Komentarze 02-03 czerwiec

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

R/F
ban

Post autor: R/F » 06.06.2007, 11:08

Wróg mojego wroga jest moim przyjacielem?
Trzeba sobie jakoś radzic na trudnym śląskim terenie :lol:

iparts.pl
X

Post autor: X » 06.06.2007, 11:17

Znając życie układzik KSG&GKS obniży sobie poprzeczke i będzie atakował słabsze i mniej liczne fc Ruchu. Wiadomo PF wszystkich nieochroni.

trombel

Post autor: trombel » 06.06.2007, 11:33

ja może ustosunkuję się do meczu Zagłębia z Jagą i tych owych piątek przybijanych po meczu..otóż wyniknęła dziwna sytuacaja ale po kolei: Po końcowym gwizdku wiadomo..piłkarze Jagi podbili do swoich fanów i fetowali awans..zaś piłkarze Zagłębia siedzieli na murawie ze spuszczonymi głowami...bardzo miłym gestem było gdy kopacze z Białego po świętowaniu ze swoimi wyszli na środek stadionu i poklaskali całym trybunom...dostali od stadionu brawa za awans oraz za ładny mecz bo poprostu grali skuteczniej...w tym momencie jaga zaczęła skandować: 1 liga Zagłębie widząc że nie bluzgamy ich kopaczy..bardzo miły gest..i nagle rozlkegł się głos spikera: " Prosze państwa.." wtedy każdy wiedział że w Gdańsku padł korzystny rezultat i Zagłębie też awansuje..wszyscy się wysypuja na murawę..a grupa lekko nierozgarniętych podbija pod sektor Jagi i przybija piątale..widziałem nawet jak szal STS-u poleciał na sektor Jagi ale zaraz został odrzucony..o żadnej zgodzie nie ma mowy oczywiście..tłumacze to po prostu tym że na tym meczu było ponad 10 000 ludzi..z czego wielu przypadkowych jednorazówek którzy przyszli zobaczyć awans...podejrzewam że to własnie takie osoby podbiły piątkować..widziałem też że udała się delegacja Zagłębia w celu odciągnięcia ww osób od płotu Jagi..potem podbiła Legia i próbowała lekikich podjazdów...skończyło się to wymianą bluzgów między Legią i Jagą..tyle w sprawie piątek...

Fighting Dragon Tokyo

Post autor: Fighting Dragon Tokyo » 06.06.2007, 11:34

X pisze:Znając życie układzik KSG&GKS obniży sobie poprzeczke i będzie atakował słabsze i mniej liczne fc Ruchu. Wiadomo PF wszystkich nieochroni.
Najlepiej poczekajmy, a nie gdybajmy :wink:

S.P.

Post autor: S.P. » 06.06.2007, 11:35

amigoksg pisze:19Rolik20
to chyba nie twoja sprawa co my Gieksa i Jaga robilismy na torach.

Inna sprawa to idać twoim tokiem myślenia Lechia Wisła Ślask, czy Lech Lubin, Cracovia, Arka czy Widzew z Ruchem sa słabi bo się dogadują:):):)
co innego sztamy w polsce a co innego ten wasz uklad.przeciez tyle razy mowiliscie ze to wy rzadzicie na slasku :lol: wiec po co wam ten uklad hehe
nas to nieboli,poprostu po raz kolejny pokazaliscie ze sami niedajecie rady z nami

+GKSK-CE+
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: +GKSK-CE+ » 06.06.2007, 11:47

S.P. pisze:

Inna sprawa to idać twoim tokiem myślenia Lechia Wisła Ślask, czy Lech Lubin, Cracovia, Arka czy Widzew z Ruchem sa słabi bo się dogadują:):):)
co innego sztamy w polsce a co innego ten wasz uklad.przeciez tyle razy mowiliscie ze to wy rzadzicie na slasku :lol: wiec po co wam ten uklad hehe
nas to nieboli,poprostu po raz kolejny pokazaliscie ze sami niedajecie rady z nami
A kto ci powiedział że ten układ powstał typowo na was?! Jak widzisz nasza pierwsza wspólna akcja nie była przeprowadzona na was! Co jednak nie oznacza że na was też kiedyś przyjdzie czas.. O ile pamiętam to wasza zgoda z Widzewem początkowała układem podobnym do naszego a więc pożyjemy zobaczymy...
I nic się nie martw,dajemy sobie sami też doskonale rade!

