Puchar Polski 2010/11

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
W.F.H.

Re: Puchar Polski 2010/11

Post autor: W.F.H. » 04.05.2011, 14:44

Nie wiem co Cię tu dziwi?Że kibice wstawiają się za kolegą i chcą, żeby mógł obejrzeć mecz skoro nie ma na niego zakazu?
Mnie tam bardziej ciekawi jak do Ciebie trafiło takie pismo...

iparts.pl
Larkson1908

Post autor: Larkson1908 » 04.05.2011, 14:47

Pisanie że Lech cienko się pokazał to jakieś nieporozumienie.
Można powiedzieć że Legia miała incjatywe (race, sektorówka, wbiegnięcie na murawe), ale równie dobrze mogli sie pofatygowac dalej niż do połowy boiska...więc skończcie z ta napinką.

nieaktywny

Post autor: nieaktywny » 04.05.2011, 14:54

Mecz jak to mecz. Oprawa Legii naprawdę dobra. Co do dopingu to nie mi jest to oceniać bo mecz widziałem jedynie w TV. A co do wydarzeń pozasportowch to napisze to może tak:

Piro na stadionie napewno na duży plus. Należy pokazać że pirotechnika jest bezpieczna jezeli umiejętnie się nią posługuje. A co do demolowania stadionu to wg. mnie debilizm. A kometarze typu z takim mysleniem to na onet są gówna warte. Sami sobie podkładamy kłody pod nogi. Bo jak inaczej można nazwać wywieszanie transparentów o temacie zastepczym jakim obecnie są kibice i robić burde po meczu. I nie myślcie że jestem przeciwnikiem spontanicznych akcji które kiedyś były kwintesencją kibicowania ale do takich rzeczy nie można dopuszczać jezeli chcemy aby zaczęto nas postrzegać normalnie. Cała akcja z transami w ostatnim okresie poszła sie j..... . Taka mała awantura była by naprawde dobra patrząc na stare czasy ale nie w tym momencie kiedy walczymy o swoje. Bo teraz to nie wiem jakim cudem chcecie aby nie wrzucano nas to jednego worka zwącego się "stadionowi bandyci itp" Transparenty na kolejnych meczach wywołają tylko śmiech na twarzach ludzi je czytających. W tym momencie zaden polityk a tym bardziej janusz nie spojrzy na nas z tej lepszej strony. Teraz to już nic nie ugramy a atmosfera na stadionach zacznie przypominać tą z angielskich stadionów. Zrozumcie ludzie że z tej akcji mogli byśmy się cieszyć gdyby te czasy nie były takie ciężkie dla kibiców jakimi obecnie są.

Współczuje jedynie osobą które zostaną po tym meczu ukarane za nic ponieważ pomysłem pzpn jest aby wg listy imiennej i biletow imiennych do których były przypisane krzesełka odpowiedziały za straty. Ktoś wyrwał krzesełko które było przypisane do twojego biletu równa się z karą dla Ciebie i zakazem ponieważ to Ty zasiadałeś na tym miejscu przez cały mecz. Mam nadzieje że ten pomysł nie przejdzie bo tak chyba nie można ale kto wie co odpierdzieli leśnym dziadką i polityką po ostatnich wydarzeniach i rosnących represjach wzgledęm kibiców. Czasy spontanicznych akcji juz odeszły i nie wrócą na stadiony i musimy się z tym pogodzić. Teraz musimy walczyć aby nie dostawać zakazu czy kary grzywny za byle gówno. Kolejne awantury spowodują jedynie wiecej zakazów i kar finansowych. Kibicowanie to nie tylko awantury ale serce jakie oddajemy za swój klub. To czas spędzony na trybunach, to pomaganie naszym grajką z całych sił. Jednak wątpie aby to wielu z Was zrozumiało bo prawie każdy na tym forum probuje lansować się na mega kumatego chuligana i członka bojówki danego klubu. Fantazja to panowie piętro wyżej. Mam nadzieje że to przemyślicie bo starych dobrych czasów już nie będzie ale o nowe możemy jeszcze spróbować powalczyć aby nie uczynić z Polski drugiej Angli.
Obrazek

