Wymarłe Ekipy ...
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Wymarłe Ekipy ...
w Krzeszowie nad Sanem dzialala kiedys ekipa kibicujaca miejscowej Rotundzie.
dzialaja jeszcze? zostali czyims fc?
-
sorry, jeśli powielam pytanie:
Ilanka Rzepin - coś się tam dzieje czy w mieście tylko FC Lecha? Jeśli tak to czy są niezależną od FC Lecha grupą, czy jednostki w poszczególnych ekipach się przenikają?
Sparta Złotów - coś się tam dzieje? kiedyś był jakiś młynek, głownie osoby starsze
Ilanka Rzepin - coś się tam dzieje czy w mieście tylko FC Lecha? Jeśli tak to czy są niezależną od FC Lecha grupą, czy jednostki w poszczególnych ekipach się przenikają?
Sparta Złotów - coś się tam dzieje? kiedyś był jakiś młynek, głownie osoby starsze
dziennik z życia na terytorium wroga
-
Jak wygląda sytuacja z Moto Jelcz Oława ??
-
Jeżdżą praktycznie wszędzie w rożnych liczbach. Na wyjazdy gdzie ekipa miejscowych jest poza zasięgiem MJO wspomagani są chuliganką Śląska (np Głogów lub Wałbrzych). Regularny młyn u siebie. Do wymarłych na pewno nie należą lecz do normalnie funkcjonujących.xxMATxx pisze:Jak wygląda sytuacja z Moto Jelcz Oława ??
Biało-niebieskie w herbie się mieni.....
-
Sparta Złotów - coś się tam dzieje? kiedyś był jakiś młynek, głownie osoby starsze[/quote]
coś tam młodzi próbują, młynek do 10 osób, jedynie ważniejsze mecze typu finał PP regionalny na wyjazd zebrało 30 osób. Sam doping i troche ultras. Zero zainteresowań "sportowych". Mają zgodę ze Stellą Białośliwie, która też zbiera się co najwyżej w kilka osób. Jak na taką wielkość miasta bardzo słabo, na mieście barwy Lecha, ale też bez większej spinki.
coś tam młodzi próbują, młynek do 10 osób, jedynie ważniejsze mecze typu finał PP regionalny na wyjazd zebrało 30 osób. Sam doping i troche ultras. Zero zainteresowań "sportowych". Mają zgodę ze Stellą Białośliwie, która też zbiera się co najwyżej w kilka osób. Jak na taką wielkość miasta bardzo słabo, na mieście barwy Lecha, ale też bez większej spinki.
-
a co się dzieje w takich miejscach jak Gorzyce (podkarpackie) ,Unia Hrubieszów ,MKS Kozienice?
WIARA
-
mówdomnie pisze:a co się dzieje w takich miejscach jak Gorzyce (podkarpackie) ,Unia Hrubieszów ,MKS Kozienice?
Unia Hrubieszów z tego co się orientuje ma się całkiem dobrze, poprzedniej jesieni zaliczyli chyba komplet wyjazdów, w tym niektóre w dobrych liczbach, nie wiem już jak na wiosnę. Stal Gorzyce z tego co wiem, również cały czas aktywni, w poprzednim sezonie starali się zaliczać wyjazdy, niektóre nawet w 3-4 dychy. Jeśli chodzi o Kozienice, to wiem, że grają gdzieś w niższej lidze, chyba również jakoś tam działają, lecz niestety nie orientuje się co jakie liczby itp.
-
zalozylismy swoj klub, gramy w A klasie, wyjazdy od 35 osob do 70 na wazniejsze mecze. u siebie mlyn w granicach 80-90 ludzi. jedna z opraw w poprzednim sezionie [link]mówdomnie pisze:a co się dzieje w takich miejscach jak Gorzyce (podkarpackie) ,Unia Hrubieszów ,MKS Kozienice?
-
Chcialbym zapytac o ekipy miedzy którymi jeszcze jakis czas temu dochodzilo do ciekawych spotkan a mianowicie Sanna Zaklików i Czarni Lipa. Dzialaja cos jeszcze badz zbieraja sie chociaż na ten najwazniejszy mecz pomiedzy soba?
