NIESPEŁNIONE RZĄDU OBIETNICE = TEMAT ZASTĘPCZY KIBICE

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

Zablokowany
Jackdaniels

Re: NIESPEŁNIONE RZĄDU OBIETNICE = TEMAT ZASTĘPCZY KIBICE

Post autor: Jackdaniels » 19.05.2011, 11:39

Szkoda, że sezon się kończy bo nie które ekipy mogłyby się dogadać ze swoimi zgodami zagranicą i zrobić jakąś sektorówkę z podobizną Donka i ze znanym wszystkim hasłem.

iparts.pl
flashq

Post autor: flashq » 19.05.2011, 12:10

http://www.youtube.com/watch?v=9R5Xj38LNq8

TO MY KIBICE JESTEŚMY TEMATEM ZASTĘPCZYM !!

DOLNOSLAZAK

Post autor: DOLNOSLAZAK » 19.05.2011, 12:37

Określenie "matoł" zamiast miłościwie nam sepleniący premier donald, robi furorę, bardzo często słyszę je wśród znajomych nie powiązanych z ruchem kibicowskim....szydera to bardzo silna broń.

ignorant

Post autor: ignorant » 19.05.2011, 13:01

Dobry tekst - manifestacja w obronie MATOŁA. :D

[link]
lubin

B1921

Post autor: B1921 » 19.05.2011, 13:12

Chłopaki nie jest żle !!! W państwowej robocie gdzie pracuje, ludzie coraz cześciej wyśmiewają rząd za ich akcje. Donald odsłania swoją komunistyczną twarz na tyle że coraz wiecej osób bez chwili zawachania w nią pluje !!!
Musimy się jednak mieć na baczności . Weszliśmy w fazę wojny z rządem naszego kraju , którą jestem przekonany że wygramy.
Uważam że w etapie wojny ten żydowsko komunistyczny rząd który haniebnie działał pod znakiem " Solidarności" ma kilka asów w rękawie w wojnie z nami.
Obawiam się ze w większości ekip są powstawiani szpicle specjalnie do tego szkoleni.
Nawet jeśli nie to śmiem twierdzić że są kibice którzy współpracują z władzą szeroko rozumianą .
Dlatego mój gorący apel do wszystkich aby każdy zwracał baczną uwagę na osoby które są blisko klubu , kibiców , a w ostatnim czasie wzmożyły swoją aktywność.
Precz z komuną - wygramy na pewno !!!

Lewy SieR/Rpowy

Post autor: Lewy SieR/Rpowy » 19.05.2011, 13:15

W ostatnim blogu Korwina znalazł się ciekawy tekst którego tytuł mozna rozpowszechnic jako przyśpiewkę kibicowską. Tu nie ma żadnych wulgaryzmów ani "obrazy" rządu i narodu polskiego a brzmi:

PANIE DONALDZIE ,PARAGRAF ZAWSZE SIĘ ZNAJDZIE !!!!!!!!!!

Myślę żewarty rozpowszewchnienia.

tom

Post autor: tom » 19.05.2011, 15:02

[link]

Ktoś juz o tym wczesniej wspomniał. Skoro Wałęsa wtedy nazywając prezydenta durniem nie został ukarany bo "dureń" to nie jest zniewaga. To można stanowczo głośno wszyscy wszędzie ogłaszać spiewać że Tusk = Dureń może ktoś ma jakis pomysł na jakąś piosenke?
Obrazek

tomek89

Post autor: tomek89 » 19.05.2011, 15:54

tom pisze:[link]

Ktoś juz o tym wczesniej wspomniał. Skoro Wałęsa wtedy nazywając prezydenta durniem nie został ukarany bo "dureń" to nie jest zniewaga. To można stanowczo głośno wszyscy wszędzie ogłaszać spiewać że Tusk = Dureń może ktoś ma jakis pomysł na jakąś piosenke?
Tusk durniu nie będziesz premierem już w grudniu ;)

Khan

Post autor: Khan » 19.05.2011, 16:23

haha tusk poczuł się zagrożony ... czyżby myslał ze tym czynem przywłaszczy sobie głosów kibiców? OBY TAK NIE BYŁO !