Low Kick

Post autor: Low Kick » 04.05.2011, 14:56

hrabiego.Barry.Kenta pisze:mecz kozak, to prawda był na nim Eldo, cały na czarno, przed meczem pod kasami równocześnie pojawia się Zagłębie i Bielsko oraz Pogoń, przez chwilę pachnie awanturą, bo obie ekipy stają przed sobą bandami, przewaga liczebna znaczna po stronie szczecinian. po chwili pojawia się Legia i do niczego nie dochodzi, ale sama sytuacja była wyjątkowa ;) co ciekawe na trybunach wisi flaga Bielska i widzanych sporo osób w bluzach/wiatrówkach BKS`u.
To raczej nie specjalnie powinno dziwić.
BKS z flagą No Ultra.

GangBang

Post autor: GangBang » 04.05.2011, 14:59

wg kolesia z zarządu Zawiszy koszty awantury to około 40 tys złotych

po chwili info że ten milicjant który podpisał te pismo poleciał ze stołka za ostatnie zdanie
1947

Macjek

Post autor: Macjek » 04.05.2011, 15:01

Mecz oglądałem w TV i z tej perspektywy Legia zaprezentowała się lepiej. Lepiej słyszalni ale tak samo bardzo dobrze było słyszeć trenerów przy ławce rezerwowej czyli po stronie Legi. Piro na plus, tak samo kartoniada. Nie wiem dlaczego Lech robi oprawę w lidze w Lubinie niż na bardziej prestiżowym meczu jaki był wczoraj...
Tak samo nie wiem co Lech chciał osiągnąć poprzez wbiegnięcie na murawę i demolkę stadionu?
Chcieliście mieć swoje 5 minut? Przegraliście , wypadliście słabo to chcieliście coś jeszcze zrobić? Teraz będą zakazy, kary i po co to?

ksp6

Post autor: ksp6 » 04.05.2011, 15:02

W.F.H. pisze:Nie wiem co Cię tu dziwi?Że kibice wstawiają się za kolegą i chcą, żeby mógł obejrzeć mecz skoro nie ma na niego zakazu?
Mnie tam bardziej ciekawi jak do Ciebie trafiło takie pismo...
Kpisz czy o drogę pytasz, czy nie czytasz ze zrozumieniem? Legia nie współpracuje ze spottersem przecież. A już tak działać by Naczelnik wysyłał pismo do PZPN-u w sprawie sprzedaży biletu dla rzeczonego, to wcale nie jest współpraca. Ani z jednymi ani z drugimi.
Pismo wisi w necie na kilku stronach szukaczu sensacji...
Zielony - kolor zakazany!
Jestem Polakiem więc piszę poprawnie po polsku!

Ej_kolo

Post autor: Ej_kolo » 04.05.2011, 15:05

Neutralnie: Legia z bardzo dobrą kartoniadą i sektorówką wniesioną w pasach co dało bardzo dobry efekt. Lech- zero oprawy, co jest zatrważające. W drugiej połowie bardzo dobry efekt daje ta sama sektorówka wraz z piro ( to jest prawdziwy klimat). Doping, akustycznie lepiej zaprezentowała sie Legia, po stracie bramki jadą dalej swoje, gdy wpada bramka na wyrównanie Lech milczy, ze strony Legi dobra zabawa na sektorach. Spontanicznie odpalane petardy hukowe.
Co do 'awantury' ...
Gdyby Lech wybiegł gdy Legia była na murawie byłoby ciekawie, jednak poznaniacy obudzili się dopiero gdy ochrona spycha Legi z powrotem na sektory, z drugiej strony Legia średnio zainteresowana starciem w sporej liczbie, to przebili by się przez ochronę. Wyglądało to jak wyglądało. Finał PP kibicowsko i piłkarsko dla Legi.
podpisał: bezstronny

