Komentarze 02-03 czerwiec
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
gdy garstka Ruchu weszla przez bramka Lechia atakuje ze sprzetem (rowniez race) pozniej race leca rowniez w psy,do bezposredniego starcia niedochodzi.Potem ktos z Lechii podchodzi pod plot i gada ze z tym sprzetem chujowo wyszlo i takie tam inne glupoty.Gosciu chyba z ekipy,widzialem go jak napierdala malolatow z Lechii u siebie na sektorze.Pozniej walki z policja,z naszej strony lataja kamienie,kilka psow rannych z tych wlasnie kamieni-jeden pies po udezeniu z kamienia zaslabl i musieli go wyniesc.Lechia prubuja walczyc z psami u siebie na sektorach.5-10 minut przed zakonczeniem meczu Lechia na sektorze zbiera sprzet,pozniej wlasnie nastapil niby atak na nas-pisze niby bo przez ploty do niczego niedochodzi.
-
- ostatnie ostrzeżenie
Żabole (z GKS?
) wjezdzaja Siemianowicom na zbiórke przed meczem z Lechia, dochodzi do starcia kilku żaboli zalicza bardzo mocny w*******. Żabole widzac ze nie daja se rady odpalaja
"RAKIETNICE"
Na meczu w Gdansku, kolega wyzej opisal chyba tak w miare dobrze, z naszej strony 5policjantow zalicza nockaut.
Nas na meczu 1800 wraz ze zgodami

"RAKIETNICE"

Na meczu w Gdansku, kolega wyzej opisal chyba tak w miare dobrze, z naszej strony 5policjantow zalicza nockaut.
-
Sorka ale zaciekawiło mnie co to znaczy nockaut ? Jeżeli już ktoś nie zna pisowni oryginalnej to niech pisze poprostu w naszym rodzimym języku. Więc następnym razem napisz po polsku NOKAUT lub po angielsku KNOCKOUTruch1920 pisze:Żabole (z GKS?) wjezdzaja Siemianowicom na zbiórke przed meczem z Lechia, dochodzi do starcia kilku żaboli zalicza bardzo mocny w*******. Żabole widzac ze nie daja se rady odpalaja
"RAKIETNICE"![]()

-
-
Następny nazi-debil z wydmuszką zamiast mózgu.Romano pisze:Gościu tobie chyba podziękujemy na dłużejRaróg pisze:Sobol, Ty mała polska świnio, szkoda że nie żyłeś w czasach Rudolfa Hessa, bo mam nadzieję, że zrobiłby sobie z Twojego garba podnóżek, a Twoim wzorem byłby ślad jego podeszwy na Twojej parchatej skórze!!!sobol1945 pisze: Nie byłeś, nie widziałeś więc się jebnij w łeb i więcej nie wypowiadaj.
-
Proszę usunąć ten post, gdyż grozi to trwałym kalectwem emocjonalnym jednego z użytkowników tego forum, niejakiego SSobola 1945, ten biedny chlopiec ciągle żyje w przeświadczeniu, że Gdańsk to Danzig i czytając dziwił się dlaczego Prezes Klubu w taki sposób mobilizował swych piłkarzy, miast zabrać ich na pokład pancernika Schleswig-Holstein i odtworzyć jeszce raz przebieg tamtej walki, ze szczególnym naciskiem na opis jak ginęli POLSCY PATRIOCI, a wszystko to tylko po to, by wyzwolić germańskiego ducha walki u swoich zawodników. A i jeszcze zapomniałbym dodać, że należałoby też nadmienić piłkarzom, że kamerad Hess byłby z nich dumny po zwycięstwie, natomiast po porażce zafundowałby im zamiast pobytu w komorze tlenowej pobyt w komorze gazowej.bfLG pisze:Oto jak zarząd mobilizuje Lechię do walki z Ruchem:
W niedzielę lechiści rozegrają spotkanie z Ruchem Chorzów. Muszą je wygrać, żeby zachować nadzieje na awans do ekstraklasy. Aby zmobilizować piłkarzy do walki, zarząd Lechii wysłał ich na rejs statkiem na Westerplatte. Dla piłkarzy wynajęty został także specjalnie przewodnik, który przybliżył biało-zielonym wydarzenia, które zapoczątkowały II wojnę światową. - To w ramach wyciszenia, ale nie tylko. Westerplatte do symbol walki, oddania, poświęcenia się dla największych wartości. Mam nadzieję, że wizyta w tak ważnym dla Polaków miejscu podniesie morale zespołu - mówi prezes Lechii Turnowiecki.
Nazi RAUS!!!
-
Niektorych bzdur tutaj sie czytac nie da.
Liczba Niebieskich wraz ze zgodami ( brawo Widzew i Elana ) wynosi ok. 1800 i to nasza ostateczna liczba. Podroz mija spokojnie ( male przerwy, zrywanie hamulca itd ). Dojezdzamy na 2 polowe, gdzie szybko udajemy sie pod stadion. Gdy weszly pierwsze osoby od nas, atakuje Lechia - lataja race nawet w nas stojacych pod kasami. wyjamujemy plot, ale spycha nas policja. Ochorna wreszcie otwiera bramy i spokojnie wchodzimy na sektor. Lechia prezez plot informuje nas, ze beda atakowac murawa. Wiec sciagamy flagi i czekamy. Murawa nic sie nie dzieje, ale Lechia chce atakowac gora stadionu. Wiec probujemy rozwalic brame do bufora i plot, ochrona nas gazuje, pozniej wjezdzaja psy i robia kanonade. W tym momencie Lechia juz walczy u siebie na sektorach z policja, ktora strzela i gazuje ich - w ruch poszly przenosne toalety, jakies sztachetki, widzialem nawet koszyki na pieczywo. Nie doszlo miedzy nami do starcia, w drodze powrotnej ruszamy z sila Tsunami na dworzec, psy sie troche gubia - paru Lechistow dostaje oklep, od nas osoba pogryziona przez policyjnego psa, Powrot do domu spokojny 

