pomoz mi ogarnac sie i rozwin nieco temat, skoro jak widac masz jakies informacje odnoscie tego podworkapatriota85 pisze:Nie jest to wymarła ekipa, zbieranina "lokalnych osiedlowych panów po 40tce", ani "grupka osób, która może ponownie zbudować ruch kibicowski na Szombierkach".Szombierki cały czas mniej lub bardziej aktywnie działają.Ogarnij się człowieku, bo jak czytam Twoje posty to nie wiem, czy się śmiać, czy płakać.pattaya man pisze:bytomskie Szombierki...wymarla ekipa,zbieranina lokalanych osiedlowych panow po 40tce czy moze w kontekscie awansu grupka osob,ktora moze ponownie zbudowac ruch kibicowski na Szombierkach?

Wymarłe Ekipy ...
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Wymarłe Ekipy ...
-
Sagita rzeczywiście już nie istnieje dobrych kilka lat. Drużyna typowo koleżeńska. Szale były zrobione, były plany na flagę ;) Ze względu na charakter zespołu, praktycznie na każdym wyjeździe byli kibice Sagity. Swego czasu była zgoda z Naprzodem Zielonki. Przy okazji meczu na 10-cio lecie drużyny a jednocześnie zamykającego oficjalnie istnienie Sagity większy pokaz ultras ;) Świece dymne, strobo itd. Postaram się wrzucić foty w późniejszym czasie.[/quote]
Wrzuc jakies foty jak znajdziesz.
Wrzuc jakies foty jak znajdziesz.
-
Czarni Slupsk dzialaja obecnie na pilce albo koszu? jakie liczby, wyjazdy?
-
-
czy moze ktos wie jak radzi sobie Wisła Puławy?
-
Może chłopak myślał,ze jak nie graja już w ekstraklasie czy 1,2 lidze to wymarli,bo byli tylko kibicami sukcesu,a jednak kilku najwierniejszych zostało i się chłopaczyna zaskoczył.Jak dla mnie to szacunek im się należy,mimo tego że jest ekipek tego pokroju cała masa w kraju.
-
Borek Kraków, Podgórze Kraków hehe tam napewno nic nie ma i nie było, co najwyżej na Borku pijackie awantury w okręgówce przy okazji przyjazdu innych pijaków z wiosek, skończone wspólnym piciem :)
Szale wydane pewnie na jakąs okazję, rocznicę, albo tak żeby były. Napewno okazyjne szale posiadają wszystkie kluby w Krakowie Armatura, Orzeł, Clepardia, Bronowianka, Bieżanowianka, Prokocim........ itd itp
Szale wydane pewnie na jakąs okazję, rocznicę, albo tak żeby były. Napewno okazyjne szale posiadają wszystkie kluby w Krakowie Armatura, Orzeł, Clepardia, Bronowianka, Bieżanowianka, Prokocim........ itd itp
-
Ja mam pytanie odnosnie Garbarni Kraków czy tam istnieje obecnie jakis ruch kibicowski, bo pamietam jak kiedys widzialem w TMK fotke z ich meczu gdzie byl jakis małoletni młynek z oprawą.Teraz awansowali jak to wyglada u nich?
-
stare pierniki dopingujaSylwester89 pisze:Ja mam pytanie odnosnie Garbarni Kraków czy tam istnieje obecnie jakis ruch kibicowski, bo pamietam jak kiedys widzialem w TMK fotke z ich meczu gdzie byl jakis małoletni młynek z oprawą.Teraz awansowali jak to wyglada u nich?
-
W Gliwicach byli w 20-30 osób.pattaya man pisze:bytomskie Szombierki...wymarla ekipa,zbieranina lokalanych osiedlowych panow po 40tce czy moze w kontekscie awansu grupka osob,ktora moze ponownie zbudowac ruch kibicowski na Szombierkach?
-
Odpowiedni do tego pytania temat jest niestety zamknięty więc spytam tu w trochę innej formie - działo się coś kiedyś na KKS-ie Kluczbork? Zauważyłem że MKS powstał w 2003 roku z połączenia KKS i LZS Kuniów, jak wyglądała wcześniej sytuacja w Kluczborku?
zamiast gadać o zasadach lepiej ich przestrzegać
-
Sylwester89 pisze:Ja mam pytanie odnosnie Garbarni Kraków czy tam istnieje obecnie jakis ruch kibicowski, bo pamietam jak kiedys widzialem w TMK fotke z ich meczu gdzie byl jakis małoletni młynek z oprawą.Teraz awansowali jak to wyglada u nich?