CDES

Post autor: CDES » 04.05.2011, 15:06

Szacunek dla obu ekip za wczorajszy finał. Mam pytanie do ludzi którzy twierdzą że to był strzał w nogę czy innego typu brednie, nie wiem czy do was dotarło ale to my kibice powinniśmy rozdawać karty, chcą nam zrobić drugą Anglię ale oni przecież wiedzą że im się tego nigdy nie uda. Wiedzą że jesteśmy silną grupą i jeżeli zaczniemy protestować tak jak robiła to Legia dwa czy trzy lata temu, gdy na mecze chodziło po 2tyś ludzi. To tych stadionów nie zapchają chińczykami czy innymi odmieńcami tak jak jest w Anglii bo po prostu poziom naszej piłki jest tak daremny,że nawet Polski piknik będzie miał wyjebane na mecz skoro nie będzie żadnej atmosfery. Jak silną grupą jest kibic w Polsce przekonuję się pomału GW gdzie sprzedasz spadła już o kilka procent. Trzeba robić swoje, a w trudnych momentach pokazywać jedność.

Low Kick

Post autor: Low Kick » 04.05.2011, 15:07

To niech bezstronny nauczy się pisać Legii a nie Legi.

BezimiennyCzłek

Post autor: BezimiennyCzłek » 04.05.2011, 15:12

Oprawa Legii kozacka :) .
Ludzie nie oceniajcie dopingu z perspektywy telewizora bo tylko się ośmieszacie . Nigdy relacja telewizyjna nie odda w 100 % dopingu na stadionie .
c*** z podpisem

BobSwagger_

Post autor: BobSwagger_ » 04.05.2011, 15:14

Trochę strzał w kolano, protest można wsadzić sobie w d***

nieaktywny

Post autor: nieaktywny » 04.05.2011, 15:15

CDES pisze:Szacunek dla obu ekip za wczorajszy finał. Mam pytanie do ludzi którzy twierdzą że to był strzał w nogę czy innego typu brednie, nie wiem czy do was dotarło ale to my kibice powinniśmy rozdawać karty, chcą nam zrobić drugą Anglię ale oni przecież wiedzą że im się tego nigdy nie uda. Wiedzą że jesteśmy silną grupą i jeżeli zaczniemy protestować tak jak robiła to Legia dwa czy trzy lata temu, gdy na mecze chodziło po 2tyś ludzi. To tych stadionów nie zapchają chińczykami czy innymi odmieńcami tak jak jest w Anglii bo po prostu poziom naszej piłki jest tak daremny,że nawet Polski piknik będzie miał wyjebane na mecz skoro nie będzie żadnej atmosfery. Jak silną grupą jest kibic w Polsce przekonuję się pomału GW gdzie sprzedasz spadła już o kilka procent. Trzeba robić swoje, a w trudnych momentach pokazywać jedność.
Zgodzę się z Tobą, że kibice są silną grupą z którą organy państwowe itp powinny się liczyć. Chodzi mi bardziej o to, że hasło propagowane przez nas na meczach o niespełnionych obietnicach w świetle wydarzeć z meczu i rozdmuchania tematu przez media staje się to tylko pustym sloganem pod publike. Bo jak inaczej można to odebrać widząc zdewastowany stadion?? Tym bardziej że obie ekipy propagowały to hasło i Lech nie powinnien dać porwać się emocją. Legia jedynie chciała świetować ze swoimi piłkarzami zdobycie Pucharu. Co nie obiło by się wiekszym echem gdyby nie bezsensowna akcja Lecha która była skazana na niepowodzenie. Narobili sobie jedynie przypału i finałem tego wszystkiego będą kolejne zakazy i kolejne genialne pomysły posłów na walke z kibicami.
Obrazek

