KARPATY KROSNO - Stal Sanok
Nas tego dnia w młynie 200-220 ( w tym 10 osób z Nafty Jedlicze) z dobrym dopingiem . Kibiców gości 0 choć tym razem dostali 70 biletów i zapewne jak by przyjechali większa liczba wszyscy by zostali wpuszczeni , mecz derbowy po raz kolejny przegrywamy i odpadamy z PP.
Co by nie mówić o Podbeskidziu pokazali się w Poznaniu na Lechu ładnie, widziałem ich też raz kiedyś na kadrze i powiem szczerze na pikników nie wyglądali - jakiś tam zalążek ekipki jest.
A czy w tej liczbie w której byli w Poznaniu były pikniki? pewnie tak bo na jakim wyjeździe jakiejkolwiek drużyny ich nie ma?
Pewnie jak by tak BKS Bielsko grało w półfinale PP to by pojechało ich 500 kumatych karków. Bielsko od paru lat lansuje pogląd i mówi się że Podbeskidzia nie ma, że to, że tamto, żeby nie traktować ich poważnie, że 2 typów z BKSu przegrania ich cały młyn- może to i prawda i fakt. Nikt nie podważa ich dominacji BKSu że są chuligańską ekipą nr 1 w swoim mieście ale małymi kroczkami wyrasta im konkurent czy im się to podoba czy nie. Po ewentualnym awansie dobrej grze, nowym stadionie, modzie na Podbeskidzie które z roku na rok jest coraz większe notuje przy tym coraz lepszą frekwencję u siebie i na wyjazdach, młode pokolenie dorasta, krystalizuje się ekipa już nie musi być takiej dominacja na mieście.
Sytuacja wypisz wymaluj z jednego włókienniczego miasta gdzie kiedyś dominowała tylko jedna ekipa a jak jest dziś? Dlatego życzę chłopakom z Podbeskidzia by się nie poddawali i nadal szli w dobrym kierunku.
Nie chciałbym się wpierdalać, ale temat jest trochę inny.....
Można jedynie zauważyć, że niewiele jest wpisów z samego Bielska, a z Polski...... Rozumiem, że każdy z Was bywa tu na co dzień i wie jak jest. Bez odbioru.
Czy Lechia wypominała w dopingu wojskowym niechęć do podniesienia rękawicy jak to miało miejsce na meczu ligowym?
Podbeskidzie się rozwija i to fakt i nikt tego nie powinien negować ,pytanie tylko co się stanie gdy klub upadnie jak Szczakowianka czy zostaną kibice czy okażą się kibicami sukcesu?
Gargulec pisze:Czy Lechia wypominała w dopingu wojskowym niechęć do podniesienia rękawicy jak to miało miejsce na meczu ligowym?
Podbeskidzie się rozwija i to fakt i nikt tego nie powinien negować ,pytanie tylko co się stanie gdy klub upadnie jak Szczakowianka czy zostaną kibice czy okażą się kibicami sukcesu?
Na pewno żaden kibic nie chce i nawet nie myśli o tym co bedzie jak klub upadnie...
Gargulec pisze:Czy Lechia wypominała w dopingu wojskowym niechęć do podniesienia rękawicy jak to miało miejsce na meczu ligowym?
Na pewno żaden kibic nie chce i nawet nie myśli o tym co bedzie jak klub upadnie...
No wlasnie dlaczego wy odrazu przewidujecie najgorsze? A moze wlasnie Podbeskidzie dzieki wystepom w Pp,albo przy okazji realnego awansu do Ekstraklasy,rozwinie sie i pojdzie do przodu. Nie mowie tu nawet o wynikach sportowych tylko wlasnie o tych kibicowskich. Na stadiony moze bedzie przychodzic coraz wiecej ludzi no bo wiadomo Ekstraklasa to juz nie 1 liga,inny poziom inne ekipy.Takie mecze jak choodzby w Poznaniu,Warszawie,Krakowie itp. Beda przyciagaly coraz wieksza liczbe fanu na wyjazdach. Czas pokaze. A moze nawet wtedy sytuacja na miescie sie obroci. ; )
krystalicznieczysta pisze:ciekawe ile Lecha bedzie poza stadionem. Za stadionem faktycznie sa dobre widokowo tereny od strony ul. Rychlinskiego, juz nie wspominajac blokow.
Wszystko bedzie wiadome kilka minut po 20.30... Tak ze spokojnie czekajmy
No to Lech czeka sobie na rywala. Drastycznie spadł doping po golu na remis, ale nie ma co się dziwić, szybki nokaut i sen o finale zespołu z Bielsko-Białej się skończył.
Ja tam mimo niechęci wolałem żeby awansował Lech, bo w razie ewentualnego naszego awansu to jednak kibicowsko będzie zajebisty wyjazd. A TSP ?? No cóż, nie chce sie rozpisywać na temat BKS-TSP bo starczy napinki, po prostu gratulacje za doping.
No Podboskidzie ladnie sie pokazalo doping czasami naprawde bardzo dobray ale...
Dobrze ze Lech awansowal do finalu bedzie ciekawszy czy Lechia czy Legia okarze sie juz niedlugo... Chociaz wolalbym zeby Final byl Lech Legia mysle ze wykorzystaja cale swoje pule i bedzie naprawde bardzo dobry mecz pod kibicowskim.. Wiadome po ile biletow dostana obie ekipy na ten mecz Lech\LegiazLechia?
Legii nie lubię ale mam nadzieje że jutro przypieczetują awans do finału. Będzie ciekawie pod względem kibicowskim.
Dobrze że dzisiaj wygrał Lech bo nie zniósłbym kolejnego meczu z okrzykiem "idzie idzie Podbeskidzie". Z całym szacunkiem dla kibiców Podbeskidzia ale ten okrzyk mnie wyjątkowo irytuje.
sercamembert pisze:Legii nie lubię ale mam nadzieje że jutro przypieczetują awans do finału. Będzie ciekawie pod względem kibicowskim.
Dobrze że dzisiaj wygrał Lech bo nie zniósłbym kolejnego meczu z okrzykiem "idzie idzie Podbeskidzie". Z całym szacunkiem dla kibiców Podbeskidzia ale ten okrzyk mnie wyjątkowo irytuje. horoskop astrologiczny
ja tam wolałbym zeby wygrała Lechia bo wg mnie to będzie najciekawszy finał pod względem kibicowskim i wiele moze się wydarzyc
Na stadionie nadkomplet, z dostawioną trybuną oficjalnie 4100, nieoficjalnie trochę więcej (ludzie siedzieli nawet w buforach).
W młynie około 500 osób, choć czasami to cała długa to był młyn. Doping bardzo dobry,po bramkach korba na całym stadionie, trochę siadł po bramce na 2-2, ale był prowadzony nawet po końcowym gwizdku. Na płocie 7 flag.Na początek meczu oprawa - kartony plus małe sektorówki, z transem na płocie NIEWAŻNE JAK WYJDZIEMY Z TEJ BITWY - JESTEŚMY CZARNYM KONIEM TEJ GONITWY. Pod względem dopingu,atmosfery najpiękniejszy mecz w historii. Kończymy historię pucharową.
Z4T4N pisze:Ile w Gdańsku poszlo biletow na Legie? Dokładnie 500? Czy cos kolo tego?
Nie zadawaj takich pytań przed meczem, bo wcześniej, niż po naszym powrocie odpowiedzi i tak nie dostaniesz.
Nas w Warszawie 470 w tym 2 Wisła i 5 Śląsk.