KOMENTARZE (11-12 czerwca)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: KOMENTARZE (11-12 czerwca)
Był pochódz ŁKS-u z Dąbrowy?:)
-
Kibice z Dąbrowy (część) szli w pochodzie K.O.alicji.dżoker pisze:Był pochódz ŁKS-u z Dąbrowy?:)

-
ŁKS jako pierwsza ekipa w Polsce wywiesza baner solidarnościowy z Josue
Josue Libertad !!!
[link]
a tu filmik gdzie większość ekip w europie juz wywieszała
http://www.youtube.com/watch?v=BScUlIxAgco
Josue Libertad !!!
[link]
a tu filmik gdzie większość ekip w europie juz wywieszała
http://www.youtube.com/watch?v=BScUlIxAgco
-
To prawda. Dla niezorientowanych:
"W listopadzie 2007 roku około 50 lewackich ekstremistów próbowało zaatakować narodowego aktywiste Josue Estebanez de la Hija na stacji kolejowej w Madrycie.Duża grupa "antyfaszystów" wsiadła do pociągu, ktorym samotnie podróżował Josue.Miał na sobie bluze firmy Three Stroke co sprowkowało agresorów, niektórzy ściągali już pasy by "rozprawić się z faszystą"."Antyfaszyści" polowali na samotnie wracających z legalnego wiecu hiszpańskiej partii narodowo-demokratycznej.Po zamieszkach w okolicach wiecu "antyfaszyści" udali się na stacje kolejową, tam w jednym z pociągów spotkali Josue.Postanowił on nie być kolejną ofiara, postanowił bronić własnego życia.Sam przeciwko kilkudziesięciu lewackim bojowkarzom.Josue, 24 letni żołnierz, próbował wydostać się z pociągu lecz drzwi zastawił jeden z "antyfaszystów", Carlos Javier Palomino wypytując go o jego ubranie.Jasnym jest jak kończą się takie spotkania, zwłaszcza gdy "antyfaszyści" są w dużej grupie naprzeciwko pojedynczego osobnika.Rozmowa zwykle nie trwa długo, Josue postanowił nie podzielić losu zabitego przez "antyfaszystów" kilka lat wcześniej w Barcelonie Eduardo Garcia Gelbera, który zginął w podobnych okolicznościach.Otoczony przez agresywnych ekstremistów chłopak nie miał innego wyjścia jak obrona.Aby wydostać się z opresji zaatakował bojówkarza, który zastawił drzwi w wyniku czego "antyfaszysta" stracił życie.Udało mu się uciec, banda rzuciła się za nim w pogoń. [link] media rozpoczęły nagonke na Josue, na każdym kroku podkreślając jego "neonazistowskie" poglądy, próbując uczynić z nich motyw działania choć Josue stanął przed wyborem: bronić się lub dać się zabić.Sam przeciwko 50 agresywnym anarchistom.Josue został uwięziony i oskarżony o morderstwo, choć zapis monitoringu z pociągu, skwapliwie pomijany przez hiszpańskie media, nie pozostawia złudzeń: Josue bronił się przed agresywną bandą!Hiszpańskie środowiska patriotyczne prowadzą kampanie na rzecz uwolnienia Josue i przedstawienia prawdziwej wersji zdarzeń, zniekształconej przez główne media.Kampania odbywa się pod hasłem "Obrona własnego życia nie jest zbrodnią".
Wolność dla Josue!
