Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
A w czasie trwania zgody Falubaz - Sparta też stosunek Śląska był raczej negatywny,czy po prostu neutral?
To było na meczu Odra Wodzisław - Lechia Gdańsk. Pojawiło się 10 osób z Piasta na naszym sektorze.5baniek pisze:Lechia Gdansk ma zgode z Piastem Gliwice. Od dlugiego czasu obie ekipy nie wspomagaly sie na wyjazdach (wyjatek rok temu kilka osob na Odra Opole - Lechia Gdansk?) i zgoda poszla w niepamiec ale zadna strona nigdy jej oficjalnie nie zerwala. Kazdy kibic interesujacy sie polska scena kibicowska takie rzeczy powinien wiedziec...
Były różne akcje gdy Falubaz przyjeżdżał do Wrocławia do Sparty,a takiej sytuacji nie akceptował Śląsk.Stąd Falubaz miał pretensje do Sparty,że nie są w stanie zapewnić im spokoju,podobno tak samo było w Gdańsku gdy jechali do Wybrzeża,a Lechia niekoniecznie tolerowała zielonogórzan.Pewnie też dlatego Falubaz wybrał inną drogę.
W końcu ktoś mi to wytłumaczył "jak krowie na rowie" i zrozumiałem. Jeszcze raz wielkie dzięki za info.
-
Cave canem
Mam pytanie do kibicow GKS Katowice jak zapatruja sie na kibicow Wisłoki Dębica? Niejednokrotnie sie widujecie czy to w Zabrzu czy na ich wyjazdach a jak wiadomo obie ekipy maja z gola odmienne stosunki z JKS Jaroslław.
doradzeCiDobrze pisze:przez ResovieBarnet pisze:czemu padła zgoda Raków-Stal?
A skąd masz takie rewelacje mama ci powiedziala czy z tata to konsultowales
Resovia na pewno się do tego przyczyniła patrząc na ubiegłoroczną wymianę uprzejmości na linii rResovia - Raków:
http://www.youtube.com/watch?v=WtV_T_OX34E
http://www.youtube.com/watch?v=EiIuN35S ... re=related
Jak nie wiesz nie pisz!!Zresztą bylo napisane ze obie strony nie zycza sobie tego typu rozkmin!!Po co siejesz farmazony!! Widze ze kolejny zgrywa najbardziej kumatego z kumatych!!
Uhuhu jesteś upoważniony do pisania takich postów? Powinieneś to zatrzymać dla siebie, a nie uzewnętrzniać się na forum ogólnopolskim... Z resztą nie moja brocha
Flota nie jest zgodą Falubazu lecz układowiczem
Maseba8809 pisze:Cracovia ma nadal zgode z Lechem?
seba8809 pisze:Cracovia ma nadal zgode z Lechem?
Ja pierdoel co za kwiatek. Za takie pytania ban z miejsca.
neutralCave canem pisze:Mam pytanie do kibicow GKS Katowice jak zapatruja sie na kibicow Wisłoki Dębica? Niejednokrotnie sie widujecie czy to w Zabrzu czy na ich wyjazdach a jak wiadomo obie ekipy maja z gola odmienne stosunki z JKS Jaroslław.
Za to pytanie należy ci sie Dożywotnia Renta Inwalidzkaseba8809 pisze:Cracovia ma nadal zgode z Lechem?
-
pijany powietrzem
Jak powstała zgoda Śląska z Miedzią? miasta w sumie niedaleko siebie, tak mnie to zastanawia...
-
zbedna_polemika
Wydaje mi się, że przez Resovie, ale moge sie mylic.pijany powietrzem pisze:Jak powstała zgoda Śląska z Miedzią? miasta w sumie niedaleko siebie, tak mnie to zastanawia...
-
WnukEdwarda
O! Możesz rozwinąć?
Miedź miała chyba jeszcze niedawno zgodę czy układ z Resovią, ale o kontaktach Śląska i Resovii nic mi nie wiadomo. Może chodziło o wspólnego wroga w pobliżu lub po prostu o odległość, nie wiem dokładnie, farmazonu nie chce puścić.
Bzdura z tą Resovią!
Gdy powstała pierwsza zgoda Śląska z Miedzią (1988 r.) to legniczanie nie mieli jeszcze zgody z Resovią.
Gdy powstała pierwsza zgoda Śląska z Miedzią (1988 r.) to legniczanie nie mieli jeszcze zgody z Resovią.
Śląsk miał zgodę z Resovią od 1986 roku. Obumarła z powodu braku kontaktów na początku lat 90-tych.Bofors pisze: ale o kontaktach Śląska i Resovii nic mi nie wiadomo.
Re:
czytałem gdzieś w internecie o Lechia - Sporting L. - Celtic - Panathinaikos ; ]Kolorowy Sweter pisze:GKS Bełchatów - Dukla
My - Opava
GKS - Banik
Legia - ADH , Juve
Polonia Warszawa - Zaragoza
Ruch - Atletico
Górnik W. - Slavia
Amica - NEC
czy mógłby ktoś dopisać jeszcze inne zgody międzynarodowe?
i czy ktoś może coś skrobnąć na temat układów :
Resovia - Arminia
Arka - OM
-
BobSwagger_
Zgoda powstała podczas spotkań na meczach Łódzkiego KSu :)Bofors pisze:Miedź miała chyba jeszcze niedawno zgodę czy układ z Resovią, ale o kontaktach Śląska i Resovii nic mi nie wiadomo. Może chodziło o wspólnego wroga w pobliżu lub po prostu o odległość, nie wiem dokładnie, farmazonu nie chce puścić.