Głównie starsi pikniki , "oprawy" były na derbach z nami jakeiś serpentyny nic więcej. Czasami wisła przychodziła na mecze.
[link]
ich młynek ;)

-
szef pisze:czy moze ktos wie jak radzi sobie Wisła Puławy?
[link]
KLUB SPORTOWY WISŁA PUŁAWY 1923
-
-
Jest tu może ktoś z Koronowa i mógłby opisać jak wygląda sytuacja na Victorii? Młyn, wyjazdy? Może być PW.
[link]
-
Młyn na WKSie jest zawieszony z powodu konfliktu w ekipie.Barnet pisze:dziala cos jeszcze WKS Wielun ?
-
Mam pytanie odnośnie klubu Falenica Warszawa czy istniał tam kiedykolwiek ruch kibicowski bądz jego zalążek?
-
ten konflikt to juz chyba z 8 rok trwamiddlesbrough pisze:Młyn na WKSie jest zawieszony z powodu konfliktu w ekipie.Barnet pisze:dziala cos jeszcze WKS Wielun ?

-
Amica/Błękitni Wronki - krecili cos w pierwszym sezonie po "spadku" z pierwszej ligi.
Ale ich "glowna ekipa" wolala jezdzic do Holandii na NEC wkrecajac sobie zgode a mlodzi dali sobie skroic fane w Gostyniu, a po kilku meczach u siebie byli gonieni przez wycieczki 5-10 osobowe z Grodziska. Chwile pozniej odpuscili sobie zabawe w kibicow.
W chwili obecnej we Wronkach jest co oczywiste najwiecej kibicow Lecha, a pozniej rzekomo Legia i Widzew.
Grom Wolsztyn - nie dzieje sie tam nic.
W Wolsztynie oprocz mlodej i dosc licznej ekipy FCWolsztyn (Lech), chlopaki smigaja tez na pilke reczna(Wolsztyniak) , gdzie dosc czesto wystawiaja mlyn.
co do nas... kolega (D) wyjasnil chyba wszystko.
Szkoda tylko, ze juz teraz rozkminia sie nas w temacie wymarle ekipy, skoro od "spadku" do 4 ligi mozna powiedziec, ze jako taka ekipe mamy.
Niestety realia i fakt, ze od kilku tygodni jestesmy na ostrzu policyjnego noza nie napawa optymizmem.
Ale ich "glowna ekipa" wolala jezdzic do Holandii na NEC wkrecajac sobie zgode a mlodzi dali sobie skroic fane w Gostyniu, a po kilku meczach u siebie byli gonieni przez wycieczki 5-10 osobowe z Grodziska. Chwile pozniej odpuscili sobie zabawe w kibicow.
W chwili obecnej we Wronkach jest co oczywiste najwiecej kibicow Lecha, a pozniej rzekomo Legia i Widzew.
Grom Wolsztyn - nie dzieje sie tam nic.
W Wolsztynie oprocz mlodej i dosc licznej ekipy FCWolsztyn (Lech), chlopaki smigaja tez na pilke reczna(Wolsztyniak) , gdzie dosc czesto wystawiaja mlyn.
co do nas... kolega (D) wyjasnil chyba wszystko.
Szkoda tylko, ze juz teraz rozkminia sie nas w temacie wymarle ekipy, skoro od "spadku" do 4 ligi mozna powiedziec, ze jako taka ekipe mamy.
Niestety realia i fakt, ze od kilku tygodni jestesmy na ostrzu policyjnego noza nie napawa optymizmem.
Wice Mistrz Polski 2003 ; 2005
Zdobywca Pucharu Polski 2005 ; 2007
nieznajomy_89 pisze: co do Rakowa to z moich zródeł informacji na tym wyjeżdzie było 1/2 bądz 2/4 malolatów
-
Ja szczerze mówiąc nigdy nic nie słyszałem o żadnych kibicach KS Falenica.Sylwester89 pisze:Mam pytanie odnośnie klubu Falenica Warszawa czy istniał tam kiedykolwiek ruch kibicowski bądz jego zalążek?
A FC Dyskobolii jeszcze tam funkcjonuje? Bo z tego co kojarzę, to byli całkiem zgrabną ekipą.TYLKO DYSKOBOLIA pisze: Grom Wolsztyn - nie dzieje sie tam nic.
Jeszcze takie pytanie: Dyskobolia gra swoje mecze na własnym obiekcie? Bo stadion KSD był przecież modernizowany pod kątem ekstraklasy, więc koszty jego użytkowania są zapewne niemałe.
I przy okazji byłbym wdzięczny, gdyby ktoś z Dyskobolii napisał parę słów jak obecnie wygląda sytuacja Orła Granowo. Z góry dzięki.