[link]

colt

Post autor: colt » 19.05.2011, 16:32

to nie PZPN jest wszystkiemu winien ?
[link]

Martin79

Post autor: Martin79 » 19.05.2011, 16:38

Zgodnie z obietnicą:

[link]

KellyCMI

Post autor: KellyCMI » 19.05.2011, 18:32

tomek89 pisze:
tom pisze:[link]

Tusk durniu nie będziesz premierem już w grudniu ;)
Tusk ty durniu, twój rząd obalą kibole - wszyscy będą wiedzieli o so cho.
Pizgacz-Rozpierdalacz

Z4T4N

Post autor: Z4T4N » 19.05.2011, 18:39

A jak wygląda sytuacja z tym całym przyjazdem Widzewa do Krakowa?

Żuri83

Post autor: Żuri83 » 19.05.2011, 18:40

Martin79 pisze:Zgodnie z obietnicą:

[link]
w tv ktoś to zauważył?

750ml

Post autor: 750ml » 19.05.2011, 19:17

DONALD TY DURNIU JA MAM JUŻ DOŚĆ TYCH ABSURDÓW

STADION ZAMKNIĘTY BO DUREŃ CZUJE SIĘ WIELKI

STADION UMIERA BO MAMY DURNIA PREMIERA !!!!

osfp_

Post autor: osfp_ » 19.05.2011, 20:26

Może też być
Panie matole, twój rząd obalą kibole :)
Wtedy nie obraża to nikogo ani personalnie ani urzędu

niewinny

Post autor: niewinny » 19.05.2011, 20:47

Już tylko dureń-tyle mu zostało.
Tysiące kiboli go pogrzebało :)

tomek89

Post autor: tomek89 » 19.05.2011, 21:01

Tola ma Donalda, a Donald ma Tole

Kudłaty

Post autor: Kudłaty » 19.05.2011, 21:45

Lewy SieR/Rpowy pisze:W ostatnim blogu Korwina znalazł się ciekawy tekst którego tytuł mozna rozpowszechnic jako przyśpiewkę kibicowską. Tu nie ma żadnych wulgaryzmów ani "obrazy" rządu i narodu polskiego a brzmi:

PANIE DONALDZIE ,PARAGRAF ZAWSZE SIĘ ZNAJDZIE !!!!!!!!!!

Myślę żewarty rozpowszewchnienia.
Lewicowiec czytający blog Korwina
Koniec świata :)

Jura

Post autor: Jura » 19.05.2011, 23:00

Z4T4N pisze:A jak wygląda sytuacja z tym całym przyjazdem Widzewa do Krakowa?
http://widzewtomy.net/index.php?option= ... &Itemid=99

Martin79

Post autor: Martin79 » 19.05.2011, 23:29

Żuri83 pisze:
Martin79 pisze:Zgodnie z obietnicą:

[link]
w tv ktoś to zauważył?
Raczej wątpie na górnych sektorach nie pokazywali kibiców bo było trochę miejsc wolnych a UEFA tego nie lubi ale fotki ludzie cykali i dużo Polaków było :)

ogórek

Post autor: ogórek » 19.05.2011, 23:48

Opócz tego transaprentu jeszcze coś wisiało?
Kibice.net
i po c*** mam jechać na wyjazd?
na forum napisze co w radio usłysze
w kafejce nie dadzą mi w ryja

Bofors

Post autor: Bofors » 20.05.2011, 00:35

skojarzyły mi się z tym tematem słowa majora Łupaszki:

"Nie jesteśmy żadną bandą, tak jak nas nazywają zdrajcy i wyrodni synowie naszej ojczyzny. My jesteśmy z miast i wiosek polskich. My chcemy, by Polska była rządzona przez Polaków oddanych sprawie i wybranych przez cały Naród, a ludzi takich mamy, którzy i słowa głośno nie mogą powiedzieć, bo UB wraz z kliką oficerów sowieckich czuwa. Dlatego też wypowiedzieliśmy walkę na śmierć lub życie tym, którzy za pieniądze, ordery lub stanowiska z rąk sowieckich, mordują najlepszych Polaków domagających się wolności i sprawiedliwości."
Na każde życzenie brygada się zrywa
Tu Krew w każdej chwili przelewać gotowa
Głos z serca się bowiem każdemu wyrywa
Powrócim niebawem, do Polski! Do Lwowa!

