Miss kibicek
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Miss kibicek
ta pani na drugim zdjęciu, nie jest czasami z Lecha?
DROID napisał:Dokładnie, niby wielka Unia, a tu ani fotek ani wymiarów bicepsa. W zimę to każdy mądry w puchowej kurtce
-
najwidoczniej jest skoro ma czapkę Lecha ;-)
We must secure the existence of our people and a future for White Children

-
[link]
[link]
[link]
Nick jest świadomie napisany z błędem.
To jest właśnie konfidenctwo - wywlekanie nieznaczących spraw jak np taka, że czyjś ojciec jest policjantem
-
-
Nareszcie adekwatne zdjęcie do tematu.
Biorąc pod uwagę dwa ostatnie posty popaść można ze skrajności w skrajność. :)
Biorąc pod uwagę dwa ostatnie posty popaść można ze skrajności w skrajność. :)
Precz z antypolonizmem w polskim środowisku kibicowskim!!
-
Andrzej na dole niezły bogacz musi być
-
[link]
Teraz rozumiem dlaczego Cracovia jest "łowcami psów" niezłe suczki..
Ruch Zdzieszowice!
-
Mi również troszeczkę przypomina Ally. Widziałem ją na żywo a nawet z nią rozmawiałem więc małe podobieństwo zauważyć można :)spacerowicz pisze:Nie no zlituj się. Gdzie Ty widzisz jakiekolwiek podobieństwo?5baniek pisze:WLIZŚKIF pisze:Polska - Argentyna
http://legionisci.com/photos11w/11polsk ... a1_f27.jpg
Podobna do tej typiary ktora miala swoja flage kadrowa 'Ally'...
1938
-
Niezłe? Chyba sobie żartujesz. ;)karion5 pisze:[link]
Wrzucajcie zdjęcia fanatyczek np. z wyjazdów itp. Bardzo mało tutaj takich zdjęć.
...
-
większość się podnieca laskami które obwiązują się barwami w pokoju na pokaz do zdjęcia a nawet stadionu z daleka pewnie nie widziały, zdjęcia adekwatne do tematu!!!
Wisła Nowa Huta
-
Adekwatne do tematu bezsprzecznie jest zdjęcie fanki Wisły z fety.
Natomiast wybacz, ale foto owej trójcy można wkleić najwyżej do tematu "Dziewczyny i młyn", ponieważ termin miss tak do nich pasuje jak Wybiórcza do fanatyka....
Natomiast wybacz, ale foto owej trójcy można wkleić najwyżej do tematu "Dziewczyny i młyn", ponieważ termin miss tak do nich pasuje jak Wybiórcza do fanatyka....
Precz z antypolonizmem w polskim środowisku kibicowskim!!
-
kupa tapety, błyszczyków, świecidełek, dla mnie typowy lans i tyle. Na każdym stadionie w Polsce takie coś występuje. Mnie to nie razi ale stadion to nie dyskoteka i jest różnica w przyjściu w celu dopingowania lub miłości do klubu a pokazaniem się chłopakom "jaka to zajebista d*** ze mnie". Takie moje zdanie, bez ciśnienia żadnego.19TSW06 pisze:większość się podnieca laskami które obwiązują się barwami w pokoju na pokaz do zdjęcia a nawet stadionu z daleka pewnie nie widziały, zdjęcia adekwatne do tematu!!!
-
najlepiej to zrobić dwa tematy miss fanatyków i miss lansu na stadionach, wrzucać fotki pań dla których klub to nie wybieg mody!!! a coś więcej niż kilka liter, a te 3 tapeciary akurat pokazały się bo była feta mistrzowska to trzeba fotke na naszą klase zrobić jaka jestem fajna bo na fecie była
Wisła Nowa Huta
-
hm, dzis na Viva Polska w 'Hot or Not' była pewna blondynka z Kołobrzegu. Nic nie byłoby w tym dziwnego oprócz tego, że wyszła w szaliku 'Kołobrzeg moim miastem' z herbem Kotwicy. Nie wiem czy dla lansu czy jest kibicką, ale nie spodobało mi sie, że rzuciła ten szalik na ziemię. Jestem ciekaw reakcji ze strony kołobrzeskich kiboli, a dziewczyna mowila, że pisze sprawozdania z relacji sportowych. Szacunku do barw to ona nie ma zatem ze strony kibiców nie zasluguje na szacunek.
PS. Nie mam nic wspólnego z Kotwicą.
PS. Nie mam nic wspólnego z Kotwicą.
-
Na tym filmiku widać tą kibicke z Lecha, na początku i końcu. http://www.youtube.com/watch?v=_TGzvm1f ... re=related
-
byly tu gdzies jej fotki :)sądna noc pisze:Na tym filmiku widać tą kibicke z Lecha, na początku i końcu. http://www.youtube.com/watch?v=_TGzvm1f ... re=related
-
ty tak na serio?gadzetykibica pisze:Tak się poskładało że ta dziewczynka jest nie z Poznania ,ale darzy Lecha sympatią.sądna noc pisze:Na tym filmiku widać tą kibicke z Lecha, na początku i końcu. http://www.youtube.com/watch?v=_TGzvm1f ... re=related
[link]
-
Na pewno nie jest z Poznania ;)
-
-
-
Zajebiście układa wargi, cyc sportowy, kufer dobry i zgrabny sie wydaje, włosy też takie jakie mi się podobają u kobiet i co najważniejsze w barwach...brałbym do ołtarza ;)WLIZŚKIF pisze:
-
Panna Bardzo fajna tez bym ją brał, a twój opis zgadza sie w 100%.Richat pisze:Zajebiście układa wargi, cyc sportowy, kufer dobry i zgrabny sie wydaje, włosy też takie jakie mi się podobają u kobiet i co najważniejsze w barwach...brałbym do ołtarza ;)WLIZŚKIF pisze:

-
Tylko nos troche garbaty ;)Richat pisze:Zajebiście układa wargi, cyc sportowy, kufer dobry i zgrabny sie wydaje, włosy też takie jakie mi się podobają u kobiet i co najważniejsze w barwach...brałbym do ołtarza ;)WLIZŚKIF pisze:
-
in_koguto pisze:[link]_
ale mo zderzaki
wczoraj miała transmisję na tej fotce, jak na dziewczynę to kumata i slucha dobrego rapu
hehehe szkoda tylko ze z Motoru i taka młoda
KLUBEM ŁODZI JEST RTS!!
-
Codziennie ma transmisje ; P Mówiła że nawet na wyjazdy śmiga heheWidzewLodzKMTW pisze:in_koguto pisze:[link]
ale mo zderzaki
wczoraj miała transmisję na tej fotce, jak na dziewczynę to kumata i slucha dobrego rapu
hehehe szkoda tylko ze z Motoru i taka młoda
Nick jest świadomie napisany z błędem.
To jest właśnie konfidenctwo - wywlekanie nieznaczących spraw jak np taka, że czyjś ojciec jest policjantem
-
hehe to chłopaki z Motoru mają pewnie niezła zabawe
wziolbym ta dziolche zeby zobaczyla co to prawdziwy wyjazd :p
KLUBEM ŁODZI JEST RTS!!
-
a czy Wy w ogóle widzieliście jak ona wygląda?Delikatnie mówiąc powinna w c*** schudnąć,nie chciałem tutaj jej obrażać ani robić jej przykrości bo być może to czyta,uwierzcie mi nie wiem nad czym się tak na prawdę zachwycacieWidzewLodzKMTW pisze:hehe to chłopaki z Motoru mają pewnie niezła zabawe
-
-
skoro jest taka kibicka Lecha to dlaczego nie ma zdjęć ze stadionu tylko lansuje się w domu w barwach
Wisła Nowa Huta
-
szkoda że sobie jeszcze d*** nie podciera barwami kurwiszonserwis pisze:[link]
[link]
Wisła Nowa Huta
-
Też prawda, ale wrzuciłem dlatego że prezentuje się w barwach ;) Na ile ktoś jest kibicem tego nie wiemy i po fotkach sie tego tym bardziej nie dowiemy. Może słowo "kibicka" nie pasuje, powiedzmy Pani w szaliku Lecha ;p19TSW06 pisze:skoro jest taka kibicka Lecha to dlaczego nie ma zdjęć ze stadionu tylko lansuje się w domu w barwach
Nigdy nie zapomnimy skąd się wywodzimy ! T29
-
załóżmy może dwa tematy najlepiej MISS KIBICEK ZE STADIONÓW a drugi lansiary w barwach
Wisła Nowa Huta
-

dziara Ruchu ?
tutaj więcej tej laski [link]
-
Tak Ruchu. W profilu w miasto ma wpisane: NRSL.jemkotlety pisze:
dziara Ruchu ?
tutaj więcej tej laski [link]
-
A czy to nie jest ta sama, po przefarbowaniu włosów?
[link]
[link]
-
osobiście bym powiedział że tak
-
Zrobienie dziary w photoshopie dla wprawionego grafika to chwila moment. Nie twierdze, że tutaj tak jest, ale nie ma co patrzeć na te dziary, bo to nie problem zrobić.