NIESPEŁNIONE RZĄDU OBIETNICE = TEMAT ZASTĘPCZY KIBICE

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

Zablokowany
Nowohucianie1950

Re: NIESPEŁNIONE RZĄDU OBIETNICE = TEMAT ZASTĘPCZY KIBICE

Post autor: Nowohucianie1950 » 08.05.2011, 21:29

sprajt pisze:Na C+ również poruszali temat 'kiboli'.
Wczoraj pozytywna wypowiedź Krzyśka Przytuły na temat kiboli podczas meczu Lecha z Górnikiem.
Hutnik Nowa Huta

iparts.pl
ckmiak

Post autor: ckmiak » 08.05.2011, 21:54

przed chwilą w radiu podawali że Grzegorz Lato zwiększył cene Biletów na mecze reprezentacji Polski że by na mecze nie chodzili "kibole "
Obrazek
WŁÓKNIARZ CZĘSTOCHOWA!

ckmiak

Post autor: ckmiak » 08.05.2011, 21:54

Anty pzpn! pisze:Na meczu żużla w Gorzowie wisi trans NIESPEŁNIONE RZĄDU OBIETNICE = TEMAT ZASTĘPCZY KIBICE.
Na meczu w Częstochowie to samo
Obrazek
WŁÓKNIARZ CZĘSTOCHOWA!

patriota84

Post autor: patriota84 » 08.05.2011, 22:47

Od dawna już czytam nasze forum ale jeszcze nigdy nie brałem udziału w dyskusji pomimo że niejednokrotnie nie zgadzałem się z tym co tu jest pisane. Obecna sytuacja jednak zmusiła mnie do wzięcia udziału w tym temacie. To co robi rząd i media naprawdę potrafi wyprowadzić z równowagi - ale do rzeczy. Musimy wykorzystać każdą możliwość by wygrać tę wojnę jaką zgotowali nasi miłościwie panujący oraz ich wierne psy z rożnych mediów. Pomyślałem że nie raz pomagaliśmy np. Serbii - może czas spróbować by teraz nam pomogli kibice z innych krajów. Nie oszukujmy się, wielu fanów interesuje się naszą sceną kibicowską więc może byłby odzew. Z pewnością wywieszenie transparentu przez np. PSG na meczu we Francji odniosło by to pozytywny skutek i zabolało rząd - szczególnie gdy tak chwalą sobie tamtejsze klimaty. Na forum jest dużo kibiców, wielu z nich ma prywatne kontakty - można by rozszerzyć tę akcję tam gdzie polscy redaktorzy tak chwalą kibiców. Wiem że to jest dość trudne ale już pokazywaliśmy że nie ma rzeczy niemożliwych a poza tym co szkodzi spróbować...
Gdyby tak w ligach francuskiej, chorwackiej, węgierskiej, serbskiej pojawiły się popierające nas Kiboli treści na pewno nie przeszło by to bez echa. Nie jeden z tych co tak nas atakuje musiałby się tłumaczyć:)
P.S Może manifestacja wszystkich kibiców pod Sejmem coś na wzór niemieckich kibiców?
TYLKO HUTNIK NOWA HUTA!!!!!!!

O..

Post autor: O.. » 08.05.2011, 23:05

patriota84 pisze:Od dawna już czytam nasze [link] ale jeszcze nigdy nie brałem udziału w dyskusji pomimo że niejednokrotnie nie zgadzałem się z tym co tu jest pisane. Obecna sytuacja jednak zmusiła mnie do wzięcia udziału w tym temacie. To co robi rząd i media naprawdę potrafi wyprowadzić z równowagi - ale do rzeczy. Musimy wykorzystać każdą możliwość by wygrać tę wojnę jaką zgotowali nasi miłościwie panujący oraz ich wierne psy z rożnych mediów. Pomyślałem że nie raz pomagaliśmy np. Serbii - może czas spróbować by teraz nam pomogli kibice z innych krajów. Nie oszukujmy się, wielu fanów interesuje się naszą sceną kibicowską więc może byłby odzew. Z pewnością wywieszenie transparentu przez np. PSG na meczu we Francji odniosło by to pozytywny skutek i zabolało rząd - szczególnie gdy tak chwalą sobie tamtejsze klimaty. Na forum jest dużo kibiców, wielu z nich ma prywatne kontakty - można by rozszerzyć tę akcję tam gdzie polscy redaktorzy tak chwalą kibiców. Wiem że to jest dość trudne ale już pokazywaliśmy że nie ma rzeczy niemożliwych a poza tym co szkodzi spróbować...
Gdyby tak w ligach francuskiej, chorwackiej, węgierskiej, serbskiej pojawiły się popierające nas Kiboli treści na pewno nie przeszło by to bez echa. Nie jeden z tych co tak nas atakuje musiałby się [link]:)
P.S Może manifestacja wszystkich kibiców pod Sejmem coś na wzór niemieckich kibiców?
Crvena Zvezda już próbowała spotkać się z Donkiem w Belgradzie z odpowiednimi transparentami, lecz szczur jak to szczur pewnie się kanałami przemieszcza.

