Uwagi do administracji/moderatorów.

Uwagi odnośnie forum, propozycje, sugestie, informacje o banach.

Moderator: Automoderation

scipiomaior

Re: Uwagi do administracji/moderatorów.

Post autor: scipiomaior »

Dlaczego usunięto mój temat o filmie "Skrzydlate świnie"?
iparts.pl
Tabulator

Post autor: Tabulator »

jest możliwość sprawdzenia IP typa, który jest już zbanowany?
DFLG

Post autor: DFLG »

W dziale dotyczącym relacji z ostatniego weekendu była relacja Malborkich Lechistów odnośnie ich akcji na Arkę. Gdzie się podziała ta relacja?! Relacja została zamieszczona przez użytkownika SZ'98
Osobę, która usunęła proszę o wyjaśnienie...
kant

Post autor: kant »

ja również mam pytanie czy można sprawdzić IP zbanowanej osoby ?
Troublemaker

Post autor: Troublemaker »

Panowie! Apeluje i zapewne nie jestem jedyny, o zamkniecie rejestracji!!
Wystarczy zerknąć co sie w tym momencie w dziale "Kibice".
winston

Post autor: winston »

Brawo!! oczywiście nikt nie wspominał od dawna o wyłączeniu rejestracji
winston

Czy moderatorzy jeszcze z nami lecą?? temat zgody/kosy/układy jest rozwalony równo!! Czy może ktoś wpadnie na pomysł wyłączenia rejestracji, bo głównie brylują tam osoby świeżo po rejestracji....????
Wilkowy

Post autor: Wilkowy »

Rejestracja jest przecież wyłączona od wczoraj i mam nadzieje że tak pozostanie przez jakiś czas.
Hubertus

Post autor: Hubertus »

O co chodziło z tym banem?
bkc

Post autor: bkc »

Byłbym wdzięczny jeśli moda na dział bukmacher dostałby ZnawcaGŚ, jeśli by ogarniał kolejnego typera (bo obecny dobiega końca) sporo by mu to ułatwiło. Niestety dział tam padł, więc moda mogłaby dostać tam osoba, która się udziela, więc jednocześnie prosiłbym o zdjęcie mi przywilejów.
Pozdrawiam.
CHCNI

Post autor: CHCNI »

Czy tylko u mnie forum śmiga jakby chciało, a nie mogło ? Strony się nie wczytują, trzeba kilkukrotnie ponawiać. Na innych jest ok.
Adi_91

Post autor: Adi_91 »

Gdy chcę coś wyszukać wyskakuje komunikat :
"Przepraszamy, ale nie możesz teraz użyć wyszukiwarki. Spróbuj ponownie za kilka minut."

Co mam zrobić?
Fanatyk 1956

Post autor: Fanatyk 1956 »

Adi_91 pisze:Gdy chcę coś wyszukać wyskakuje komunikat :
"Przepraszamy, ale nie możesz teraz użyć wyszukiwarki. "Spróbuj ponownie za kilka minut."

Co mam zrobić?
patriota85

Post autor: patriota85 »

Nie wiem, czy to odpowiedni temat i czy ktoś z osób "trzymających władze" na forum zna sytuację, ale napiszę.
Forum
Jakiś czas temu otrzymałem TAKIE pismo. W załączniku znalazły się pseudonimy z forum wszystkich osób, które miały więcej niż 6 postów lub były moderatorami/administratorami. Dowiedziałem się, że mogę to pismo opublikować - stąd ten news. Zostałem poinformowany, że muszę udostępnić te adresy IP (w przeciwnym razie mogę być oskarżony o utrudnianie śledztwa, mój komputer mógłby zostać zabrany aż do wyjaśnienia sprawy). Podałem policji IP z których rejestrowali się wskazani w załączniku użytkownicy (ponad 300 osób). Bardzo chciałem pomóc również w drugiej prośbie i podać IP z ostatnich pięciu logowań niestety w skrypcie na którym stało forum (phpBB3) nie ma takich danych. No właśnie, dlaczego "stało forum" a nie "stoi forum"? Za sprawą policji miałem kilka godzin pracy ze spisywaniem IP więc postanowiłem z rozmachu zaktualizować forum do najnowszej wersji i postarać się naprawić aktualne błędy (trochę osób skarżyło się, że forum nie działa im poprawnie). Niestety zapomniałem wykonać kopii zapasowej forum a moje próby naprawy forum zakończyły się niepowodzeniem - wszystko się posypało, nie wiedziałem co z tym zrobić. Usunąłem więc forum, wszystko przepadło, za jakiś czas trzeba będzie zacząć od nowa.

