Miedzynarodowe Zgody i Układy
Moderator: Automoderation
-
19GKS PIAST45
Re: Miedzynarodowe Zgody i Układy
Z kim AEK Ateny ma zgody badź układy
-
WielkaPolskaNaWieki
czy ma jakieś zgody Everton?
Co do zgód to nie wiem, ale chyba w Anglii nie ma, za to mają coś na kształt układu?, układu o nieagresji? z FC Liverpool na przyjazd np. Manchesteru..
Nie, nie mozna bo tych lewackich ekip jest tam nie tylko paru.banita7 pisze: czyli ogólnie można zauważyc,że we Włoszech również w większości panują prawicowe poglądy bądź apolitycznośc oprócz paru ekip(Genoa,Livorno,Milan?)
co łączy Hutnik i Magdenburg ?
-
Nowohucianie1950
Prywatne kontakty zarówno kibiców, jak i obecnie włodarzy obu klubów (jeśli można tak powiedzieć, bo jak wiadomo naszym zarządem jesteśmy sami).Kontakty utrzymują między sobą głównie grupy ultras.arekxxx pisze:co łączy Hutnik i Magdenburg ?
arekxxx pisze:co łączy Hutnik i Magdenburg ?
Bez n, czyli Magdeburg.
A swoja droga mam pytanko: czy Resovia jeszcze cos z jakas niemiecka ekipa laczy? Swego czasu troche Kontaktow mieli (Bielefeld, Cottbus, Union Berlin) . Ze z Unionem juz nic nie maja tego wiem a co z reszta ???
z gory dzieki.
-
JEZUS CHRYSTUS
ogladajac jednym okiem derby Madrytu zauwazylem małego buldoga Boixos Nois na sektorze Frente. poszperalem w necie, widze ze w sezonie 08/09 Boixos tez pokazywali sie na VicenteCalderon :
http://www.colchonero.com/media/galeria ... 171093.jpg
http://www.colchonero.com/media/galeria ... 169607.jpg
mozna rzec: o co chodzi?
http://www.colchonero.com/media/galeria ... 171093.jpg
http://www.colchonero.com/media/galeria ... 169607.jpg
mozna rzec: o co chodzi?
Boixos z Frente oficjalnie kosa i tyle. To paru gosci z sekcji, nie z miasta Barcelony, Atletico ich gosci, bo pare osob z Calderon ma prywatne kontakty i tyle.
Chuliganka z Fortuna Düsseldorf (Niemcy) z Frente Atletico:
rok temu na meczu Atletico - Schalke
http://www.youtube.com/watch?v=x7rcPO41QOE
od 0:45min
a teraz na Derby Madryt obeczna 40 osobowa ekipa z Düsseldorfu po stronie Atletico.
rok temu na meczu Atletico - Schalke
http://www.youtube.com/watch?v=x7rcPO41QOE
od 0:45min
a teraz na Derby Madryt obeczna 40 osobowa ekipa z Düsseldorfu po stronie Atletico.
Chemnitz i Grashoppers Zürich:

ostatnio przeglądając foty widziałem jak na meczu Bayernu obecna była fana VfL Bochum, a na polskiej stronie MSV piszę, ze Duisburg ma zgodę z Bayernem http://msvduisburg.boo.pl/?page_id=396
więc jak to jest? z kim ten Bayern ma zgodę?
Miedzy Bayern a Duisburgem panuje kosa. Pare lata temu Duisburg w Monachium skroil flage od mlodej chuliganki Bayernu ´Tavernen Crew´. W nastepnym meczu miedzy tymi druzynami Bayern razem z Bochum i Köln atakowal kasy /miejsce zbiorki od ultrasow z Duisburga. To samo co napisali na tej polskiej stronie MSV ze maja zgode z FCR Duisburg (pilka nozna kobiet) co jest z nieba wyciagane, bo nikt nie traktuje kibicow z Pilki Noznej Kobiet na powaznie a co dopiero jakies zgody z nimi.zychu9 pisze:ostatnio przeglądając foty widziałem jak na meczu Bayernu obecna była fana VfL Bochum, a na polskiej stronie MSV piszę, ze Duisburg ma zgodę z Bayernem http://msvduisburg.boo.pl/?page_id=396
Oczywiscie Bayern ma wieluletnia zgode z Bochum (chyba jedna z najstarszych zgod w Niemczech). Jest ona zaakceptowana przez kibicow wszystkich kategorii (pikniki, ultrasi, hoolsy) co w Niemczech nie jest czesto.