fluor

Post autor: fluor » 08.05.2011, 23:09

PSG to na razie samo ma bojkot i protest. Problem jest jeden - w największych ligach sezon już dobiega końca...
Wg mnie nie ważne jaka władza, nie ważne na kogo kto chce głosować, ważne żeby jej pokazać, że nie może być bezkarna i to mając całe imperium medialne. Jak macie jakieś fajne projekty plakatów to wrzucajcie. Kampania się zacznie to będzie gorąco. Już się kłócą kto się zna lepiej na piłce. Robią specjalne sondaże o kibolstwie, wcale nie wyszły tak rewelacyjnie skoro zamknięcie stadionów poparło 54% (a ile % społeczenstwa bywa na jakimś meczu?), ale 63% twierdzi, że nie jest to skuteczna metoda walki z chuliganstwem. Nowy sondaż pokazuje PO 33%, PIS 27,4%... mniejsza o to wszystko, bo jak będą chcieli to sobie sondaże ustawią, po prostu niech władza nabierze trochę respektu do kibiców. :)

OldSchoolFans

Post autor: OldSchoolFans » 08.05.2011, 23:27

[link]
[link]

FanaticZL

Post autor: FanaticZL » 09.05.2011, 09:20

Wczorajszy drugi finałowy mecz piłki ręcznej Zagłębie Lubin - Montex Lublin.

Obrazek

kochanekTWOJEJzony

Post autor: kochanekTWOJEJzony » 09.05.2011, 11:04

przed chwilą Henryk Sawka malował jakies rysunki z kibicami :)
proponuje bojkot , protest hahaha

ogarnijcie sie troche panowie bo na trybuny weszło pokolenie "beks" , obrazacie sie o byle co , wiele mniejszych klubow po to by miec swoje 5 minut wywiesza u siebie tez jakies transparenty - gwarantuje to ze ktos da ich zdjecie czy napisze o nich czego normalnie by nie zrobił
całe lata 90 wariowało sie na trybunach a zadymy były naprawde konkretne i dosłowne (nie tylko rzucanie byle czym) i nie raz zamknieto ten czy tamten stadion- normalka , ale wtedy np. orgranizowało sie na szybkiego jakis wyjazd na mecz zgody i było ok
TVN oglądam , WYBORCZĄ czytam , na P.O głosuje

bunio5

Post autor: bunio5 » 09.05.2011, 11:48

fluor pisze:PSG to na razie samo ma bojkot i protest. Problem jest jeden - w największych ligach sezon już dobiega końca...
Wg mnie nie ważne jaka władza, nie ważne na kogo kto chce głosować, ważne żeby jej pokazać, że nie może być bezkarna i to mając całe imperium medialne. Jak macie jakieś fajne projekty plakatów to wrzucajcie. Kampania się zacznie to będzie gorąco. Już się kłócą kto się zna lepiej na piłce. Robią specjalne sondaże o kibolstwie, wcale nie wyszły tak rewelacyjnie skoro zamknięcie stadionów poparło 54% (a ile % społeczenstwa bywa na jakimś meczu?), ale 63% twierdzi, że nie jest to skuteczna metoda walki z chuliganstwem. Nowy sondaż pokazuje PO 33%, PIS 27,4%... mniejsza o to wszystko, bo jak będą chcieli to sobie sondaże ustawią, po prostu niech władza nabierze trochę respektu do kibiców. :)
Nie wierz w sondaże. Zawsze są zmanipulowane!
Tylko pod Krzyżem, tylko pod tym Znakiem Polska jest Polską, a Polak Polakiem!
BÓG - HONOR - OJCZYZNA
Wielka Polska Katolicka
Krucjata Różańcowa za Ojczyznę! Codziennie odmawiajcie Różaniec o Polskę wierną Bogu, Krzyżowi i Ewangelii, o wypełnienie Jasnogórskich Ślubów Narodu!