"W listopadzie 2007 roku około 50 lewackich ekstremistów próbowało zaatakować narodowego aktywiste Josue Estebanez de la Hija na stacji kolejowej w Madrycie.Duża grupa "antyfaszystów" wsiadła do pociągu, ktorym samotnie podróżował Josue.Miał na sobie bluze firmy Three Stroke co sprowkowało agresorów, niektórzy ściągali już pasy by "rozprawić się z faszystą"."Antyfaszyści" polowali na samotnie wracających z legalnego wiecu hiszpańskiej partii narodowo-demokratycznej.Po zamieszkach w okolicach wiecu "antyfaszyści" udali się na stacje kolejową, tam w jednym z pociągów spotkali Josue.Postanowił on nie być kolejną ofiara, postanowił bronić własnego życia.Sam przeciwko kilkudziesięciu lewackim bojowkarzom.Josue, 24 letni żołnierz, próbował wydostać się z pociągu lecz drzwi zastawił jeden z "antyfaszystów", Carlos Javier Palomino wypytując go o jego ubranie.Jasnym jest jak kończą się takie spotkania, zwłaszcza gdy "antyfaszyści" są w dużej grupie naprzeciwko pojedynczego osobnika.Rozmowa zwykle nie trwa długo, Josue postanowił nie podzielić losu zabitego przez "antyfaszystów" kilka lat wcześniej w Barcelonie Eduardo Garcia Gelbera, który zginął w podobnych okolicznościach.Otoczony przez agresywnych ekstremistów chłopak nie miał innego wyjścia jak obrona.Aby wydostać się z opresji zaatakował bojówkarza, który zastawił drzwi w wyniku czego "antyfaszysta" stracił życie.Udało mu się uciec, banda rzuciła się za nim w pogoń. [link] media rozpoczęły nagonke na Josue, na każdym kroku podkreślając jego "neonazistowskie" poglądy, próbując uczynić z nich motyw działania choć Josue stanął przed wyborem: bronić się lub dać się zabić.Sam przeciwko 50 agresywnym anarchistom.Josue został uwięziony i oskarżony o morderstwo, choć zapis monitoringu z pociągu, skwapliwie pomijany przez hiszpańskie media, nie pozostawia złudzeń: Josue bronił się przed agresywną bandą!Hiszpańskie środowiska patriotyczne prowadzą kampanie na rzecz uwolnienia Josue i przedstawienia prawdziwej wersji zdarzeń, zniekształconej przez główne media.Kampania odbywa się pod hasłem "Obrona własnego życia nie jest zbrodnią".
Wolność dla Josue!
śżk na 100 %
-
ku*** mać, rozpierdala mnie ta fota. Była by niezła na jakiś tam konkurs foto tak jakna Ruchu jakąs nagrodę albo nominację dostali za foto dziesionyhedans pisze:Tu jeszcze bardzo ciekawa fotka z Łodzi :) [link] Może ktoś potrafi wkleić to normalnie .
-
rodem z jakiejs sredniowiecznej bitwy :) dobre foto jak najbardziej do specyficznych
-
mialem pisac wlasnie ze drugi Grunwald :)), te flagi z tylu dodaja zajebisty efekt,masakra.
Dobre zdjecie dla porownania ze sredniowiecznymi rycerzami.
Waleczni Wojownicy Polscy Fanatycy
Dobre zdjecie dla porownania ze sredniowiecznymi rycerzami.
Waleczni Wojownicy Polscy Fanatycy
-
-
Jarota napisał(a):
O co chodzi z tym transem? Sportowo zespol sie utrzymal, czyzby pojawily sie problemy finansowe podobnie jak to mialo miejsce w przypadku Nowego Tomysla czy Slubic?
Do Sosnowca wybrało się 13. kibiców Jaroty (w tym 4 osoby z LKS-u Czarnylas – wielkie DZIĘKI!). Wchodzimy na sektor gospodarzy i wywieszamy transparent „II liga dla Jaroty”
Dziękujemy także kibicom Zagłębia za pomoc w obejrzeniu tego meczu oraz za możliwość wywieszenia transparentu. SZACUNEK!
O co chodzi z tym transem? Sportowo zespol sie utrzymal, czyzby pojawily sie problemy finansowe podobnie jak to mialo miejsce w przypadku Nowego Tomysla czy Slubic?
hooools napisal(a):
Kod: Zaznacz cały
Czarni bez barw w młynie około 2-3 lecz sami się określą jak będą chcieli
-
nie wiadomo czy Jarota wystartuje od nowego sezonu w 2 lidze , zrezygnował prezes a zarazem sponsor , odbyło sie juz zebranie ale nie wiem do czego tam doszli
-

zabrakło pasiaków Olimpii ?
Pielgrzym pisze:Przewodzi bandzie Michał. Miły chłopak bez nałogów, absolwent zasadniczej szkoły zawodowej. Jego prawa ręka to Marek. Niestety obecny jest u niego problem z alkoholem, od zeszłego roku bezrobotny. Do powiedzenia w ekipie ma też dużo niejaki Jacek. Krępy blondyn, na którego chłopaki zawsze mogą liczyć. Od kiedy kupił jednak Play Station to rzadziej widziany w młynie.ulicznapsychologia pisze:Mógłby mi ktoś opisać ekipę OSTROVII OSTRÓW WIELKOPOLSKI ?
