Polska - Argentyna B
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Polska - Argentyna B
z tym że jak Polska wygra z Argentyną to pewnie na mecz z Francją przyjdzie więcej ludzi,którzy w d**** mają lige wojne z ryżym a wynik Polski i fajna pogoda to dla nich podstawa.
Według mnie to Lato też ma w d**** to czy jest prowadzony doping czy nie.On i jego świta tylko na kasę za bilety patrzy a kto siedzi na trybunach i jak reaguje na mecz to już dla nich mało znaczące.
Trzeba mieć nadzieję że nasi przegrają parę meczy,pogoda się spierdoli i wtedy na stadionie będzie tylko Lato,Kręcina i Piechniczek z babami(czy tam chłopami).
Według mnie to Lato też ma w d**** to czy jest prowadzony doping czy nie.On i jego świta tylko na kasę za bilety patrzy a kto siedzi na trybunach i jak reaguje na mecz to już dla nich mało znaczące.
Trzeba mieć nadzieję że nasi przegrają parę meczy,pogoda się spierdoli i wtedy na stadionie będzie tylko Lato,Kręcina i Piechniczek z babami(czy tam chłopami).
-
za legionisci.com
widzów: 12 000
a pierdolili że 15k poszło
widzów: 12 000
a pierdolili że 15k poszło
-
Ciekawe co powie szpakowski jak na mecz z Francja przjdzie jeszcze mniej osob .A przeciez francja wystawi lepszy skład
-
cóż za wyśmienita atmosfera na stadionie Legii!!! na sektorach "piekło" !!! to co wyprawiają dziś nasi kibole przechodzi ludzkie pojęcie!!!
-
-
Dobrze że jest k.net i relacja ca minutę, bo nawet nie oglądam tego "widowiska" w ramach całkowitego protestu;)
-
Bez kitu już nie oglądam, raz, że poziom piłkarski zerowy, to na trybunach rzecz jasna piknik lepszy niż na nie jednym jeziorze w upał. Sami się prosili, ale oczywiście kumaty Trzeciak powie, że to przez pogodę czy grę naszych piłkarzy.
-
Nie mozna bylo prowadzic takiego protestu w lidze ?
Gdyby przez ostatnie 2 miesiace trybuny w calej Polsce byly puste to sila rzeczy informacja o protescie rozeszlaby sie wszedzie, a tak to c**** mamy a nie protest.
Gdyby przez ostatnie 2 miesiace trybuny w calej Polsce byly puste to sila rzeczy informacja o protescie rozeszlaby sie wszedzie, a tak to c**** mamy a nie protest.
-
ale jednak na szpil towarzyski przylazło 12-15k wiec nie ma sie co śmiać, bo jak średnia biletu wyłazi 75zł to i tak troche zarobili (ok. miliona zł) nie wiem jak wam, ale dla mnie jak na bojkot to w chooj ludzi przylazło, a z Francja na pewno bedzie wiecej po wygranym szpilu dzis.
-
ale zauwaz ze kazdy zwrocil uwage na doping ktorego nie bylo. Z meczu na mecz bedzie coraz gorzej i mniej bedzie juz przylazilo patrzec na ta padake kopaczy. Ja uwazam ze wszytko idzie w dobrym kierunku tylko trzeba czasu. Nik chyba nie twioerdzil ze to wygramy w 2 miesiace
-
każdy widział, że jest gówno i padaka, a [link] może się oszukiwać. Pamiętajcie, że ta walka będzie trwała może i kilka lat a nie jeden, dwa, trzy mecze na otwarcia nowych stadionów z renomowanymi reprezentacjami. Ogólnie piknik nieziemski :) Ważne że PZPN musiał obniżyć ceny biletów i musi zaklinać rzeczywistość z kolegą Szpakowskim na czele.
-
Wiem tylko , że każda wygrana tego tworu pzpn-u zwanego reprezentacją,umacnia tylko władze tegoż betonu w swojej jedynie słusznej walce z kibicami.Bez jakiegoś przełomu nikt tych dziadów ze stołków nie wywali.
Tak beda wygladały mecze na euro wiec trzeba sie do tego przygotowac..tak na serio to spadło cisnienie na kadre jesli chodzi o mecze u siebie..a tutaj dowod tego ze psy i d**** sa obsrane..