Nie wiem po co policji te IP, może ktoś pisał coś niewłaściwego, ode mnie otrzymali IP z których rejestrowali się poszczególni użytkownicy. Może do pojedynczych osób zapuka kiedyś policja? Tylko co w sytuacji gdy na forum rejestrowało się rok czy dwa temu (gdy ono powstawało), kto to spamięta czy zakładało się swoje konto, czy może jakiś znajomy akurat korzystał z naszego komputera.

Co do szalików to nie martwcie się - są w produkcji, doprowadzimy sprawę do końca, będę o wszystkim informował przez stronę.
· PKS dnia luty 04 2011 15:23:17 ·
Taki o to newsy pojawił się na stronie http://www.podkarpaccykibice.pl/index.php , którą prowadzi użytkownik tego forum Jacek Gmoch.Z tego co sam napisał poszedł na współprace z policją.Więcej chyba nie trzeba pisać.
patriota85

Post autor: patriota85 »

mancunian pisze:a nie przyszlo ci na mysl czemu padlo mu forum i przypadkowo skasowala baza danych?

zrobil tyle ile mogl...
Podał IP użytkowników, więc równie dobrze mógł podać ich imienia i nazwiska.Jeżeli mają IP to bez problemu dotrą do tych osób jeżeli będą chcieli.
bartex

Post autor: bartex »

patriota85 pisze:
mancunian pisze:a nie przyszlo ci na mysl czemu padlo mu forum i przypadkowo skasowala baza danych?

zrobil tyle ile mogl...
Podał IP użytkowników, więc równie dobrze mógł podać ich imienia i nazwiska.Jeżeli mają IP to bez problemu dotrą do tych osób jeżeli będą chcieli.
dokładnie
Barnet

Post autor: Barnet »

napisałem tutaj dziasiaj, że na na tym forum jest podobnie, ale mój post został usunięty, co jeszcze bardziej daje do myślenia, więc radziłbym trzymać ''oczy'' szeroko otwarte, pozdrawiam
Supporter

Post autor: Supporter »

"ekipa" k.net moze dojsc z jakiego miasta jest "jacek gmoch"?
UltrasFoto.PL

Post autor: UltrasFoto.PL »

Wszyscy panowie wyżej PW.
Born Of Hate

Post autor: Born Of Hate »

Dlaczego zostało skasowane moje konto na login dr hackenbush i nałożony został na mnie ban na IP i brak jest o tym jakiejkolwiek informacji na forum od któregoś z modów?
Barnet

Post autor: Barnet »

brawa dla modów za wyrwanie chwasta
Born Of Hate

Post autor: Born Of Hate »

Born Of Hate pisze:Dlaczego zostało skasowane moje konto na login dr hackenbush i nałożony został na mnie ban na IP i brak jest o tym jakiejkolwiek informacji na forum od któregoś z modów?
ponawiam pytanie i prosiłbym o wiadomość od sprawcy szkody :))
Hubertus

Post autor: Hubertus »

Czy możecie pochamować ludzi z tymi linkami. Jeśli chcą zarobić to niech wrzucają na forum warezowe. Co innego jeśli ktoś prosi o jakąś płytę czy też film.
Zawsze Nielegalnie

Post autor: Zawsze Nielegalnie »

Dlaczego nikt nie reaguje na raportowane posty z linkami do nowych płyt z tematu Całe płytki hip-hopowe ?
Jak ten temat ma prawo bytu ?
rozumiem linki do mixtapeów czy nielegali, ale wrzucanie linków z nowymi płytami narusza przecież prawa autorskie, a moderujący min. ten temat sam je wrzuca.
Wiem, można zarobić, ale nie "okradając" kogoś kto pracuje ciężko nagrywając płyty.
Pch

Post autor: Pch »

Zawsze Nielegalnie pisze:Dlaczego nikt nie reaguje na raportowane posty z linkami do nowych płyt z tematu Całe płytki hip-hopowe ?
Jak ten temat ma prawo bytu ?
rozumiem linki do mixtapeów czy nielegali, ale wrzucanie linków z nowymi płytami narusza przecież prawa autorskie, a moderujący min. ten temat sam je wrzuca.
Wiem, można zarobić, ale nie "okradając" kogoś kto pracuje ciężko nagrywając płyty.