-
Temu osobnikowi to zabrakło chyba rozumu.michal86 pisze:
[link]
-
Grudziądz zaczyna przypominać Jaworzno :)Co my tam mamy:Olimpia.GKM,Widzew,Legia,Lechia pewnie jeszcze się coś znajdzie:)LukaszGDZ pisze:Temu osobnikowi to zabrakło chyba rozumu.michal86 pisze:
-
Barwy Lechii są tolerowane na stadionie Olimpii?
-
i do tego Widzew w barwach na meczach Olimpii...
-
Do tego Widzewa i Lechii dodam Bałtyk Gdynia, oraz wcześniej GKM Grudziądz. Także ciekawą sytuację tam mają:)
-
WfcG to zupełnie inna działka. Po pierwsze rządzą w Grudziądzu, a po drugie z Olimpią jest neutral.
-
Nie, ale nikt nie będzie chodził po całym stadionie i sprawdzał czy ktoś ma inny herb na szaliku. Trudno wyczaić z daleka coś takiego, bo mamy takie same barwy.Thor1982 pisze:Barwy Lechii są tolerowane na stadionie Olimpii?
A co, boli Cię to, czy jak?aaaroe88 pisze:i do tego Widzew w barwach na meczach Olimpii...
Nie rozumiem co ma z tym Bałtyk wspólnego?kalkulator pisze:Do tego Widzewa i Lechii dodam Bałtyk Gdynia, oraz wcześniej GKM Grudziądz. Także ciekawą sytuację tam mają:)
[link]
-
wczesną wiosną byłem w pracy jeden dzień w Grudziądzu to widziałem 2 kolesi w czapkach Lecha ;) specyficzne miasto bardzo
-
A Ciebie nie boli, ze obce barwy sa na Twoim stadionie ? mnie by bolalo. Ale nie rozmywajmy juz tematu.
-
Kod: Zaznacz cały
Nie, ale nikt nie będzie chodził po całym stadionie i sprawdzał czy ktoś ma inny herb na szaliku. Trudno wyczaić z daleka coś takiego, bo mamy takie same barwy.
-
dość dobre ekipy awansowały do 1 ligi co bardzo cieszy gratki dla nich.
Jaka liczba Resovii na ŁKS-Flota ?
Jaka liczba Resovii na ŁKS-Flota ?
-
hedans pisze:Tu jeszcze bardzo ciekawa fotka z Łodzi :) [link] Może ktoś potrafi wkleić to normalnie .
Jak to wyglądało macie tutaj od 6:07: http://www.youtube.com/watch?v=a4Sl6cSmra0
wybaczcie komentarze zza kamery ale jakaś kobity chciała się przebić po chodniku z wózkiem z dzieckiem :)
k1 pisze:
Dodam tylko dla koelgi MAF, że w "dywanie" część szali była rozpruta na pół, bynajmniej nie po to, żeby zyskać optycznie. Maszyna do szycia nie radziłą sobie ze zszywaniem grubych szali, bo łamały się igły. Te, które nie były zszyte nie były rozpruwane! A jak Cię tak to boli to sobie podziel liczbę, która się paliła na dwa, a nie rzucasz jakieś gorzkie żale.
-
Prawdę mówiąc jak nie wpuścili mnie do klatki na Cracovii (zaraz po rozpoczęciu budowy stadiony była taka metalowa trybunka, to był puchar, przejebaliśmy chyba 0:4) bo nie byłem na liście to kupiłem bilet na młyn Cracovii i jakoś nikt nie zauważył że mam pasiaka z herbem ŁKSu. Po prostu identyczne barwyszef pisze:No ale teraz macie "Czarna owce" jak na tacy juz sie nie wywinie hehe. a tak powaznie to jest niedopuszczalne, zeby ktos stal obok niego i nie zareagowal. rzeczywiscie specyficzna sytuacja.Kod: Zaznacz cały
Nie, ale nikt nie będzie chodził po całym stadionie i sprawdzał czy ktoś ma inny herb na szaliku. Trudno wyczaić z daleka coś takiego, bo mamy takie same barwy.
k1 pisze:
Dodam tylko dla koelgi MAF, że w "dywanie" część szali była rozpruta na pół, bynajmniej nie po to, żeby zyskać optycznie. Maszyna do szycia nie radziłą sobie ze zszywaniem grubych szali, bo łamały się igły. Te, które nie były zszyte nie były rozpruwane! A jak Cię tak to boli to sobie podziel liczbę, która się paliła na dwa, a nie rzucasz jakieś gorzkie żale.