Wszystkie flagi i elementy oprawy muszą być wcześniej zgłoszone organizatorowi meczu. Nie będzie możliwe eksponowanie podczas meczów kadry tzw. sektorówek. Maksymalna wielkość flag to 1,5 x 5 metrów.
Bardzo prosimy o kulturalny doping. Wierzymy, że – jak to miało miejsce do tej pory podczas meczów rozgrywanych na stadionie Legii – Kibice stworzą niepowtarzalną atmosferę i pomogą biało-czerwonym w odniesieniu zwycięstw nad renomowanymi rywalami.
Taki komunikakt to cezura czyli strach przed nami..Moze glosno szpakowski o tym nie powie..moze tusk zadowonony z matola ale strach jest..i dobrze wojna trwa..bitwa dzis wygrana..
Wszystkie flagi i elementy oprawy muszą być wcześniej zgłoszone organizatorowi meczu. Nie będzie możliwe eksponowanie podczas meczów kadry tzw. sektorówek. Maksymalna wielkość flag to 1,5 x 5 metrów.
Bardzo prosimy o kulturalny doping. Wierzymy, że – jak to miało miejsce do tej pory podczas meczów rozgrywanych na stadionie Legii – Kibice stworzą niepowtarzalną atmosferę i pomogą biało-czerwonym w odniesieniu zwycięstw nad renomowanymi rywalami.
Taki komunikakt to cezura czyli strach przed nami..Moze glosno szpakowski o tym nie powie..moze tusk zadowonony z matola ale strach jest..i dobrze wojna trwa..bitwa dzis wygrana..
-
Widzę dwie opcje na mecz z Francją... albo nagłośniać bojkot jeszcze bardziej, albo wykupić bilety do ostatniego miejsca i przez 90 minut j**** na rząd, pzpn, sytuację w kraju. Wbrew pozorom druga opcja mogła by przynieść pozytywne skutki.
-
trzeba jeszcze wziąć poprawke ze mecz w Warszawie a tam ludzi nie brakuje - głównie tych pikoli, inne miasta chyba nie powinny wypełnić tak stadionu, miejmy nadzieje
-
Ludzie kur** otwórzcie oczy w jakim wy swiecie zyjecie? rudemu i reszczcie patafianów wlasnie o to chodzi zeby cała tzw hołota nie spiewała i bojkotowała mecze zeby był spokój itp mecz z argentyną tylko pokazał to co chcial czyli 100% piknik
-
a ja mysle ze i nawet dla takich piknikow odechce sie chodzic na mecze gdzie jest cicho, nie ma zadnej atmosfery, a przede wszystkim ceny biletow sa kosmiczne w stosunku do 'produktu sportowego".
a na sukcesy reprezentacji i rzesze malyszowcow ciagnacych za wynikami nie ma co liczyc :) wiec te stadiony rzeczywiscie moga byc puste.
a co do szpakowskiego to dobra propagande odstawia albo jest tepakiem
a na sukcesy reprezentacji i rzesze malyszowcow ciagnacych za wynikami nie ma co liczyc :) wiec te stadiony rzeczywiscie moga byc puste.
a co do szpakowskiego to dobra propagande odstawia albo jest tepakiem
-
Niedziela, czerwiec, piękna pogoda, "wielka" Argentyna a tu tylko 10-15 tyś. widzów na nowoczesnym stadionie.We wrześniu na meczu otwarcia Stadionu Narodowego 15 tyś. widzów będzie wyglądało tragicznie:) To powinno im dać troche do myślenia, tylko trzeba uświadamiać ludzi, że to nie ceny biletów albo słaba gra są powodem braku atmosfery na kadrze.
