Komentarze 9-10 Kwietnia

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

Michalek

Re: Komentarze 9-10 Kwietnia

Post autor: Michalek »

"Swoje stanowisko przedstawił nam też właściciel “Adlera“. - W związku z tym, że nie mam prawa nie wpuścić kogokolwiek na stadion postanowiłem, że grupa kibiców piłkarskich wejdzie na obiekt żużlowy. Miałem zapewnienia, że przychodzą na stadion z pokojowym nastawieniem. Po długim przeszukiwaniu na bramkach i okazaniu biletów, grupa ok. 100 - osobowa wpuszczona została na koronę stadionu. Tam “czekała” na nich grupa kibiców Stali Gorzów wspierana według moich sprawdzonych informacji przez Kotwicę Kołobrzeg."
Jakas nowa sympatia tych ekip czy dziennikarskie wymysly?
iparts.pl
Thor1982

Post autor: Thor1982 »

eloelo320 pisze:Kolejny stadion, gdzie jesteście na zakazie i nikt Was nie może "zlokalizować"
Widać że masz blade pojęcie o czym piszesz.

Wiśle nie tak dawno udało się trafić parę osób z RTS gdy byli incognito na zakazie. Śląsk na pewno wszystkich kibiców nie sprawdzał po kolei, a że liczba Widzewa mała to ciężko było trafić takie osoby. Tu nie ma żadnego siania napinki tylko dowód że osoby z RTS-u były na tym meczu.

Bez odbioru.
Viclav

Post autor: Viclav »

nisc pisze: pare rzeczy ciekawych, Dolcan niby zawiesil dzialalnosc a nie jest to tak ze te niby "samodzielne" mazowieckie ekipy po prostu sie skonczyly "smiercia naturalna"?
Dolcan nie zawiesił przecież działalności z powodu własnego widzimisię. Powody zawieszenia były już nieraz pisane, nawet w tym temacie.
Nie stanowi to dla nikogo żadnej tajemnicy, a już na pewno dla nikogo na Mazowszu.
hfK

Post autor: hfK »

Michalek pisze:"Swoje stanowisko przedstawił nam też właściciel “Adlera“. - W związku z tym, że nie mam prawa nie wpuścić kogokolwiek na stadion postanowiłem, że grupa kibiców piłkarskich wejdzie na obiekt żużlowy. Miałem zapewnienia, że przychodzą na stadion z pokojowym nastawieniem. Po długim przeszukiwaniu na bramkach i okazaniu biletów, grupa ok. 100 - osobowa wpuszczona została na koronę stadionu. Tam “czekała” na nich grupa kibiców Stali Gorzów wspierana według moich sprawdzonych informacji przez Kotwicę Kołobrzeg."
Jakas nowa sympatia tych ekip czy dziennikarskie wymysly?

Dziennikarski wymysl moze i nie bo jak idzie zrozumiec byl to dialog z szefem ochrony. Ale w sumie ten szef ochrony wyssal sobie informacje chyba z palca, bo ja do tej pory sie zastanawiam czemu pisza o nas skoro nikogo od nas nie bylo. Czyli chyba niezla wyobraznia wlada ten pajac. Inna sprawa jest taka, ze tylko Stilon puscil taki farmazon w obieg, wiec ciekawe co jest tym jego zrodlem informacji? Normalnie jaja ze h**.
RSD

Post autor: RSD »

Czy była Kotwica ze zgodami na Lechii ?
DFLG

Post autor: DFLG »

Była. Wracając wyłapała od koalicji Gryfa Wejherowo (20) i Orkana Rumia (25 osób).
Liczba Kotwicy wedle Nich samych 19 (na stadion dociera 15), wedle napastników 30.
bez_napinki

Post autor: bez_napinki »

http://i.wm.pl/00/01/30/32/f/img-6574-310059.jpg

ta grupa po lewo ubrana na zielono to jakis fc?
Dace2

Post autor: Dace2 »

Akcja Polonii na + tylko prawda jest taka ,że 2 ekipy zaatakowały ekipe mniejszą z 30 000 miasteczka więc dla mnie szału nie ma.

Polonia powinna odpowiedzieć sobie na zajebiście ważne pytanie czy chce rywalizować ze Świtem NDM, Dolcanem, Łomżą itp itd czy też z ekipami z wyższej półki. Czy Hools Polonii zrobili w ostatnich 3 latach akcje na ekipy typy Radomiak, Stal Stalowa Wola, Stomil, BKS Bielsko Biała... Niestety prawda jest taka ,że KSP może rywalizować z ekipami z małych miast bo nawet od średniaków dziela ich lata świetlne...
Zablokowany