-
Co by nie mowic, ale to WFCG rzadzi w Grudziadzu, wiec ich wizyta na stadionie jest jaknajbrdziej zasadna - kolejny raz pokazanie rywalowi miejsca w szeregu. Jak ich nie trawie, to jednak wzbudzaja moj szacunek !
Resovii o ile dobrze pamietam 10 osob.
Resovii o ile dobrze pamietam 10 osob.
ŁKS Łódź Polska !
-
czy ktos z Zawiszy jest w stanie podac dokladne liczby zgod na meczu decydujacym o awansie??
-
Ciekawe zwyczaje kibiców żużla z Rzeszowa (celowo nie piszę Stali, bo jestem przekonany, że Stal od tego się odcina), opis dotyczy meczu derbowego między Unia Tarnów, a Stalą Rzeszów:
Zasłużone , zdecydowane zwycięstwo gospodarzy , którzy byli tego dnia lepsi bardzo wyraźnie i za to gratulacje. Wreszcie udało się wam to , że cała drużyna jechała. Co do naszych zawodników no to wszyscy widzieli. Szacun dla Okonia i Lamparta za walke.
Co do trybun: ja się bardzo dobrze bawiłem:) Co do kibiców Uni no to 1 łuk jak zawsze zorganizowany.Za to na drugim stalo kilku pajaców którzy chcieli cokolwiek zdziałac- nie udało się niestety;) no i ten pan na 2 łuku z chorągiewką jest skarzypyta:D!! Jestem też ciekawy kto w 6 wracał autem koło sektora gości:D bo pod naszym naciskiem kierowca tego auta został dokładnie przez policję sprawdzony:D Bardzo fajne miny mieli ci panowie:D
podsumowując : fiesta fiesta fiesta americana.....i dalej nie trzeba pisac:D
To, że w tych czasach dzieją się jeszcze takie rzeczy jest zajebiście dziwne, szczególnie, że w klatce było ok 500 osób, a nikt nie zareagował na takie zachowanie...
Pzdr
Panie! raczej się tu nie zajmujemy kibicami żużla, jak już mamy do przekazania o nich to jest temat "Humor" w "Hyde Parku"
Zasłużone , zdecydowane zwycięstwo gospodarzy , którzy byli tego dnia lepsi bardzo wyraźnie i za to gratulacje. Wreszcie udało się wam to , że cała drużyna jechała. Co do naszych zawodników no to wszyscy widzieli. Szacun dla Okonia i Lamparta za walke.
Co do trybun: ja się bardzo dobrze bawiłem:) Co do kibiców Uni no to 1 łuk jak zawsze zorganizowany.Za to na drugim stalo kilku pajaców którzy chcieli cokolwiek zdziałac- nie udało się niestety;) no i ten pan na 2 łuku z chorągiewką jest skarzypyta:D!! Jestem też ciekawy kto w 6 wracał autem koło sektora gości:D bo pod naszym naciskiem kierowca tego auta został dokładnie przez policję sprawdzony:D Bardzo fajne miny mieli ci panowie:D
To, że w tych czasach dzieją się jeszcze takie rzeczy jest zajebiście dziwne, szczególnie, że w klatce było ok 500 osób, a nikt nie zareagował na takie zachowanie...
Pzdr
Panie! raczej się tu nie zajmujemy kibicami żużla, jak już mamy do przekazania o nich to jest temat "Humor" w "Hyde Parku"
-
tak mniej więcej: Tychy w 2 osoby, reszta zgód w przedziale 20-40, generalnie bania..bez_napinki pisze:czy ktos z Zawiszy jest w stanie podac dokladne liczby zgod na meczu decydujacym o awansie??
http://www.youtube.com/watch?v=SlTs6283hrc&fmt=18
zobaczcie w 3 minucie mówi trener, po nim nasz kapitan - Marcin Łukaszewski - Zawiszak, który musiał zejść z boiska w 35 minucie
-
Szacunek dla tego Łukaszewskiego wielki! oby wiecej takich piłkarzy
STAND UP FOR YOUR COUNTRY AND SHOW SOME PRIDE!
-
30 Zagłębie Lubin z Flagąbez_napinki pisze:czy ktos z Zawiszy jest w stanie podac dokladne liczby zgod na meczu decydujacym o awansie??
