy. Jezdzi po Polsce i po swiecie a przy okazji odziewa barwy klubu na ktorym aktualnie przesiadujepeel pisze:no ku*** nie wiem czy jestes ślepy, głupi czy zgrywasz takiego.fazimodo pisze:O co w tych fotkach chodzi ?WŚL pisze:[link]
[link]
Jak chłop krowie. 1 zdjecie koles z szalikiem Zagłabia 2 zdjecie koles w koszulce Śląska
-
To o tym nie wiedziałem. ale tak czy siak specyficzne.
Są tylko dwie strony – nasza i ta druga

Gadalem z nim na gg i to jego odpowiedz:FanatycznyKibol pisze:Specyficzny idiota z niego.
: nigdy nie byłem żadnym fanatykiem. Zwykłym kibicem. Bardziej za Zagłębiem i tak zostało do dziś. Jeśli chodzi o Puchary to jestem tam gdzie nasza Polska gra. Koszulka była pożyczona. Jak Widzew awansuje to pojadę z Wami nawet do Kazachstanu.
Ja zajmuje się dziennikarstwem jak Borek. I wierze w Polske w Europie.
-
To mu napisz żeby swoją śmieszną osobą nie brudził barw klubowych bo wkońcu może się dla niego nie za ciekawie to skończyć, widać jest kiepskim dziennikarzynom że jako dziennikarz musi zasiadać na trybunie a w strefie vip czy jaka tam dla takich k**** pismaków jestfazimodo pisze:Gadalem z nim na gg i to jego odpowiedz:FanatycznyKibol pisze:Specyficzny idiota z niego.
: nigdy nie byłem żadnym fanatykiem. Zwykłym kibicem. Bardziej za Zagłębiem i tak zostało do dziś. Jeśli chodzi o Puchary to jestem tam gdzie nasza Polska gra. Koszulka była pożyczona. Jak Widzew awansuje to pojadę z Wami nawet do Kazachstanu.
Ja zajmuje się dziennikarstwem jak Borek. I wierze w Polske w Europie.
Wisła Nowa Huta
-
Niezły cymbał z tego gościa. Dziennikarzom to pewnie może pióro nosić. Niech dalej przywdziewa cudze barwy, to źle skończy niedoinformowany chłopiec.
All work and no play makes Jack a dull boy
-
Ewidentnie widać ,że ekipa Ku Klux Klan czycha na asfalta.Stary14 pisze:hahaha o ku*** no ładnie ładnie Legia.dfgdfgdfgdfg pisze:
Kibice.net -siedlisko wszelakiego zła.
-
Whiter Warior dobrze napisałem czy źle? sry ale dla mnie to śmieszne ...??? pisze:Ewidentnie widać ,że ekipa Ku Klux Klan czycha na asfalta.Stary14 pisze:hahaha o ku*** no ładnie ładnie Legia.dfgdfgdfgdfg pisze:
-
akurat pisze:[link] - Koszulki Niemiec na mecz z Polską 2006.
[link] - Maccabi Hajfa.
Myślę , że tu nie ma żadnej specyfiki. Transparent o treści : Kosowo jest sercem Serbii. Chyba , że Ci chodzi o to że to ekipa z Izraela wywiesiła.
Mam tak samo jak Ty...
-
fazimodo pisze:peel pisze:O co w tych fotkach chodzi ?WŚL pisze:[link]
[link]
Aha. No w sumie nie dziwie Ci sie ze tak reagujesz. Ale ja znam tego goscia i jest to komentator sportowy. Jezdzi po Polsce i po swiecie a przy okazji odziewa barwy klubu na ktorym aktualnie przesiaduje
To powiedz dla kogo pisze jakąś stronę, dotychczasowe artykuły, tytuł gazety itp?
Czy może koleś sobie bloga założył i gra wielkiego dziennikarzynę opisując jakieś wydarzenia? Bo jak tak to co najwyżej nadaje się na fotka.pl
Nikt szanujący się nie założy barw różnych klubów chyba że jest sprzedajną mendą.
-
specyficzne to są wasze komentarze dotyczące jakiegoś pałąka...tak jest HZL i Nabojka nie mają nic innego do roboty tylko ścigać tego szczurka
Co do forumowych rasistów, to nie zdziwiłbym się jakby co 2 z was miał za małolata plakat z Jordanem, albo zapierdalał za granicą mając za szefa jakiegoś pakistańca.
To, że w ekipie Haagi jest kilku czarnych i kilkunastu beżowych to nie jest żadna tajemnica, w każdym razie dla osób które siedzą w tematach, a nie tylko w internecie.
Co do forumowych rasistów, to nie zdziwiłbym się jakby co 2 z was miał za małolata plakat z Jordanem, albo zapierdalał za granicą mając za szefa jakiegoś pakistańca.
To, że w ekipie Haagi jest kilku czarnych i kilkunastu beżowych to nie jest żadna tajemnica, w każdym razie dla osób które siedzą w tematach, a nie tylko w internecie.
-
Weź nie p******. Co ma plakat Jordana za dziecka czy nawet "szef w pracy pakistaniec" którego (skoro szef) się nie wybiera do kumania się z własnej woli z murzynami. Z jednej strony wielcy "white power", Polska dla polaków, Europa dla białych, a z drugiej jak se robią zdjęcia z murzynami to nie szkodzi bo to przecież zgoda, bo piłkarz, bo to, bo tamto.nołnejm pisze:Co do forumowych rasistów, to nie zdziwiłbym się jakby co 2 z was miał za małolata plakat z Jordanem, albo zapierdalał za granicą mając za szefa jakiegoś pakistańca.
A to że nie jest to żadną tajemnicą że są tam ciapaci nie znaczy że jest to normalną rzeczą żeby się z nimi bratać. Jak ktoś ma zasady to się ich trzyma zawsze i wszędzie a nie tylko tam gdzie wygodnie.
IHG`09
-
http://www.youtube.com/watch?v=Pd0ScofLTGw
od 0:50 do 1:09
tak, wiem że scenka na potrzeby teledysku, nie mniej jednak specyficzny widok.
od 0:50 do 1:09
tak, wiem że scenka na potrzeby teledysku, nie mniej jednak specyficzny widok.
-
[link] a jednak geje
JEDNO MIASTO,JEDEN KLUB
KATOWICE K.S.RUCH