rechot

Post autor: rechot » 04.05.2011, 15:15

Ocenianie nas przez pryzmat tv i do tego przez ekipę która ma gorsze mecze u siebie niż my wyjazdy pozostawię bez komentarza. Gdyby piłkarzyki zagrały inaczej to my byśmy byli na środku a Legia gdzieś z boku. Prawda taka że zarówno nasi napinacze jak ci od nich mogli spokojnie się poklepać bo zanim wjechały kaski było sporo czasu a przy takiej masie nic by i tak nie zrobily. Całe "zdarzenia" tak nagłaśniane przez media były zwykłą fajna spontaniczną akcja jakich kiedyś wiele. Nie wyobrażam sobie nie wlecieć na murawę gdy wygrywa się taki mecz i tyle. Legia niestety była lepsza (oprawa, piro, szybsza ewakuacja-organizacja, wynik, dopingu nie ocenię) ale taka prawda że pokazaliśmy się godnie i mimo że nie wznieśliśmy się na wyżyny swoich możliwości nie odstawaliśmy. Teraz czas wyciągnąć wnioski i dalej robić swoje. A napinacze niech sobie pomarzą że kiedyś będą tam gdzie my w słabszej formie.

OldSchoolFans

Post autor: OldSchoolFans » 04.05.2011, 15:19

"Straty spowodowane pomeczowymi zajściami oszacowano na 40 tysięcy złotych - poinformował Dariusz Bednarek, administrator obiektu. Zgodnie z umową na organizację meczu finałowego, w całości na za szkody ma zapłacić PZPN."
[link]

fazimodo

Post autor: fazimodo » 04.05.2011, 15:21

To akurat tyle wymierza kary obydwóm kluba

kibol061

Post autor: kibol061 » 04.05.2011, 15:27

Mecz na wysokim poziomie. Doping mniej więcej wyrównany ze wskazaniem dla Legii, akcenty Ultras zdecydowanie dla Legii (pirotechnika na wielki plus, strobole i czarne świece dały super efekt, do tego race-bajka). Pomeczowe zdarzenia, wg mnie na plus dla nas, Legia wybiegła w dużej ilości (znowu plus za spontaniczność), raczej ich celem nie był dym z nami tylko zabawa, ale dlaczego się tylko do nas spinali a nie podeszli (problem to nie był)? My wybiegamy nie bić się z Legią, to była bardziej reakcja na pacyfikację Legionistów przez ochronę. Legia wg. mnie za szybko oddała pole służbom porządkowym. Czy akcja potrzebna? Nie, ale nie ma też co robić lamentu, bo jak nie ten mecz to następny, mało będzie jeszcze spotkań typu Kowno? Pewna jest duża ilość zakazów, bo nawet na zdjęciach widać, ze dużo osób z twarzami na wierzchu a pewnie jeszcze wyłapią dużo osób w kominach. W sumie wolałbym dostać zakaz za takie coś, niż za wulgaryzmy.

Huggos

Post autor: Huggos » 04.05.2011, 15:27

Ej_kolo pisze:Neutralnie: Legia z bardzo dobrą kartoniadą i sektorówką wniesioną w pasach co dało bardzo dobry efekt. Lech- zero oprawy, co jest zatrważające. W drugiej połowie bardzo dobry efekt daje ta sama sektorówka wraz z piro ( to jest prawdziwy klimat). Doping, akustycznie lepiej zaprezentowała sie Legia, po stracie bramki jadą dalej swoje, gdy wpada bramka na wyrównanie Lech milczy, ze strony Legi dobra zabawa na sektorach. Spontanicznie odpalane petardy hukowe.
Kolejny ekspert oglądający finał w TV, po stracie bramki w sektorze Lecha było właśnie największe pierdolnięcie, którego nawet Legia w tym momencie nie miała. Zwróć uwagę na miejsca, które zajmowali Legioniści - młyn Zety i mikrofony ustawione były pod nich więc nie dziwota, że w TV lepiej było ich słychać. W samej końcówce dogrywki niesamowite pierdolnięcie od nas.