Czy drugoligowiec z Niemiec, Erzgebirge Aue ma zgode z Liverpoolem?
Ostatnio oglądając ich mecz z Cottbus, zauważyłem flagę na ich stadionie Liverpoolu i bardzo mnie to zaciekawiło.
Ostatnio oglądając ich mecz z Cottbus, zauważyłem flagę na ich stadionie Liverpoolu i bardzo mnie to zaciekawiło.
Erzgebirge ma przyjazne stosunki z Carl Zeiss Jena, Chemie Leipzig, Fortuna Dusseldorf. Z Liverpoolem ich nic nie łączy oficjalnie.
Okej, dzięki. Po prostu flaga wywieszona trochę mnie zdziwiła :)
Może sobie przyjechali chłopaki tak w odwiedziny. :P Jak ŁKS na finał Copa del Rey.
http://s41.radikal.ru/i092/1104/42/23b91cbd5d4c.jpg
można coś na ten temat ?
można coś na ten temat ?
Objat pisze:http://s41.radikal.ru/i092/1104/42/23b91cbd5d4c.jpg
można coś na ten temat ?
Kod: Zaznacz cały
The page cannot be found
The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. Re: Miedzynarodowe Zgody i Układy
U mnie się wyświetla normalnie.
Ale flaga ciekawa, Jagę łączy coś z Niomanem?
Ale flaga ciekawa, Jagę łączy coś z Niomanem?
-
psdesign.vgh.pl
juz gdzies wczesniej ktos pisal, na fladze jest napisane 'razem w smutku', a zostala zrobiona po smierci 2 kibicow Jagi po meczu Polska-Litwa w Kownie
-
reddevil1923
W pierwszej połowie meczu FC Porto - SC Braga zauważyłem że kibic Porto ma szalik Sampdorii Genua. Jakie są stosunki między tymi dwoma drużynami?
Chyba żadne. Neutralne. Bo zgody, czy układu NA PEWNO nie ma.
z kim ma zgody/kosy Fulham FC ???
z kim zgody/kosy Bayern ?
Maja układy z TSV Monachium. A oprócz tego , to nie wiem.
zgoda to na pewno VfL Bochumz kim zgody/kosy Bayern ?
kosy:musialby sie ktos bardziej kumaty wypowiedzieć, na pewno nie sympatyzują z Schalke04/BVB/Bayer ( ze względu na walkę o majstra).
VfB Stuttgart z tego co słyszałem dość konkretna kosa Bawarczyków.
z TSV to tak nie do końca jest, ultrasi mają chyba uklad, ale kibice za sobą nie przepadają.Averno pisze:Maja układy z TSV Monachium. A oprócz tego , to nie wiem.
Z teego co kiedys gdzie uslyszalem.zychu9 pisze:z TSV to tak nie do końca jest, ultrasi mają chyba uklad, ale kibice za sobą nie przepadają.
Chuligani maja układ, czasem razem działają. Reszta za soba nie przepada, ale sie toleruje i na miescie pełen neutral.
Na meczach nie ma atmosfery ukladu, gwizdy, osobne mlyny, wyjazdy.
Ktos obeznany z Niemiec mogly to potwierdzic czy nadal tak jest?
tak czy siak, jakiś tam uklad jest ;)Averno pisze:Z teego co kiedys gdzie uslyszalem.zychu9 pisze:z TSV to tak nie do końca jest, ultrasi mają chyba uklad, ale kibice za sobą nie przepadają.
