Komentarze Dla Tematu - NOWE FLAGI ...
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Komentarze Dla Tematu - NOWE FLAGI ...
Flaga Miedzi z błędem- powinno być "zaczęliśmy", a nie "zaczeliśmy"..pozdrawiam
-
Z tego co wiem kibice Stali Gorzów nie specjalnie się z tą flagą utożsamiają, gdyż została ona zrobiona przez jakiegoś piknika.micho11a93 pisze:http://www.ultrasshop.com/images/flagi/ ... gorzow.jpg
Reprezentacyjna flaga Stali Gorzów.
-
Odnośnie flagi osiedlowej Miedzi (Piekary),to ja osobiście nie widzę sensu w robieniu flag osiedlowych w miastach gdzie nie ma konkurencji.
Poza tym flaga na solidnym poziomie.
Poza tym flaga na solidnym poziomie.
-
-
nie wiem na czym się wzorowali chłopaki z Głuszycy,ale nie wiem po co szukanie czy hasło było gdzieś wykorzystane.Flaga została zrobiona z takim a nie innym hasłem,z resztą ciężko jest wymyślić hasło które nie zostało nigdzie użyte.W sumie jeszcze taka inna sprawa,że hasło nie pojawiło się na innej fladze,tylko na szaliku...
Przecież nikt nie będzie sprawdzał czy hasło zostało już wcześniej użyte,bo przewertować te wszystkie vlepki,szale,flagi itp że by to pół roku zajęło :)
Przecież nikt nie będzie sprawdzał czy hasło zostało już wcześniej użyte,bo przewertować te wszystkie vlepki,szale,flagi itp że by to pół roku zajęło :)
-
Świetna flaga AG ukazująca Lokalny Patriotyzm :)
Przy okazji mam pytanie:
Sporo jest "Kaszubów z krwi i kości" na Arce?
Przy okazji mam pytanie:
Sporo jest "Kaszubów z krwi i kości" na Arce?
-
Sama Gdynia przecież to region Kaszuby, sporo Kaszubów mieszka w Gdyni, bardzo dużo Arkowców jest Kaszubami. Kościerzyna, Kartuzy, Żukowo, Reda,Rumia, Wejherowo, Puck,Władysławowo itd. to przecież Kaszubskie miasta, więc flaga raczej nie dziwi...Całe Kaszuby zółto niebieskie!!!!!!!!
-
To ,że to typowo Kaszubskie rejony nie musisz mi gadać,wiadomo jak to jest w różnych miastach,ludnośc naplywowa itd,bardziej chodziło mi o ta kwestię
dzięki za odpowiedz
dzięki za odpowiedz
-
Zgodnie z badaniami z 2005 r. najwiecej kaszubów [link] mieszka w
Powiat wejherowski - 113097 os.
Powiat kartuski - 94136 os.
Powiat pucki - 56358 os.
oraz w mieście Gdyni - 81090 os.
[link]
Powiat wejherowski - 113097 os.
Powiat kartuski - 94136 os.
Powiat pucki - 56358 os.
oraz w mieście Gdyni - 81090 os.
[link]
[link]
-
Ciekawe jak na to zareagują sami Niemcy...
Nie kumam jak ludzie mogą robić sobie flagi zagranicznych klubów i pisać FC POLAND etc...
Nie kumam jak ludzie mogą robić sobie flagi zagranicznych klubów i pisać FC POLAND etc...
"I LOVE THIS GAME"
-
Może ktoś podesłać fotę flagi Wisły Furious Dogs? Z góry dzięki
-
co by nie napisali-szacunek za flageVJ pisze:
Przeglądając tzw. narodowe czy nacjonalistyczne blogi trafiłem na tą flagę.
Czy można ją czasami spotkać na Polonii Bytom? Wiem że ciężko taką flagę wywiesić stąd w pytaniu mam na myśli również wszelkiej maści turnieje.
-
[link]oscar1908 pisze:Może ktoś podesłać fotę flagi Wisły Furious Dogs? Z góry dzięki
-
Nie lepiej dołożyć parę groszy i coś uszyć zamiast uruchamiać Lexmarka ?RKS R-sko pisze:nowa flaga kibiców RKS RADOMSKO , a konkretnie ekipy z Piastowskiej. debiut 20 lutego na turnieju kibiców RKS RADOMSKO. Wymiary 4m * 1,8m. robiona na [link]
[link]
Coraz więcej ekip idzie w kierunku druku i to jest przykre.

