Komentarze 02-03 czerwiec
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
El LOBO
-
UżytkownikForum
Elana - raceSkoro piszesz "Nie pierwszy raz Lechia biega z pomocą" to chyba widziałes ? ale nie było cie tam. Wytłumacz mi to.
Toruń - noże
Jaga - noże
Lech - race
Tychy - pały
Ruch... ??? nie wiem nie widziałem : ))))))))))))))))
he ?
Ps. Z mojej strony koniec, bo i tak zbyt mocno rozmyte, jak coś to priv
Ja z innej beczki, trochę nie na temat, ale mam nadzieję, że moderatorowie mi wybaczą
Czyli, Wielkie gratulacje dal ZAGŁĘBIA, Jagi i Polonii!!!!
Aż się nie mogę doczekać przyszłego sezonu
A żeby choć trochę było na temat to kłótnie czy Ruchu było 1000, 1200 czy 1800 to bez sensu, bo czy pierwsza czy druga czy trzecia liczba jest prawdziwa, to wszystkie są, jak na odległość, zajebiste!
Jaga też zajebista liczba!!!
Jeszcze raz GRATULACJE!!!!!!!
Czyli, Wielkie gratulacje dal ZAGŁĘBIA, Jagi i Polonii!!!!
Aż się nie mogę doczekać przyszłego sezonu
A żeby choć trochę było na temat to kłótnie czy Ruchu było 1000, 1200 czy 1800 to bez sensu, bo czy pierwsza czy druga czy trzecia liczba jest prawdziwa, to wszystkie są, jak na odległość, zajebiste!
Jaga też zajebista liczba!!!
Jeszcze raz GRATULACJE!!!!!!!
Nasze walki z psami po meczu trwaja jeszcze dobra godzine i koncza sie na glownej ulicy kolo stadionu. Cofamy sie caly czas powoli ze stadionu robiac po drodze "barykady" z barierek, przenosnych kibli, grilla, namiotow itp., z czym psy maja nie lada problem. O Starciach na linii Lechia-Ruch wypowie sie ktos inny, Pzdr.
-
BornToBeRed
-
Kibic, nie chuligan
DO SEBA :
Wiem ze chcesz dobrze i szanuje to ale Twoje zdjecia to przeginka.
http://img24.imagevenue.com/loc929/th_9 ... _929lo.jpg - jak mozna cos tu zobaczyc ?? Mam mikroskop kupic czy lunete ?? Jak robisz zdjecia to je chociaz powieksz.
Wiem ze chcesz dobrze i szanuje to ale Twoje zdjecia to przeginka.
http://img24.imagevenue.com/loc929/th_9 ... _929lo.jpg - jak mozna cos tu zobaczyc ?? Mam mikroskop kupic czy lunete ?? Jak robisz zdjecia to je chociaz powieksz.
Co sie w tym Łowiczu działo ?? moze ktoś kompetenty z Radomiaka napisac ?
Czytając forum Pelikana mozna było sie domyśleć że Radomiak miał grubą awanture z policją (uzyta bron gładkolufowa) oraz z FC Widzewa z Łowicza i zdemolowali stadion w Łowiczu. ? widziałęm w c*** kabaryn na trasie Łowicz-Łódź pędzących na sygnale w strone Łowicza, jakas relacja ? fotki ?
Czytając forum Pelikana mozna było sie domyśleć że Radomiak miał grubą awanture z policją (uzyta bron gładkolufowa) oraz z FC Widzewa z Łowicza i zdemolowali stadion w Łowiczu. ? widziałęm w c*** kabaryn na trasie Łowicz-Łódź pędzących na sygnale w strone Łowicza, jakas relacja ? fotki ?
Ochłońcie ludzie !!! Wszystko zostało wyjaśnione po przyjeździe przez odpowiednie osoby !! Ale widze co niektórych liczba Ruch-u na Pomorzu Booli !!:D Niezła akcja w Siemianowicach na duży + dla nas...widze ze co poniektórym osobą z Zabrza się to nei podoba !!;] Ostatnia kolejka 9-tego , gramy u siebie -wtedy będzie się działo ojjj
:D
do napinajacych sie z ruch
na jesien jechalismy specjalnie sekcja do zadan specjalnych bez kibicow i co zrobiliscie? wiec ten wpis jest chyba nie na miejscu.....
Złota zasad która dla wielu bałwanów jest niepojęta i później nieporozumienia sie rodzą...