Martin79

Post autor: Martin79 » 20.05.2011, 00:46

ogórek pisze:Opócz tego transaprentu jeszcze coś wisiało?
Obok transparentu wisiało to:

[link]

I bynajmniej nie był to odosobniony polski akcent tego dnia.
Co mnie zdziwiło to to że mogłem przemycić cały plecak dynamitu bo nikt mi nie sprawdzał co mam w środku a wypchany był na maxa. W Polsce nie do pomyslenia.

ganjaman

Post autor: ganjaman » 20.05.2011, 01:09

Ja byłem kiedyś kibolem Kolesie robili wtedy rzeczy na prawdę dużo bardziej gorsze niż teraz a władza nie robiła wtedy tyle szumu medialnego. Stadiony i ME'12 są oczkiem w głowie obecnej chołoty przy korycie. A tu kibice burzą im tą misterną układankę. Najbardziej chyba zabolały ich te hasła anyszechterowe i wogóle antysemickie. Ja nie chcę by ktokolwiek określał mnie jako rasistę czy antysemitę ale pewnych spraw nie można rozwiązywać poprzez uciszanie ich. Otóż jak wiadomo Polska jest gigantycznie zadłużona i uzależniona od lichwy światowej. Teraz nasza władza musi najwyraźniej służyć jej wiernie i gasić wszelkie społeczne przejawy niechęci. To jest jak widać ich pięta archilesowa. Ten rząd, ta cała banda czworga (PO, PiS, SLD, PSL) nie może pozwolić sobie na publiczne powiedzenie prawdy o stanie państwa i tego od kogo naprawdę jesteśmy zależni. Zatem proponuję skupić się na tym temacie a wtedy wspólnie obalimy całą tą sitwę. Oczywiście możliwie w granicach określonych przez to ich "prawo". Może transparenty z jarmułkami, pejsami. Piętnujące poczynania sprzedawczyków naszego kraju, tworzenia "prawa" na zawołanie nowego Wielkiego Brata. Podejrzewam, że PO-PiS przejdzie przez wybory głosami swoich przydupasów i urzędników. Dlatego zgotujmy im obciach na ME'12, niech Świat to zobaczy. Oczywiście trzeba uważać na prowokacje, na zachowania chuligańskie i takie, które są ewidentnym naruszeniem klasycznego prawa. Razem damy radę tej całej samozwańczej chołocie !

Maciex

Post autor: Maciex » 20.05.2011, 03:58

Tusk ty dzięciole, Twój rząd obalą kibole!

gizd

Post autor: gizd » 20.05.2011, 08:24

[link]
Dobre ironiczne hasło z tego bloga:
Donald, geniuszu! Niech żyją środki przymusu!

fazimodo

Post autor: fazimodo » 20.05.2011, 08:59

Jura pisze:
Z4T4N pisze:A jak wygląda sytuacja z tym całym przyjazdem Widzewa do Krakowa?
http://widzewtomy.net/index.php?option= ... &Itemid=99
A co tam jest nie jasnego ?

tomek89

Post autor: tomek89 » 20.05.2011, 09:34

[link] Film z B-stoku z napisami

eSpErAZS

Post autor: eSpErAZS » 20.05.2011, 11:40

W imieniu wszystkich organizacji walczących o prawa i godność zwierząt apeluję aby komisyjnie spalić wszystkie wulgarne książki Kornela Makuszyńskiego "Koziołek Matołek" oraz wpisać tę lekutrę na czarną listę ksiąg zakazanych. Nie może tak być aby w demokratycznym kraju można było bezczelnie i bezkarnie obrażać samca kozy obelżywym słowem "Matoł"
AZS PODLASIE
BIAŁA PODLASKA

