prawda???wuja42 pisze:KSP przesiadające się w sobote w Poznaniu na pociąg do Warszawy dostaje oklep i tracą barwy w trakcie swojej przechadzki po mieście. Pare "lekkoatletów" z Polonii zostawia ziomeczków i ucieka.
Komentarze 25-27 marCA!!!
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
Kumaty12345
Re: Komentarze 25-27 marCA!!!
Na FanŚląsku chyba trochę przesadzają... wiem że 20 km z Lubina do Legnicy to niewiele, ale liczba 500 Zagłębia jest naprawdę dobra, tymczasem tam z niej drwią.
Śląska 250 (70 kilometrów, też nic) na wsparciu chyba najkonkretniejszego meczu zgody to też bez szału...
Śląska 250 (70 kilometrów, też nic) na wsparciu chyba najkonkretniejszego meczu zgody to też bez szału...
A od kiedy liczba postów świadczy czy ktoś ma rację czy nie?jurij pisze:Jak to że Franz strzelał do papieża, patrz ile gość napisał wcześniej postów...Kumaty12345 pisze:prawda???wuja42 pisze:KSP przesiadające się w sobote w Poznaniu na pociąg do Warszawy dostaje oklep i tracą barwy w trakcie swojej przechadzki po mieście. Pare "lekkoatletów" z Polonii zostawia ziomeczków i ucieka.
Bardzo fajnie pokazał się Górnik Zabrze,przydałyby się europejskie puchary tej ekipie
Fakt Faktem jestem kibicem ZL ale patrzac obiektywnie moim zdaniem to wiecej niz przesada, ogladalem zdjecia mlynu Miedzi ( zdjecia gdyz z drogiej strony stadionu dokladnie nie widac a na meczu bylem) to bardzo malo osob jest w barwach Slaska a nawet jesli ich bylo tam 250 to tylko swiadczy o wielkosci jaka staraja sie pokazac wobec Nas kibice Miedzi. Z moich prywatnych informacji Slaska 50 osob wiec Romka propaganda trwa dalej sorry za bledy z kom pisze aktualniehalodrol pisze:Na FanŚląsku chyba trochę przesadzają... wiem że 20 km z Lubina do Legnicy to niewiele, ale liczba 500 Zagłębia jest naprawdę dobra, tymczasem tam z niej drwią.
To słabą masz wiedzę operacyjną.Z moich prywatnych informacji Slaska 50 osob
Tak cię bulwersują komentarze na FanŚląsku a sam piszesz informacje wyssane z hu**
Ale ok,jesteście najlepsi na Dolnym Śląsku,rozwaliliście nas swoją liczbą w Legnicy,nas w Legnicy nie było w ogóle bo nie daliśmy rady się zebrać.Nasza porażka.
Zaglebie nigdy nie pojawilo sie w Legnicy liczniejsza grupa niz w ostatnia sobote.
Moglo to byc spowodowane tym, ze pierwszy raz organizowany byl oficjalny wyjazd na taki mecz.
Moglo to byc spowodowane tym, ze pierwszy raz organizowany byl oficjalny wyjazd na taki mecz.
Orkan nie jest fc. Arki ,tylko działa na swoje konto.Michalek pisze:BŁĘKITNI STARGARD - ORKAN RUMIA
Troche dziwi mnie atak akurat tych ekip na fanclub Arki? Blekitni mieli niby sympatie proLech i antyPogon? Barlinek podobnie? Czy moze pomieszalem ekipy?
Miejscowi od niedawnego czasu założenia zgody się poczuli silni + alkohol i postanowili przykozaczyć i tego skutkiem była awantura.
Glownym powodem byla przerwa w wkstraklasie a wracajac do Slaska moim zdaniem nie mieszajmy 2 Ligi z Ekstraklasa choc wiadome jest ze Slask musi wspierac w wiekszej ilosci chocy dlatego ze jest wiekszym miastem
JB pisze:Orkan nie jest fc. Arki ,tylko działa na swoje konto.Michalek pisze:BŁĘKITNI STARGARD - ORKAN RUMIA
Troche dziwi mnie atak akurat tych ekip na fanclub Arki? Blekitni mieli niby sympatie proLech i antyPogon? Barlinek podobnie? Czy moze pomieszalem ekipy?
Miejscowi od niedawnego czasu założenia zgody się poczuli silni + alkohol i postanowili przykozaczyć i tego skutkiem była awantura.
Żeby było jasne. Błękitni także działają na swoje konto. Więc sprawa powinna zostać pomiędzy zainteresowanymi ekipami.
Ale na meczu pozdrawiacie kilka razy Lecha ,a w Rumi czegoś takiego nie ma.BW06 pisze:JB pisze:Orkan nie jest fc. Arki ,tylko działa na swoje konto.Michalek pisze:BŁĘKITNI STARGARD - ORKAN RUMIA
Żeby było jasne. Błękitni także działają na swoje konto. Więc sprawa powinna zostać pomiędzy zainteresowanymi ekipami.
-
gryfslupsk*
na meczu z nami w Rumi pozdrawialiście jeszcze Arkę.
Żeby było jasne. Błękitni także działają na swoje konto. Więc sprawa powinna zostać pomiędzy zainteresowanymi ekipami.[/quote]
Ale na meczu pozdrawiacie kilka razy Lecha ,a w Rumi czegoś takiego nie ma.[/quote]
Trzeba tu coś wyjaśnić. najwidoczniej ktoś ma problemy że słuchem i nie zna naszej historii.
Historyczna nazwa klubu to KKS Błękitni Stargard. KKS to Kolejowy Klub Sportowy. Więc przyspiewki typu Kolejowy Klub Sportowy Błękitni jak sam widzisz tyczy się Błękitnych. Więc nie piszcie jakiś farmazonow.
Ale na meczu pozdrawiacie kilka razy Lecha ,a w Rumi czegoś takiego nie ma.[/quote]
Trzeba tu coś wyjaśnić. najwidoczniej ktoś ma problemy że słuchem i nie zna naszej historii.
Historyczna nazwa klubu to KKS Błękitni Stargard. KKS to Kolejowy Klub Sportowy. Więc przyspiewki typu Kolejowy Klub Sportowy Błękitni jak sam widzisz tyczy się Błękitnych. Więc nie piszcie jakiś farmazonow.
Dodaj ,że to 2 sezony temu było ,kiedy dopiero co ekipa zaczęła się tworzyć ,na kolejnych dwóch spotkaniach między nami (w tym jednym pucharowym) już takich pozdrowień nie było. Wiele od tamtej pory się zmieniło.gryfslupsk* pisze:na meczu z nami w Rumi pozdrawialiście jeszcze Arkę.
robi25 ze zbiornika nie o tą przyśpiewkę mi chodziło ,ale okej - być może się przesłyszałem i wcale nie pozdrawialiście Lecha.
Czy Bieszczady Ustrzyki Dolne obecne w Jedliczu?
-
Wojciech87
Łowczyni pisze:Czy Bieszczady Ustrzyki Dolne obecne w Jedliczu?
Ustrzyk w Jedliczu 0 :)
Zapewne wracały ze Szczecina, a reszty się domyśl...