KOMENTARZE (13-15 maja 2011r.)

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

Paragraf

Re: KOMENTARZE (13-15 maja 2011r.)

Post autor: Paragraf »

Czokapik pisze:Wyczytane, że z jednej strony Olimpia Elbląg, Legia i fc Legi z kujawsko-pomorskiego z drugiej wfcg i Kwidzyn(Widzew). Liczbowo to 100-40. Widzew ze sprzętem,wszystko się dzieje w Kwidzynie.

Powtarzam, że jest to info wyczytane.
bialalodz pisze:Fc Legii Kwidzyn obite przez FC Widzewa Grudzian i Kwidzyn potwierdzi ktos?? podobno z przedłużaczami.
Fc Legii z Kwidzyna... Legia otrzymała info, ze kilkunastu osób z WFCG bawi się w lokalu. Dlatego uzbierali się w około 25 aut koalicji Kwidzyna, Warszawy, Elbląga i Brodnicy i honorowo oczywiście ruszyli na dyskotekę, co by wyjaśnić to i owo. Byli tak pewni siebie, że nawet postanowili o tym powiadomić niektóre osoby. Na miejscu spotkała ich jednak przykra niespodzianka bo WFCG akurat w sile około 50 osób zbierało w krzakach jagody. Trochę aut od tych jagód pocierpiało, niestety tylko aut, bo Legia szybko się zwinęła. Do wszelkiej maści pokemonów co to będą zaraz podnosić lament - kwidzyńska Legia to dla nas tylko i wyłącznie policyjni konfidenci i zrobimy wszystko aby zlać ich jak najmocniej.
iparts.pl
BobSwagger_

Post autor: BobSwagger_ »

Kibice gości dogadali się gdzieś z miejscowymi co do wpuszczenia ich na trybuny?
ultras_olimpia

Post autor: ultras_olimpia »

Do nas Stalówka weszła.
Foxx

Post autor: Foxx »

Paragraf pisze:Trochę aut od tych jagód pocierpiało, niestety tylko aut
p*********. Prośba do ludzi z Legii o nie odnoszenie się do tego wpisu. Tzn. ja te komentarze po prostu wytnę. Over.
TABUN

Post autor: TABUN »

Foxx pisze:
Paragraf pisze:Trochę aut od tych jagód pocierpiało, niestety tylko aut
p*********. Prośba do ludzi z Legii o nie odnoszenie się do tego wpisu. Tzn. ja te komentarze po prostu wytnę. Over.
A co tu Legia ma do komentowania :) Over:)
Naszurany

Post autor: Naszurany »

abg pisze:Nikt nikogo nie okłamuje, oprawa była antyrządowa i cała sytuacja na trybunach była spowodowana decyzjami klubu,na które bezpośredni wpływ miały decyzje rządu, na meczu skandowane tylko hasła antyrządowe itp.
Wisła nie musi się przed nikim tłumaczyć, będzie prowadziła protest w takiej formie w jakiej zadecyduje. Podobnie zresztą jak Polonia Bytom, podobnie z braku dopingu, wieszania flag nie zamierza zrezygnować Cracovia. Każdy protestuje jak chce. Trzeba było zbojkotować finał PP, bo to też medialne było, a nie strzelać sobie w kolano na oczach całej Polski.Piszecie tu że Wisła nie potrafi podczas protestu ogarnąć pikników, że na Lechu i Legii to nie do pomyślenia.To ja się pytam, kto nie mógł ogarnąć swoich w Bydgoszczy i strzelił w stope całej kibicowskiej Polsce (bo protest antyrządowy już trwał)
PUNKT WIDZENIA ZALEŻY OD PUNKTU SIEDZENIA.
Ciekaw jest czy np. Górnik grając mecz decydujący o mistrzostwie z Ruchem przy pełnym stadionie byłby w stanie ogarnąć protest (nie dopingować, ogarnąć prawie 20 tysludzi) w taki sposób by w ogóle miał sens, albo Ruch w odwrotnej sytuacji. Ciekaw jestem podobnej sytuacji w Trójmieście. Niech się każdy nad tym zastanowi, bo łatwo jest ferować wyroki. Jak protestować to porządnie, a jak się ma świadomość, że się tego nie ogarnie to lepiej odpuścić formę która poszła na większości stadionów w Polsce by nie dawać pożywki mediom, że kibice są rozłamani itp.
Na Arce wszyscy kibice opuszczaja trybuny nie tylko młyn! a i jestem pewny ze na Lechii nie doszlo by o takiej sytłajci jak u was bo to charakterna ekipa! Każdy sądzi po sobie i niema co sie tłumaczyc tym jak by sie mogli zachowac inni bo to ku*** nie powazne
Ado

Post autor: Ado »

Nie wiedziałem gdzie to dać, ale jak tak dalej pójdzie to na Śląsku zrobi nam się drugi Kraków. http://www.tvs.pl/35096,pocieli_mu_twar ... _trwa.html
niewinny

Post autor: niewinny »

Nie ma to jak we 3 pociąć 15-to latka.Szacunek.
TeO1908

Post autor: TeO1908 »

c*** w ryj takim cwelom tyle w temacie.
ODPOWIEDZ