Witam,
mógłby ktoś wkleić fotke dziary na brzuchu ACAB ?
w ogóle jeśli ktoś posiada jakieś foty z napisami na brzuchu to prosił bym o linki, ta z ACAB wiem, że kiedyś tu była ale ni umiem znaleźć
Niektóre wasze dziary naprawdę konkretne
Pozdro
Dla Nas Sprawa Jest Jasna - Śląsk Jest Polski i Basta
Ale mi narobiliscie ochoty na tatuaz tymi dziarami,posiada moze tkos przykladowy cennik? ile kosztowalby napis na plecach pisany gotykiem " SLASK WROCLAW" mam na to przeznaczone 1000zl da sie za to zrobic cos zajebistego?
Oporowian pisze:Ale mi narobiliscie ochoty na tatuaz tymi dziarami,posiada moze tkos przykladowy cennik? ile kosztowalby napis na plecach pisany gotykiem " SLASK WROCLAW" mam na to przeznaczone 1000zl da sie za to zrobic cos zajebistego?
Wszystko zależy od miejsca w którym będziesz robił tatuaż, wielkości i kolorystyki liter. Kwestia kosztów - na pewno wymienionej przez Ciebie kwoty nie przekroczy (jeśli ma to być sam napis).
Oporowian pisze:Ale mi narobiliscie ochoty na tatuaz tymi dziarami,posiada moze tkos przykladowy cennik? ile kosztowalby napis na plecach pisany gotykiem " SLASK WROCLAW" mam na to przeznaczone 1000zl da sie za to zrobic cos zajebistego?
jedz do Lublina tam gosciu zajebiste dziarki robi i napewno bedzie kosztowac mniej niz 600zl
Tez dziargalem sie w milanówku(pozdro Dudek)chlopaki sa konkretni,ale bez przsady...wysylacie gostka z Wrocławia pod Warszawe??
Na paliwo sporo mu pojdzie
kotexon pisze:Kiju masz dziare? a co na to rodzice
Matka wkurwiona,mialem szlaban na wyjscie z domu,zero słodyczy i telewizji przez miesiąc
Idzie dwóch ełkaesiaków po meczu ulica .. nagle patrzą, a tam jakaś kartka na chodniku leży. Jeden podnosi i wpatrując się w nią mówi:
- Jahwe wiesz może co to za kartka? co tu jest narysowane ?
- nie wiem .. ale lepiej skserować
Pozwolę się zapytać:) poszukuję jakiegoś salonu (Łódź lub Częstochowa) w którym można machnąć obrazek z wtopionym napisem.. Co do projektu musiałby mi pomóc właśnie ten co będzie dziarał. najlepiej tak ok 500zł bo tyle juz na to mam kaski;]
Dlaczego ludzie nie potrafią pojąć, że najważniejsza jest wielkość wzoru i jego ogólny wygląd.. Jeśli będą to 2 poślady z wtopionym napisem "Panna do wzięcia" kursywą wczesnoszkolną myślę, że koleś bez względu na rozmiar skasuje Cię w granicach 50 zł.. Jednak jeśli zażyczysz sobie żaborybosowotygrysoszczurojaszczurke w formacie 3D z pełną gamą koloru to na pewno w w/w kwocie się nie zmieścisz. Przecież żeby coś wycenić trzeba to widzieć. Polecam chłopaka z Bytomia który siedzi w fachu już sporo czasu - tatuuje sporą cześć naszego miasta + dojeżdżających klientów np. z Sosnowca, Częstochowy czy z Zabrza.
MondoCane pisze:Dlaczego ludzie nie potrafią pojąć, że najważniejsza jest wielkość wzoru i jego ogólny wygląd.. Jeśli będą to 2 poślady z wtopionym napisem "Panna do wzięcia" kursywą wczesnoszkolną myślę, że koleś bez względu na rozmiar skasuje Cię w granicach 50 zł.. Jednak jeśli zażyczysz sobie żaborybosowotygrysoszczurojaszczurke w formacie 3D z pełną gamą koloru to na pewno w w/w kwocie się nie zmieścisz. Przecież żeby coś wycenić trzeba to widzieć. Polecam chłopaka z Bytomia który siedzi w fachu już sporo czasu - tatuuje sporą cześć naszego miasta + dojeżdżających klientów np. z Sosnowca, Częstochowy czy z Zabrza.
Podpisuje sie pod tym
Ja polecam siec salonow tatuazu Rectum Ja akurat dziaralem sie w Katowicach ale wiem ze ogolnie pierwszy ich salon jestz Bytomia
MondoCane moze mowi o Tym samym typie