-
-
-
- ban
Co sie w tym Łowiczu działo ?? moze ktoś kompetenty z Radomiaka napisac ?
Czytając forum Pelikana mozna było sie domyśleć że Radomiak miał grubą awanture z policją (uzyta bron gładkolufowa) oraz z FC Widzewa z Łowicza i zdemolowali stadion w Łowiczu. ? widziałęm w c*** kabaryn na trasie Łowicz-Łódź pędzących na sygnale w strone Łowicza, jakas relacja ? fotki ?
Czytając forum Pelikana mozna było sie domyśleć że Radomiak miał grubą awanture z policją (uzyta bron gładkolufowa) oraz z FC Widzewa z Łowicza i zdemolowali stadion w Łowiczu. ? widziałęm w c*** kabaryn na trasie Łowicz-Łódź pędzących na sygnale w strone Łowicza, jakas relacja ? fotki ?
-
te pierwsze osoby to tak...40 osob. Popytaj moze ich dokladnie, ze sami do nas wyciagneli rece abysmy podbiegli, co czynimy, czesc chorzowskich sie zrywa za ochroniarzy a czesc w druga manke. Race i inne kamloty, lataja pozniej, jak wkracza psiarnia. Tak gwoli wyjasnienia. pozdroPatton pisze:Gdy weszly pierwsze osoby od nas, atakuje Lechia - lataja race nawet w nas stojacych pod kasami
ps. a spinajace sie tutaj sledziki, jak tam krojenie na przymorzu?
heh hoolsy niewyszlo. lala
-
zadyma byłą z powodu takiego że najpierw Jaga skanduje "Zagłębie I liga " dlatego wszyscy co wybiegli na murawe podbiegają do nich i przebijają piątki po chwili od jagi lecą bluzgi na Legie po czym (chyba) legioniści podbiegają do sektora jagi i zaczyna sie mała szarpanina, policaj aby przepędzić to towarzystow strzela pare razy ślepkami z gładkolufowej, wielki minus za tą akcje dla jagi bo napierw zachowali sie spoko a potem zaczęli sie napinać :/ ale nieważne, wkońcu Zagłębie jest w pierwszej lidze po 15 latach i tylko to sie dzisiaj liczykryja pisze:zadyma z ochroną po meczu Zgłebie Jaga. Kibice obu druzyn przybijali "piątki". Słychac strzały z gładkolufowej. Policja wkroczyła.
źródło ; radio Zagłebie

-
Wielki plus za wybujala fantazjeszrama pisze:zadyma byłą z powodu takiego że najpierw Jaga skanduje "Zagłębie I liga " dlatego wszyscy co wybiegli na murawe podbiegają do nich i przebijają piątki po chwili od jagi lecą bluzgi na Legie po czym (chyba) legioniści podbiegają do sektora jagi i zaczyna sie mała szarpanina, policaj aby przepędzić to towarzystow strzela pare razy ślepkami z gładkolufowej, wielki minus za tą akcje dla jagi bo napierw zachowali sie spoko a potem zaczęli sie napinać :/ ale nieważne, wkońcu Zagłębie jest w pierwszej lidze po 15 latach i tylko to sie dzisiaj liczykryja pisze:zadyma z ochroną po meczu Zgłebie Jaga. Kibice obu druzyn przybijali "piątki". Słychac strzały z gładkolufowej. Policja wkroczyła.
źródło ; radio Zagłebie

