„... Światem nie rządzą prawa spisane na papierze. Światem rządzą ludzie. Niektórzy trzymają się prawa, inni nie. Każdy człowiek sam decyduje o tym, jak urządzi swoje życie. No i potrzeba też trochę szczęścia, żeby ktoś inny nie zepsuł ci wszystkiego, co zbudowałeś. To wcale nie takie proste, jak uczą w podstawówkach. Ale dobrze jest mieć parę mocnych zasad i zawsze się ich trzymać. W małżeństwie, w życiu, na wojnie – zawsze i wszędzie...”
Nie tłumasz się - dobra fota z tą rodzinką oderwaną od komunijnego rosołu
"nas nie interesuje, znaczy się, chodzi o to, że... bo policja w ogóle jest na stadionie, a oni będą w ogóle... ehhh... później będa rozkminiali w ogóle kto co był i... zresztą..."
Tak zapewne chodzi o tego transa, tylko nie wiem co w nim specyficznego ? Może to że to nie my go trzymaliśmy ? BO akurat na nim nie widze nic anty
„... Światem nie rządzą prawa spisane na papierze. Światem rządzą ludzie. Niektórzy trzymają się prawa, inni nie. Każdy człowiek sam decyduje o tym, jak urządzi swoje życie. No i potrzeba też trochę szczęścia, żeby ktoś inny nie zepsuł ci wszystkiego, co zbudowałeś. To wcale nie takie proste, jak uczą w podstawówkach. Ale dobrze jest mieć parę mocnych zasad i zawsze się ich trzymać. W małżeństwie, w życiu, na wojnie – zawsze i wszędzie...”
te zdjęcie pochodzi z meczu na Polonii Bytom
Jeśli dobrze pamiętam podobne zjawisko było na zdjęciu naszego sektora na Zagłębiu Sosnowiec jak ktoś ma to niech wrzuci
Terefere pisze:Tak zapewne chodzi o tego transa, tylko nie wiem co w nim specyficznego ? Może to że to nie my go trzymaliśmy ? BO akurat na nim nie widze nic anty
Nie wiem czy Wy udajecie cz naprawde nie widzice, ze cos 'anty' na tym transie to motyw, ze butelka od denaturatu jest w condomie:
@Jeden
Z tego co sie orientuje jestes wyznaczony jako osoba kompetentna majaca relacjonowac wydarzenia ekipy Piasta a twoje wypowiedzi na tym forum trzymaja poziom szalonego 14-latka, ktory ma mokro w majtach na widok nowych "hitow" na kibice.net
cala Polska sie z was smieje
MT06 pisze:@Jeden
Z tego co sie orientuje jestes wyznaczony jako osoba kompetentna majaca relacjonowac wydarzenia ekipy Piasta a twoje wypowiedzi na tym forum trzymaja poziom szalonego 14-latka, ktory ma mokro w majtach na widok nowych "hitow" na kibice.net cala Polska sie z was smieje
czemu chlopczyku sie tak zawstydziles? i skad wiesz ze cala Polska sie z nas smieje?
Żabole po prostu chcą nam wjechac na psyche takimi tekstami naubliżać , chca byc górą a wiedząc ze tak nie jest to to co napisali nie ma wogóle znaczenia są to puste teksty wyciagniete z ich małych muzgów (choć dziwne ze je wogóle mają ) dlatego też nie powinismy zwracac uwagi na głupie wypowiedzi żaboli aha i do wszystich piastoli i żaboli na tym forum BEZ NAPINKI .THE END
19NC45 pisze:Żabole po prostu chcą nam wjechac na psyche takimi tekstami naubliżać , chca byc górą a wiedząc ze tak nie jest to to co napisali nie ma wogóle znaczenia są to puste teksty wyciagniete z ich małych muzgów (choć dziwne ze je wogóle mają ) dlatego też nie powinismy zwracac uwagi na głupie wypowiedzi żaboli aha i do wszystich piastoli i żaboli na tym forum BEZ NAPINKI .THE END
Skoro żabole jadą po majtach to ja też PROSTE !! ale moja wypowiedz miała też na celu zamknac ten temat kolega z Piasta zle postąpił ale gdyby żaby miały wiecej oleju w głowie to by mu nie jechali tylko mu napisali prywatną wiadomośc post kolegi z PG byłby usunięty i niebyłoby syfu na forum