NOWY(L)

Post autor: NOWY(L) » 09.05.2011, 12:37

patriota84 pisze: P.S Może manifestacja wszystkich kibiców pod Sejmem coś na wzór niemieckich kibiców?
W piątkowy wieczór kibice Legii przeprowadzili pokojową manifestację przeciwko zamknięciu stadionu na mecz z Koroną Kielce i stosowaniu odpowiedzialności zbiorowej. W trakcie manifestacji zbierano podpisy pod pozwem zbiorowym przeciwko wojewodzie mazowieckiemu, który unieważnił decyzję prezydent Warszawy Hanny Gronkiewicz-Waltz o zgodzie na odbywanie się imprez masowych na obiekcie przy ul. Łazienkowskiej. Dotychczas pod pozwem podpisało się ponad 600 osób.

"Pan Kozłowski podjął taką decyzję na wniosek policji, która wizytowała stadion. Jednak przez ostatni tydzień nic się na obiekcie przy Łazienkowskiej nie wydarzyło. To jest przenoszenie odpowiedzialności za wydarzenia w Bydgoszczy. Przecież to nie ma nic wspólnego z warunkami bezpieczeństwa na stadionie Legii. Naszym kosztem rząd robi sobie promocję" - mówi Wojciech Wiśniewski z SKLW.

Wszyscy, którzy chcieliby dołączyć do pozwu zbiorowego, proszeni są o wypełnienie odpowiedniego oświadczenia (wzory poniżej). Dokumenty będzie można złożyć jeszcze w tym tygodniu. O miejscu i dokładnym terminie składania oświadczeń oraz dalszym postępowaniu Stowarzyszenie Kibiców Legii Warszawa poinformuje wkrótce.

Rzeczpospolita poinformowała dzisiaj, że protesty kibiców przeciwko polityce rządu mają być kontynuowane w całej Polsce. Na ulicach miast wojewódzkich, zwłaszcza Warszawy, pojawią się lawety z wielkimi billboardami – karykaturami członków rządu. Organizacje kibiców planują także dużą demonstrację w stolicy. Najprawdopodobniej odbędzie się ona 5 czerwca, w dniu towarzyskiego meczu reprezentacji Polski i Argentyny, który zostanie rozegrany na stadionie Legii.

http://legionisci.com/news/42747_Pozew_ ... macje.html

Anty pzpn!

Post autor: Anty pzpn! » 09.05.2011, 19:19

Dziś dobra nagonka na Tuska o tym jak wozi się z Warszawy do Gdańska Rzadowymi samolotami... W przeciągu calej kadencji my podatnicy wydalismy na to 6 mln. zl. I tak mysle ze media powoli zaczynaja najezdzac rownierz na druga strona czyli Donalda a nie tylko na "KIBOLI" !

sprajt

Post autor: sprajt » 09.05.2011, 19:53

Nagonki ciąg dalszy w TVN24 p******* 3 po 3 że aż się słuchać nie chce.
Obrazek

Nowohucianie1950

Post autor: Nowohucianie1950 » 09.05.2011, 20:57

Ale przecież jak ktoś ogląda TVN to kasy mu to nie nabija.Po prostu jak są jakiekolwiek ankiety,sondaże itd To trzeba mówić, że się tej stacji nie ogląda i tyle.
Hutnik Nowa Huta

mortimax
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: mortimax » 09.05.2011, 21:24

Finał Pucharu Słowacji Slovan - Zilina
=http://i52.tinypic.com/3498i8n.jpg

GangBang

Post autor: GangBang » 09.05.2011, 22:10

Ja p******* co oni tam gadają :D Legia podczas akcji widelec, szła z kastetami, "gazami obezwładniającymi", szczękami aby zdemolować Polonię :D ja p******* :D
1947

Pomorze z Legią

Post autor: Pomorze z Legią » 09.05.2011, 22:56

[link]
LEGIA WARSZAWA!!!!!!!!!!!!!