-
Coś tam się jednak kibicowsko działo, bo tych zdjęć nie nazwałbym "brakiem elementów kibicowskich" :fajcikgd pisze:LukaszGDZ pisze:Jest tu może ktoś z Koronowa i mógłby opisać jak wygląda sytuacja na Victorii? Młyn, wyjazdy? Może być PW.
z Koronowa nie jestem ale na meczach z Victoria byłem kilka razy... elementów kibicowskich tam brak zero młyna dopingu itd..w ogóle sektor gości to tam straszna porażka...
[link]
Pytanie tylko kiedy to było?
Moje wypowiedzi są oficjalnym stanowiskiem tylko i wyłącznie mojej osoby.
-
a jak się ma RKS Radomsko?
-
AKS Mikołów - coś gdzieś kiedyś, ale są to kibice Ruchu Ch. i raczej zbierają się tylko na atrakcyjniejszych meczach AKSu.
Sarmacja Będzin to kibice Zagłębią S.
Pogoń Nowy Bytom to klub z dzielnicy Rudy Śląskiej.
Sarmacja Będzin to kibice Zagłębią S.
Pogoń Nowy Bytom to klub z dzielnicy Rudy Śląskiej.
Fun Fan
-
Z Wolsztyna na Dyskobolie nadal jezdza jednostki, ale chyba chlopaki nie obraza sie jak stwierdze, ze nie mozna nazwac tego FC. Z reszta tak jak ma sie to w przypadku kibicow z innych okolicznych miast.
Gramy na klepisku otoczonym plotem, bo ciezko nazwac to stadionem, w Ptaszkowie (6km od Grodziska).
Miasto nie moze porozumiec sie w tej kwestii z Drzymala, ktory rzada bajonskich sum za granie tam, a nawet jak nas wpusci to wystarczy, ze jakas druzyna przyjedzie na zgrupowanie i wracamy do Ptaszkowa.
Jest to cholerny problem, poniewaz wobec tego, ze mamy stadion z licencja na mecze UEFA zadna organizacja rzadowa czy pozarzadowa nie wylozy nam dofinansowania na budowe stadioniku miejskiego. A juz zamozne k******* zapomnialy jak mielismy w miescie ekstraklase wiec i sponsorow brakuje.
Co do Orla Granowo - nie zapedze sie i nie powiem, ze zawiesili dzialalnosc, ale w ich przypadku jak i TS Kamieniec chyba zabraklo chlopakom zapalu.
Znaczna czesc z nich jezdzi na Dyskobolie, ale sa tez tacy, ktorzy w miejscowej pizzerii ogladaja mecze Lecha.
Gramy na klepisku otoczonym plotem, bo ciezko nazwac to stadionem, w Ptaszkowie (6km od Grodziska).
Miasto nie moze porozumiec sie w tej kwestii z Drzymala, ktory rzada bajonskich sum za granie tam, a nawet jak nas wpusci to wystarczy, ze jakas druzyna przyjedzie na zgrupowanie i wracamy do Ptaszkowa.
Jest to cholerny problem, poniewaz wobec tego, ze mamy stadion z licencja na mecze UEFA zadna organizacja rzadowa czy pozarzadowa nie wylozy nam dofinansowania na budowe stadioniku miejskiego. A juz zamozne k******* zapomnialy jak mielismy w miescie ekstraklase wiec i sponsorow brakuje.
Co do Orla Granowo - nie zapedze sie i nie powiem, ze zawiesili dzialalnosc, ale w ich przypadku jak i TS Kamieniec chyba zabraklo chlopakom zapalu.
Znaczna czesc z nich jezdzi na Dyskobolie, ale sa tez tacy, ktorzy w miejscowej pizzerii ogladaja mecze Lecha.
Wice Mistrz Polski 2003 ; 2005
nieznajomy_89 pisze: co do Rakowa to z moich zródeł informacji na tym wyjeżdzie było 1/2 bądz 2/4 malolatów
-
W tamtym sezonie walczyliśmy o 4 ligę, niestety tylko 2 miejsce, a tak poza tym cały czas walczymy o zmianę nazwy. ( jak coś więcej na priv)1987 pisze:a jak się ma RKS Radomsko?
tutaj masz filmik z kibicowskim podsumowaniem 2010/2011
http://www.youtube.com/watch?v=uGqzqpSWEfk
RKS RADOMSKO ULTRAS
-
Mógłby ktoś opisać sytuację w Dynovii Dynów i Tarnovii Tarnów.