Gdyby Lech wybiegł gdy Legia była na murawie byłoby ciekawie, jednak poznaniacy obudzili się dopiero gdy ochrona spycha Legi z powrotem na sektory, z drugiej strony Legia średnio zainteresowana starciem w sporej liczbie, to przebili by się przez ochronę. Wyglądało to jak wyglądało. Finał PP kibicowsko i piłkarsko dla Legi.
podpisał: bezstronny[/quote]

Policja rozpoczęła prowokację, dopierdalając się do kibiców. Gdy część osób chciała dojechać do psów od razu w ruch bez pierdolenia poszły szoty. Gdyby Lech wygrał karne byłoby znacznie ciekawiej, bo też wszyscy wysypaliby się świętować na bojo, tyle że wtedy to świętowanie byłoby zaraz przy sektorach Legii
MMA, Boks i takie pierdoły

adrenaline

Post autor: adrenaline » 04.05.2011, 15:28

w tym momencie tusk wypowiada się na temat wczorajszych wydarzeń w Bydgoszczy, widać że zabolał go transparent bo jedzie po kibicach mówi m.in. że od dziś to Policja będzie miała ostatnie zdanie odnośnie rozgrywania meczów,jeżeli uznają że mecz nie będzie bezpieczny nie odbędzie się z udziałem publiczności,leci teraz na żywo na tvn24

Hannibal84

Post autor: Hannibal84 » 04.05.2011, 15:31

I, że chce zamknąć stadion w Warszawie i Poznaniu ...

ale faza

Post autor: ale faza » 04.05.2011, 15:37

WGTW pisze:Zastanawiałem się, która z tych dwóch niewątpliwie najlepszych ekip w kraju pokaże się lepiej w bezpośrednim starciu na neutralnym terenie z równą liczbą kibiców. Po wczorajszym meczu nie mam wątpliwości kto mimo gorszych czasów jest numerem jeden. Liczby obu ekip wiadomo na najwyższym krajowym poziomie, jednokolorowe koszulki robiły wrażenie. Właściwie na remis, jednak Legia dodała identyczne szale, więc plus dla niej. Oprawa? Tutaj właściwie nie ma dyskusji - niesłychanie estetyczna kartoniada Legii oraz spora ilość piro. Kolejny plus dla Legionistów. Doping? Pierwsza połowa na remis z lekką przewagą Kolejorza, od drugiej połowy pokaz Legii. Kolejny plus dla Legii. Awantura po meczu? Legia wybiegła na murawę i niepotrzebnie zaczęła się napinać, mogli spokojnie wrócić na swoje sektory i wszystko byłoby OK. Lech natomiast gdy powinnien był wybiec naprzeciw stał i czekał nie wiadomo na co. Później gdy Legia wróciła Lech rozpoczął wielką "awanturę" z kablami i krzesełkami - głupota. Błędem Legii była niepotrzebna napinka w stronę Lecha zamiast cieszyć się ze swojego sukcesu, jednak spory plus za spontaniczne wybiegnięcie z sekotrów. Lech? Wybiegł za późno, bez sensu i bez celu.

Reasumując trybuny zdecydowanie dla Legii. Dziwi mnie jedynie nazywanie tego co stało się po meczu "awanturą"? Ja inaczej pojmuje awanturę.
Zgadzam sie z toba w 100 procentach

mnbv

Post autor: mnbv » 04.05.2011, 15:43

OldSchoolFans pisze:"Straty spowodowane pomeczowymi zajściami oszacowano na 40 tysięcy złotych - poinformował Dariusz Bednarek, administrator obiektu. Zgodnie z umową na organizację meczu finałowego, w całości na za szkody ma zapłacić PZPN."
Ja pier.... afera na cały 40-milionowy kraj, a straty raptem na 40 tysięcy.

Ile w tym czasie przepierdoliły k**** z Wiejskiej?

Jebał pies to państwo, jest na nas za słabe. Państwo komunistyczne to był godny przeciwnik, a na to michnikowskie demoliberalne państewko i ciotowatą policję co ochrania marsze pederastów leje ciepłym moczem.