20 Górnik Wałbrzych z Flagą
18 Włoclavia Włocławek
4 GKS TYCHY
ŁKSU liczby nieznam
-
Podsumowanie wyjazdów kibiców Startu Namysłów w sezonie 2010/2011, którzy dzisiaj powinni świętować awans do 3 ligi podczas wyjazdu do Czarnowąs:
[link] ;)
[link] ;)
-
Może dopingowałeś z nimi i nikt się nie zorientował po Twoim zachowaniu że coś jest nie tak ;) ale jezeli to prawda to podziwiam nie kazdy by sie odwarzyl.MAF pisze:Prawdę mówiąc jak nie wpuścili mnie do klatki na Cracovii (zaraz po rozpoczęciu budowy stadiony była taka metalowa trybunka, to był puchar, przejebaliśmy chyba 0:4) bo nie byłem na liście to kupiłem bilet na młyn Cracovii i jakoś nikt nie zauważył że mam pasiaka z herbem ŁKSu. Po prostu identyczne barwyszef pisze:No ale teraz macie "Czarna owce" jak na tacy juz sie nie wywinie hehe. a tak powaznie to jest niedopuszczalne, zeby ktos stal obok niego i nie zareagowal. rzeczywiscie specyficzna sytuacja.Kod: Zaznacz cały
-
bartex pisze:nie wiem po co to Panu potrzebne, ale Tychy w 2 osoby, reszta zgód w przedziale 20-40, najwięcej chyba Górnik Wałbrzych, generalnie bania..bez_napinki pisze:czy ktos z Zawiszy jest w stanie podac dokladne liczby zgod na meczu decydujacym o awansie??
http://www.youtube.com/watch?v=SlTs6283hrc&fmt=18
zobaczcie w 3 minucie mówi trener, po nim nasz kapitan - Marcin Łukaszewski - Zawiszak, który musiał zejść z boiska w 35 minucie
Co tam murzynek robi ?
Łukaszewski szacun takiego kapitana można pozazdrościć.
-
Tak, ku*** doszukuj się. To zawodnik Zawiszy.
Dąb Rozwadowski pisze:Chłopaki, jeździta na wyjazdy? O liczebności ekipy wyjazdowej to się dowiadywałem na zbiórce. Info o innych ekipach to miałem, jak sobie skserowałem zina od kumpla albo kolega mi w liście napisał. Internet zajebany.
-
Przeciez to piłkarz Zawiszy
-
tyle chcialem wiedziec
mokry_john pisze:widzisz tate oszukasz, mame oszukasz ale życie nie oszukasz choćbyś miał i 5 kont a jesteś lewakiem to zasze nim pozostaniesz i na kazdym bedziesz lewakiem ! żarty sie skończyły, polowanie na lewaków rozpoczęte nadejdzie i czas na ciebie, chociaż tego sie nie spodziewalem ale jak widać myliłem się!
stan naprzeciw i walcz jak to robisz w necie lewaku !
-
nie moze jakis mod tego pokoemona z pomorskiej wyjebac. Dla mnie to jedno ip pewnie. Tylko smietnik robi penera
-
na filmie widać akcje roku!!
Ave
Ave
-
Zajmij się konfidentami ze swojego podwórka.Jak nie wiesz o kogo chodzi to zapytaj kibiców Tarnovii o nazwiska osób które ich sprzedały na psy.A nie wytykaj frajerstwa innym.abdullah pisze:Ciekawe zwyczaje kibiców żużla z Rzeszowa (celowo nie piszę Stali, bo jestem przekonany, że Stal od tego się odcina), opis dotyczy meczu derbowego między Unia Tarnów, a Stalą Rzeszów:
Pzdr
-
Frajerstwo trzeba napiętnować więc się nie sadź!!!!!!!!!!!!!..::1952::.. pisze:Zajmij się konfidentami ze swojego podwórka.Jak nie wiesz o kogo chodzi to zapytaj kibiców Tarnovii o nazwiska osób które ich sprzedały na psy.A nie wytykaj frajerstwa innym.abdullah pisze:Ciekawe zwyczaje kibiców żużla z Rzeszowa (celowo nie piszę Stali, bo jestem przekonany, że Stal od tego się odcina), opis dotyczy meczu derbowego między Unia Tarnów, a Stalą Rzeszów:
Pzdr
DONALD TY TROLU ZABIŁEŚ PIĘKNO FUTBOLU!!!!!!!!!!!