dokłanie ,ale większośc juz widzi nową zgodę a w szczególności widać jak ten układ boli kibiców Ruchu,ale pewnie o to chodziłoRODOWITA PYRA pisze:Układ nie zobowiązuje i nie zobowiązywał do zgody[/list]
Komentarze 02-03 czerwiec
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
pieron1964
Tylko że w Lodzi czy w Warszawie są po dwa znane kluby a na Górnym Śląsku jest ich więcej .A co strach cię obleciał że będzie ciężko przejeżdżać przez Górny Śląsk????-Ł- pisze:Dla mnie niewyobrażalnym jest robienie takich układów... Przecież to jeden region. I to jak blisko. Zamiast zwalczać się nawzajem to robiony jest jakiś dziwny układ na inne ekpiy. Na derbach też będziecie siedzieć wspólnie (jeśli do takowych dojdzie) ? To tak jakby ŁKS i Widzew, Legia i Polonia itd. robiły sobie układy na przejeżdzające przez Łódź czy Warszawe ekpiy... Totalna bzdura! Innego wyjścia jak kosa w takim wypadku ja bym nie widział
-
pieron1964
-
Rudeboys72
A ja podam parę przykładów ze swojego podwórka,pamiętam za małolata jak Legia grała w Krakowie z 2 ligową Wisłą mecz w ramach pucharu Polski,na stacji do starszyzny podbiła Cracovia z propozycją wspólnego "wydupcenia" Wisły,albo kiedyś łódzki KS grał mecz na Ł3,po meczu chłopaki pojechali wspólnie na dworzec wschodni obić przejeżdżającą Jagę....co do układu Ksg-Gks to nie rozumiem oponentów,dzięki temu połączeniu wspólnych sił,niektóre ekipy przejeżdzające przez Śląsk,mogą mieć ciekawe życie...jedyną komplikację w tym układzie widzę w sprzęcie ale nie będę zaczynął tu zbędnej polemiki...i jeszcze jedno,akcja dwuekipowej bandy jako żywo przypominałą akcję Feyenordu na Ajax,tylko tam dysproporcje siłowe były dużo większe...
-
ClintEastwood
-
Bytków_GKS
mnie bardzo dziwi fakt ze jeszcze ze 2 tygodnie temu zarówno jedna jak i druga strona czyli i GKS i KSG zaprzedzali o układzie, [wstydzili się go (?)] a teraz jak juz po akcji jest na (J) to zaprzeczac sie dalej nie da i teraz i GKS i KSG przechodza na kontrofensywy na tym forum i ciesza się z układu.
układ układem, niech sobie robią ich sprawa, ale po co zaprzeczali i wszystkich wyśmiewali
układ układem, niech sobie robią ich sprawa, ale po co zaprzeczali i wszystkich wyśmiewali
-
Bytków_GKS