-
-
ponawiam pytanie: ILANKA RZEPIN ? (jeśli działają to czy jest to grupa zupełnie niepowiązana z rzepińskim FC Lecha czy obie ekipy się przenikają?)
dziennik z życia na terytorium wroga
-
Ostrovia Ostrów coś działa ?
Za klub oddane życie, to nasza wspólna racja
Za klub oddamy wszystko, bo to nasza wspólna pasja
Ten doping te oprawy, w d**** mamy ustawy
żyjemy tak, bo kibicowanie nam weszło w nawyk
Szczakowianka Jaworzno
Za klub oddamy wszystko, bo to nasza wspólna pasja
Ten doping te oprawy, w d**** mamy ustawy
żyjemy tak, bo kibicowanie nam weszło w nawyk
Szczakowianka Jaworzno
-
Czy Karmazyn Warszawa jeszcze działa?
-
Karmazyn to chyba w ogóle się z rozgrywek wycofał, bo dawno o nim nie słyszałem.
O kibicach też słuch zaginął całkowicie.

-
Coś tam działają (nieregularny młyn u siebie, zaliczają część wyjazdów, czasem coś próbują na polu h).Pośpieszny. pisze:Pogoń Leżajsk. Działają coś ?
Działają cały czas.bujaka pisze:Ostrovia Ostrów coś działa ?
-
Ostrovia działa cały czas, w miarę regularnie jeździ na wyjazdy, na wiosnę u siebie na derbach z Kaliszem młyn ok. 200-300 osób.bujaka pisze:Ostrovia Ostrów coś działa ?
-
Unia Rejowiec działo się tam kiedykolwiek coś pod względem kibicowskim?
-
szyd pisze:w Krzeszowie nad Sanem dzialala kiedys ekipa kibicujaca miejscowej Rotundzie.
Nic nie działają , z miasta nie wyjeżdzają z młynem też raczej słabo.
Zostali FC stalówki
-
Na dzień dzisiejszy występujemy w lidze okręgowej działamy w mniejszym lub większym stopniu na wiosnę zaliczyliśmy 4 wyjazdy w tym jeden autokarowy do Turbi gdzie jest nas około 100 na sektorze.Czekamy na lepszą ligę co może udac sie naszym grajkom w tym sezone i awansowac do IV ligi.Brak hajsu w klubie decydował o tym ze pałętamy sie po tej okręgówce ale w klubie ma się polepszyc i maja byc pieniadze w tym sezonie na awans .Zorganizowalismy turniej z okazji 60-lecia klubu o ktorym mozesz przeczytac w odpowiednim dziale.mówdomnie pisze:a co się dzieje w takich miejscach jak Gorzyce (podkarpackie) ,Unia Hrubieszów ,MKS Kozienice?
-
A RKS Radymno jeszcze coś działa ? Chodzi mi o Młyn, Wyjazdy itd. + Czy jest to ekipa co na własne Konto działa albo FC ? Moze byc pw.
-
Karmazyn nie istnieje. Kibice dla jaj tam stworzyli małą grupke, nawet im sie to udało, przyspiewki typu "nigdy nie spadnie", jak Karmazyn grał w ostatniej lidze:)Viclav pisze:Karmazyn to chyba w ogóle się z rozgrywek wycofał, bo dawno o nim nie słyszałem.
-
Pytanie o Wkrę Żuromin i Polonię Słubice. Działają?
Czy ktoś trafił kiedyś te ekipy?
-
Odpisywałem już parę postów wyżej na podobne zapytanie, tutaj masz filmik z tamtego sezonu http://www.youtube.com/watch?v=uGqzqpSWEfkelo1312 pisze:A RKS Radymno jeszcze coś działa ? Chodzi mi o Młyn, Wyjazdy itd. + Czy jest to ekipa co na własne Konto działa albo FC ? Moze byc pw.
Zawsze działaliśmy na swoje konto i nic się nie zanosi aby to się zmieniło(jak coś więcej priv)
RKS RADOMSKO ULTRAS
-
O Radymno chodziło, nie Radomsko :P
[link]
[link]
-
Polonia Słubice raczej piknik, kiedyś jakieś vlepki wydali i tyle.Sz. pisze:Pytanie o Wkrę Żuromin i Polonię Słubice. Działają?

http://ultra-projects.manifo.com/
Profesjonalne projektowanie graficzne
www.grafikakibica.com - największe i najlepsze forum dot. grafik kibicowskich w sieci
-
Wkra od 2 sezonów nie daje znaków życia.