KATOWICE K.S.RUCH

-
Hahahahaha, skąd Wy te fotki bierzecie?Bu_R_owiec pisze:[link] a jednak geje
A my wciąż o tym samym, a my wciąż tacy sami! Charakternie z zasadami, z pierdolnięciem jak dynamit!
-
-
Sandecja - Stalówka
-
brawooooo !!! chłopczyku ta fotka jest pewnie starsza od ciebie i była tu już wklejana... wszyscy dobrze wiedzą ze na focie są twoje koleżanki...Cieszynska pisze:A jednak pedRuchy
[link]
-
To akurat kibicka Ruchu, idż do vision express po bryle ( jak tam perukę widzisz).Cieszynska pisze:1985 pisze:Cieszynska pisze:A jednak pedRuchy
brawooooo !!! chłopczyku ta fotka jest pewnie starsza od ciebie i była tu już wklejana... wszyscy dobrze wiedzą ze na focie są twoje koleżanki...
Nie ściemniaj w 100 % pedRuchy z cichej pewnie twoi koledzy .
Tu tez jakis mieszaniec babochłop .Widac ze ma peruke i pomalowane oczy .
-
Za wklejanie tego typu fotek powinien automatycznie lecieć dożywotni ban.Cieszynska pisze:A jednak pedRuchy
[link]
Kibice.net -siedlisko wszelakiego zła.
-
fazimodo pisze:[link]
Bu_R_owiec pisze:[link] a jednak geje
[link]
a potem pierdolenia że forum zeszło na psy. Jak część kolegów wkleja specyficzne w c*** zdjęcia szczurków, którzy nic nie znaczą, byle tylko dojebać rywalowi.
Jeśli dla Was pedały są specyficzne to.
-
Co do piesków to znalazłem takiego jednego słodziaka. :Pa potem pierdolenia że forum zeszło na psy.
[link]
-
Pojebało was ?w********** z tymi pedalskimi fotkami na fora gdzie są oni tolerowani
[link]
-
FZG1922 pisze:Co do piesków to znalazłem takiego jednego słodziaka. :Pa potem pierdolenia że forum zeszło na psy.
[link]
na taką psinkę to nie jeden by chciał wejść ;)
-
http://www.youtube.com/watch?v=YrXJ4G-s ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=qACdALC6 ... re=related
5:55 i w 5:10 widac tez jedna ze straconych fan http://www.youtube.com/watch?v=QAA8aGyM ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=qACdALC6 ... re=related
5:55 i w 5:10 widac tez jedna ze straconych fan http://www.youtube.com/watch?v=QAA8aGyM ... re=related
-
-
-
-
-
Widać browar Piast zbiera żniwa swojej hitlerowskiej kampanii.wroobel88 pisze:http://wroclawianie.info/galeria/albums ... 011/01.jpg
-
To nie fotka ale napewno specyficzne:):):):)
http://www.wykop.pl/ramka/826799/kibice ... w-egipcie/
DONALD TY TROLU ZABIŁEŚ PIĘKNO FUTBOLU!!!!!!!!!!!
-
[link]papulas1978 pisze:To nie fotka ale napewno specyficzne:):):):)
"Postępowcy zidiociali niech mnie nazwą homofobem,
bo ja homoseksualizm, tak jak grypę i socjalizm, wciąż uważam za chorobę!"
bo ja homoseksualizm, tak jak grypę i socjalizm, wciąż uważam za chorobę!"
-
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
-
wklei ktoś link do filmu na którym jakaś bałkańska drużyna świętuje na uliach miasta. (mnówstwo rac, ludzi, petard, itd.) potem post do usunięcia.
-
http://www.youtube.com/watch?v=Doj6lyu0 ... re=relatedsiwy444 pisze:wklei ktoś link do filmu na którym jakaś bałkańska drużyna świętuje na uliach miasta. (mnówstwo rac, ludzi, petard, itd.) potem post do usunięcia.
Lech Poznań.
-