Mam jej fote, na której widac jej tatuażyk z celtykiem. :)Nee pisze:W CSKA podobno ale w CSKA Sofia jest jedna fanatyczka:)
Dziewczyny i "młyn"
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Dziewczyny i "młyn"
http://www.youtube.com/watch?v=tvBlct1yO9g
Od 1:17
Swoją drogą w temacie "miss kibicek" też by pasowało :)
Od 1:17
Swoją drogą w temacie "miss kibicek" też by pasowało :)
to zapodaj:)Ivans pisze:Mam jej fote, na której widac jej tatuażyk z celtykiem. :)Nee pisze:W CSKA podobno ale w CSKA Sofia jest jedna fanatyczka:)
w Czechach jest ekipa Viktorii Pilzno w ktorej jedna z czolowych postaci jest kobieta /chociaz niezlych gabarytow:-)/: Nie wiem jak jest teraz ale jeszcze pare lat temu ona umawiala walki z chuliganami innych ekip i brala w nich udzial. I jako ze ekipa Viktorii Pilzno do czolowki nienalezy to zazwyczaj z tych walk wychodzila jako przegrana i wlasnie ta dziewczyna jako jedna z nielicznych zawsze walczyla az do konca, kiedy to jej koledzy uciekali gdzie popadnie. Tyle razy dostawala taki w******* np. od Slavii. Slyszalem tez ze kiedys jechali na Banik do Ostravy i umowili sie z FCB na walke po 8 i ona tez brala udzial.Dostali oklep lecz po meczu chciala sie z nimi umowic inna ekipa FCB i tu juz nie bylo chetnych ze strony Pilzna. Jedyny kto od nich chcial sie bic a wyszedl na solo byla ta kobitka...
http://www.youtube.com/watch?v=6EYSv3J06aM&NR=1
cos dla tych, ktorzy teiwrdza ze panny jedynie sie lansuja na trybunach - waleczna widoczna w walce.
cos dla tych, ktorzy teiwrdza ze panny jedynie sie lansuja na trybunach - waleczna widoczna w walce.
chłop tej babki to musi mieć ciężkie życie... ale ogólnie pozytywna :)
To ładny harpagan to musiał być...Radekss pisze:w Czechach jest ekipa Viktorii Pilzno w ktorej jedna z czolowych postaci jest kobieta /chociaz niezlych gabarytow:-)/: Nie wiem jak jest teraz ale jeszcze pare lat temu ona umawiala walki z chuliganami innych ekip i brala w nich udzial. I jako ze ekipa Viktorii Pilzno do czolowki nienalezy to zazwyczaj z tych walk wychodzila jako przegrana i wlasnie ta dziewczyna jako jedna z nielicznych zawsze walczyla az do konca, kiedy to jej koledzy uciekali gdzie popadnie. Tyle razy dostawala taki w******* np. od Slavii. Slyszalem tez ze kiedys jechali na Banik do Ostravy i umowili sie z FCB na walke po 8 i ona tez brala udzial.Dostali oklep lecz po meczu chciala sie z nimi umowic inna ekipa FCB i tu juz nie bylo chetnych ze strony Pilzna. Jedyny kto od nich chcial sie bic a wyszedl na solo byla ta kobitka...
-
zoppot kurort
Można jej foto? hehehehe;)Radekss pisze:w Czechach jest ekipa Viktorii Pilzno w ktorej jedna z czolowych postaci jest kobieta /chociaz niezlych gabarytow:-)/: Nie wiem jak jest teraz ale jeszcze pare lat temu ona umawiala walki z chuliganami innych ekip i brala w nich udzial. I jako ze ekipa Viktorii Pilzno do czolowki nienalezy to zazwyczaj z tych walk wychodzila jako przegrana i wlasnie ta dziewczyna jako jedna z nielicznych zawsze walczyla az do konca, kiedy to jej koledzy uciekali gdzie popadnie. Tyle razy dostawala taki w******* np. od Slavii. Slyszalem tez ze kiedys jechali na Banik do Ostravy i umowili sie z FCB na walke po 8 i ona tez brala udzial.Dostali oklep lecz po meczu chciala sie z nimi umowic inna ekipa FCB i tu juz nie bylo chetnych ze strony Pilzna. Jedyny kto od nich chcial sie bic a wyszedl na solo byla ta kobitka...