-
Filipoo mój bład, na początku myślałem ze tylko literówka, także posty do kasacjiPrzemo RKS pisze:Odpisywałem już parę postów wyżej na podobne zapytanie, tutaj masz filmik z tamtego sezonu http://www.youtube.com/watch?v=uGqzqpSWEfkelo1312 pisze:A RKS Radymno jeszcze coś działa ? Chodzi mi o Młyn, Wyjazdy itd. + Czy jest to ekipa co na własne Konto działa albo FC ? Moze byc pw.
Zawsze działaliśmy na swoje konto i nic się nie zanosi aby to się zmieniło(jak coś więcej priv)
RKS RADOMSKO ULTRAS
-
Oczywiscie chodzi mi o MKS Radymno.elo1312 pisze:A RKS Radymno jeszcze coś działa ? Chodzi mi o Młyn, Wyjazdy itd. + Czy jest to ekipa co na własne Konto działa albo FC ? Moze byc pw.
-
a Tarnovia Tarnów coś działa jeszcze ?
-
Ciekawe pytanie. Chyba nikt tu o to jeszcze nie pytał.Tomquos pisze:a Tarnovia Tarnów coś działa jeszcze ?
K.S. KUŹNIA USTROŃ
-
Działają ostatnio słyszałem ze złapali autokar murzynów z rpa.Tomquos pisze:a Tarnovia Tarnów coś działa jeszcze ?
Temat wałkowany tysiąc razy.

-
Jeżdżą na cracovie. W mieście nic nie znaczą. Barw ich raczej nie uświadczysz.Tomquos pisze:a Tarnovia Tarnów coś działa jeszcze ?
-
Czyli jest to już FC Cracovii czy nie?
-
pseudofan pisze:Czyli jest to już FC Cracovii czy nie?
Podobno jest coś takiego ja FC Tarnów. Ale nie wiem czy są to te same osoby. Niech się ktoś z ich ekipy wypowie.
-
Co się dzieje z fanami Amici Wronki ? Działają coś , są FC jakiejś ekipy?
-
Ostatnio ktos wspominał o tym. podobno po rozwiazaniu druzyny, ekipa w zawieszeniu, częśc młodych jakis czas robi mały młynek na Błekitnyk Wronki (którzy sa starsi niz Amica i prawdziwym klubem a nie tworem sponsora).Ja mam pytanie o Avie, Łade nie spierdalajcie na priv, ostatnio o tych ekipach cisza totalna.
Także Pogon Leżajsk, coś tma sie dzieje? Bo od rozpadu miejscowej załogi oi, nic dalej o kibicach z tamtąd nie słyszałem.
Także Pogon Leżajsk, coś tma sie dzieje? Bo od rozpadu miejscowej załogi oi, nic dalej o kibicach z tamtąd nie słyszałem.
-
Czy coś dzieje się w Raciążku? Swego czasu był młyn i wyjazdy a jak wygląda sytuacja na chwile obecną
-
Jak sytuacja ekipy Mazur Pisz i Pogoni Leżajsk??
-
Łada gra obecnie w A Klasie i z tego co się orientuje działają cały czas i zaliczają [link].Averno pisze:Ostatnio ktos wspominał o tym. podobno po rozwiazaniu druzyny, ekipa w zawieszeniu, częśc młodych jakis czas robi mały młynek na Błekitnyk Wronki (którzy sa starsi niz Amica i prawdziwym klubem a nie tworem sponsora).Ja mam pytanie o Avie, Łade nie spierdalajcie na priv, ostatnio o tych ekipach cisza totalna.
-
I SĄ FC STALÓWKIBiały1 pisze:Łada gra obecnie w A Klasie i z tego co się orientuje działają cały czas i zaliczają wyjazdy.Averno pisze:Ostatnio ktos wspominał o tym. podobno po rozwiazaniu druzyny, ekipa w zawieszeniu, częśc młodych jakis czas robi mały młynek na Błekitnyk Wronki (którzy sa starsi niz Amica i prawdziwym klubem a nie tworem sponsora).Ja mam pytanie o Avie, Łade nie spierdalajcie na priv, ostatnio o tych ekipach cisza totalna.