mam nadzieje ze w dobrym miejscu i ze nie bylo jeszcze tego.
kiedys na forum ktos wrzucil takie zdjecie:
moze ktos napisac po co ten szal powstal? z jakiej okazji?
nie ma to byc zadna napinka po prostu naprawde mnie to ciekawi i licze ze na tym forum jeszcze mozna uzyskac normalna odpowiedz.
z gory dzieki
??? pisze:
moze ktos napisac po co ten szal powstal? z jakiej okazji?
nie ma to byc zadna napinka po prostu naprawde mnie to ciekawi i licze ze na tym forum jeszcze mozna uzyskac normalna odpowiedz.
z gory dzieki
Była kiedyś koncepcja "Śląskiej siły" . Tyle ode mnie. Szczegółów nie znam.
Byl układ Górnika z Ruchem na kadrę , wytrzymał coś koło miesiąca.Z tego co pamiętam siedzieli razem na Słowacji w Zabrzu ( ta wielka bialo - niebieska szachownica Pionki na sektorze zabrzan ).
A ja chciałbym się dowiedzieć jakie są stosunki Lecha Poznań ze Stalą Sanok i Stalą Ostrów
takie,ze Ostrów to fc Lecha i sporo osob z koszykarskiej Stali jezdziła bądz jezdzi czasami na mecze Lecha,czy Ostrovii i to czysto piknikowo,w latach 90-tych jezdziła lepsza ekipa
Zgody: brak (do niedawna Legionovia)
Kosy: Wkra Zuromin, Jeziorak Iława,
Lechiści z Mławy są oficjalnym FC Lechii Gdańsk, tworzą swój młyn, a Legioniści także tworzą FC, jednak niejest on oficjalnym FC Legii.
A na meczach Mławianki udzielają się kibice z FC Lechii lub fani Legii ??
W ostatnim czasie na Mławiance zauważyc możemy podział na dwa młyny jeden pro-legijny i drugi pro-lechijski. Jak narazie obydwie grupy nie mogą się dogadac.
To chyba sie ostatnio cos zmienilo. Mławianka jest FC Lechii
a Legia z Mławy tak jak słyszałem nie udziela sie oficjalnie na meczach
Mławianki.Ciekawe jak to skomentuje ktos z naszego FC
Ostatnio zmieniony 08.06.2007, 19:03 przez Romano, łącznie zmieniany 1 raz.
WIGRYFAN pisze:Za wymarlych mozna uznac kibicow Sparty Augustow..Zero wyjazdow,u siebie tez ich nie widac...Czasem jedynie 'szczekaja' na naszej ksiedze..piszac,ze sie na nas ustawiaja
To jak to macie kosę z ekipą o której w innym temacie piszecie, że nie istnieje??
WIGRYFAN pisze:Za wymarlych mozna uznac kibicow Sparty Augustow..Zero wyjazdow,u siebie tez ich nie widac...Czasem jedynie 'szczekaja' na naszej ksiedze..piszac,ze sie na nas ustawiaja
To jak to macie kosę z ekipą o której w innym temacie piszecie, że nie istnieje??
Wierz mi czy nie, ale chciałem to samo napisać To Sparta istnieje czy nie? Z 2 lata temu w "To My Kibice!" dział "Mniejsze ekipy" był opis Sparty, która wyglądała się rozwijająco, ale teraz jestem zdziwiony, że piszemy o niej w temacie wymarłe ekipy.
"Zgody robicie, bo wy się Ruchu boicie!" Słuchaj uchem a nie brzuchem, co śpiewamy...
Pewnie na meczu nie był i napinki szuka.
byłem byłem tylko tu źle napisałem pomyłka al na szpilu dobrze śpiewałem byłem na 8 więc wiem co było śpiewane tylko pomyliłem się tu z pisaniem. i nie szukam napinki pozdRo
A ja mam pytanie jak ma sie sprawa z Gryfem Wejherowo ,czy ta ekipa jest postrzegana jako fc Arki?? Bo co nieco wiem o osobach ,które chodzą na mecze Gryfa jednoczesnie kibicujac GKS Katowice...