Pomorze z Legią

Post autor: Pomorze z Legią » 09.05.2011, 22:58

Pomorze z Legią pisze:[link]
-sorki nie działa
[link] -ten działa pozdro
LEGIA WARSZAWA!!!!!!!!!!!!!

patriota84

Post autor: patriota84 » 10.05.2011, 00:03

czy ktos potwierdzi ta manifestacje 5 czerwca? Bedzie ona naglosniona?
TYLKO HUTNIK NOWA HUTA!!!!!!!

tu maciek

Post autor: tu maciek » 10.05.2011, 00:23

[link]
KONGRES NOWEJ PRAWICY

danziger_666

Post autor: danziger_666 » 10.05.2011, 02:13

USTAWKA w/g ostatnich dni Hitlera, co za zbieg okoliczności, historia kołem się toczy, tu też tak może być!

http://www.youtube.com/watch?v=nsz_7zugwqQ
GDAŃSZCZANIN od pięciu pokoleń, a serce mam "biało-zielone"

emigrant88

Post autor: emigrant88 » 10.05.2011, 11:39

mnie zastanawia dlaczego jeżeli Donald Tusk sam przyznaje w publicznej informacji że wcześniej sam wojował na meczach Lechii Gdańsk której był kibicem i demolował stadion w Bydgoszczy i latał tam i bił kibiców Zawiszy szlaufem to dlaczego prokuratura nie wszczeła postępowania w tej sprawie żeby dać premierowi zakazu stadionowego

emigrant88

Post autor: emigrant88 » 10.05.2011, 11:41

Najlepiej żeby pokazać pajacom jaką jesteśmy siłą to zjednoczyć się wszystkie ekipy w polsce i pojechać pod sejm każda ekipa w Polsce i niech nas usłyszą co myślimy na ich temat bo przez internet nic nie wskóramy !!

bdk

Post autor: bdk » 10.05.2011, 12:41

emigrant88 pisze:Najlepiej żeby pokazać pajacom jaką jesteśmy siłą to zjednoczyć się wszystkie ekipy w polsce i pojechać pod sejm każda ekipa w Polsce i niech nas usłyszą co myślimy na ich temat bo przez internet nic nie wskóramy !!
Jeszcze lepiej byłoby gdyby powstało ugrupowanie polityczne, wiem że to brzmi nierealnie ale aby wejść do sejmu potrzeba ok. 800 tysięcy głosów jak myślicie byłoby to możliwe, gdyby wszyscy się zjednoczyli i oddali głosy.
[link]

Ukaszenko

Post autor: Ukaszenko » 10.05.2011, 14:50

W lecie zaczną sie wyjazdy donalda, przed wyborami i mamienie ludzi, na takich spotkaniach trzeba być i gnębić!!

SOLIDARNOŚĆ!

Patryko1946

Post autor: Patryko1946 » 10.05.2011, 15:11

http://www.youtube.com/watch?v=DolLsCyh ... r_embedded

Nie wiedzialem gdzie to wrzucic.. Zatrzymanie Kibica po Finale Pucharu Polski.. az Cisnienie podnioslo.. co my ku*** Al-Kaida ?

Mecenas1916

Post autor: Mecenas1916 » 10.05.2011, 15:15

Obrazek

danziger_666

Post autor: danziger_666 » 10.05.2011, 15:41

Jestem za protestem, nie ma znaczenia czy to bedzie lokalny czy ogolno krajowy, wazne abysmy wiedzieli w jakiej sprawie protestujemy i im wiecej nas bedzie to lepiej!!!!!
Nie spodziewalem sie, ze juz po raz drugi bede musial byc "buntownikiem z wyboru", ale coz wtedy walczylem z komuna, dzisiaj z MEGA TUSKOLANDIA!!!
Ś.P. Tadek "Duffek" sie w grobie na pewno przekreca, bo tacy jak on I BARDZO WIELU INNYCH WALCZYLO O WOLNA POLSKE (FMW, Ruch Oporu Walczacych, SOLIDARNOSC WALCZACA, Ruch WiP) i wiele innych organizacji podziemnych w drugiej polowie lat 80-tych!!!
Konkluzja: w tej wojnie, ktora sie rozpoczela na dobre, moze i ta bitwa jest na korzysc Tuska, ale wojna wciaz trwa i moze potrwac bardzo dlugo!!!
Ja wierze i to bardzo głeboko, ze RAZEM WSPOLNYMI SILAMI SWIAT KIBICOWSKO-ULTRASOWSKI + "spoleczenstwo" (np rodziny) WYGRA TE WOJNE, i przegonimy durniow i PO ze struktur rzadzeniem nasza Ojczyzna!!!

