Komentarze 09.06.2007

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

WidzewRTS

Post autor: WidzewRTS »

ponad 30 godzin poza domem,a to po to by byc na Ruchu :twisted: . Pozdro Niebiescy 8)
iparts.pl
3xW

Post autor: 3xW »

Zagłębia w Ostrowcu jakieś 350 - 400 osób
samo_zlo

Post autor: samo_zlo »

Lechia zalicza 0 w Stalowej woli
Zi@@M

Post autor: Zi@@M »

samo_zlo pisze:Lechia zalicza 0 w Stalowej woli
oficjalnie tak, dwóch typów z szalikami siedzi w bufe, w II polowie juz bez
twari_zs
Kontakt:

Post autor: twari_zs »

elmo97 pisze:Będzie relacja KSZO-Zagłębie ???
Doping prowadzony przez 105 minut (45+15+45) bez przerwy! Przez całą drugą połowę śpiewaliśmy non-stop nowy kawałek "Za te 15 lat.."! W klatce feta i śpiewy nie pozwoliły nam zauważyć że Zagłębie drugą połowę grało w "10"! Dowiedzieliśmy się o tym z relacji już w S-cu! :) W drodze powrotnej ciągłe śpiewy i zabawa!
Jeden z najbardziej niezwykłych wyjazdów...
W Kielcach ręczny i szybka akcja z Koroną.
Podsumowując - najlepsze zakończenie sezonu (pod względem kibicowskim) jakie można sobie było wymarzyć!
Przemek
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Przemek »

lglglglg pisze:
samo_zlo pisze:Lechia zalicza 0 w Stalowej woli
okolo 15 osob z Gdańska ,Ekipa wyjazdowa odpuscila wyjazd przez nadgorliwosc Policji po meczu z Ruchem.

Nie mów o co chodzi, bo zaraz bedzie, że winny się tłumaczy itd. Oficjalnie nas nie było i już, większość ekip postąpiłaby tak samo.
ktoskadstam

Post autor: ktoskadstam »

Amigo powiedz mi po co kwestionujesz liczbe kibicow Ruchu ? Jaki jest tego cel ?

Jestem przekonany ze to mecz na ktorym nie byles(zreszta wykluczajac zla wole nie mogles byc zeby kwestionowac frekwencje )

Jest to dla niektorych napewno bolesne ze na wtedy jeszcze 2 ligowy Klub potrafi przyjsc 15 tys widzow placacych za bilety zdecydowanie najwiecej na Slasku Dodam ze tydzien wczesniej w Gdansku zjawilo sie ok 1300 niebieskich wiec moze to potegowac pewne odczucia

Pozdrawiam i zycze wiecej obiektywizmu
manolo_pb

Post autor: manolo_pb »

Skończycie pisac już te brednie. Mówią, że było ich 15 tyś to niech będzie. Co za różnica czy rzeczywiście było 13 tys czy 15 tyś ? Każda z tych liczb jest imponująca. I tyle. Ciach bajera.
amigoksg

Post autor: amigoksg »

ktoskadstam
nie chodzi o kwestionowanie a o nagminne używanie słowa komplet. Temat frekwencji zreszta byl nieraz poruszany i wszyscy wiemy że gdzieniegdzie frekwencja z różnych powodow jest zaniżana.
19(R)20

Post autor: 19(R)20 »

amigo towje uwagi są tym razem śmieszne

kropkuj jeśli chcesz ;)

w ciągu mojej "krótkiej" 13 letniej kariery na Cichej frekwencja była największa w historii...

a co do biletów za 5 zł to na conajmniej 1 meczu mieliście na wiosnę za 5 zł (o ile nie więcej, nie chce mi się szukać)
Chłodny komentator

Post autor: Chłodny komentator »

:shock: :shock: :shock: :shock:

Podziwiam wszystkich, któym sie chciało nabijać 3 strony zabawną, jałową kłótnią. Ja to widzę obiektywnie, a mój głos brzmi tak:

:arrow: Oficjalne źródła mogą podać tylko maxymalną OFICJALNĄ pojemność stadionu, w przeciwnym razie klub musiałby płacić kary za nadkomplet. TO jedna strona medalu. Czyli jesli Ruchu było 15 tys, a poj. jest 10 to sie pisze 10. Moze weslzi przez plot, zajeli tez sektor gosci itd. Moglo ich byc pow. 10. Druga strona medalu - spójrzcie ja maniane ktora odpierdala np onet czy jakies strony typu Orange Extraklasa. Nieraz te frekwencje sa jawnie o pare tys w dol sprowadzone, nie wiem kto ma w tym swoj interes, ale np. bedac na Wiśle widze moze z 2 tys wolnych miejsc w sumie, a tam pisza frekw. 8tys (pojemnosc 14 tys stadionu) to..... to samo ma miejsce z Widzewem (mecz z Odra - 2 tys czy cos) czy ŁKSem, ktory ma taki stadion jaki ma.

:arrow: Teraz KSG, prosilbym przedstawicieli tego klubu o zaprzestanie napinki frekwencyjnej, bo dobrze pamietam 2,3 lata wstecz goszcząc na meczach Górnika, ktory prezentowal sie nawet ciut lepiej niz teraz, i to meczach z mocnymi ekipami z czolowka, albo krakowskimi zbieral po 3,4 tys max. I to była norma. (wylaczajac kluby śląskie i Legie). Po obnizce biletow ludzie sie zajawili i KSG notuje sliczne frekwencje, co nas wszystkich bardzo cieszy. Moze i poszly juz w gore na 10zł czy cos, ale ludzie sie zajawili, sponsor dzieki temu przyszedl i wszyscy skorzystali. Jaki ma sens licytacja z Ruchem na temat ich frekwencji i chwalenie sie swoja w tej sytuacji..

