Po prostu jeszcze nie wszyscy u nas sa przezwyczajeni ze z druzyna jest sie nawet wtedy jak sie gra o pietruszke, fani z Wawy pokazali to co potrafili, z grodu Kraka natomiast pokazuja gdzie polski futbol ma korzenie. nie abym sie czepial.
cheers!
Rudy__ pisze:Po prostu jeszcze nie wszyscy u nas sa przezwyczajeni ze z druzyna jest sie nawet wtedy jak sie gra o pietruszke, fani z Wawy pokazali to co potrafili, z grodu Kraka natomiast pokazuja gdzie polski futbol ma korzenie. nie abym sie czepial.
cheers!
Nie abym sie czepiał ale na Wiśle było 3 tys. a na Legii 2 tys. Więc Twoją rozkminę co do korzeni futbolu, można o kant d*** potłuc
Nie przyszedłeś jeden z drugim, Wasza sprawa. Ale nie szukacie wymówki w atrakcyjności pucharu. Którego rozgrywanie powinno tylko cieszyć, w tej słabej piłkarsko lidze. No chyba, że wakacje grajkom się tak Waszym zdaniem należą po rozegraniu kilkunastu meczów.
Oglądając mecze w tv, frekwencja moim zdaniem wyższa. Ponadto doping non stop, co cieszy.
Na podstawie TV i relacji moge powiedziec tylko tyle ze kibice Wisły zmiażdżyli w tym meczu pod każdym wzgledem, w przeciwienstwie do ich grajków. Bełchatowa chyba nie stwierdzono.
Z tym wyżej nie ma co dyskutowac, jego pierwsze posty to udawanie kibica innej drużyny i wielbienie Widzewa i te teksty z hamulcami
dla mnie historyczny mecz, może 3 ekipy w Polsce zapełniły by stadion do prawie 9 tyś w PE gdy piłkarze grają taką cipe.. i z tego jestem dumny
Widzisz Jureczku, na ligowy mecz u Was tylu czasami nie ma u Nas pomimo największej cipy od lat jaką grają piłkarze przychodzimy w 9 tyś na gówno warty PUCHAR EKSTRAKLASY
bilety byly za 5zł. z nudow bym poszedl nawet jakby moja druzyna grala z 4 ligowcem, a tutaj badz co badz Belchatow, wynik dobry ale nie przesadzajcie z tym samozachwytem.
KS Cracovia pisze:bilety byly za 5zł. z nudow bym poszedl nawet jakby moja druzyna grala z 4 ligowcem, a tutaj badz co badz Belchatow, wynik dobry ale nie przesadzajcie z tym samozachwytem.
Akurat tutaj jest sie czym zachwyaca,bo 9000 ludzi na tym dziwnym pucharze to rewelacyjny wynik...nawet gdyby bilety byly za darmo.
KS Cracovia pisze:bilety byly za 5zł. z nudow bym poszedl nawet jakby moja druzyna grala z 4 ligowcem, a tutaj badz co badz Belchatow, wynik dobry ale nie przesadzajcie z tym samozachwytem.
tak gwoli ścisłości bilety były po 15 zł i po 5 w przedsprzedaży dla tych którzy się jeszcze uczą i mają wazną legitkę
Ostatnio zmieniony 05.06.2007, 13:48 przez DRS, łącznie zmieniany 2 razy.
Kolego z niewłaściwej strony błoń jak już podajesz jakąś informację do podawaj ją rzetelnie:owszem bilety były po 5 zł , ale dla uczniów i studentów i tylko w przedsprzedaży.
9 tysięcy to dobry wynik jak na rangę tych rozgrywek , ale nie popadajmy w samozachwyt.Dużo wartościowsza jest statystyka wyjazdowa
Fanatycy Dyskobolii odpuszczaja w wiekszosci ten mecz,pomijajac kilka osob,ktore nie mogly odpuscic tego wyjazdu...takze z naszej strony rzecz jasna w 98% pikniki z dwiema plandekami,ktore klub wyniosl nam z magazynu
pzdr
TYLKO DYSKOBOLIA pisze:Fanatycy Dyskobolii odpuszczaja w wiekszosci ten mecz,pomijajac kilka osob,ktore nie mogly odpuscic tego wyjazdu...takze z naszej strony rzecz jasna w 98% pikniki z dwiema plandekami,ktore klub wyniosl nam z magazynu
pzdr
Żałuje że nasi piłkarze nie dali rady, byłoby ciekawiej a tak zanudziłęm się na śmierc od strony kibicowskiej