Litwa - POLSKA (Kowno)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Litwa - POLSKA (Kowno)
My tez bedziemy miec kilka biletow na sprzedaz w cenie jak na kupbilet.
Zostało Nam kilka wolnych miejsc w autokarze. Jak ktoś chetny to priv. albo gg. 6266930.
Cena to okolo 210-220 zl wraz z biletem. Wyjazd z Oświęcimia.
Zostało Nam kilka wolnych miejsc w autokarze. Jak ktoś chetny to priv. albo gg. 6266930.
Cena to okolo 210-220 zl wraz z biletem. Wyjazd z Oświęcimia.
KS Unia Oświęcim
-
Na stadiony.net nie ma stadionu w Kownie .tomek89 pisze:Zobacz na stadiony.net
-
[link]
-
[link]
Pierwszy stadion jak wejdziesz w Litwe. Ale prościej napisać, że nie ma i czekać na gotowy link
Pierwszy stadion jak wejdziesz w Litwe. Ale prościej napisać, że nie ma i czekać na gotowy link
-
pisalem zeby nie kupować biletow na kupbilet.pl od tych k**** z PZPN-u ale wy dalej swoje... ale jak widze, jest rzesza osob co cisna bez biletow i kupia je w kasach. Tak wiec panowie - pelna mobilizacja we wlasnych szeregach i lecimy. PFH !
-
wybiera sie ktoś już jutro na Litwe ??
-
Swoją drogą,fajnie by było zobaczyć na meczu transaprent odnoszący się do polskości ziem okupowanych przez Litwę jak i inne państwa.
-
Rozumiem poglądy ale Litwa nie okupuje Polski. Btw może oddajmy śląsk i pomorze bo tex je ukupujemy
-
Polskie trybuny to F i G, sektory 13 - 17.
-
Odstąpię rezerwacje na 4 bilety na sektor F. Więcej informacji PW.
-
Co za ignorant, nic nie musimy oddawać bo Kresy Wschodnie są tak samo polskie jak Pomorze i Śląsk.tomek89 pisze:Rozumiem poglądy ale Litwa nie okupuje Polski. Btw może oddajmy śląsk i pomorze bo tex je ukupujemy
1 Marca-Dzień "zołnierzy wyklętych"
23 Marca-Dzień przyjaźni polsko-węgierskiej
23 Marca-Dzień przyjaźni polsko-węgierskiej
-
Przed chwilą anulowali nam rezerwację w hostelu ...
Jeśli ktoś ma namiar na tani nocleg dla 8 osób niech da znać na pw...
14
-
hostel10,cezpod pisze:Przed chwilą anulowali nam rezerwację w hostelu ...
[link]
okolo 10 euro od osoby
-
Właśnie z tego hostelu nam odwołali,
ale już udało się znaleźć inną miejscówkę.
ale już udało się znaleźć inną miejscówkę.
14
-
Witam Wszystkich Kibicow!
Jestem kibicem z Litwy. Caly czas kibicuje dla Polski. Bez watpienia jestem Polakiem, ale obywatelem Litwy, bo urodzilem sie na Litwie.
Wiec chcialbym Wam pomoc, widze, ze ciekawi Was kazda informacja dotyczaca tego meczu, wiec na kazde Wasze pytanie odpowiem i postaram sie pomoc.
Mam pytanie, czy ktos bedzie w piatek w Wilnie?, a pozniej pojedzie na mecz do Kowna, sam jestem z Wilna i moglbym Wam pomoc z czyms. Napewno bym wiecej pomoglbym niz PZPN.
Oto moje kontakt> skype: tomas-legia lub email: [email protected]
P.S. Po nicku moim, juz mozna wiedziec jakiej polskiej druzynie kibicuje, ale w ogole NR.1 to Polska, wiec kazdemu pomoge.
Pozdrawiam Tomas.
Jestem kibicem z Litwy. Caly czas kibicuje dla Polski. Bez watpienia jestem Polakiem, ale obywatelem Litwy, bo urodzilem sie na Litwie.
Wiec chcialbym Wam pomoc, widze, ze ciekawi Was kazda informacja dotyczaca tego meczu, wiec na kazde Wasze pytanie odpowiem i postaram sie pomoc.
Mam pytanie, czy ktos bedzie w piatek w Wilnie?, a pozniej pojedzie na mecz do Kowna, sam jestem z Wilna i moglbym Wam pomoc z czyms. Napewno bym wiecej pomoglbym niz PZPN.
Oto moje kontakt> skype: tomas-legia lub email: [email protected]
P.S. Po nicku moim, juz mozna wiedziec jakiej polskiej druzynie kibicuje, ale w ogole NR.1 to Polska, wiec kazdemu pomoge.
Pozdrawiam Tomas.
-
wie ktoś jaka cena jest tego pociągu z Warszawy do Kowna, z przesiadką w Sestokai ? Dzwoniłem do PKP, jakaś leniwa baba nie mogła mi odpowiedziec na to pytanie, a na stronie PKP nie ma.
-
ten pociag z Bialegostoku kosztuje 68 zl tak powiedzial tez troche przyjebany gosc z informacji
-
23.03. Wilno (PAP) - Kowno jest już przygotowane na przybycie kibiców biało-czerwonych na piątkowy mecz piłkarski z Litwą. Oczekuje się przyjazdu około dwóch tysięcy sympatyków futbolu z Polski.
Jak poinformował PAP Remigijus Stukas z policji w Kownie, porządek publiczny w mieście i na stadionie mają zapewnić nie tylko miejscowi funkcjonariusze, ale też polscy. Stukas nie zdradza, ile litewskich policjantów będzie pełniło dyżur tego dnia. "Będzie tylu, ilu będą wymagały okoliczności" - powiedział.