można cos wiecej o tym??? czy dobrze widze że to flaga kadrowa Łódzkiego KSu?
-
BobSwagger_
Tak, ultrasi ŁKSu mają prywatne kontakty/układ z ultrasami Anderlechtu
-
ELC
- Kontakt:
Tylko że mi to bardziej na Ultras Sur wygląda.BobSwagger_ pisze:Tak, ultrasi ŁKSu mają prywatne kontakty/układ z ultrasami Anderlechtu
-
fanatyczny.
Kilka osób z ŁKS-u zrobiło sobie wycieczke do Hiszpanii i zaliczyli chyba dwa mecze, ale nie wiem czy akurat to ten mecz, i czy ta konkretnie grupa.
To nie pierwsze odwiedziny ŁKS w tamtym kierunku.
-
Jan_Kowalski
To zdjecie jest z finalu pucharu Hiszpanii rozgrywanego w Walencji. Trybuna Realu.
-
BobSwagger_
Zobaczyłem to logo w górnym lewym rogu i myslałem, że to Anderlecht ;)
Cracovia - Ajax
Ruch - Atletico
Ruch - Atletico
-
obywatel_1984
Odra Opole - Sopron (?)
Jakby się niektórym chciało przejrzeć kilka stron wstecz to by nie zadawali tych samych pytań po 10 razy.
-
BozeChronFanatykow
Jakie relacje na lini Flota i MKS Karlino Pogon? to sa fcPogoni czy cos innego ich laczy?
Lech-Dyskobolia i Lech-Unia Leszno jakie stosunki?
BozeChronFanatykow pisze:Jakie relacje na lini Flota i MKS Karlino Pogon? to sa fcPogoni czy cos innego ich laczy?
Hmmm to jest zakrecona sytuacja,bo Te ekipy nic nie łaczy oficjalnie,bo Flota vs MKS Karlino sie bili jakis czas temu a pozniej razem z Pogonia robili akcje na Gwardie....Flota sympatykuje do Pogoni i MKS Karlino raczej tez ale nic ich nie łaczy,czyli stary patent "trzymaj z mocniejszym" te 3 ekipy kiedys sympatykowały z Kotwica Kołobrzeg a teraz te 3 ekipy sa przeciwko niej :) Wiec sam widzisz ze to zakrecone :) Ale najlepiej bedzie jak same te ekipy tu sie wypowiedza....
A Karlino nie jest przypadkiem FC Legii?
Gadałem swego czasu z gościem z Kołobrzegu (Legionista i kibic Kotwy) i rzeczywiście tam te relacje są dosyć pogmatwane, tka jak napisał Haxior. Ciężko to opisać schematami zgoda/układ/kosa/FC.
Gadałem swego czasu z gościem z Kołobrzegu (Legionista i kibic Kotwy) i rzeczywiście tam te relacje są dosyć pogmatwane, tka jak napisał Haxior. Ciężko to opisać schematami zgoda/układ/kosa/FC.
-
BozeChronFanatykow
Viclav fc Legii jest z pewnoscia zgoda Karlina czyli Wielim Szczecinek a czy Karlino tez to juz nie wiem bo tam to jest naprawde zakrecone to. najlepiej jak ktos z tych ekip to opisze to bedzie wszystko jasne.
-
Cave canem
Ponawiam pytanie i prosze o jakis komentarz ze strony GKS Katowice.Z gory dzieki.Cave canem pisze:Mam pytanie do kibicow GKS Katowice jak zapatruja sie na kibicow Wisłoki Dębica? Niejednokrotnie sie widujecie czy to w Zabrzu czy na ich wyjazdach a jak wiadomo obie ekipy maja z gola odmienne stosunki z JKS Jaroslław.
-
portowiec88
Jakie są na obecna chwilę kontakty na linii Pogoń Szczecin & Falubaz Zielona Góra ?
-
Martini Player
U nas jest tak:
Gdy my jesteśmy na meczu Górnika,to tolerujemy Wisłokę jako ich wieloletnią zgodę. Gdy Górnik jest u nas,toleruje JKS jako naszego układowicza. Wisłoka nie jezdzi na mecze GieKSy,a JKS na Górnik.Stąd wniosek,że JKS z Wisłoką na naszych meczach się nie widuje. I po problemie.
Gdy my jesteśmy na meczu Górnika,to tolerujemy Wisłokę jako ich wieloletnią zgodę. Gdy Górnik jest u nas,toleruje JKS jako naszego układowicza. Wisłoka nie jezdzi na mecze GieKSy,a JKS na Górnik.Stąd wniosek,że JKS z Wisłoką na naszych meczach się nie widuje. I po problemie.
Dyskobolia juz jest w Warszawie a do kibicow Dyskobolii Lech raczej ma neutralny stosunek bo co maja niby z nimi zrobic?BozeChronFanatykow pisze:Jakie relacje na lini Flota i MKS Karlino Pogon? to sa fcPogoni czy cos innego ich laczy?
Co do MKS Karlino to ekipa naprawde egzotyczna. Najpierw zgoda/FC Kotwicy, uklady z Brda Przechlewo i bitka z zgoda Kotwicy - Baltykiem a obecnie kosa Kotwicy. Ciekawe co bedzie za 2 lata. heh
-
psdesign.vgh.pl
dobre kontakty, na ta chwile nic wiecejportowiec88 pisze:Jakie są na obecna chwilę kontakty na linii Pogoń Szczecin & Falubaz Zielona Góra ?