S.P.

Post autor: S.P. » 06.06.2007, 11:58

moze i se dajecie rada ale na nasze slabsze FC.a najbardziej mnie wkorwia te pierdolenie o naszej sztamie z Widzewem.na poczatku mielismy bardzo dlugi uklad a dopiero potem sztama.a za to wasze ziomki z KSG zrobili se szybko sztama z Petrom,nikt o tym tak nietrabil-bo po co.a tu jak widac Ruch-Widzew do dzisiej "wypominane"

+GKSK-CE+
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: +GKSK-CE+ » 06.06.2007, 12:02

S.P. pisze:moze i se dajecie rada ale na nasze slabsze FC.a najbardziej mnie wkorwia te pierdolenie o naszej sztamie z Widzewem.na poczatku mielismy bardzo dlugi uklad a dopiero potem sztama.a za to wasze ziomki z KSG zrobili se szybko sztama z Petrom,nikt o tym tak nietrabil-bo po co.a tu jak widac Ruch-Widzew do dzisiej "wypominane"
Ja osobiście do waszej zgody z Widzewem nic nie mam,uważam że jest bardzo dobra mocno się w spieracie w każdym temacie! A podałem wasz przykład z głupa bo o was była mowa i tyle.. Nie będe natomiast wypowiadał się na temat naszych i waszych FC bo to nie jest ten temat.

kuba9090

Post autor: kuba9090 » 06.06.2007, 12:35

Widac ze Ruch wszystko wie na kazdy temat. Widze ze znacie przyszlosc i przewidujecie kogo beda atakowali wspolnymi silami. I oczywiscie wszystko wymierzone na Rcuh bo jestescie pepkiem swiata :roll: na razie zadnej akcji nie bylo na Ruch, a coponiektorzy juz wiedza ze uklad jest wymierzony preciwko nim... Pozyjemy zobaczymy

macias

Post autor: macias » 06.06.2007, 13:23

S.P. pisze:

moim zdaniem bardzo trafny post...aha..nie reprezentuje żadnej ze stron..to jak by mi ktoś napinke zarzucał 8)

szara_eminencja

Post autor: szara_eminencja » 06.06.2007, 13:48

ja bym wzial troche na luz odnosnie wpisow osob z ruchu odnosnie nowej slaskiej sily po napewno nikt "kumaty" ze strony ruchu tu sie nie wpisuje, a są posty ludzi ktorzy cos tam slyszeli a nieuczestniczyli. Bo jak widac jeden wpis osoby niekumatej, a 1000 komentarzy. Wiec panowie wiecej usmiechu przy czytaniu niektorych postow.

kolega kolegi

Post autor: kolega kolegi » 06.06.2007, 15:05

Akurat jest tu paru "kumatych" z Ruchu ,bo kto pierwszy na tym forum napisał o układziku Gks z Ksg? Co wtedy na ten temat pisali "zainteresowani" ?
...
ktoś tam napisał ,że nie było wspólnego wjazdu Górnika z Gieksą na Ruch ,czyżby? :lol:

-Ł-

Post autor: -Ł- » 06.06.2007, 15:33

Dla mnie niewyobrażalnym jest robienie takich układów... Przecież to jeden region. I to jak blisko. Zamiast zwalczać się nawzajem to robiony jest jakiś dziwny układ na inne ekpiy. Na derbach też będziecie siedzieć wspólnie (jeśli do takowych dojdzie) ? To tak jakby ŁKS i Widzew, Legia i Polonia itd. robiły sobie układy na przejeżdzające przez Łódź czy Warszawe ekpiy... Totalna bzdura! Innego wyjścia jak kosa w takim wypadku ja bym nie widział :roll:

kuba9090

Post autor: kuba9090 » 06.06.2007, 15:48

-Ł- pisze:Dla mnie niewyobrażalnym jest robienie takich układów... Przecież to jeden region. I to jak blisko. Zamiast zwalczać się nawzajem to robiony jest jakiś dziwny układ na inne ekpiy. Na derbach też będziecie siedzieć wspólnie (jeśli do takowych dojdzie) ? To tak jakby ŁKS i Widzew, Legia i Polonia itd. robiły sobie układy na przejeżdzające przez Łódź czy Warszawe ekpiy... Totalna bzdura! Innego wyjścia jak kosa w takim wypadku ja bym nie widział :roll:
Łódź i Wawa to co innego... Nie przesadzajmy to nie jest jedno miasto tylko jeden region. Poza tym Polonia Bytom miala z Piastem zgode a tez ten sam region, nie? :wink:

kuba9090

Post autor: kuba9090 » 06.06.2007, 16:11

Ja nie uwazam zeby byla chora. A poza tym to GKS i KSG nie maja zgody ze soba

Fighting Dragon Tokyo

Post autor: Fighting Dragon Tokyo » 06.06.2007, 16:20

ku*** to sprawa GieKSy i Górnika a zaczynacie pierdolić i porównywać ich do c*** wie czego :roll:

fcb

Post autor: fcb » 06.06.2007, 16:23

ten układ GKS z KSG to bardziej układ przeciwko komuś (R) niz z miłości do siebie. ktos napisal ze to nie to samo co np. Legia z Polonia czy ŁKS z Widzewem by sie układali bo Katowice i Zabrze to dwa rózne miasta i to co ze ten sam region. czyli co, znaczy to ze jakby Arka i Lechia zrobily uklad na ekipy przyjezdzajace na Pomorze np. na (R) to byłoby już normalne ? dla mnie nie...

Patton

Post autor: Patton » 06.06.2007, 16:45

Przeciez nie ma zadnego ukladu na linii KSG - GKS, jeszcze 2 tygodnie temu wszyscy kibice Ruchu zostali wysmiani 8) Prawda jest taka, ze ten uklad jest skierowany tylko i wylacznie w nas. Na nic zdaja sie tlumaczenia kibicow GKS, czy tez KSG - kto sie troszke orientuje w tych klimatach, ten wie o co biega. Powiem tylko tyle - bedzie sie dzialo... :twisted:

P.S. Nie bylo wspolnej akcji na nas? A Stalowka...? :wink:

Romano

Post autor: Romano » 06.06.2007, 16:51

fcb pisze:ten układ GKS z KSG to bardziej układ przeciwko komuś (R) niz z miłości do siebie. ktos napisal ze to nie to samo co np. Legia z Polonia czy ŁKS z Widzewem by sie układali bo Katowice i Zabrze to dwa rózne miasta i to co ze ten sam region. czyli co, znaczy to ze jakby Arka i Lechia zrobily uklad na ekipy przyjezdzajace na Pomorze np. na (R) to byłoby już normalne ? dla mnie nie...
Takie układy już były(na jeden mecz) dawno ale były :)

droid

Post autor: droid » 06.06.2007, 17:07

Patton pisze:Przeciez nie ma zadnego ukladu na linii KSG - GKS, jeszcze 2 tygodnie temu wszyscy kibice Ruchu zostali wysmiani 8) Prawda jest taka, ze ten uklad jest skierowany tylko i wylacznie w nas. Na nic zdaja sie tlumaczenia kibicow GKS, czy tez KSG - kto sie troszke orientuje w tych klimatach, ten wie o co biega. Powiem tylko tyle - bedzie sie dzialo... :twisted:
O czym mogła się naocznie przekonać Jaga.

Jak Ruch sie układał z Widzewem to zaatakowaliście wspólnie ŁKS po Białorusi i co ? Teraz się tłumaczycie, że zgoda. A przecież na początku miało się skończyć tylko na układzie, tylko że ogól chciał i nie mogliście już zapanować :wink:

Bo tak po prawdzie to jakoś nie przypominam sobie ogromych awantur i animozji na lini GKS-KSG. "Śląska siła" to był za to ewenement na skalę światową, a to wcale nie tak dawno.

Zresztą nawet Patton jak masz rację, i wynika to z pozycji słabości to i tak ci nikt tego jasno nie powie, nawet na tym przekumatym forum
Ostatnio zmieniony 06.06.2007, 17:13 przez droid, łącznie zmieniany 1 raz.
Świat się zmienia ludzie rozwijają...