CapitalCity

Post autor: CapitalCity » 10.05.2011, 15:42

Złodzieje i pijacy są ! Kibice z Warszawy...

JEZUS CHRYSTUS

Post autor: JEZUS CHRYSTUS » 10.05.2011, 16:06

kaczynski przygotowal projekt ustawy wg ktorego m.in bedzie zabronione zakrywania twarzy na stadionie, a zakaz stadionowy ma byc wydawany administracyjnie oraz , nie zwiazane ze stadionem, calkowity zakaz noszenia noży przy sobie.
tusk zamyka stadiony, kaczynski zamknie was po prostu do wiezienia (bo chyba rozmawiamy w gronie ludzi uwazajacych sie za chuliganerie, jesli nie, to zwracam honor). taki macie mniej wiecej wybor :) chyba ze zaglosujecie na lewice, ale to chyba sie kloci z ruchem kibicowskim w pl.

ale faza

Post autor: ale faza » 10.05.2011, 16:09

bdk pisze:
emigrant88 pisze:Najlepiej żeby pokazać pajacom jaką jesteśmy siłą to zjednoczyć się wszystkie ekipy w polsce i pojechać pod sejm każda ekipa w Polsce i niech nas usłyszą co myślimy na ich temat bo przez internet nic nie wskóramy !!
Jeszcze lepiej byłoby gdyby powstało ugrupowanie polityczne, wiem że to brzmi nierealnie ale aby wejść do sejmu potrzeba ok. 800 tysięcy głosów jak myślicie byłoby to możliwe, gdyby wszyscy się zjednoczyli i oddali głosy.
Bardzo dobry pomysl mysle ze warty przemyslenia wtedy to by im ryje pospadaly

JEZUS CHRYSTUS

Post autor: JEZUS CHRYSTUS » 10.05.2011, 16:11

jako ze nie mozna edytowac: to krotko dodam o nozach. kaczynski przewiduje hipotetyczną sytuacje, ze jesli zostanie zatrzymany autokar kibicow gdzie znalezione zostana noze, tasaki etc, czyli cos co jest w sumie normalka w dzisieszych czasach, malo to bylo takich przypadkow(?), to po prostu caly autokar idzie pod sąd :) bez ceregieli dobrodzieje :)

jesli komus sie wydaje ze jakakolwiek wladza(po, pis, komuna, dyktarura, lenin, stalin czy hitler) bedzie wyrozumiała dla ruchu hools to chyba pomylil sie na glowy z rybka akwariową.

fluor

Post autor: fluor » 10.05.2011, 16:14

JEZUS CHRYSTUS pisze:kaczynski przygotowal projekt ustawy wg ktorego m.in bedzie zabronione zakrywania twarzy na stadionie
To wszyscy zapowiadaja a jest juz zapisane w ustawie od dawna.
Paranoja w tym kraju.

Gieksa J-no

Post autor: Gieksa J-no » 10.05.2011, 16:18

Powiem Wam szczerze, że z jednej strony jestem zadowolony z tej nagonki. Nie chcę abyście mnie źle zrozumieli ale chodzi mi o to, że od dawna już marzyłem aby kibicowska brać rozgoniła towarzystwo które rozkrada nasz ukochany kraj! Coś w stylu kibiców węgierskich którzy byli siłą napędową w pamiętnym obalaniu polityków. Chodziło o coś innego niż u nas jednak gdy się przyjrzeć bliżej, to jest jakiś tam wspólny mianownik.

Teraz jest ku temu najlepsza okazja. Tak jak Staruch mówił, jest dużo czasu na organizacje, oni mieli wojnę z kopaczami, ITI i wszyscy ustępowali na różny sposób.

To już nie są lata 90-te gdzie nie było takiej organizacji wśród kibiców, tych wszystkich Stowarzyszeń itp. Jesteśmy obecnie niesamowitą siłą, wśród kibiców jest wiele person które, wierzę mocno, są w stanie to wszystko ogarnąć. Ale od szczegółów są mądre głowy wśród nas.