kalkulator

Post autor: kalkulator » 20.05.2011, 11:56

eSpErAZS pisze:W imieniu wszystkich organizacji walczących o prawa i godność zwierząt apeluję aby komisyjnie spalić wszystkie wulgarne książki Kornela Makuszyńskiego "Koziołek Matołek" oraz wpisać tę lekutrę na czarną listę ksiąg zakazanych. Nie może tak być aby w demokratycznym kraju można było bezczelnie i bezkarnie obrażać samca kozy obelżywym słowem "Matoł"
Zakażmy również Kaczora DONALDA Jego wada wymowy jest to obraza Narodu Polskiego pod postacią jaśnie panującego nam premiera. Za oglądanie tej zakazanej bajki grozi dożywocie. Od dziś każdy funkcjonariusz policji który chociaż usłyszy kogoś kto ma wadę wymowy ma nakaz pałowania go oraz zatrzymania za obrazę premiera, a każdego kto śmie obejrzeć Kaczora DONALDA doprowadzić do sądu po wcześniejszym spałowaniu.

kompostownik

Post autor: kompostownik » 20.05.2011, 12:17

A miało być tak pięknie,miało być tak jak z dopalaczami szybka akcja, pełen poklask i aprobata, a notowania partii w dół.swoją drogą ciekawe co myśli sobie teraz matoł .
http://www.youtube.com/watch?v=cz4ve2kzvuY

osfp_

Post autor: osfp_ » 20.05.2011, 14:45

AntyKomor.pl zamknięty po wizycie ABW

Kod: Zaznacz cały

Funkcjonariusze Agencji Bezpieczeństwa Wewnętrznego weszli do mieszkania właściciela strony o 6 rano. Przeszukali je i zarekwirowali m.in. laptopa. Sprawdzili też piwnicę. 25-latkowi oznajmiono, że działania te mają związek z obrazą prezydenta. Przestraszony interwencją ABW, właściciel strony AntyKomor.pl zdecydował się ją zamknąć.

O zamknięciu serwisu AntyKomor.pl zawiadomił redakcję Kontakt 24 anonimowy internauta. Informację o wizycie funkcjonariuszy potwierdziła zaś rzeczniczka ABW Katarzyna Koniecpolska-Wróblewska. Udało się nam skontaktować z autorem i właścicielem strony.

"Obudzili mnie". Zabrali komputer

"We wtorek o godzinie 6 rano obudzili mnie funkcjonariusze ABW" - zaczyna opowiadać Robert. Powołując się na pismo z prokuratury informujące, że domena AntyKomor.pl zarejestrowana jest na niego, poinformowali go, że na stronie AntyKomor.pl znajdują się materiały, które obrażają Prezydenta Polski. ABW, oprócz laptopa, zarekwirowało dyski twarde i inne nośniki pamięci.

Sam autor interwencją funkcjonariuszy był zaskoczony, bo jak twierdzi, strona miała charakter satyryczny.

"To satyra, czasem ostra, nigdy wulgarna"

Na AntyKomor.pl Robert dokumentował m.in. wpadki Bronisława Komorowskiego. Pjawiały się też złośliwe fotomontaże, czy flashowe gry. Wszystkie zdjęcia i filmiki były materiałami znalezionymi w internecie. "Zdjęcia zapisywałem na dysku, usuwałem komentarz, nanosiłem swoje logo, dopisywałem swój komentarz" - mówi 25-latek. Czasami do właściciela strony zgłaszali się autorzy gier z sugestią zamieszczenia ich na AntyKomor.pl. Jeśli - zdaniem studenta - pasowały do charakteru strony, pojawiały się w serwisie.

"Była to satyra polityczna. Czasem ostra, ale nigdy wulgarna"- przekonuje Robert w rozmowie z nami. I zapewnia, że forum działające przy stronie było moderowane przez niego osobiście. Publikował - jak twierdzi - wybrane komentarze, a usuwał te wulgarne, obrażające prezydenta. Po odwiedzających stronę oczekiwał "konstruktywnej krytyki".

Mieszkaniec Tomaszowa Mazowieckiego sam podjął decyzję o zamknięciu strony. Pytany, dlaczego się na to zdecydował, powiedział: "nie mam zaplecza finansowego ani prawnego, by ryzykować konsekwencjami, jakie może pociągać za sobą wizyta ABW"."Wystraszyłem się"- przyznaje.

Robert stworzył stronę dwa dni po wyborach prezydenckich. Dziennie odnotowywał, jak twierdzi, około 300-400 wejść.