Pozdrawiam normalnych
gollaz
Kontakt:

Post autor: gollaz »

19(R)20 pisze:amigo towje uwagi są tym razem śmieszne

kropkuj jeśli chcesz ;)

w ciągu mojej "krótkiej" 13 letniej kariery na Cichej frekwencja była największa w historii...

a co do biletów za 5 zł to na conajmniej 1 meczu mieliście na wiosnę za 5 zł (o ile nie więcej, nie chce mi się szukać)
Były za 5 zł, na jesień w meczu z Arką (11 listopada) kiedy od rana napierdalało śniegiem z deszczem - frekwencja 10 894 wg 90minut oraz w meczu z ŁKS w środę 9 maja - frekwencja wg forum 8000.
Jarson

Post autor: Jarson »

amigoksg pisze:gwoli wyjasnienia ceny biletow na Gorniku w tym sezonie nie byly obnizane, wszystkie mecze w normalnych cenach.
Ci ktorzy pisza tu bzdury o nizszych cenach informuja ze ich niewiedza powoduje ze sa niewiarygodni.

Podejrzewam ze frekwencja na Ruchu byla wysoka, ale moim skromnym zdaniem juz na meczu z Jagą byl komplet (nadkomplet)10 000 widzow czy 12 000 nieoficjanie wiec chyba teraz wiecej byc nei moglo.
Gratulacje za awans pierwsza liga z pewnością teraz zyska:)

z sportowego punktu widzenia wielkie brawa dla Poloni Bytom, wielki sukces i prawdziwa sportowa postawa przy braku kasy.
po ile macie te bilety w ogóle ??
Janek
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Janek »

Strach pomyśleć co się będzie działo po każdej kolejce ligowej, jak śląskie drużyny zaczną sobie frekfencje liczyć .Chyba do każdej kolejki powinien być dla nich osobny temat.
Jot
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Jot »

Ktoś nie dawno chciał wprowadzić coś takiego, że za kłótnie na temat liczby kibiców drużyn przeciwnych będą bany, ja jestem ZA.......... :wink:
Szejk

Post autor: Szejk »

A ja nie, bo to bezsens, czemu? a temu że ktoś może podwyższyc liczbę nawet o 2 tyś, czy tam zmniejszyć wyjazdową o 50 osób ktoś będzie go chciał poprawić po czym dostanie bana.

Każdy ma prawo się wypowiedzieć, ale wszystko ma umiar. To co sie tu dzieje to rzeczywiście paranoja.
Jot
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Jot »

Szejk pisze:A ja nie, bo to bezsens, czemu? a temu że ktoś może podwyższyc liczbę nawet o 2 tyś, czy tam zmniejszyć wyjazdową o 50 osób ktoś będzie go chciał poprawić po czym dostanie bana.

Każdy ma prawo się wypowiedzieć, ale wszystko ma umiar. To co sie tu dzieje to rzeczywiście paranoja.
No to dalej będzie paranoja.....Żadna ekipa wyjazdowa swojej liczby nie zmniejszy, ale gadka na trzy strony o jednym meczu to ku*** chore.....Dwie strony banów bym dał.....
Grips88

Post autor: Grips88 »

Autokar Legii nie dojezdza na spotkanie w Ostrowcu
amigoksg

Post autor: amigoksg »

ruch1920
amigoksg... policzyles juz?
jak wykropkujesz to sie policzy:)
MuRPhY

Post autor: MuRPhY »

Salwador_ pisze: Niedlugo to bedzie napinka bo w Katowicach zjedzono wiecej kielbasek w czasie meczu niz w Jastrzębiu. :shock:
no to akurat obiektywnie wplywa na jakosc ekipy wiec kto wie moze i takie rozkminy sie pojawia... a relacje beda wrzucac na zywo osoby pracujace w stoiskach... 8)
homofob

Post autor: homofob »

Na FOTKach na ktorych widac kibicow Poloni Bytom w Legnicy nie widac wiecej nzi 150 osob skad wiec liczba 300? czyzby skald taki piknikowy ze wszysycy poszli na kielbaski ,no znaczy sie polowa?
manolo_pb

homofob pisze:Na FOTKach na ktorych widac kibicow Poloni Bytom w Legnicy nie widac wiecej nzi 150 osob skad wiec liczba 300? czyzby skald taki piknikowy ze wszysycy poszli na kielbaski ,no znaczy sie polowa?
Może zdjęcie z przerwy albo z momentu gdy ludzie jeszcze wchodzili na stadion oglądasz. :wink:

Za stroną SKK PB - i to jest oficjalna wersja.
Widzów: 800 w tym ok. 260 na sektorze gości ( 180 pociągiem + 50 autami + 30 Odra Opole + 4 Arka Gdynia, którym dziękujemy za wsparcie)
homofob

Post autor: homofob »

ogladam zdjecia ktore zescie wklejili na tym forum,to po ch. takie dajecie??
manolo_pb

homofob pisze:ogladam zdjecia ktore zescie wklejili na tym forum,to po ch. takie dajecie??
Bo jesteśmy wstydliwi. :roll: 8) :wink:
d.L
ban

Post autor: d.L »

bardzo dobra atmosfera na CKSie
8)
pozdro (L)
ODPOWIEDZ