Dzisiejszego dopingu z perspektywy tv nie będę oceniał :)))
Dzisiejszego dopingu z perspektywy tv nie będę oceniał :)))
-
"Szczęsny przyznał, że po raz pierwszy spotkał się z sytuacją, że na meczu reprezentacji panowała mocno piknikowa atmosfera. - Nie bardzo jestem w stanie wytłumaczyć takie zjawisko, bo pierwszy raz widziałem, że stadion Legii się nie wypełnił i nie było prowadzonego wyjątkowego dopingu. Dziękujemy jednak tym, którzy przyszli i nas wspierali. Nie mamy co narzekać. Miejmy nadzieję, że w meczu z Francją stadion już będzie pełny i atmosfera będzie taka, do jakiej jesteśmy przyzwyczajeni - powiedział."
taki o to komentarz Wojtka po meczu
taki o to komentarz Wojtka po meczu
-
Najbardziej mnie rozjebało jak spiker zapytał ile bramek ma Argentyna a Janusze odpowiedzieli "jeden". Myślałem, że ze wykurwie na glebe :) A co do Szpaka to on jest tak P***********, że o propagande bym go nie posądzał, on poprostu z myśleniem ma kłopot juz od jakiegos czasu.

-
Wg mnie przed meczem z Francją powinny być rozdawane przed kasami ulotki wyjaśniające, dlaczego nie prowadzony jest doping. Odpowiednie osoby z Warszawy powinny takie coś ogarnąć, bo przeciętny Janusz nie wie co się dzieje.
-
Najlepiej rozjebała mnie wypowiedz jednego z działaczy z pzpn dla jakiegoś radia.
- dlaczego tak mało ludzi na stadionie
- "pzpn" bo tylko tyle przygotowaliśmy biletów.
O juz h**.
- dlaczego tak mało ludzi na stadionie
- "pzpn" bo tylko tyle przygotowaliśmy biletów.
O juz h**.
-
a co kogo obchodzi co on sobie tam chce? On kiedyś odejdzie. Ogladałem dziś wywiady po meczu i sam jaśnie pan Listkiewicz powiedział, że atmosfera strasznie piknikowa co piłkarzom nie pomaga i nie mobilizuje ich do gry. Jakiś trener (już mi wypadło z głowy nazwisko) mówił, że PZPN powinien bilety za darmo rozdawać dzieciakom jak nie ma chętnych do kupienia... To był tylko jeden mecz. Bojkotu w mediach nie ma, więc to i tak sukces, bo na następnych może być gorzej.indianadzon pisze:Ludzie kur** otwórzcie oczy w jakim wy swiecie zyjecie? rudemu i reszczcie patafianów wlasnie o to chodzi zeby cała tzw hołota nie spiewała i bojkotowała mecze zeby był spokój itp mecz z argentyną tylko pokazał to co chcial czyli 100% piknik
-
Po bardzo słabym meczu Polska pokonała jakichś ludzi ubranych w koszulki Argentyny 2:1. Jak ktoś chce, to niech się cieszy, ale na rok przed Euro 2012 jesteśmy niestety głęboko w d**** pod każdym względem. Po pierwsze - pod względem sportowym, co widać gołym okiem, o ile patrzy się na boisko, a nie tablicę wyników. Po drugie - pod względem organizacyjnym - wystarczy sprawdzić, z kim graliśmy, dlaczego i gdzie. Po trzecie - pod względem ogólnym, bo puste trybuny i piknikowa atmosfera to jasny dowód na to, że Euro za pasem, a występy tej reprezentacji nikogo nie elektryzują.
weszlo.com
weszlo.com
-
A co do Szpaka to on jest tak P***********, że o propagande bym go nie posądzał, on poprostu z myśleniem ma kłopot juz od jakiegos czasu.[/quote]
Powinien juz sobie chyba darować komentowanie meczy i na emeryture sie wybrać bo pierdoli takie bzdury ze żal słuchać
- brak Sebastian Boenisch w kadrze bo nie dostał jeszcze obywatelstwa hehe
- zawodnicy zmęczeni c*** wie po czym ale trzeba ich bronić
- mało kibiców na meczu bo pzpn za pózno ogłosił że bilety będą tansze i do wielu te informacje nie dotarły
- słabsza gra reprezentacji w ostatnim czasie dlatego kibiców mało, ku*** jak-by (razem czy osobno) na to zwracać uwage to od 2 lat by były pustki na kadrze
Powinien juz sobie chyba darować komentowanie meczy i na emeryture sie wybrać bo pierdoli takie bzdury ze żal słuchać
- brak Sebastian Boenisch w kadrze bo nie dostał jeszcze obywatelstwa hehe
- zawodnicy zmęczeni c*** wie po czym ale trzeba ich bronić
- mało kibiców na meczu bo pzpn za pózno ogłosił że bilety będą tansze i do wielu te informacje nie dotarły
- słabsza gra reprezentacji w ostatnim czasie dlatego kibiców mało, ku*** jak-by (razem czy osobno) na to zwracać uwage to od 2 lat by były pustki na kadrze
-
Ja tam mam gębe roześmianą:kadry nie ma,na trybunach janusze i lanserzy,chińczyki robią dukt na Ełro ale już im się nudzi i uciekają a Matołek liczy,że zmieni Nam zainteresowania.Aż mnie ciekawość zjada,co wymyślą w następnym sezonie...
