Pogoni ok 130, w tym 15 Ruch z dwoma flagami.wojtek60 pisze:Mogę prosić o jakąś relacje z wczorajszego meczu Wisły Sandomierz z Pogonią Staszów?
Interesuje mnie net region może być PW:)
zdj z przerwy: http://oi52.tinypic.com/27zdjt4.jpg
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Pogoni ok 130, w tym 15 Ruch z dwoma flagami.wojtek60 pisze:Mogę prosić o jakąś relacje z wczorajszego meczu Wisły Sandomierz z Pogonią Staszów?
Interesuje mnie net region może być PW:)
aparat choć jeden posiadaliście na meczu??baran_1925 pisze:Na mecz z Pogonią wystawiamy ok.200 osobowy młyn + Siarkowcy którzy wspierają nas w 50 osób. Ultrasi na to spotkanie przygotowują 3 oprawy.Doping momentami bardzo dobry a momentami bardzo słaby jak na taki mecz.Na meczu wrzuty z obu stron. Pod stadionem i w okolicach dużo wąsów. Dzięki dla Siarki za wsparcie !
mampytanie...w jaki sposob ''zaznaczacie swoja obecnosc'' w Zwoleniu?kuba143 pisze:Zwolenianka Zwoleń-Polonia Iłża
Dziś w 30 osób młodego składu wyruszamy na trasę , w celu spotkania kibiców Polonii jadących na swój mecz do Zwolenia.Jedziemy więc do Zwolenia, jedno auto podjeżdża pod stadion, po koniec pierwszej połowy, i okazuje się że gości nie ma na stadionie, (musieli więc jechać przez Radom bądź jakąś inna trasą, nadrabiać kilometrów). Zaznaczają więc swoją obecność, po czym wracają do reszty ekipy która czeka pod Zwoleniem i zawijamy się razem na swój mecz do Lipska