ABW: działaliśmy na polecenie prokuratury

W sprawie interwencji funkcjonariuszy ABW skontaktowaliśmy się z Katarzyną Koniecpolską-Wróblewską, rzeczniczką Agencji Bezpieczeństwa Wewnętrznego. Jak powiedziała, przeprowadzone czynności procesowe zostały wykonane na polecenie prokuratury w Tomaszowie Mazowieckim. To na jej polecenie przeszukano mieszkanie studenta.

Elżbieta Spiżewska-Cyniak z Prokuratury Rejonowej w Tomaszowie Mazowieckim poinformowała, że wizyta ABW wiąże się ze śledztwem prowadzonym od lutego na podstawie artykułu 135 paragraf 2 Kodeksu Karnego, dotyczącego publicznego znieważa Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej. Funkcjonariusze pojawili się w mieszkaniu studenta by zebrać materiał dowodowy.

Jak powiedziała Spiżewska-Cyniak, w zależności od charakteru przestępstwa zebraniem dowodów zajmuje się ABW lub policja. W tym przypadku śledztwo zostało powierzone Agencji Bezpieczeństwa Wewnętrznego pod nadzorem prokuratury.

Za znieważenie prezydenta grożą nawet trzy lata pozbawienia wolności. "Postępowanie jest w toku. Póki co jest to śledztwo w sprawie, nie przeciwko osobie. Nie postawiono zarzutów - zastrzega Spiżewska-Cyniak.

"Każdy ma inne odczucie oglądając stronę. W tej sprawie powołany zostanie biegły, który oceni, czy treści można traktować w charakterze satyry, czy też można już mówić o znieważeniu Prezydenta. Dla mnie, jeśli mogę wyrazić prywatne zdanie, było to wyjątkowo niesmaczne" - dodała szefowa prokuratury rejonowej.

Okazuje się, że zebranymi na stronie materiałami zniesmaczony był także jeden z czytelników, który złożył doniesienie do prokuratury.

"Z armaty do muchy"

Karnista prof. Piotr Kruszyński jest zdziwiony, że sprawą zajęła się Agencja Bezpieczeństwa Wewnętrznego. "ABW jest od ścigania najcięższych przestępców. Uważam, że jest to strzelanie z armaty do muchy" - komentuje. Twierdzi, że zbieraniem materiałów mogła zająć się policja. 

Reżim atakuje co raz bardziej.
Precz z dyktaturą!

wieśniak

Post autor: wieśniak » 20.05.2011, 14:48

Precz z cenzurą ! Komunistyczne ścierwo wrócilo....Na to wszystko co sie dzieje w tym kraju brak juz słów.
Obrazek

frodok

Post autor: frodok » 20.05.2011, 17:54

Będziemy protestować

Stab protestacyjny NSZZ „Solidarność” zdecydował o szczegółach akcji protestacyjnych w najbliższych tygodniach. 30 czerwca związek zorganizuje duży protest w Warszawie.

W środę 25 maja odbędą się protesty we wszystkich miastach wojewódzkich. Podczas protestów związkowcy przekażą wojewodom petycje z głównymi postulatami związku. Do najważniejszych należą podwyższenia kryteriów dochodowych upoważniających do świadczeń z pomocy społecznej, czasowego obniżenia podatku akcyzowego na paliwo oraz skierowania dodatkowych środków na walkę z bezrobociem. http://www.youtube.com/watch?v=eR6CYMEz ... r_embedded Kibice mile widziani Kto nieprzyjdzie ten za Tuskiem hej hej

khorne

Post autor: khorne » 20.05.2011, 17:56

A wy czego rzeście oczekiwali? Komuna=dyktatura, PiS=dyktatura, PO=dyktatura... W tym kraju dyktatura i cenzura nigdy nie wyjdzie z mody... Tak się podniecacie teraz PiSiorami, ze jada po Donku... Niech dojdą do władzy to wojsko na ulice wyprowadzą, żeby kiboli zgładzili... Nie wierzmy ani PO, ani PiS lub [link], ani innym zakłamanym politykom!!! Dlatego JKM do władzy!! Zrobi porządek ze wszystkimi i nie będzie niczego!!