Nie byłeś / nie widziałeś - nie mów / nie pisz
Takie proste w tresci a takie trudne do zrozumienia, jeden od drugiego chce być fajnieszym i pisze coś o czym usłyszał albo przeczytał... ŻAL !
Nie byłeś / nie widziałeś - nie mów / nie pisz
Takie proste w tresci a takie trudne do zrozumienia, jeden od drugiego chce być fajnieszym i pisze coś o czym usłyszał albo przeczytał... ŻAL !
Ostatnio zmieniony 04.06.2007, 21:22 przez czytelnik, łącznie zmieniany 1 raz.
-
south boat
no to komentarz dużo wnióśł gratuluje
Swoją droga żeby nie być gołosłownym wczorajszy mecz w Gdańsku był hmmm nie wiem za bardzo dotarliśmy na ćwierć meczu ale atmosfera po drodze naprawde ssuper
Szkoda że nie widziałem oprawy na forum Lechi przed meczem było głośno o tym że będzie konkretna a póxniej wyczytałem że była "mała sektorówka w asyscie 25 rac i folia ze strobolami" moze ktoś z L.G. napisac coś więcej, swoją drogą co do dopingu zuwazyłem małe problemy bo raz napewno prosta co innego i łuk co innego zaczęły śpiewać hehe
Swoją droga żeby nie być gołosłownym wczorajszy mecz w Gdańsku był hmmm nie wiem za bardzo dotarliśmy na ćwierć meczu ale atmosfera po drodze naprawde ssuper
Szkoda że nie widziałem oprawy na forum Lechi przed meczem było głośno o tym że będzie konkretna a póxniej wyczytałem że była "mała sektorówka w asyscie 25 rac i folia ze strobolami" moze ktoś z L.G. napisac coś więcej, swoją drogą co do dopingu zuwazyłem małe problemy bo raz napewno prosta co innego i łuk co innego zaczęły śpiewać hehe
-
szalikowcypl
- Major
- Kontakt:
relacja tvn24 z Gdańska z filmem
http://www.tvn24.pl/12690,1508988,wiadomosc.html
http://www.tvn24.pl/12690,1508988,wiadomosc.html
a tak z ciekawosci zapytam..skoro to jest taka wielka tajemnica to dlaczego dajecie oficjalna relacje na pewnej stronie a do tego jeszcze wrzucacie foty robione z pociagu a generalnie na waszym forum jest walkowane 7 stron dlaczego niektorzy nie wyskoczyli z pociagu...dlaczego tutaj nie mozna tego napisac? smiech na sali dla mnie generalnie bo nie widze powodow zeby takich rzeczy nie umieszczac na ogolnopolskim forum, niedlugo dojdzie do tego ze przy kazdej kolejce beda komentarze wyłacznie kto komu zabrał piosenke albo ile wlepek przemycono na sektor gosci bo reszta osiagnela taki poziom kumatosci ze juz jest wstydem podzielic sie informacja z reszta uzytkownikow odnosnie akcji pozasportowychk(J) pisze:Dokładnie+GKSK-CE+ pisze:Dokładnie tak jest jak napisałeś! Kto był ten wie,dobrze było i tyle..!!BSE pisze: a wiec? mozna troche jasniej?
no chyba ze to jest info tylko dla najkumatszych z kumatych
Może nikomu się nie chce pisać relacji na tym forum !!!powisle pisze:a tak z ciekawosci zapytam..skoro to jest taka wielka tajemnica to dlaczego dajecie oficjalna relacje na pewnej stronie a do tego jeszcze wrzucacie foty robione z pociagu a generalnie na waszym forum jest walkowane 7 stron dlaczego niektorzy nie wyskoczyli z pociagu...dlaczego tutaj nie mozna tego napisac? smiech na sali dla mnie generalnie bo nie widze powodow zeby takich rzeczy nie umieszczac na ogolnopolskim forum, niedlugo dojdzie do tego ze przy kazdej kolejce beda komentarze wyłacznie kto komu zabrał piosenke albo ile wlepek przemycono na sektor gosci bo reszta osiagnela taki poziom kumatosci ze juz jest wstydem podzielic sie informacja z reszta uzytkownikow odnosnie akcji pozasportowychk(J) pisze:Dokładnie+GKSK-CE+ pisze: Dokładnie tak jest jak napisałeś! Kto był ten wie,dobrze było i tyle..!!
Tak śmiech na sali
-
Peter McCalister ojciec
- ban