-
Co do Tarnovii z tego co sam zauważyłem przez spadek do niższych lig od paru lat troszke się osłabiła . Fajnie jakby ktoś z Tarnowa to szczegółowo opisał bo też jestem zainteresowany ale z tego co widze film z 100 Tarnovii http://www.youtube.com/watch?v=u3HV73JSvJk . Da się też zauważyć ze Tovia straciła wiele swoich barw w ostanich latach :)Jakop pisze:Mógłby ktoś opisać sytuację w Dynovii Dynów i Tarnovii Tarnów.
-
Zapewniam, że jak przewiniecie temat to znajdziecie informacje o Tarnovii.
Kilka/kilkanaście stron temu.
Kilka/kilkanaście stron temu.
Moje wypowiedzi są oficjalnym stanowiskiem tylko i wyłącznie mojej osoby.
-
a jak STAL Mielec?działają coś?
-
Szczakowianka Jaworzno ? widzialem kiedys na forum kogos , z podpiesm o Szczakowiance ...
Jak ktos cos wie to pisac:)
Jak ktos cos wie to pisac:)
-
Szczakowianka caly czas dziala i pod tym wzgledem jest ciagly progres , wyjazdy zaliczane nawet gdy jest zakaz , u siebie mlyn wystawiany , na derbach z Victoria jest nas 300 osob , 2 umawiane walki stoczone w tym sezonie , dodajac ze awansowalismy do 3 ligi , nic tylko czekac na sezon :) Na pewno nie jestesmy wymarla ekipa
www.Szczakowianka.Jaworzno.pl <----serwis kibicow
-
Z kim te walki i jakie wyniki?19SWA23 pisze:Szczakowianka caly czas dziala i pod tym wzgledem jest ciagly progres , wyjazdy zaliczane nawet gdy jest zakaz , u siebie mlyn wystawiany , na derbach z Victoria jest nas 300 osob , 2 umawiane walki stoczone w tym sezonie , dodajac ze awansowalismy do 3 ligi , nic tylko czekac na sezon :) Na pewno nie jestesmy wymarla ekipa
Co z Victorią jeśli można wiedzieć?
K.S. KUŹNIA USTROŃ
-
Jak sie miewaja Avia Świdnik i Łada Biłgoraj bo całkowicie sluch zaginał o tych ekipach?
-
Niedawno było o tym pisane.Sylwester89 pisze:Jak sie miewaja Avia Świdnik i Łada Biłgoraj bo całkowicie sluch zaginał o tych ekipach?
-
-
no wlasnie, jak tam sie uklada ostatnio? z tego co pamietam to mieli wam klub zlikwidowac czy cos w tym stylu, jak sobie radzicie kibicowsko i jak wyglada wasza sytuacja w Jaworznie?Fight Łapa pisze:Z kim te walki i jakie wyniki?19SWA23 pisze:Szczakowianka caly czas dziala i pod tym wzgledem jest ciagly progres , wyjazdy zaliczane nawet gdy jest zakaz , u siebie mlyn wystawiany , na derbach z Victoria jest nas 300 osob , 2 umawiane walki stoczone w tym sezonie , dodajac ze awansowalismy do 3 ligi , nic tylko czekac na sezon :) Na pewno nie jestesmy wymarla ekipa
Co z Victorią jeśli można wiedzieć?
-
Victoria rozwiazana , sa jakies plany przywrocenia zespolu bodaj od najnizszej klasy rozgrywkowej [link] juniorami , nie wiem nie moja druzyna , moze ktos sprostuje . Resztka kibicow Victorii stala sie albo kibicami Ruchu(byli nimi w wiekszosci chodzac na Victorie) lub na Wisle , jednak zdecydowana wiekszosc to Ruch . Czesc z nich wachala sie takze z Gieksa z paru dzielnic (pogonieni na jednym meczu przez Szczakowianke) , nie wiem jak teraz ogolnie folklor jak c*** . Podkreslam ze zdecydowana wiekszosc to Ruch , chlopakow znam osobiscie i mimo antagonizmow klubowych znamy sie od malego , takze opinia z pierwszej reki .
www.Szczakowianka.Jaworzno.pl <----serwis kibicow
-
Jeśli chodzi o Avię i Ładę ,to zapraszam na pw.Sylwester89 pisze:Jak sie miewaja Avia Świdnik i Łada Biłgoraj bo całkowicie sluch zaginał o tych ekipach?
-
Jest tutaj na forum aktywny użytkownik kibic Victorii Jaworzno to może napisze jak obecnie wygląda sytuacja u nich.
-
Pogoń Leżajsk. Działają coś ?