Mówi się, że nie mamy mediów po swojej stronie oprócz własnych. W TV może faktycznie jest kiepsko ale jeżeli chodzi o prasę to jest z nami Gazeta Polska. Różnie się o nich mówi, raz że jest to propagandówka PiSu, innym razem że są po naszej stronie tylko dlatego, że również chcą obalić rząd. Tak czy inaczej trzeba się wznieść ponad podziałami i mimo różnic które zapewne są współpracować razem. Wersja demo, że tak powiem była już na proteście Legii gdzie jak wiadomo dziennikarze tylko GP, mieli zgodę na przebywanie tam.

danziger_666

Post autor: danziger_666 » 10.05.2011, 16:36

Napisał Gieksa J-no:
Mówi się, że nie mamy mediów po swojej stronie oprócz własnych. W TV może faktycznie jest kiepsko ale jeżeli chodzi o prasę to jest z nami Gazeta Polska. Różnie się o nich mówi, raz że jest to propagandówka PiSu, innym razem że są po naszej stronie tylko dlatego, że również chcą obalić rząd. Tak czy inaczej trzeba się wznieść ponad podziałami i mimo różnic które zapewne są współpracować razem. Wersja demo, że tak powiem była już na proteście Legii gdzie jak wiadomo dziennikarze tylko GP, mieli zgodę na przebywanie tam.[/quote]

I OK, nie, ze bym ufał tak bez wzglednie PIS-owi, ale cos trzeba zrobic!
Nie mam zludzen, kazdy rzad nie bedzie chcial miec problemow z Hool's, ale jesli obalimy ten rzad :-))), to z nastepnym majac na uwadze te terazniejsze i w ogole doswiadczenia "stadionowe" nie musimy na sile prowokowac i dawac nowej wladzy pola do popisu, a jedynie robic swoje, ustwaki i kosy tez mozna przeniesc w cichsze miejsce i damy rade, jest git...
tylko teraz trzymajmy sie razem i starajmy sie nie dac sprowokowac, zwlaszca spec sluzbom!!!

danziger_666

Post autor: danziger_666 » 10.05.2011, 16:37

danziger_666 pisze:Napisał Gieksa J-no:
Mówi się, że nie mamy mediów po swojej stronie oprócz własnych. W TV może faktycznie jest kiepsko ale jeżeli chodzi o prasę to jest z nami Gazeta Polska. Różnie się o nich mówi, raz że jest to propagandówka PiSu, innym razem że są po naszej stronie tylko dlatego, że również chcą obalić rząd. Tak czy inaczej trzeba się wznieść ponad podziałami i mimo różnic które zapewne są współpracować razem. Wersja demo, że tak powiem była już na proteście Legii gdzie jak wiadomo dziennikarze tylko GP, mieli zgodę na przebywanie tam.
I OK, nie, ze bym ufał tak bez wzglednie PIS-owi, ale cos trzeba zrobic!
Nie mam zludzen, kazdy rzad nie bedzie chcial miec problemow z Hool's, ale jesli obalimy ten rzad :-))), to z nastepnym majac na uwadze te terazniejsze i w ogole doswiadczenia "stadionowe" nie musimy na sile prowokowac i dawac nowej wladzy pola do popisu, a jedynie robic swoje, ustwaki i kosy tez mozna przeniesc w cichsze miejsce i damy rade, jest git...
tylko teraz trzymajmy sie razem i starajmy sie nie dac sprowokowac, zwlaszca spec sluzbom!!![/quote]

MlopDas

Post autor: MlopDas » 10.05.2011, 16:46

Kilka minut temu TVP Info podało o zatrzymaniu Starucha
Obrazek

danziger_666

Post autor: danziger_666 » 10.05.2011, 17:13

Prawda!
W Teleexpresie tez to potwierdzili...
troche smutne, ale to jest nastepny samoboj Tuska, a "Staruch" to udowodni, gowno na niego maja...
Staruch trzymaj sie i w/g mnie jestes bezapelacyjnie pierwszym "politycznym-kibolem" zatrzymanym!!!
All Caps Are Bastards-every day, every where

wencel21

Post autor: wencel21 » 10.05.2011, 17:37

Wywiad ze Staruchem dla Gazety Polskiej i komentarz weszło:
[link]

Odpowiedź stowarzyszenia kibiców na wywiad ze Staruchem:
[link]

Staruch trzymaj się! Jesteśmy z Tobą!

Zablokowany