Polska i stadiony to MY!
WIELKA POLSKA NARODOWA!

fazimodo

Post autor: fazimodo » 04.05.2011, 15:49

40tys. to akurat Lato z kwietniowej wyplaty odda

tetes

Post autor: tetes » 04.05.2011, 15:53

Jako Ciekawostka.

Pogoń odmawia nam konfrontacji. Najpierw miało być po 40, później po 20, później po 10, aż w końcu w ogóle. A przed meczem jak stali wszyscy razem (400-500os.?) to krzyczeli 'z wami zawsze'.
Obrazek
Zagłębie Sosnowiec !!

jatar

Post autor: jatar » 04.05.2011, 15:56

Zdjęcia z meczu:
Obrazek Obrazek Obrazek

[link]
FOTOFANTICS.EU NA FACEBOOK'U ! !
POLUB NAS: https://www.facebook.com/FotoFanatics.eu

Obrazek

Wjazd z bramą

Post autor: Wjazd z bramą » 04.05.2011, 15:56

to Wy się prać chcieliście bedąc na wystepach gościnnych u Legionistów :))?

Łowczyni

Post autor: Łowczyni » 04.05.2011, 16:02

Napisze i ja. Poniektorym to sie cos w glowie poprzestawialo. Przeciez widac bylo ze Legia nie chciala starcia tylko ot wybiegli cieszac sie ze zdobytego pucharu. Wiec teksty ze Lech sie obsrał sa bezsensowne. Przeciez gdyby Legia chciala starcia to by odrazu polecieli na drugi koniec boiska a nie.. Lechici dali sie sprowokowac no i w ich przypadku (przegrany final) dodatkowo nerwy poniosly. Przed meczem byly jakies teksty ze beda prowokacje nie prowokacje. Moze dlatego wlasnie Lech nie przedstawil oprawy? Pomyslal ktos o tym? Gratulacje dla tych ktorzy oceniaja doping sprzed telewizora. Pstryczek w nos jest i oby wiecej wiecej wiecej takich obrazkow. Brawa dla obydwu ekip.

maniek2010

Post autor: maniek2010 » 04.05.2011, 16:04

Legia wokalnie wygrała bo była lepiej usadzona na stadionie (chociażby dach nad głową, gdzie było przepełnienie a z drugiej strony pełno wolnego miejsca), zreszta z perspektywy TV to można sobie pogadać, co do oprawy to Lech już dawno zakomunikował, że owej atrakcji z ich strony nie będzie.

zdzichu

Post autor: zdzichu » 04.05.2011, 16:05

na TVN 24 też proszuany był temat Starucha, chyba nawet sam Tusk o nim mówił. żeby nie było ja tego nie oglądałem tylko rodzice oglądają to podsłyszałem

mirass1968

Post autor: mirass1968 » 04.05.2011, 16:06

Pytam się Po chu* ten cały protest,transparenty? Dla spontanicznej kilku minutowej przebieżki,odpalenia kilku rac na murawie, wyjebaniu płotka,bramy i kilkudziesięciu krzesełek?

Media napierdalają że mega awantura. Wy też się zajaraliście że spontanicznie Legia wybiegła,kominiarki itp. Ale Ja zapytam Co to ku*** za awantura?Przecież tam nic nie było? Jeden przewrócony kamerzysta, [link] gazuje,trochę postrzelali i polewaczka wjechała.

Moim zdaniem to strzał w stopę po co robimy jakieś akcje,protesty jak przez 5minut wszystko psujecie. Mogliście sobie odpuścic, albo...

albo zrobić porządną awanturę rozjebać stadion pogonić policję i UEFA by nam zabrał Euro

tetes

Post autor: tetes » 04.05.2011, 16:08

Na stadionie to się tam prać nikt nie chciał. Padła propozycja, początkowo ochoczo przyjęta przez Szczecinian. Z każdą kolejną minutą meczu, ich chęć do konfrontacji topniała. Ot i tyle.