S.P.

Post autor: S.P. » 06.06.2007, 17:13

zaatakowalismy LKS ale mielismy atakowac LKS i Tychy.bylismy w Tychach ale sie nieudalo dojebac obydwu ekip,wiec pojechalismy na trase i ustawilismy sie na LKS.

ACAB_

Post autor: ACAB_ » 06.06.2007, 17:44

droid pisze:
Patton pisze:Przeciez nie ma zadnego ukladu na linii KSG - GKS, jeszcze 2 tygodnie temu wszyscy kibice Ruchu zostali wysmiani 8) Prawda jest taka, ze ten uklad jest skierowany tylko i wylacznie w nas. Na nic zdaja sie tlumaczenia kibicow GKS, czy tez KSG - kto sie troszke orientuje w tych klimatach, ten wie o co biega. Powiem tylko tyle - bedzie sie dzialo... :twisted:
O czym mogła się naocznie przekonać Jaga.

Jak Ruch sie układał z Widzewem to zaatakowaliście wspólnie ŁKS po Białorusi i co ? Teraz się tłumaczycie, że zgoda. A przecież na początku miało się skończyć tylko na układzie, tylko że ogól chciał i nie mogliście już zapanować :wink:

Bo tak po prawdzie to jakoś nie przypominam sobie ogromych awantur i animozji na lini GKS-KSG. "Śląska siła" to był za to ewenement na skalę światową, a to wcale nie tak dawno.

Zresztą nawet Patton jak masz rację, i wynika to z pozycji słabości to i tak ci nikt tego jasno nie powie, nawet na tym przekumatym forum
i nic bo z ŁKSem laliśmy się po meczu z Szwecją 8) :wink:

tlen

Post autor: tlen » 06.06.2007, 18:20

FirstToFight pisze: MYSLE ZE NIE MA W POLSCE DUZO EKIP ZEBY SIE USTAWIŁY NA PRAWIE TYSIĄC OSUP NA GOŁE RENCE . :twisted:
Bo nie ma w Polsce duzo ekip sado-maso :wink: Wasza akcja w moich oczach na plus , istny western tam zrobiliscie z napadem na pociag hehe. Ale z drugiej strony szczerze watpie , ze jeszcze kiedys sie odwazycie to zrobic na tak liczna ekipe :wink:
Ostatnio zmieniony 06.06.2007, 18:21 przez tlen, łącznie zmieniany 1 raz.

kuba9090

Post autor: kuba9090 » 06.06.2007, 18:21

FirstToFight pisze:Układ pomiendzy GKSiTORCIDĄ POWSTAŁ WSZCZEGULNOSCI DLA TEGO ZEBY ROBIC WŁASNIE TAKIE AKCJE JAK BYŁA TA NA JAGE. MYSLE ZE NIE MA W POLSCE DUZO EKIP ZEBY SIE USTAWIŁY NA PRAWIE TYSIĄC OSUP NA GOŁE RENCE . :twisted:
Ty tak specjalnie? Mowie o ortografii :shock:

P1945G

Post autor: P1945G » 06.06.2007, 18:46

kuba9090 pisze:
FirstToFight pisze:Układ pomiendzy GKSiTORCIDĄ POWSTAŁ WSZCZEGULNOSCI DLA TEGO ZEBY ROBIC WŁASNIE TAKIE AKCJE JAK BYŁA TA NA JAGE. MYSLE ZE NIE MA W POLSCE DUZO EKIP ZEBY SIE USTAWIŁY NA PRAWIE TYSIĄC OSUP NA GOŁE RENCE . :twisted:
Ty tak specjalnie? Mowie o ortografii :shock:
niech mnie c*** :roll:
banuja za glupia tresc post'a, za taka ortografie tez powinni banowac :|

32

Post autor: 32 » 06.06.2007, 19:43

tlen pisze:
FirstToFight pisze: MYSLE ZE NIE MA W POLSCE DUZO EKIP ZEBY SIE USTAWIŁY NA PRAWIE TYSIĄC OSUP NA GOŁE RENCE . :twisted:
Bo nie ma w Polsce duzo ekip sado-maso :wink: Wasza akcja w moich oczach na plus , istny western tam zrobiliscie z napadem na pociag hehe. Ale z drugiej strony szczerze watpie , ze jeszcze kiedys sie odwazycie to zrobic na tak liczna ekipe :wink:
Powiem Ci kolego,ze tylko BARDZO dobre ekipy tak robia :D
Nie lubię drobiu:)).