Chuligani maja układ, czasem razem działają. Reszta za soba nie przepada, ale sie toleruje i na miescie pełen neutral.
Na meczach nie ma atmosfery ukladu, gwizdy, osobne mlyny, wyjazdy.
Ktos obeznany z Niemiec mogly to potwierdzic czy nadal tak jest?
a tak poza tym to jeszcze Bayern kręci z St Pauli.
Z Jena i takze Chemie Leipzig ich kiedys za czasow NRD przyjazn laczyla. Dzis wrecz przeciwnie. Choc pare starych dziadow co jeszcze swoje sympatie ma i tez szaliki laczone noszi sie znajdzie. Ale tak naprawde to jedyna Zgoda ktora Aue ma jest z Fortuna Düsseldorf. Pozatym tradycyjne dobre Stosunki z Stahl Riesa (Klub z NRD z swieta Hystoria choc obecnie gra w bodajze 6. albo 7.lidze). A co do nazwy Klubu to Kibice nadal uzywaja nazwe z czasow NRD: BSG Wismut Aue.Jarroo pisze:Erzgebirge ma przyjazne stosunki z Carl Zeiss Jena, Chemie Leipzig, Fortuna Dusseldorf. Z Liverpoolem ich nic nie łączy oficjalnie.
Co do Bayernu i ich zgody/uklady/kosy:
To Hoolsy z Monachium dzialaja razem za Miasto. Choc w obu ekip sie tez osoby znajda ktorych to nie pasuje. A reszta np. Ultrasy, normalni Fani nienawidza TSV1860, troche dziwny Klimat na meczach tych Druzyn obojetnie czy 1.druzyna, rezerwy czy juniory ze Hoolsy razem w Knajpie siedza a reszta sie leje.
W dodatku Chuligani Bayernu tak jak tez reszta kibicow Bayernu zgode maja z VfL Bochum.
Ultrasy (Schickeria München) to maja zgode z Ultrasami Bochum, Jena, St.Pauli, takze z dwoma wloskich Ekip: sa to Civitanovese, Sanbenedesse (Ultras Samb). Dobre Stosunki z 1.FC Köln.
Zgode z St.Pauli to reszta z kibicow Bayernu nie popiera i nieraz doszlo juz do Avanti na wyjazdach skuli tej Zgody.
Kosy to przede wszystkim: Nürnberg, TSV1860 (oprocz Hoolsow) a w mniejszym stopniu VfB Stuttgart, Kaiserslautern, Duisburg, Düsseldorf, Hamburg i pare innych.
Real Madryt ma zgodę z Lyonem ? Bo coś ostatnio było pisane, że się darzą sympatią a na innym forum że się nienawidzą.... Jak to jest ?
-
Nowohucianie1950
Mają zgodę z tym, że chyba nie wszystkie grupy.
Spartak Trnava ma jeszcze jakieś zgody oprócz Banika?
Z Banikiem to chyba juz pare lat zgody nie maja (o ile sie nie myle).Viclav pisze:Spartak Trnava ma jeszcze jakieś zgody oprócz Banika?
Dokładnie , ale wzajemne kontakty pozostały.
Dzięki, nawet nie wiedziałem.
Ale pytanie o zgody Spartaka nadal aktualne ;)
Chyba zadna zgode nie maja juz. ;)Viclav pisze:Dzięki, nawet nie wiedziałem.
Mam znajomego z Trnavy i kiedyś mi napisał mi że mają zgodę/ukłąd z Partizanem Belgrad i to jest pewne na 100%, dziś go jeszcze spytam czy z kimś się lubią. ;)
Sorry, lekko wprowadziłem w błąd. Fani Spartaka jeżdżą na mecze do Belgradu, a kibice Partizana jeżdżą też do Trnavy. Mają bardzo dobre stosunki, lecz oficjalna zgoda to nie jest. Oficjalny układ jest z Banikiem Ostrava. Teraz już 100% info dobre. :)