S.P. pisze:ekipa ktora byla na Slovanie wyjechala z Chorzowa,niebylo nikogo z Zakopca z nami.
ogolnie to Slovan nas zaprosil bo spodziewali sie Slaska z Opava bo mialo juz kiedys dojsc do starcia tych ekip ale jakos psy przeszkodzily.Slaska niestety niebylo prucz jakis paru pijaczkow.
A ekipa z Zakopanego coś działa ? Bo ostatnio nic o nich nie słychać.
Oglądając sobotnią walkę cygana przypomniała mi się pewna sprawa...
Czy ktoś z Resovii lub JKS-u Jarosław może napisać przyczynę zerwania zgody ??
Nie jestem z żadnej z tych ekip ale obiło mi się o uszy że niejaki Sz. z JKSu przyjechał do Rzeszowa i rozpierdolił pół Media Marktu. To miało być przyczyną ale lepiej niech ktoś z Resovii potwierdzi.
costamjest pisze:No to wskaż ten kościół bo znam tą wersje od 2 osób z 2 ekip z Podkarpacia. Po cholerę będziemy czekać
Wymieniony osobnik Sz. był na imprezie w Rzeszowie u ziomków z Resovii (chyba w Corridzie), wypił trochę, odjebała mu Szajba :) i poleciał tekst "dawać mi tu Cygana", chciał sprawdzić kto jest lepszy. Każdy chyba wie, że Cygan jest z Resovii, więc podziękowano im za zgodę.
Jak jest między 2 klubami, które kiedyś były związane z Widzewem, czy to zgoda czy fan-clubowanie, a dziś nienawidzą tego klubu :-), tzn. Petrochemia Płock i GKS Bełchatów ???
czajnik pisze:Jak jest między 2 klubami, które kiedyś były związane z Widzewem, czy to zgoda czy fan-clubowanie, a dziś nienawidzą tego klubu :-), tzn. Petrochemia Płock i GKS Bełchatów ???
Coraz lepsze pytania są tu zadawane .... z obiema tymi ekipami kosa .
czajnik pisze:Jak jest między 2 klubami, które kiedyś były związane z Widzewem, czy to zgoda czy fan-clubowanie, a dziś nienawidzą tego klubu :-), tzn. Petrochemia Płock i GKS Bełchatów ???
Ale on pyta jak jest między nimi, czy w tym wypadku wspólny wróg jednoczy, czy też nie.
Jedno z naszych F.c ma bardzo dobre kontakty z F.c GKS-u z tego miasta.To wyjątkowa sytuacja gdyż w tym mieście jest też mocny FC Wisły.
Nie będę pisał o jakie miasto chodzi,bo każdy z zainteresowanych dobrze wie.
Myślę,że ze względu na naszą zgodę z Tychami dobrych stosunków pomiędzy ekipami nie ma.
Pamiętam Puchar Polski w końcówce lat 90 Cracovia spotkała się z GKS-em Katowice.Obustronne bluzgi,a na koniec obrzucenie piłkarzy i kibiców Gks-u kamieniami i kawałkami ławek.
rek(S)io pisze:Dlaczego padła zgoda Bałtyku z Pogonią Lębork?
Może nie wiesz,ale szczegóły zawsze zostają u zainteresowanych.
nie chodzi mi o szczegóły tylko o ogólne info. Już nie wpadajcie w hipokryzję i nie róbcie ze wszystkiego takiej wielkiej tajemnicy
Ponoc na jednych baletach Baltyk podal ziomala przeterminowane soczki,jako ze byla to przepojka do wodeczki zgoda padla:) szczerze to zawsze takie info zostaje miedzy zainteresowanymi ekipami wiec co ogolnego bys chcial sie dowiedziec ???chcieliby to by podali skoro nie podali to nie chca zeby to sie ukazalo proste
rek(S)io pisze:
nie chodzi mi o szczegóły tylko o ogólne info. Już nie wpadajcie w hipokryzję i nie róbcie ze wszystkiego takiej wielkiej tajemnicy
Hipokryzja- Zachowanie lub sposób myślenia i działania charakteryzujący się niespójnością stosowanych zasad moralnych. Udawanie serdeczności, szlachetności, religijności, zazwyczaj po to, by wprowadzić kogoś w błąd co do swych rzeczywistych intencji i czerpać z tego własne korzyści
Jak już to wpadałbym w paranoję :)
A druga rzecz-od co najmniej 7 lat wszelkie "niepotrzebne" info nie jest publikowane na necie.Zauważ,że szanują to dwie strony,więc naturalnym jest,że tym bardziej Ciebie nie powinno to interesować.
Jak jesteś świeży w temacie,to nie bierz posta do siebie,jak byłeś kiedyś w sytuacji,w której nie potrzebny był rozgłos,a mimo wszystko rozkminiasz,to ja Cię nie rozumiem...
Dziś został rozegrany pierwszy lipcowy mecz rugby pomiędzy Miedzią Legnica i Górnikiem Wałbrzych. Oba zespoły wystawiły 20 osobowe składy do 24 lat. Mecz zakończył się już po 40 sekundach zwycięstwem zespołu z Legnicy.
koksownica pisze:a jak Jagiellonia - Sandecja ?
pamiętam kilka lat wstecz jakieś starcie?
Przy okazji powrotu Sandecji z Suwałk doszło do walki, zwycięskiej dla hoolies z Białegostoku, na ubitej ziemi. Kosą jednak relacji między tymi ekipami nazwać nie można.