Bez przesady, kto ma kupic to i tak kupi..
Jarema

Post autor: Jarema »

może by jednak wstrzymac rejestracje na jakis czas? Zawsze jak pojawia sie mozliwosc rejestracji, to zaraz pojawia sie spam angielski albo rosyjski. z reszta poziom forum tez by sie podniosl.
Sztygar

Post autor: Sztygar »

Można by zamknąć rejestracje od piątku do poniedziałku?
Dzięki temu na forum nie pojawiły by się takie wynalazki jak w komentarzach po naszym meczu z Odrą.
borys1978

Post autor: borys1978 »

No własnie żle robicie blokując komentarze ..
tomek89

Post autor: tomek89 »

Dlaczego po zalogowaniu się mam info, że konto mam skasowane i dożywotnego bana na ip? Muszę skasować cookies i jest dobrze
nrth

Post autor: nrth »

Temat "Chuligańskei wspomnienia"
Ktos kasuje posty czy coś sie pierdoli z forum?
tomek89

Post autor: tomek89 »

Z bazą danych coś się chyba j****
szalikowcypl
Major
Kontakt:

Post autor: szalikowcypl »

seba8809 pisze:Dlaczego nie mozna sobie avatara ustawic??
Z choinki się urwałeś ? Avatary zostały wyłączone jakiś czas temu. Bez nich forum śmiga szybciej a posty i tematy ładują natychmiastowo.
winston

ja mam pytanie czy da się coś zrobić z tym łbem (łbami??) od tematów pewny mecz dziś??
Henderson

Post autor: Henderson »

A ja mam jedno pytanko- Czy istnieje w ogóle szansa że powrócą tematy- "Fan-cluby", "Jak wygląda sytuacja w...", oraz "Zgody/ kosy/ układy"?
eL Pe

Post autor: eL Pe »

Witam, jakis czas temu dostalem bana na swoje domowe ip. Nie mam ku*** pojecia dlaczego. Od paru dobrych lat uczestnicze w zyciu forum, a tu nagle dozywotni ban na ip, mimo, ze od dluzszego czasu praktycznie w ogole sie nie wypowiadam. Moglby ktos z adminow ogarnac ten temat?

Pzdr.
Henderson_

Post autor: Henderson_ »

Da radę jeszcze kiedyś wrócić do starego nicka (Henderson bez kreseczki)? Nie mogę się zalogować, mimo tego, że normalnie wpisuję hasło...
Troublemaker

Post autor: Troublemaker »

Usuńcie ten temat i tego użytkownika jednocześnie.

viewtopic.php?f=6&t=18464
SnikerS

Post autor: SnikerS »

Po kiego zamknęliście temat Puchar Polski? Jeden z najlepszych meczów ostatnich lat, chciałoby się poczytać jakieś na gorąco relacje uczestników itp. a tu zamknięte... Rozumiem, zamknąć w czasie meczu, czy tuż po, gdzie gorące głowy sprzed TV się produkują, no ale nie kilka, czy jak teraz kilkanaście godzin po meczu, paranoja trochę.
Zwykły kibic

Post autor: Zwykły kibic »

Panowie sami robicie burdel na forum.
Który to już raz w zamkniętym temacie dot. komentarzy do kolejki jeden z modów/adminów ściąga blokadę i wrzuca swoj wpis? Co to rowni i równiejsi? El Mumino czy mając "kolorowy" nick stajesz się ważniejszy od innych? Albo temat jest zamkniety dla wszystkich w tym też dla adminów, albo nie!
http://kibice.net/forum/viewtopic.php?f ... 6&start=80
Wells

Post autor: Wells »

Od kilku dni Google Chrome przy próbie wejścia na forum ostrzega przed złośliwym oprogramowaniem, który miałby być na stronie - czy ten problem pojawia się u Was?
ODPOWIEDZ