Niezle co to sie ku*** wyprawia.............Byle_Jaki pisze:[link]
Boze dlaczego nie grzmisz!!!!!!!!!!!!!!!!
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
Niezle co to sie ku*** wyprawia.............Byle_Jaki pisze:[link]
Jako, że Polonia jest naszą zgodą często wspieramy się nawzajem.żużlak ks pisze:Mam pytanie do Polonii B-> Stomil Was wspomaga na wiekszosci meczow, czy jednorazowy wyskok krajoznawczy??? (swoją drogą szacun, bo liczba konkretna, jak na zgodę "żużlową")
"Okazało się, że Stomil trafił na Zawiszę, a mecz będzie miał miejsce w Bydgoszczy. Do Bydgoszczy przybyło 130 kibiców Stomilu. W meczu tym wsparło ich 35 Polonistów, w 100 % ze zbudowanej rok wcześniej formacji UFP, próbującej jeździć za swoją drużyną na mecze piłki nożnej, jeżdżącą na piłkarską kadrę oraz na Odrę do Opola i z Odrą na wyjazdy. Mecz w Bydgoszczy był oficjalnym przypieczętowaniem zgody."żużlak ks pisze:Mam pytanie do Polonii B-> Stomil Was wspomaga na wiekszosci meczow, czy jednorazowy wyskok krajoznawczy??? (swoją drogą szacun, bo liczba konkretna, jak na zgodę "żużlową")
oficjalna relacja, czyli rozumie się że głosy o przygodach w drodze wyssane z palca ?adrian_gkm pisze:ROW Rybnik - GKM Grudziądz
[link]
Pielgrzym pisze:Przewodzi bandzie Michał. Miły chłopak bez nałogów, absolwent zasadniczej szkoły zawodowej. Jego prawa ręka to Marek. Niestety obecny jest u niego problem z alkoholem, od zeszłego roku bezrobotny. Do powiedzenia w ekipie ma też dużo niejaki Jacek. Krępy blondyn, na którego chłopaki zawsze mogą liczyć. Od kiedy kupił jednak Play Station to rzadziej widziany w młynie.ulicznapsychologia pisze:Mógłby mi ktoś opisać ekipę OSTROVII OSTRÓW WIELKOPOLSKI ?
Bzdura. Leszno wykorzystało pełną pule - 800 biletów. Dokładnie jest to 800 z hakiem ale umownie 800.Pomidor pisze:Zielona Góra - Leszno 22.05/ 300 osób z Leszna
Bzdury to Ty wypisujesz.Leszna w ZG dokładnie 300 głów.Ultra-Projects pisze:Bzdura. Leszno wykorzystało pełną pule - 800 biletów. Dokładnie jest to 800 z hakiem ale umownie 800.Pomidor pisze:Zielona Góra - Leszno 22.05/ 300 osób z Leszna
Mozna jakies foto z ta flaga z tego meczu ???mlodydziki pisze:Wczoraj Włókniarz wywiesił fane hool's, czy to sygnał że wracacie na szlak?! Pozdro!
Użytkownicy przeglądający to forum: 19acab45, alex_delarge, DrysAG, keanoo, Siders i 137 gości