ogarniety pisze:..::1952::.. pisze:Nie wiem dlaczego, któryś mod usunął po 2 tygodniach od napisania moją odp na poniższy post.
mediolan pisze:jak jest na lini Gks Karowice-Unia T
Jaga -Unia T
Resovia -Unia T
Karpaty - Unia T
Slask W -Unia T
Lechia G -Unia T ....ze strony pierwszych wymienionych ekip...??
A jak ma być na linii ekipy, o które pytasz,a Unia Tarnów, która nie ma praktycznie żadnej ekipy, a młyn w ogromnej większości stanowią nieletni ?
Dodaj jeszcze pod swój post podpis :to napisałem ja imbecyl,bo nie wątpliwie nim jesteś.
Jeżeli twierdzisz, że to nie prawda co napisałem, to zapytaj swoich kolegów po szalu (nastoletnich), którzy czasem pojawią się na meczu Unii.Ty widocznie "zgody" z Tarnowa nie wspierasz.Jak nie to zapytaj ekip,które miały styczność z Unią, czy to na meczach w Tarnowie, czy u siebie i dowiedz się jaki to młynek jest na meczach w Tarnowie (były relację m.in. o piskliwych głosach, ciotowatym młynie), albo jaką to ma Unia "ekipę wyjazdową".
Co do ich "bandy" to napisz co ona takiego zrobiła przez ostatnie 6 lat.Praktycznie nic.Poza tym jak można brać poważnie "bandę" z miasta liczącego 115 tysięcy ludzi (+ okoliczne wiochy kibicujące Unii), która liczy kilkanaście osób, pojawiających się nie częściej niż raz na rok na wyjeździe i 2-3 razy w roku na meczach u siebie.O ich chuligańskich "wyczynach" nie ma nawet co pisać, bo taki praktycznie w ogóle nie ma.
Dodaj do tego jeszcze akcję "wymarłej ekipy" Tarnovii, która trafia Unię jadącą do Wolbromia.Twoja "zgoda" z Tarnowa nawet nie podjeła rękawicy, od razu uciekając na widok Tarnovii.