Ostatnio zmieniony 04.06.2007, 15:31 przez p_J, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Ochłońcie ludzie !!! Wszystko zostało wyjaśnione po przyjeździe przez odpowiednie osoby !! Ale widze co niektórych liczba Ruch-u na Pomorzu Booli !!:D Niezła akcja w Siemianowicach na duży + dla nas...widze ze co poniektórym osobą z Zabrza się to nei podoba !!;] Ostatnia kolejka 9-tego , gramy u siebie -wtedy będzie się działo ojjj
:D

Dzisiaj jesteśmy Tymi , przed którymi ostrzegali nas rodzice
Pamietam jak na Spodku 98 prawie cala Gieksa stala jeszcze przed hala a Ruch w kilkunastokrotnej przewadze wyrzucal ich z hali...to chyba dla was nic nowego to dlaczego wypominacie Lechi ten atak na wasza grupe na sektorze?Troche rozwagi w tym co piszemy bo niektorzy robia z siebie niewiadomo jak poszkodowanych a sami zapominaja o przeszlosci.Pzdr
-
- ostatnie ostrzeżenie
Barto pisze:Ochłońcie ludzie !!! Wszystko zostało wyjaśnione po przyjeździe przez odpowiednie osoby !! Ale widze co niektórych liczba Ruch-u na Pomorzu Booli !!:D Niezła akcja w Siemianowicach na duży + dla nas...widze ze co poniektórym osobą z Zabrza się to nei podoba !!;] Ostatnia kolejka 9-tego , gramy u siebie -wtedy będzie się działo ojjj:D
Nikogo nie boli, każdy przyznał, że pokazaliście sie w zajebistej liczbie, wzbudziliście podziw, więc nie wiem o co Ci chodzi.
-
- ostatnie ostrzeżenie
ręce i moze wyciagneli ale wy w tym czasie odpalacie race...LechiaG pisze:te pierwsze osoby to tak...40 osob. Popytaj moze ich dokladnie, ze sami do nas wyciagneli rece abysmy podbiegli, co czynimy, czesc chorzowskich sie zrywa za ochroniarzy a czesc w druga manke. Race i inne kamloty, lataja pozniej, jak wkracza psiarnia. Tak gwoli wyjasnienia. pozdroPatton pisze:Gdy weszly pierwsze osoby od nas, atakuje Lechia - lataja race nawet w nas stojacych pod kasami
Wogole nie wiem po c*** ta gadka tu jest, kto tu co wielce zrobil, bylo duzo psów i nie szlo nic zrobic.
Wy mogliscie sie pokazac na "Jasień", kazdy wie o co chodzi.
-
i tym postem zakonczmy wielkie rozmowy na linii Ruch-Lechia, bylo jak bylo a posty tu pisane tego nie zmienia... jakby nie psy bylo by zupelnie inaczej no ale...ruch1920 pisze:ręce i moze wyciagneli ale wy w tym czasie odpalacie race...LechiaG pisze:te pierwsze osoby to tak...40 osob. Popytaj moze ich dokladnie, ze sami do nas wyciagneli rece abysmy podbiegli, co czynimy, czesc chorzowskich sie zrywa za ochroniarzy a czesc w druga manke. Race i inne kamloty, lataja pozniej, jak wkracza psiarnia. Tak gwoli wyjasnienia. pozdroPatton pisze:Gdy weszly pierwsze osoby od nas, atakuje Lechia - lataja race nawet w nas stojacych pod kasami
Wogole nie wiem po c*** ta gadka tu jest, kto tu co wielce zrobil, bylo duzo psów i nie szlo nic zrobic.
Wy mogliscie sie pokazac na "Jasień", kazdy wie o co chodzi.
-
do napinajacych sie z ruch
na jesien jechalismy specjalnie sekcja do zadan specjalnych bez kibicow i co zrobiliscie? wiec ten wpis jest chyba nie na miejscu.....
-
Ciekawy jestem czy byles na tej akcji w Siemianowicach.. Bo ja nie, wiec nie mam zamiaru sie wypowiadac o tym co tam sie dzialo. A ty sie spinasz jakbys tam byl i najebal wszystkichBarto pisze:Ochłońcie ludzie !!! Wszystko zostało wyjaśnione po przyjeździe przez odpowiednie osoby !! Ale widze co niektórych liczba Ruch-u na Pomorzu Booli !!:D Niezła akcja w Siemianowicach na duży + dla nas...widze ze co poniektórym osobą z Zabrza się to nei podoba !!;] Ostatnia kolejka 9-tego , gramy u siebie -wtedy będzie się działo ojjj:D