Ostatni mój post na ten temat.
Obrazek
Zagłębie Sosnowiec !!

sbr 09

Post autor: sbr 09 » 04.05.2011, 16:09

Napewno Legia lepiej słyszalna z uwagi na to że zajmowali krytą trybunę. Wiadomo z perspektywy trybun doping na remis. Po meczu na murawie Legia sie spina i wymachuje w strone sektorów Lecha i gdy się cofają przed ochrona Lech wysypuje się na murawe/ bieżnie.
[J]estem [K]ibicem [P]olakiem

O.. pisze:
abg pisze:Jak im po meczu 2 osoby od nas wsiadły do busa i pluły po ryjach to nie byli tacy hop do przodu jak na sektorze.
Jesteście hardkorami. Wisła Kraków pogromcy andrzejów...

ozborn

Post autor: ozborn » 04.05.2011, 16:10

byłem na meczu po stronie czarnej eLki. gdy prowadzimy doping Lech po naszej stronie nie słyszalny. trzeba przyznać że mieli parę takich mocnych pierdolnięć że aż nasz doping się gubił. śpiewali równo co dawało dobry efekt. nasze można powiedzieć 2 sektory(kryta i za bramką) nie mogły się tak zgrać bo już to echo bardziej goniło + za mało bębnów na wybijanie rytmu. ogółem puchar Polski na duży +. na murawie dużo woli walki u zawodników, na trybunach 2 najlepsze ekipy w kraju (moje osobiste zdanie), oprawy(szkoda tylko że po jednej stronie), dużo pirotechniki i atrakcje przy świętowaniu. mam pytanie. wie ktoś co się stało typowi przy płocie oddzielającym obręb stadionu od miejsca gdzie były jakieś zawody psów. koleś leżał jak nieżywy. zaraz podjechała psiarnia i pogotowie po czym go zabrali. bo to chyba nie ten potrącony pies

PT.

Post autor: PT. » 04.05.2011, 16:13

sbr 09 pisze:Napewno Legia lepiej słyszalna z uwagi na to że zajmowali krytą trybunę. Wiadomo z perspektywy trybun doping na remis. Po meczu na murawie Legia sie spina i wymachuje w strone sektorów Lecha i gdy się cofają przed ochrona Lech wysypuje się na murawe/ bieżnie.
gigantyczna ta trybuna kryta :)
w 1 połowie ta trybuna kryta niewiele pomogla i to Lech moim zdaniem lepiej dopingowal
co do sytuacji po to machanie, napinanie itp bylo obustronne

against modern

Post autor: against modern » 04.05.2011, 16:18

w jakich liczbach z Lechem Arka, Cracovia, Kszo ??
widoczna flagi Arki oraz Kszo, czy była jakaś fana KSC ??

Jan_Kowalski

Post autor: Jan_Kowalski » 04.05.2011, 16:39

Nie bawcie sie w ocene glosnosci dopingu z perspektywy tv. Legia lepiej slyszalna bo siedziala na trybunie blizszej mikrofonom. Nawet Skorze opierdalajacego sedziego bylo bardzo dobrze slychac bo tez byl blisko mikrofonow i trybuny Legii. Obiektywna bylaby ocena kogos z neutralnych sektorow na stadionie.

WnukEdwarda

Post autor: WnukEdwarda » 04.05.2011, 16:46

Tetes- było najebać wszystkim, po choj się rozdrabniać...
Niemiec, Moskal nie osiędzie,
gdy jąwszy pałasza,
hasłem wszystkich zgoda będzie
i ojczyzna nasza.

z_krainy_marzen

Post autor: z_krainy_marzen » 04.05.2011, 16:54

against modern pisze:w jakich liczbach z Lechem Arka, Cracovia, Kszo ??
Kszo 50 osób ( z fląga)
Cracovia 50 osób (bez Fany)
Arka również widoczna z dwiema flagami licze ok.250 głów

co do teoretyków dopingu którzy siedzieli w domach z dupą to powodzenia tam Panowie i Panie niewiem czy wiecie każdy mógł inaczej odebrać doping z perspektywy tv powód telewizja mogła nagrywać w dwóch róznych miejscach na raz na jednej relacji z innego miejsca na drugiej równiez

dla mnie osobiście Legia w c*** konkretnie wraz z zgodami się zaprezentowala oprawa/transy,piro, doping ( mieli troche na początku problemy z ogarnięciem tych wszystkich trybun) okolicznościowe pasiaki

co do Lecha to spodziewałem się zdecydowanie więcej napewno nie Tylko Ja.