Green LG

Post autor: Green LG » 06.06.2007, 22:28

Nie jest to może miejsce na to ale... Stary! Jak Ty piszesz! Aż w oczy szczypie... Tego się nie da czytać.

Wracając do tematu. Ciekawie zaczyna się robić na Śląsku. Ale nie wróże długiego układu KSG z GKS, znając historie tego typu przedsięwzięć. A akcja na plus jest wtedy gdy ktoś komuś skuje facjate, to chyba logiczne.
Ostatnio zmieniony 06.06.2007, 23:33 przez Green LG, łącznie zmieniany 1 raz.
Piotrek25krk pisze:wiec cala swoja tajemniczosc mozesz sobie wsadzic w dupe bo nikomu ona nie jest tu potrzebna, w miejscu ktore pod wzgledem farmazonow dawno juz przebilo bravo
Ja jestem uczciwy. Zapłacili za 3:0 i będzie 3:0.

Białe są chmury, zielone liście, jestem na Lechii, jest zajebiście!

Rycho

Post autor: Rycho » 06.06.2007, 22:39

gdyby mi to zwisało to pewnie nic bym nienapisał, ale ...
dla mnie sprawa jest prosta doniedawna Torcida uważała się za ekipe lepszą od Psychofanów, a przynajmniej w niczym gorszą, czas pokazał jednak, że potrzebna im pomoc Pierońskich Hanysów, która z koleji może niejest zła, ale jednak pomocy też potrzebowała ... przy okazji wszystkich pozdrawiam :wink:

+GKSK-CE+
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: +GKSK-CE+ » 06.06.2007, 22:44

tlen pisze:
Spoko!
Następnym razem będzie nas jeszcze więcej! Szkoda tylko że sezon dobiega już końca, ale...

+GKSK-CE+
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: +GKSK-CE+ » 06.06.2007, 22:46

Rycho pisze:gdyby mi to zwisało to pewnie nic bym nienapisał, ale ...
dla mnie sprawa jest prosta doniedawna Torcida uważała się za ekipe lepszą od Psychofanów, a przynajmniej w niczym gorszą, czas pokazał jednak, że potrzebna im pomoc Pierońskich Hanysów, która z koleji może niejest zła, ale jednak pomocy też potrzebowała ... przy okazji wszystkich pozdrawiam :wink:
Jak już coś to Persona Non Grata

Patton

Post autor: Patton » 06.06.2007, 22:58

GKS - zapominacie o jednym... My Jestesmy Ruch Chorzow :twisted: I z pewnoscia tak tego nie zakonczymy...............

+GKSK-CE+
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: +GKSK-CE+ » 06.06.2007, 23:09

Patton pisze:GKS - zapominacie o jednym... My Jestesmy Ruch Chorzow :twisted: I z pewnoscia tak tego nie zakonczymy...............
Tak Tak słyszeliśmy że się już dogadujecie z Polonią Bytom!
Co zatkało że wiemy?!

S.P.

Post autor: S.P. » 06.06.2007, 23:11

niedogadujemy sie z Polonia B.,niema i niebedzie z nimi ukladu i co najwazniejsze nikt niechce ani niemysli o jakims ukladzie

Janek
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Janek » 06.06.2007, 23:19

RODOWITA PYRA pisze:Układ nie zobowiązuje i nie zobowiązywał do zgody :)[/list]
dokłanie ,ale większośc juz widzi nową zgodę a w szczególności widać jak ten układ boli kibiców Ruchu,ale pewnie o to chodziło :D Brawo GKS&Górnik pewnie teraz macie niezłą polewkę i satysfakcję czytając reakcje zgotowanych kibiców Ruchu.Ogólnie akcja zajebista i nieważne kto wygrał tu przecież niechodziło o to aby najebać cały pociąg Jagielloni.Takich akcji jest mało a szkoda :D

ODPOWIEDZ