Zagłębie Sosnowiec !!
-
dopierdalasz się do naszej flagi czy ogólnie do wszystkich w Polsce jeśli tak to napisz że to przykład bo śmiesznie to brzmi gdy wszyscy teraz takie robią
-
Dopierdalam się do wszystkich flag robione techniką ,, HP''

Zagłębie Sosnowiec !!
-
Pytanie trochę poboczne, ale strasznie mnie nurtuje, kto obecnie ma najdluższą fanę na płot w Polsce?
-
Przypuszczam, że może to być flaga GKS-u Katowice:DOLNOSLAZAK pisze:Pytanie trochę poboczne, ale strasznie mnie nurtuje, kto obecnie ma najdluższą fanę na płot w Polsce?
http://www.gieksiarze.pl/gks/strefa/fla ... a_krew.jpg
Precz z antypolonizmem w polskim środowisku kibicowskim!!
-
-
Bo ma rację zamiast robić baner lepiej dać kilkanaście złoty więcej i zrobić szytą bo dość że lepiej wygląda to i dłużej się trzyma...No tak Wy to wszyscy..Łowca pisze:dopierdalasz się do naszej flagi czy ogólnie do wszystkich w Polsce jeśli tak to napisz że to przykład bo śmiesznie to brzmi gdy wszyscy teraz takie robią
-
P.Ch pisze:Bo ma rację zamiast robić baner lepiej dać kilkanaście złoty więcej i zrobić szytą bo dość że lepiej wygląda to i dłużej się trzyma...No tak Wy to wszyscy..Łowca pisze:dopierdalasz się do naszej flagi czy ogólnie do wszystkich w Polsce jeśli tak to napisz że to przykład bo śmiesznie to brzmi gdy wszyscy teraz takie robią
Kolego ja nie napisałem nic o tym czy On ma racje czy nie ;) dla mnie i tak największą cenę maja fany robione przez Nas samych. nawet jeśli są tragiczne to niosą ze sobą to coś...
-
Od kiedy Śląsk toleruje konfitury? Ile osób liczy sobie ten "fc"? Ile z tych osób mieszka poza Wrocławiem? Czym jest spowodowane to że żadna ze świdnickich ekip ich nie widziała na mieście?Schet pisze:Nowa flaga Śląska FC Świdnica
[link]
Może być PW. ;)
No pain, no gain.
-
Ma ktoś może fotkę flagi FC Cieszyn Zagłębie Sosnowiec?
-
[link]MarQin11 pisze:Ma ktoś może fotkę flagi FC Cieszyn Zagłębie Sosnowiec?
-
Jako, że temat fan cluby został zamknięty spytam się tutaj. Flaga Chemika Kędzierzyn ,,Blachownia" odnosi się do jakiejś dzielnicy w Kędzierzynie Koźlu?
Włókniarz Częstochowa
-
Tak, Blachownia to dzielnica przemysłowa.
-
[link]
=> http://www.youtube.com/watch?v=oX1JePlGF-I
Co prawda w c*** mniejszych ekip podjebało to hasło ale nie sądziłem że na tyle poważna ekipa jak Lech bo za taką się chyba uważa jest zdolna do tego.
=> http://www.youtube.com/watch?v=oX1JePlGF-I
Co prawda w c*** mniejszych ekip podjebało to hasło ale nie sądziłem że na tyle poważna ekipa jak Lech bo za taką się chyba uważa jest zdolna do tego.
-
nie przesadzasz trochę?
to hasło w światku kibicowskim istniało o wiele wiele wcześniej niż Wasza oprawa w Lubinie...i nie było przypisane do żadnej ekipy - ot utarty slogan jak wiele innych
to hasło w światku kibicowskim istniało o wiele wiele wcześniej niż Wasza oprawa w Lubinie...i nie było przypisane do żadnej ekipy - ot utarty slogan jak wiele innych
-
Flaga Komandosów ze Stomilu rozjebała system :-)STOMILOWIEC pisze:Na meczu Stomil Olsztyn - OKS Otwock debiut zaliczyły 3 nowe - SZYTE - flagi Stomilu :
Fan Club Nidzica
[link]
KOMANDOSI - FC Kieźliny i Dywity
[link]
Małe wyjaśnienie
[link]
STOMIL - POLSKA
[link]
-
bez cisnienia,ale ten bazar przystadionowy dalej dziala w Olsztynie??