Kibice z Polski mają być rewidowani przy wjeździe do Kowna. Będą obserwowani w mieście, a na stadionie zajmą oddzielny sektor, na którym jest 2 600 miejsc.
Przed kilkoma laty polscy pseudokibice wywołali burdy na stadionie w Wilnie. Wielu z nich zostało aresztowanych.
Z Wilna Aleksandra Akińczo (PAP)
14
-
jest sens sie tłumaczyć?Surdut pisze:Sory ale myslalem ze jakies wspolne spotkanie ebdzie lub przemarsz po miescie
poszukasz dokładniej to dowiesz się wszystkiego
-
A valetudo śmigał kilka razy i go nikt nie sprawdzał heh. Jak mam nas koncie złotówki i zechcę płacić na litwie karta to bank bierze jakieś prowizje za to?
-
jeśli zarezerwowałem bilety na stronie litewskiej na sektor inny niż NASZ, to czy będzie możliwość żebym był na sektorze z Polakami ?
-
Panowie ! Będzie nas w Kownie ok. 2 tysięcy a Wy się martwicie o bilety? Ja biletu nie mam bo nie dam zarobić złodziejom z pzpnU ! WSZYSCY DO KOWNA !
OLE OLE OLE OLA i TYLKO POLSKA BIAŁO CZERWONA !
OLE OLE OLE OLA i TYLKO POLSKA BIAŁO CZERWONA !
-
dziwi mnie Twa pewnosc co do 2 tysiecy,ja nie ufam takim informacja jak ta wyzej co nie zmienia faktu ze o bilety sie nie martwie. j**** PZPN
-
mam karty w mBanku (grupa BRE Banku) i nie warto za granica wyciagać gotówki z bankomatu jak nie masz pilnej potrzeby (pobierają odsetki i procenty), natomiast nigdy nie pobrali mi niczego dodatkowego jak bezpośrednio płaciłem karta w np. w sklepie, knajpie itp (tylko przeliczają po kursie bankowym kurs euro lub dolara w zależności od strefy)tomek89 pisze: Jak mam nas koncie złotówki i zechcę płacić na litwie karta to bank bierze jakieś prowizje za to?
-
Posiadam 4 wolne miejsca w busie , jedziemy ze Sląska - jesli jest ktos jeszcze kto nie ma jak sie dostać do Kowna niech pisze ! PILNE !
Bracie dawaj ze mną pomożesz mi triceps,plecy,klata,biceps,nogi,bary i znów triceps to moja rzeczywistość a to da mi przyszłość da mi to na co zapracuje rękami ... !
-
Jak najprosciej trafic z pkp na stadion ?
-
Brygada88 dostałeś pw? bo coś mi sie pierdoli z wysyłaniem
DROID napisał:Dokładnie, niby wielka Unia, a tu ani fotek ani wymiarów bicepsa. W zimę to każdy mądry w puchowej kurtce
-
Szukamy 2-3 wolnych miejsc, jak macie coś u Siebie piszcie na PW.
-
daniswa pisze:Brygada88 dostałeś pw? bo coś mi sie pierdoli z wysyłaniem
tak dostałem ,odpisałem Ci !
Bracie dawaj ze mną pomożesz mi triceps,plecy,klata,biceps,nogi,bary i znów triceps to moja rzeczywistość a to da mi przyszłość da mi to na co zapracuje rękami ... !
-
Nie wiem jak jest na Litwie, ale w grudniu wypłacałem kasę z niemieckiego bankomatu i nie wzięli żadnej prowizji, a jak bym chciał z Polsce z innego bankomatu niż PKO BP pobrać, to minimum 5zł haraczu ściągają;/ Aha, i kurs bardzo przyzwoity, chyba średni NBP z danego dnia:)
Dzieciom uśmiech, światu pokój a pijakom dajcie spokój
Nasza armia jest zwycięska, Jaruzelski kur.wa męska
Nasza armia jest zwycięska, Jaruzelski kur.wa męska
-
Nie pobierają prowizji. Sam płaciłem kartą na Litwie.tomek89 pisze:ak mam nas koncie złotówki i zechcę płacić na litwie karta to bank bierze jakieś prowizje za to?

-
-
Wszystkim szerokiej drogi i do zobaczenia na meczu
Polska On Tour
Polska On Tour
-
Na miejscu widac juz troche Polaków jedna z wiekszych grup widziane Hetman Zamość okolo setki info od znajomego.. PozdRo
-
Nie tylko widać. O niektórych to nawet można [link] i ich [link] :-)szary pisze:Na miejscu widac juz troche Polaków jedna z wiekszych grup widziane Hetman Zamość okolo setki info od znajomego.. PozdRo
Ciekawe, cóż za wielkie "przestępstwa" popełnili nasi, aby litewskie psy organizowały takie akcje? Znów "gówno wyborcze" będzie miało pożywkę.
-
Z artykuły wynika, że podczas kontroli pojazdów wysypali się ludzie, którzy przeholowali z alkoholem i stąd te zatrzymania. Ponadto jest tam również napisane, że Polacy jadą tam z agresywnym nastawieniem i mogą wywoływać awantury.
-
2.05 min, j***** pies.
Dla Nas Sprawa Jest Jasna - Śląsk Jest Polski i Basta
-
1:26 chybaragan_nj pisze:2.05 min, j***** pies.
-
W tzw. międzyczasie linkowany materiał uległ modyfikacji, oryginalny filmik do pobrania [link].Objat pisze:1:26 chybaragan_nj pisze:2.05 min, j***** pies.