Normalna sytuacja w momencie kiedy mecz obstawia chuliganka i bierze za to pieniądze. Nie pierdolcie ,że takie sytuacje nigdy nie miały miejsca bo miały i to w czołowych ekipach. Tu leją swoicj w łeb , w innej np. bronili by pierwsi flag i szli na pierwszy ogień vide mecz Legia - Widzew i wjazd Łodzian na murawę.
Normalna sytuacja w momencie kiedy mecz obstawia chuliganka i bierze za to pieniądze. Nie pierdolcie ,że takie sytuacje nigdy nie miały miejsca bo miały i to w czołowych ekipach. Tu leją swoicj w łeb , w innej np. bronili by pierwsi flag i szli na pierwszy ogień vide mecz Legia - Widzew i wjazd Łodzian na murawę.
Mógłbyś rozwinąć tę sytuację z meczu Legia - Widzew?
A no taka ,że szybka reakcja wiadomo składu , zapobiegła zawinięciu flag i odparcia pierwszej linii Widzewa. Ze względu na kilku metrowy płot, rekacja Żylety była z góry opóźniona
Napisałem obudza sie tak? to chyba troszke zmienia. I nie p****** mi tu bo tak samo bylo na meczu z Wisła, tez chlopaki chca cos zrobic "ktos" im to udaremnia. Obudzicie sie z reka w nocniku kiedys i bedzie za pozno. Koniec z mojej strony narty
Pyry to się obudzą jak im goście te pleksi przeskoczą. Wtedy te 20-30 osob z ekipy nic nie będzie mogło zrobić, a młodzież nauczona unikać takich sytuacji spierdoli.
asdasd pisze:Pyry to się obudzą jak im goście te pleksi przeskoczą. Wtedy te 20-30 osob z ekipy nic nie będzie mogło zrobić, a młodzież nauczona unikać takich sytuacji spierdoli.
Tego typu przykładów może być naprawde wiele, ale to już ich wewnętrzny problem, martwi jedynie że nie tylko wśród władz jest coraz gorzej, ale i wśród kibiców.
asdasd pisze:Pyry to się obudzą jak im goście te pleksi przeskoczą. Wtedy te 20-30 osob z ekipy nic nie będzie mogło zrobić, a młodzież nauczona unikać takich sytuacji spierdoli.
to weź przeskocz i spraw żeby młodzież spierdoliła, a te 20 - 30 osób to już będzie formalność.
memlokgryf pisze:Nasza(Kibicow Gryfa Słupsk), najbardziej perfidna operacja w dziejach polskiej sceny kibicowskiej.Dorwalismy kibica P.L. po wyjściu z gabinetu u profesora po obronie pracy magisterskiej .Chyba jedyny przypadek w historii Polski.Gośc dosteje oklep jako świezo upieczony magister.Ale zaslużuł na to.
Ten wpis nadaje sie chyba do tematu "Najbardziej frajerskie sytuacje kibicowskie" - należy sie + 20 punktów w lidze hólsów.
Grill Bałtyku z Gks Wybrzeze sprzed paru lat kiedy to Gks wystawia Kadłubów Lechii a Betony głównego Stoczniowca z Bałtyku odziewaja w sukienke i tak puszczają do domu. O ile pamietam chodziło o jego "bajkopisarska" dzialanosc na ramach TMK biorąc pod uwaga jego owłosienie całkiem smiesznie musial wygladac
wpuszczenie kibiców Rakowa na własny sektor w dość dobrej bandzie przez ZS .
Ostatni mecz Włodar Częstochowa - Szczakowianka Jaworzno (z za płotu) Starszy kibic Rakowa podjeżdża naczepą i wpuszcza na nią gosci z Jaworzna , co umożliwia im obejrzenie widowiska .
D.P.S pisze:Zdjęcie z wyjazdu na Wrocław, przed wyjazdem na Chorzowie dobre starcie z Zagłębiem S. Chłopaki z Zagłebia ostro dostali po łbach.
Zgoda, ale patrząc na stosunek ilościowy wielki szacunek dla Zagłębia. Natomiast zachowanie Waszych chyba jednak nie do końca fair. Tak, wiem, zawsze się tacy znajdą, ale mimo wszystko (to a propos tego "dostawania po łbach").
Zaglebie pokazalo wtedy ze ma jaja,atak na kilkakrotnie liczniejszych przeciwnikow to mowi samo za siebie,co do wyniku to byl on z gory wiadomy przy tych proporcjach.Jezeli chodzi o katowanie to znajomy z Sosnowca ktory byl na Batorym mi nawijal ze obie strony zawsze sie katuja przy spotkaniach i nikt nie ma o to pretesji ot taka specyfika spotkan Slasko-Zaglebiowskich.
kamil22krak skoro nie ogarniasz to jesteś po prostu za głupi. Koszulki w poziome pasy wydane przez STC: http://sklep.tylkocracovia.pl/koszulki/ ... rwona.html
Nikt nie pisał że zbiórka tylko w koszulkach pionowych pasach o dokładnej liczbie pasów, tylko że w BIAŁO-CZERWONYCH PASACH. Co do koszulki Atletico to wyjaśniałem tutaj, nie chce mi się szukać i Cię uświadamiać. Co do skrojenia kogoś po drodze - przeczytaj naszą oficjalną relację. Nie było widać nikogo od was, "rządzących w Krakowie", w tym dniu ze zgodami na rynku więc skrojenie oczywiście nie mogło być możliwe.
Co do kosy Ajaxu z PSV - jesteś jej do końca pewny czy tak Ci się tylko wydaje?
Co do zostawiania kobiet w domach - kto miał być ten był. Były też dziewczyny którym się należało. Wiem że u was są inne standardy co do podziałów biletów ale to już wasz problem.
BENLEE pisze:No tak,na pewno wszyscy ogarnięci z Ruchu będą wiedzieć ,czy Zagłębie wiedziało wcześniej ilu ich jest. Bardzo mądre.
Prawda jest taka,że zobaczyli nienajlepszą ekipę na peronie,bo banda Ruchu w większości stała gdzie indziej i zamarzyło im się zwycięstwo z Ruchem w Chorzowie.A tu klops...
Przykro mi okowita,że mój post pokazał Ci jaka jest rzeczywistość. Naprawdę mi przykro.
I jeszcze jedno: Jak już się puszcza taki farmazon jaki ty tu serwujesz,to trzeba pamiętać o jednym. Sporo osób ze sobą pracuje po klubach nocnych,bramkach i zwykłych firmach i pewne informacje jednak się przedostają do innych ekip.
Dla mnie koniec tematu. Pozdrawiam waszych najbardziej spuchniętych na tym wyjeździe,którzy właśnie w pracy opowiedzieli mi tą uroczą historię.
masz na myśli Grudnia u Ciebie w pracy na komendzie?