-
http://www.90minut.pl/news/158/news1588 ... ntyna.html
nie wiem komu sie chcialo te komentarze pisac pod spodem ale przyznam ktos ma glowe do szydery hehe
nie wiem komu sie chcialo te komentarze pisac pod spodem ale przyznam ktos ma glowe do szydery hehe
-
-
Pewnie napiszą, że były korki na autostradach i reszta kibiców nie dojechała:)FanatycznyKibol pisze:Kilka portali, w tym wp twierdzi, że frekwencja nie przekroczyła 10 000. I gdzie te sprzedane 2 dni temu 14 koła? :)
-
-
Brak ogarnięcia w sytuacji komentatorów tv to porażka ozsk i reszty środowiska kibicowskiego. Jak widać dotychczasowa forma protestu nie dała skutków, nawet ludzie na codzien komentujacy wydarzenia na piłce o protescie nic nie wiedzą. Nie wiem czemu niektórzy winią ich samych za to...
permanent mówi jak jest
-
A Szpakowski to pierwszy raz w życiu komentował mecz i brak flag i dopingu to dla niego jest normalne;) Chyba nie oczekujesz od niego, że będzie śpiewał Donald matole.....permanent pisze:Brak ogarnięcia w sytuacji komentatorów tv to porażka ozsk i reszty środowiska kibicowskiego. Jak widać dotychczasowa forma protestu nie dała skutków, nawet ludzie na codzien komentujacy wydarzenia na piłce o protescie nic nie wiedzą. Nie wiem czemu niektórzy winią ich samych za to...
-
-
co za patologia .. http://legionisci.com/photos11w/11polsk ... a1_f20.jpg
-
włączyłem na chwilę mecz w tv i myślałem, że u góry siedzi sporo ludzi, a to pojebało mi się z krzesełkami kolorowymi
-
Szpakoskiemu to ja bym pierdolnal zyletka z jedenj strony mordy Donald z drugiej Tusk moze by w kocnu ku*** zaskoczyla, jebana marionetka polityczna
-
Na 100%. To teraz niech ktos mi logicznie wytlumaczy co ona tam robila ?
ku*** ten protest jest zajebisty ...
-
Niech i bedzie 8 tysiecy to i tak porazka na calej linii tej formy protestu, przypomne ze na meczu ze Slowacja udalo sie ukrocic to wszystko do max 3-4 tysiecy. Teraz przyszlo 8-10, wiec o komplety na euro nie ma sie co martwic a o to im tylko chodzi. Flaga Slaska to juz w ogole porazka, po tym co w brukowcu wypisywal Roman Andersen. Tusk zaciera lapy, kibice sami sobie strzelaja w stope, nie ma dopingu, nie ma chuliganow, nie ma zadym, sami zwolujemy sie do niechodzenia na mecze i niespiewania, nie potrafimy ogarnac piknikow czego przykladem byl wczorajszy mecz. Lepiej juz bylo, jedziemy po rowni spadkowej w dol!
-
Najpierw Śląska żegna swój stadion dopingiem podczas ogólnopolskiego protestu a teraz odwiedza kadre. Pytanie do ekipy macie autografy od piłkarzy argentyńskich, bo chyba nie pojechaliście dopingować.
[J]estem [K]ibicem [P]olakiem
O.. pisze:Jesteście hardkorami. Wisła Kraków pogromcy andrzejów...abg pisze:Jak im po meczu 2 osoby od nas wsiadły do busa i pluły po ryjach to nie byli tacy hop do przodu jak na sektorze.
-
od nas byl koleszka z flaga ktory nie ma nic wspolnego z kibicowaniem jak i z nami.