Kudłaty

Post autor: Kudłaty » 20.05.2011, 18:03

Nie wiedziałem gdzie to wkleić:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... qikvetSCGM

Jebłem...

rpk

Post autor: rpk » 20.05.2011, 18:05

w Głosie koszlainskim na ten temat wybuchła wielka afera że młodziez wulgarne okrzyki wznosiła hehe... parodia

parekunitom

Post autor: parekunitom » 20.05.2011, 18:08

http://www.youtube.com/watch?v=9Zy7P0Dw638 "Diss na klasę rządzącą jest wyrazem sprzeciwu wobec braku alternatywy wyboru.Nie jest wyrazem poparcia dla żadnej ze stron wojny polsko - polskiej a zwróceniem uwagi na to by nie dawać szansy tym którzy już ją mieli i jej nie wykorzystali.Singiel z nadchodzącej płyty NON KONEKSJI "Persona Non Grata"..Lukasyno i Egon na bicie Krisa."
:)

running on the rocks

Post autor: running on the rocks » 20.05.2011, 18:09

Zdecydowałem się zarejestrować by podsunąć pewien pomysł. Może ktoś z decyzyjnych uzna że jesteśmy w stanie przeprowadzić akcję jaka przyszła mi do głowy.

Jeśli mamy uderzyć w rząd, to musimy to zrobić z głową. Sądzę że jesteśmy w stanie zrobić to tak, żeby postawić tuskaszenke pod murem i z wielką satysfakcją patrzeć jak płacze. Na czym mu najbardziej zależy? Oczywiste - na głosach. Więc zabierzmy mu kilka procent i jednocześnie pokażmy społeczeństwu że jesteśmy bandą całkiem kumatych typów. Jak to zrobić?

NIESPEŁNIONE RZĄDU OBIETNICE - SPEŁNIAJĄ KIBICE.

Jeden z głównych projektów jakie tuskaszenko niósł na ustach do powszednich wyborów to JEDNOMANDATOWE OKRĘGI WYBORCZE. Uważam że OZSK był by w stanie po konsultacjach z osobami które potrafią takie coś pisać - napisać ustawę wprowadzającą jednomandatowe okręgi wyborcze i zebrać 100 (minimum), czy nawet 500 tysięcy podpisów (chyba nie mieli byśmy problemów żeby poszczególne stowarzyszenia wystawiły stoliki na KAŻDYM z Polskich osiedli).

tuskaszenko od chwili ogłoszenia takiej akcji, po dwie godziny codziennie wieczorem przed zaśnięciem, pluł by sobie w brodę za to co zrobił a jego doradcy dostali by ostro po premii. Oczywistym jest, że Polacy marzą o takiej ustawie, wtedy byśmy mogli faktycznie rozliczać posłów za pracę. Sądzę że zdanie o kibicach zmieniło by się bardziej na plus niż po przeprowadzeniu setek kolejnych akcji charytatywnych jakie robimy. tuskaszenko był by pod murem, nie mógł by ustawy przepchnąć bo przegrał by wybory a po odrzuceniu ustawy którą SAM 4 LATA TEMU PROPONOWAŁ - kilka procent mniej. Do tego dokładamy pełną szyderę z rządu w postaci transparentów, ulotek, plakatów... w czasach wszechobecnych kłamliwych mediów, tradycyjne metody walki z komuną są chyba przez społeczeństwo pozytywnie odbierane - kolejne kilka procent mniej. Po takiej akcji nie znalazła by się przez dziesiątki lat żadna partia która bezpodstawnie by z nami zadarła.

Wiem że to brzmi trochę jak science fiction, ale sądzę że odpowiednie osoby były by w stanie to ogarnąć. Nie wiem jak wygląda sprawa z faktem iż wybory są za kilka miesięcy, nie wiem czy starczy czasu. Nie wiem czy taka ustawa nie obowiązywała by po wyborach - wtedy tuskaszenko głosując na tak te głosy by zyskał...

W każdym razie - sądzę że pomysł warty rozkminienia przez decyzyjnych w stowarzyszeniu.
A jeśli ktoś nasz Polski dom zapali, to każdy z nas gotowym musi być.
Bo lepiej byśmy stojąc umierali, niż mieli klęcząc - na kolanach żyć.

Zablokowany