-
Nie, teraz jest tam basen olimpijski.
-
http://www.skwk.pl/gallery/supporters/812/IMG_3889.JPG
Czy to prawda, że poprzednia wpadła w ręce pasiastej konkurencji??
Czy to prawda, że poprzednia wpadła w ręce pasiastej konkurencji??
GKS Katowice from TrzebiniA
-
Stara flaga jest u jej wlascicieli. Dziwne tylko ze zyjesz w tym miescie i pytasz o to czy flaga zostala skrojona?
-
Zwłaszcza że Borussia po łacinie to przecież Prusy, jeden z zaborcówTukan pisze:Nowa Flaga Borussi Dortmund FC Polska
[link]
Jakoś nie jestem w stanie zrozumieć takich zakrętów.A już kibicować szwabskiej drużynie i robić ich flagi z naszym godłem,to trzeba mieć nieźle najebane w pecynie.Mam nadzieje,że kiedyś ktoś was trafi...
-
Pomijając treść- kiedyś flagi miały sznurki zamiast tych wstążek i wyglądało to dużo lepiej, czysta flaga bez jakichś wstążek...Hooltras_ pisze:Zajebista wręcz! :)Tukan pisze:Nowa Flaga Borussi Dortmund FC Polska
[link]
Jakoś nie jestem w stanie zrozumieć takich zakrętów.A już kibicować szwabskiej drużynie i robić ich flagi z naszym godłem,to trzeba mieć nieźle najebane w pecynie.Mam nadzieje,że kiedyś ktoś was trafi...
-
Te wstążki to od szulcowych produkcji z Łodzi, fakt że tragicznie to wygląda.
-
Stara fanę robioną ręcznie kojarze, że jest w rękach właściciela.TABG pisze:Stara flaga jest u jej wlascicieli. Dziwne tylko ze zyjesz w tym miescie i pytasz o to czy flaga zostala skrojona?
Rok temu krążyła informacja, że straciliście nową fanę na pkp. Tam też miała być zniszczona. Farmazon czy faktycznie tak było?
GKS Katowice from TrzebiniA
-
Wlasnie takimi postami pokazujecie jacy smieszni jestescie wy i wasze kolezanki w paski. Kto normalny kroi flage i ja niszczy nie wieszajac na meczu. Nie bylo innej flagi niz stara robiona recznie i ta ktora jest teraz. Szkoda ze siedzicie z BT rozmawiacie sobie ustalacie wspolne akcje oni wam opowiadaja o czyms czego nigdy nie bylo. A o tym ze sie rozdupcaja tez opowiedzieli? Znani jestescie z robienia sobie dziwnych ukladow i w Trzebini tez sobie taki zrobiliscie. Szkoda ze wysluchujecie swoich kolegow a nie myslicie. Na szczescie prawda lezy na ulicach a nie w przechwalkach na k. Net. Tak wiem tez ze to wy z Pasami rzadzicie w Trzebini i nikt tego nie zmieni. Przestancie siac farmazony a zacznijcie lac w morde tych ktorzy frajersko sie zachowuja. pozdrawiam
-
Te polskie "fankluby" zagranicznych drużyn są poprostu ŻAŁOSNE.
-
pytanko do Ciebie bo w temacie o tatuazach tez napisales ze hasla po angielsku lub lacinie sa akceptowane a w jezyku hitlerowskim juz nie, czy naprawde nie widzisz zadnej roznicy w uzywaniu jezykow krajow/narodow ktore nigdy Polski nie najechaly, nie mordowaly Polakow itp itd z uzywaniem narzecza austriackiego malarza? bo chyba roznica jest jasna, moze nie dla Ciebie ale dla wiekszosci mysle ze tak....Hooltras_ pisze:A flagi przeróżnych ekip są w językach angielskich/xxx (przecież Polacy tak nienawidzą Anglików, więc na c*** hasła po angielsku) ? :)
TYBET JEST SERBSKI