Ostatnio zmieniony 04.06.2007, 21:11 przez kuba9090, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Nie wazne kto byl w siemianowicach!Gdyby KSG wygral to by sie pochwalili!jakos na tym forum nie widac by sie cieszyli z obicia Ruchu!kuba9090 pisze:Ciekawy jestem czy byles na tej akcji w Siemianowicach.. Bo ja nie, wiec nie mam zamiaru sie wypowiadac o tym co tam sie dzialo. A ty pewnie nie byles i sie sadziszBarto pisze:Ochłońcie ludzie !!! Wszystko zostało wyjaśnione po przyjeździe przez odpowiednie osoby !! Ale widze co niektórych liczba Ruch-u na Pomorzu Booli !!:D Niezła akcja w Siemianowicach na duży + dla nas...widze ze co poniektórym osobą z Zabrza się to nei podoba !!;] Ostatnia kolejka 9-tego , gramy u siebie -wtedy będzie się działo ojjj:D
dalszy komentarz w danej sprawie jest zbyteczny!
cale zycie z waRiatami
-
Ale wg mnie powinni to pisac uczestnicy zdarzen a nie ktos kto przeczytal to w necie albo dowiedzial sie od kolegi koleginalin pisze:Nie wazne kto byl w siemianowicach!Gdyby KSG wygral to by sie pochwalili!jakos na tym forum nie widac by sie cieszyli z obicia Ruchu!kuba9090 pisze:Ciekawy jestem czy byles na tej akcji w Siemianowicach.. Bo ja nie, wiec nie mam zamiaru sie wypowiadac o tym co tam sie dzialo. A ty pewnie nie byles i sie sadziszBarto pisze:Ochłońcie ludzie !!! Wszystko zostało wyjaśnione po przyjeździe przez odpowiednie osoby !! Ale widze co niektórych liczba Ruch-u na Pomorzu Booli !!:D Niezła akcja w Siemianowicach na duży + dla nas...widze ze co poniektórym osobą z Zabrza się to nei podoba !!;] Ostatnia kolejka 9-tego , gramy u siebie -wtedy będzie się działo ojjj:D
dalszy komentarz w danej sprawie jest zbyteczny!
cale zycie z waRiatami
-
Złota zasad która dla wielu bałwanów jest niepojęta i później nieporozumienia sie rodzą...
Nie byłeś / nie widziałeś - nie mów / nie pisz
Takie proste w tresci a takie trudne do zrozumienia, jeden od drugiego chce być fajnieszym i pisze coś o czym usłyszał albo przeczytał... ŻAL !
Nie byłeś / nie widziałeś - nie mów / nie pisz
Takie proste w tresci a takie trudne do zrozumienia, jeden od drugiego chce być fajnieszym i pisze coś o czym usłyszał albo przeczytał... ŻAL !
Ostatnio zmieniony 04.06.2007, 21:22 przez czytelnik, łącznie zmieniany 1 raz.
-
-
no to komentarz dużo wnióśł gratuluje
Swoją droga żeby nie być gołosłownym wczorajszy mecz w Gdańsku był hmmm nie wiem za bardzo dotarliśmy na ćwierć meczu ale atmosfera po drodze naprawde ssuper
Szkoda że nie widziałem oprawy na forum Lechi przed meczem było głośno o tym że będzie konkretna a póxniej wyczytałem że była "mała sektorówka w asyscie 25 rac i folia ze strobolami" moze ktoś z L.G. napisac coś więcej, swoją drogą co do dopingu zuwazyłem małe problemy bo raz napewno prosta co innego i łuk co innego zaczęły śpiewać hehe

Swoją droga żeby nie być gołosłownym wczorajszy mecz w Gdańsku był hmmm nie wiem za bardzo dotarliśmy na ćwierć meczu ale atmosfera po drodze naprawde ssuper

Szkoda że nie widziałem oprawy na forum Lechi przed meczem było głośno o tym że będzie konkretna a póxniej wyczytałem że była "mała sektorówka w asyscie 25 rac i folia ze strobolami" moze ktoś z L.G. napisac coś więcej, swoją drogą co do dopingu zuwazyłem małe problemy bo raz napewno prosta co innego i łuk co innego zaczęły śpiewać hehe
-
- ban
widac,ze Ruch bardzo pokrzywdzony. szkoda tylko,ze nie dazyli do starcia. tzn dazyli poki plot jeszcze byl caly. ale c*** tam. chociaz awanty z psami i ochrona byly fajne z obu stron. stara dobra szkola. no i kilku znokautowanych korwiarzy,w tym 2 "nie letko"
szkoda tylko wyniku. fakt,ze niby derby w kolejnym sezonie. ale w bilety na arke wierze jak slepy w video.

TERRORYSCI I FASZYSCI LECHIA GDANSK
-
- Major