PS: jaka liczba BKS-u Bielska w sumie wczoraj?

Leviathus

Post autor: Leviathus » 04.05.2011, 16:55

Oświadczenie Zarządu Wiary Lecha w sprawie zajść po meczu w Bydgoszczy

Stowarzyszenie Wiara Lecha pragnie jednoznacznie odciąć się od zdarzeń, które miały miejsce na Stadionie im. Zdzisława Krzyszkowiaka w Bydgoszczy po zakończeniu finałowego spotkania Pucharu Polski pomiędzy Lechem Poznań i Legią Warszawa.

Stowarzyszenie Wiara Lecha, od wielu lat prowadzi działania mające na celu zbudowania pozytywnego wizerunku kibica piłki nożnej. Niestety, to spotkanie pokazało, że do osiągnięcia założonego przez Wiarę Lecha celu jeszcze dużo pracy. Wiara Lecha będzie nadal starać się edukować kibiców i promować określone zasady wyjazdowe, by do podobnych wydarzeń nie dochodziło.

Stowarzyszenie Wiara Lecha, pomimo tego, że nie było ani organizatorem wyjazdu, ani dystrybutorem biletów na mecz finału Pucharu Polski przeprowadzi zbiórkę pieniędzy - podobnie jak po fecie mistrzowskiej - by pokryć straty, które powstały na sektorach zajmowanych przez kibiców Lecha Poznań na stadionie w Bydgoszczy.

Zarząd Stowarzyszenia Wiara Lecha

Numer konta Wiary Lecha: 54 1240 6524 1111 0010 3275 5980 z dopiskiem "PUCHAR POLSKI"
Co do samego meczu - Lech od początku mówił, że oprawy nie przygotowuje więc nie wiem dlaczego wiele osób tutaj liczyło na jakąś oprawę. Co do dopingu to z perspektywy TV trudno oceniać, a Ci co byli na miejscu, też niewiele moga powiedzieć bo wiadomo, że siedząc w swoich sektorach trudno ocenić przeciwnika i to jak dopingują.

Co do wydarzeń pomeczowych to nie ma o czym mówić. Chłopaki wyszli pobiegać po bieżni a media z tego teraz robią aferę jak by co najmniej drugie Heysel się powtórzyło.

against modern

Post autor: against modern » 04.05.2011, 16:58

z_krainy_marzen pisze:
against modern pisze:w jakich liczbach z Lechem Arka, Cracovia, Kszo ??
Kszo 50 osób ( z fląga)
Cracovia 50 osób (bez Fany)
Arka również widoczna z dwiema flagami licze ok.250 głów

co do teoretyków dopingu którzy siedzieli w domach z dupą to powodzenia tam Panowie i Panie niewiem czy wiecie każdy mógł inaczej odebrać doping z perspektywy tv powód telewizja mogła nagrywać w dwóch róznych miejscach na raz na jednej relacji z innego miejsca na drugiej równiez

dla mnie osobiście Legia w c*** konkretnie wraz z zgodami się zaprezentowala oprawa/transy,piro, doping ( mieli troche na początku problemy z ogarnięciem tych wszystkich trybun) okolicznościowe pasiaki

co do Lecha to spodziewałem się zdecydowanie więcej napewno nie Tylko Ja.

PS: jaka liczba BKS-u Bielska w sumie wczoraj?

a ile z Wami ŁKS-u ??

ODPOWIEDZ